Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Και μολονοτι απο 3 Μαρτιου ειχες τον ιο, ετρεχες 10 Μαρτιου στη Νεα Σμυρνη στην διαδηλωση, να κολλησεις κι αλλο κοσμο
Συγχαρητηρια
και?
δεν θα γονατισουν το εσυ

κανα ειδικο μετρο πηρατε?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
δεν τα λες σωστα
το θρεντ παρανομα εξτραδακια διαγραφηκε και οι πρωταγωνιστες διωχθηκαν ανηλεως
μπορει να ναι κι ετσι τυπε

ομως εσυ αμα γραφτηκες το '20 πως τα ξερεις :think:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το φιασκο του αιώνα ειναι ο κοροδοιος.
Σε νοσοκομείο αναφορας ατομο με εμφραγμα κολλησε κοβιντ τελος παντων δεν αντεξε και πεθανε και βαλανε αιτια θανατου κοβιντ.
Πριν 3 χρονια ιδιο περιστατικό με εμφραγμα επαθε ιογενης λοιμωξη του αναπνευστικου και βαλανε αιτια θανατου εμφραγμα.
Γιατι οταν υπαρχουν συνοδα υποκειμενα νοσηματα και υπαρξει θανατος να αναιρουμε τα υπολοιπα και να βαζουμε μονο κοβιντ?

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
γιατί αν δεν μάθεις για τον κορωνοϊό από τον χαζάν που κάνει επανάσταση ανάβοντας το φως του μπάνιου με το αριστερό χέρι και τον Νένα που λέει ότι είναι η πιό όμορφη κροσντρέσερ, από ποιόν θα μάθεις

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
μπορει να ναι κι ετσι τυπε

ομως εσυ αμα γραφτηκες το '20 πως τα ξερεις :think:
Μούγκα! :tooth:

Οτι ήταν κλωνάρι εκανε μπαμ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το εγκλημα του αιωνα ειναι ο κοροιδοιος
Εσύ ο μαλακας του αιώνα :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
σταμάτα ρε χαζέ πια, χαβαλέ να κάνουμε παντού και σε όλα τα νήματα αν θες, αλλά με μία πανδημία που ΟΛΟΣ ο κόσμος προσπαθεί να αντιμετωπίσει και υπάρχουν ήδη εκατομμύρια νεκροί, αστεία δεν παίρνουν.
ούτε βλακείες που ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπορεί να παρασύρουν κάποιους.
ΣΚΑΣΕ πια
Ρε κοντουλη ποιος σου ειπε οτι κανω χαβαλε?μιλαω πολυ σοβαρα.
Περασα κορωνα και περασα η1ν1.
Το η1ν1 με ξεπατωσε τοτε και μολις εμαθα οτι εχω κοβιντ λεω ωχ θα με ρηξει αλλα τελικα το περασα σε 5 μερες ελαφρα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
βλέποντας το ντριμ τιμ των αρνητών, κλείνεις βιβλία βγαίνεις από ίντερνετ κατεβάζεις τα μολύβια. Δεν χρειάζεται να ψάξεις περισσότερο σε ποιά πλευρά θα είσαι.
Κι όμως δεν είναι θέμα πλευράς! :uglystupid:

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1
Οποιος δεν κανει το εμβολιο πρεπει να εφαρμοστει για αυτον αποκλεισμος απο καθε κοινωνικη δραστηριοτητα τυπου γηπεδο , σινεμα, θεατρα , συναυλιες και οτιδηποτε γινεται σε κλειστους χωρους και οπου συγκεντρωνεται πολυς κοσμος. Εγω κανω το εμβολιο να σωσω κατ αρχας τον ευατο μου και τους δικους μου ανθρωπους και ταυτοχρονα το κοινωνικο συνολο δεν μπορει να ερχεται ο ανεμβολιαστος και να θεσει την υγεια μου και ολων των αλλων σε κινδυνο ( εστω τον ελαχιστο που θα υφισταται ). Πρεπει να περασει νομος αυστηρος για τους μαγκες που το παιζουν εξυπνοι και δεν εμβολιαζονται και πανε πισω ολο τον πλανητη . Μιλαμε για ανθρωπους απαιδευτους με καμια μα καμια διαθεση να συνδραμουν στο κοινωνικο συνολο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ρε κοντουλη ποιος σου ειπε οτι κανω χαβαλε?μιλαω πολυ σοβαρα.
Περασα κορωνα και περασα η1ν1.
Το η1ν1 με ξεπατωσε τοτε και μολις εμαθα οτι εχω κοβιντ λεω ωχ θα με ρηξει αλλα τελικα το περασα σε 5 μερες ελαφρα.
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις ρε ζωαδι όρθιο! Αν όλες αυτές τις παπαρες τις έλεγες για πλάκα τότε θα κάναμε χαβαλέ! Σε τρολαρει όμως όλο το σύμπαν κι εσύ συνεχιζεις ακάθεκτος! :uglystupid:

Κατάλαβες γιατί δεν θέλω να διαγράψεις ποτέ τον λογαριασμό σου?? ... ή μπα? :)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εγώ εύχομαι να μην επιβληθεί ποτέ υποχρεωτικά ο εμβολιασμός, να λειτουργήσει ο νόμος της ευγονικής εξέλιξης να κολλήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αυτοί μεταξύ τους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Με το ζορι δεν γινεται τυπε,στην ιατρική παντα υπαρχει σεβασμος στην ατομικη υγεια του ασθενους.
Σε μια δημοκρατικη χωρα δεν μπορεις να επιβαλλεις με το ζορι πολιτες να εμβολιαζονται,σαν χωρα πρέπει εσυ η ιδια να δωσεις κινητρα για να εμβολιαστουν οι περισσοτεροι.
Αν γινει υποχρεωτικος ο εμβολιασμος το κινημα των αρνητων θα γινει πιο ισχυρο και θα υπαρχει προβλημα.
Οποτε τους αφηνεις να επιλεξουν ελευθερα ως χωρα.
Ελευθερια δημοκρατικη και ατομικη ευθυνη

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
σταμάτα ρε χαζέ πια, χαβαλέ να κάνουμε παντού και σε όλα τα νήματα αν θες, αλλά με μία πανδημία που ΟΛΟΣ ο κόσμος προσπαθεί να αντιμετωπίσει και υπάρχουν ήδη εκατομμύρια νεκροί, αστεία δεν παίρνουν.
ούτε βλακείες που ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπορεί να παρασύρουν κάποιους.
ΣΚΑΣΕ πια

Θα συμφωνησω με Ζαν
Αν εχεις καρκινο, σοβαρα καρδιολογικα κλπ και κοβιντ, μαλλον τα πρωτα θα σε στειλουν και ας εχεις απ'ολα
Ας δουμε τα στατιστικα των νοσοκομειων
50% σκουροι αλλοδαποι λογω ελλειψης βιταμινης D
To υπολοιπο 50% για υπερηλικες, καρκινοπαθεις, διαβητικοι κλπ και υγιεις

φαινεται οι υγιεις να αποτελουν πολυ μικρο ποσοστο ατομων που χρηζουν νοσηλειας οταν κολλησουν κοβιντ
οσοι γνωστοι μου διαγνωσθηκαν το περασαν ελαφρα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις ρε ζωαδι όρθιο! Αν όλες αυτές τις παπαρες τις έλεγες για πλάκα τότε θα κάναμε χαβαλέ! Σε τρολαρει όμως όλο το σύμπαν κι εσύ συνεχιζεις ακάθεκτος! :uglystupid:

Κατάλαβες γιατί δεν θέλω να διαγράψεις ποτέ τον λογαριασμό σου?? ... ή μπα? :)
Περασες κορωνα? Οχι
Περασες η1ν1?οχι
Πως μπορεις και εχεις αποψη.
Δεν λεω πηγαινε κανε το εμβολιο αλλλα δεν θα το επιβαλεις και σε μενα που δεν το θελω το δηλητηριο

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Οποιος δεν κανει το εμβολιο πρεπει να εφαρμοστει για αυτον αποκλεισμος απο καθε κοινωνικη δραστηριοτητα τυπου γηπεδο , σινεμα, θεατρα , συναυλιες και οτιδηποτε γινεται σε κλειστους χωρους και οπου συγκεντρωνεται πολυς κοσμος. Εγω κανω το εμβολιο να σωσω κατ αρχας τον ευατο μου και τους δικους μου ανθρωπους και ταυτοχρονα το κοινωνικο συνολο δεν μπορει να ερχεται ο ανεμβολιαστος και να θεσει την υγεια μου και ολων των αλλων σε κινδυνο ( εστω τον ελαχιστο που θα υφισταται ). Πρεπει να περασει νομος αυστηρος για τους μαγκες που το παιζουν εξυπνοι και δεν εμβολιαζονται και πανε πισω ολο τον πλανητη . Μιλαμε για ανθρωπους απαιδευτους με καμια μα καμια διαθεση να συνδραμουν στο κοινωνικο συνολο.
μπορουμε να τους βαλουμε να ραψουν ενα κιτρινο αστερι στα ρουχα τους που θα λεει ειμαι ανεμβολιαστος, ετσι θα μπορουμε να τους αποφευγουμε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Περασες κορωνα? Οχι
Περασες η1ν1?οχι
Δεν λεω πηγαινε κανε το εμβολιο αλλλα δεν θα το επιβαλεις και σε μενα που δεν το θελω το δηλητηριο
Μα δεν στο επιβάλλει κανείς. Είδες να εχει βγει κάνας νόμος περί υποχρέωσης ή προστίμου? Αν ναι, διαφωτισε με please :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Με το ζορι δεν γινεται τυπε,στην ιατρική παντα υπαρχει σεβασμος στην ατομικη υγεια του ασθενους.
Σε μια δημοκρατικη χωρα δεν μπορεις να επιβαλλεις με το ζορι πολιτες να εμβολιαζονται,σαν χωρα πρέπει εσυ η ιδια να δωσεις κινητρα για να εμβολιαστουν οι περισσοτεροι.
Αν γινει υποχρεωτικος ο εμβολιασμος το κινημα των αρνητων θα γινει πιο ισχυρο και θα υπαρχει προβλημα.
Οποτε τους αφηνεις να επιλεξουν ελευθερα ως χωρα.
Ελευθερια δημοκρατικη και ατομικη ευθυνη
Eισαι η απολυτη συκοφαντία της αριστερας.
Σε διαβαζει καποιος, και λεει μεσα του "αυτοι ειναι οι αριστεροι"?

Περασες κορωνα? Οχι
Περασες η1ν1?οχι
Δηλητηριο το εμβολιο? Δεν ντρεπεσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom