raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.245
- Πόντοι
- 5.006
ο,τι περισσεψει τυπεΕσύ άρχοντα ποιο θα κάνεις;
ο,τι περισσεψει τυπεΕσύ άρχοντα ποιο θα κάνεις;
Ε κ τι φοβάσαι;σκοπεύεις να μείνεις έγκυος τους προσεχείς μήνες;μην εμπιστευεστε γυναικες θελουν να μας πεθανουν,μου κλεισαν ραντεβου και υποθετω αφου η δευτερη δοση ειναι μετα απο 2 μηνες οτι ειναι της αστρα ζενεκα.
το αποκλειεις.Ε κ τι φοβάσαι;σκοπεύεις να μείνεις έγκυος τους προσεχείς μήνες;
Θα κάνω Μοντέρνα στις 11 Μαιου με δευτερη δοση 1 Ιουνιου
οσμη σκανδαλου λεμεπώς γνωρίζετε ότι δεν είναι pfizer;
οσμη σκανδαλου λεμε
Τόσο κοντινές ημερομηνίες στις 2 δόσεις είναι RNA, pfizer/moderna.πώς γνωρίζετε ότι δεν είναι pfizer;
ρωτας καποιον που εκανε στο ιδιο κεντρο ή καποιον που γνωριζει τετοιον ανθρωπο. αφου ειναι περιοχη σου καποιον θα βρεις. 1 στους 5 εχει πλεον εμβολιαστειπώς γνωρίζετε ότι δεν είναι pfizer;
τα πάντα βρίσκει στο κόμμα αυτόςΤόσο κοντινές ημερομηνίες στις 2 δόσεις είναι RNA, pfizer/moderna.
Πάνω από μήνα/εναμισυ μήνα είναι astra.
Έγραψε ότι έχει γνωστό εκεί που του είπε όιτ είναι της moderna.
μηπως παρανοησες?Η κορη της κουκλας του Τσακι,Ματινα Παγωνη,ειπε οτι θα βγαλουμε τις μασκες μετα τις 15 Σεπτεμβρη,δεν θα επρεπε οσοι εχουν εμβολιαστει να μην τις φορουν τουλαχιστον στους εξωτερικους χωρους;
Τελικά κι εγω το βρήκα αλλά από το κινητό.τα πάντα βρίσκει στο κόμμα αυτός
Απ'ο την αρχή έχουν πει ότι θα βγουν όταν έχε εμβολιαστεί ικανός αριθμός πολιτών.Η κορη της κουκλας του Τσακι,Ματινα Παγωνη,ειπε οτι θα βγαλουμε τις μασκες μετα τις 15 Σεπτεμβρη,δεν θα επρεπε οσοι εχουν εμβολιαστει να μην τις φορουν τουλαχιστον στους εξωτερικους χωρους;
Μπορει τυπε Δραμινε,το διαβασα στα πεταχτα γιατι το αρθρο ειχε τη μουρη της και δεν ηθελα να βγαλω τα σουβλιστα που εφαγα το μεσημερι!μηπως παρανοησες?
μηπως αναφερονταν στους κλειστους χωρους?
ηδη και ο τσιορδας ειπε να μην φορανε οι εμβολιασμενοι μασκες, το συζητανε
Στην πρώτη δόση είναι χαλαρό, στην δεύτερη τα σκάει αλλά πιο ήπια από το Astra.πάντως το pfizer δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα, θα πάω από περιέργεια να κάνω τεστ αντισώματα μπας και μου βάλανε placibo τα λαμόγια εκεί στα εξωτερικά
έχω κάνει και τις δύοΣτην πρώτη δόση είναι χαλαρό, στην δεύτερη τα σκάει αλλά πιο ήπια από το Astra.