pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
πως μαθαινετε τι εμβολιο κανετε ??
Εγω το εμαθα τυχαια επειδη εχω εναν γνωστο στο εμβολιαστικο κεντρο. Κατα τα αλλα δεν γνωριζω πώς το μαθαινεις "κανονικα".πως μαθαινετε τι εμβολιο κανετε ??
οσμη σκανδαλουΕγω το εμαθα τυχαια επειδη εχω εναν γνωστο στο εμβολιαστικο κεντρο. Κατα τα αλλα δεν γνωριζω πώς το μαθαινεις "κανονικα".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παντως στο περιπου γνωριζεις απο το πότε μπαινει η δευτερη δοση.
Πάλι τα ίδια; Πάλι οι ίδιες ανοησίες;Όπως σέβομαι να κάνουν πρώτοι υγειονομικοί σώματα ασφαλείας δασκάλα έτσι κ εγώ πρέπει να έχω άμεσα το πιστοποιητικό για να εργαστώ λόγω ότι μπαινοβγαινω κάθε εβδομάδα σε άλλη χώρα
γυρνας τα νηματα αναζητωντας φαπες?Πάλι τα ίδια; Πάλι οι ίδιες ανοησίες;
Φορτηγατζής είσαι;
Πιλότε εσυ τι θα κανεις με εμβολιο?γυρνας τα νηματα αναζητωντας φαπες?
Εσυ πάντως τις φάπες σου τις έφαγες. Προσπαθησες αλλά είσαι ανεπαρκής. Δε φταις εσύ, φυσική κατωτερότητα λέγεται αυτό που έχεις.γυρνας τα νηματα αναζητωντας φαπες?
Πού, αν επιτρεπεται?εμένα μου βγαλε μία δόση 7/5 = τζόνσον
δεν απαντησες για τον κουλη που εκλεισε επιχειρησεις για να προστατευσει το εσυ αλλα γεμισε τα νοσοκομεια αλλοδαπουςΕσυ πάντως τις φάπες σου τις έφαγες. Προσπαθησες αλλά είσαι ανεπαρκής. Δε φταις εσύ, φυσική κατωτερότητα λέγεται αυτό που έχεις.
Νομιζω μεχρι δύο αλλά μην σε παρω στο λαιμο μουΚαλα ρε σεις το βραδυ δεν κοιμοσασταν; Ξυπνησα το πρωι του Σαββατου και ολος ο Μαιος ηταν κλεισμενος.
Μπορω να το αλλαξω; Ποσες ακυρωσεις δικαιουμαι;
Οχι μονο για ταξιδια συναγωνιστα. Για Να μπορουμε να γαμαμε βιζιτες ,στουντιο,μπουρδελα με παθος αλλα και ασφ
δεν ειναι astra zeneca ειναι rasta zeneca εσυ τουλαχιστον αυτο πρεπει να κανειςγια πειτε τα εμβολια πανε ηλικιακα τωρα??δλδ οι 30-39 ειναι στανταρ αστρα ??
δεν θελω να κανω τα στοκ που μεινανε
θελω το τζονσον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εκανες εμβολιο?
Σε ποιο για Πειραια εχει το Τζονσον ;Νομιζω μεχρι δύο αλλά μην σε παρω στο λαιμο μου
Ωραία, ζω για τη στιγμή που η αντιπολιτευτική γραμμή θα είναι να πα να γαμηθεις! Θα πας πρώτος πρώτος!Δικηγορε ακομα η κομματικη μας αντιπολιτευτικη γραμμη ειναι το ξεστοκαρισμα των αζ
Δεν ήξερα οτι δεν είσαι Ελληνας.δεν απαντησες για τον κουλη που εκλεισε επιχειρησεις για να προστατευσει το εσυ αλλα γεμισε τα νοσοκομεια αλλοδαπους
στηριζεις?
Ναι φουκαρας φορτηγατζης κ ανεβοκατεβαίνω Ελλάδα Αλβανία με 650Πάλι τα ίδια; Πάλι οι ίδιες ανοησίες;
Φορτηγατζής είσαι;
Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που μπορείς να έχεις την επιλογή για το ποιο εμβόλιο θα κάνεις. Σε αντίθεση με τις άλλες "παραδεισένιες" χώρες όπου με το που το έλεγες θα έκανες παρέα στον κουφοντινα!για πειτε τα εμβολια πανε ηλικιακα τωρα??δλδ οι 30-39 ειναι στανταρ αστρα ??
δεν θελω να κανω τα στοκ που μεινανε
θελω το τζονσον