Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Τότε ελεύθερο πουλί !έχω κάνει και τις δύο
Τότε ελεύθερο πουλί !έχω κάνει και τις δύο
Όταν κλείσεις το η’ τα ραντεβού για το εμβόλιο μπορείς να το καταλάβεις από την ημερομηνία της δεύτερης δόσης.πως μαθαινετε τι εμβολιο κανετε ??
Από όσους έχω ακούσει - είναι λίγοι αυτοί που ξέρω και έχουν κάνει δεύτερη δόση - είναι πιο ήπια η δεύτερη δόση στο Astra.Το Αστρα στη δευτερη τα σκαει παλι? Δεκατα, κοπωση κλπ?
οχι στην 2η δοση ειναι πιο ηπια τα συμπτωματα, αν εξαιρεσεις το 3ο αρχιδι που σου φυτρωνει...Το Αστρα στη δευτερη τα σκαει παλι? Δεκατα, κοπωση κλπ?
ποσο χρονων εισαι τυπε?να παρουν θεση οι γιατροι ειναι ασφαλες να κανω το αστρα η θα με κλαιτε,παπαρια θα με κλαιτε αλλα λεμε τωρα.
Για όσους ξεκουμπωνονται...Μπορει να μου εξηγησει καποιος το αστειο με τη Fanta? Τι εννοει ο ποιητης?
καλό είναι και το άστρα αλλά δεν έχει σιμ 5G ακόμα που έχει η pfizer, αν δεν έχεις πρόβλημα με τις χαμηλότερες ταχύτητες προχώρα άφοβανα παρουν θεση οι γιατροι ειναι ασφαλες να κανω το αστρα η θα με κλαιτε,παπαρια θα με κλαιτε αλλα λεμε τωρα.
40ποσο χρονων εισαι τυπε?
Αδελφε ακου εμενα. Δυομερες θα σε παει αιμα , αν ομως επιζησεις τοτε θα τον εχεις γαμησει τον κορωνοπουστα. Με το τριτο αρχιδι που θα σου εχει φυτρωσει Θα αποδιδεις καλυτερα στα μπουρδελα.να παρουν θεση οι γιατροι ειναι ασφαλες να κανω το αστρα η θα με κλαιτε,παπαρια θα με κλαιτε αλλα λεμε τωρα.
στο οριο εισαι τυπε...
Έχω την αίσθηση αγαπητέ μου πως στην λέσχη έχετε καλύτερο ιατρικό team, TEAM!!
να του δειξω ταυτοτητα τοτεΣ.στο οριο εισαι τυπε...
κατω απο 40 + αστρα ζενεκα = θανατος, ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!
ηρθε και απο εκει αλλα δεν πιστευε, τωρα που ειδε οτι ειμαστε ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΓΑΖΙ , εχει αρχισει να μετράει τις μερες που του απομένουνΈχω την αίσθηση αγαπητέ μου πως στην λέσχη έχετε καλύτερο ιατρικό team, TEAM!!
μωρη γαμιολα μας επρηξες τους ορχεις..θα πας να κανεις το εμβολιο ΑΝΤΡΙΚΙΑ και εμεις εδω θα σε κλαψουμε οπως σου αρμοζει με ενα καλο επικηδειονα του δειξω ταυτοτητα τοτεΣ.
εσυ κοτεψες να κανεις αστρα σαπακι ε σαπακι.μωρη γαμιολα μας επρηξες τους ορχεις..θα πας να κανεις το εμβολιο ΑΝΤΡΙΚΙΑ και εμεις εδω θα σε κλαψουμε οπως σου αρμοζει με ενα καλο επικηδειο
εγω ειμαι μαγκας,ΜΑΓΚΑΣ και θα κανω πφαιζερεσυ κοτεψες να κανεις αστρα σαπακι ε σαπακι.
θα κυματίσουν μεσίστια οι καπότες στο μπουμωρη γαμιολα μας επρηξες τους ορχεις..θα πας να κανεις το εμβολιο ΑΝΤΡΙΚΙΑ και εμεις εδω θα σε κλαψουμε οπως σου αρμοζει με ενα καλο επικηδειο