Εγω θα πω τα εξης:
Ειναι ολέθριος ο διαχωρισμός και οι ταμπελες μεταξυ των εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
Οι μεν ειναι "προβατα επι σφαγή" ,οι άλλοι ειναι "ψεκες" κλπ..
Κατα την ταπεινη μου αποψη,το χασμα δημιουργείται και ανατροφοδοτείται από τα τραγικα επικοινωνιακα λαθη των εχοντων των ελεγχο της διαχειρισης της Πανδημίας.
Οταν θελεις να πεισεις τον άλλον,δεν τον φερνεις αντιμέτωπο με το αδιέξοδο,"θα πεθανεις","θα σε κλείσω μεσα","θα πληρωνεις μεχρι να σβησει ο ηλιος"..
Τον νουθετείς συγκροτημενα γιατι τον εχεις ανάγκη για να ληξει επιτέλους όλο αυτό.
Ποιο το νοημα να εξαγγέλλεις μετρα στην εστίαση πχ και να γινεται το απιστευτο μπαχαλο στα ΜΜΜ?
Τι διαφορά εχει το μαγαζί απο πλευρας μεταδοτικότητας στις 12 παρα πέντε από τις 12 και πέντε?
Ποιο το νοημα των τεστ,όταν στα αεροπλάνα καθεσαι διπλα διπλα σε γεματο αεροσκάφος.Ταξιδευω Αθηνα μια φορά το μηνα τουλαχιστον και παω με καραβι και παιρνω και όλη την καμπινα μονος μου.Και δεν ξεμυτιζω ούτε για καφε...
Πώς εξασφαλίζεις τη μη μεταδοση όταν στην Αθηνα πχ εχει περιορισμούς και στη Βοιωτία δεν εχει-αναφερομαι στα τραγικά "τοπικά" lock down-.
Ειαστε κλειστοι στα Χανια και το Ρεθυμνο ηταν ανοικτό.Ωραια,40 λεπτα με το αμαξι και διασκεδαζεις αβερτα...
Αυτα ειναι που δινουν επιχειρηματα στους αρνητές,δεν υπαρχει σωστη διαχειριση κι επικοινωνιακή προσεγγιση.
Κατα τα άλλα,εγω δεν θα κατσω να τσακωθω με εναν ανεμβολίαστο,δικαίωμα του να πραξει όπως εκείνος θέλει.Συντασσομαι με την πλειοψηφία από επιλογη ,όπως κι εκεινος κανει το αντιθετο επίσης από επιλογή.
Εχουμε και τον happy traveller και βγαζει selfies σε όλη την Ελλάδα,ε τι άλλο θετε??