Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Αναρωτιεμαι αν εχεις την πνευματικη ικανοτητα να νιωσεις φρικη, οταν καποια στιγμη θα αντιληφθεις οτι αυτος που παραπλανηθηκε απο πληρωμενους, καραγκιοζηδες και μαιντανούς ησουνα εσυ.
όχι. Όταν η πραγματικότητα συγκρούεται με βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις δημιουργείται ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα. Προκειμένου να λυθεί υπάρχει ειδικός μηχανισμός στον εγκέφαλο που αντί να διαμορφώσει τις πεποιθήσεις του ατόμου σύμφωνα με την πραγματικότητα, κάνει το αντίθετο (γνωστική ασυμφωνία). Ο Σταλινικός δεν θα δεχτεί πως ο Στάλιν ήταν στην πραγματικότητα Δικτάτορας. Ο Ναζιστής θα πει πως ο Εθνικοσοσιαλισμός έκανε λάθη, γιατί ήταν στα πρώτα του βήματα και αν ξαναπάρει την εξουσία δεν θα τα επαναλάβει. Ο Μάρτυρα του Ιαχωβά θα συνεχίσει να πιστεύει, κι ας έχει προβλέψει 3 φορές λάθος την Β΄Παρουσία. https://en.wikipedia.org/wiki/Cognitive_dissonance

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Πες μου την αποψη σου. Αραγε ολοι αυτοι, αρχιζουν να εχουν εστω μια αμυδρη υποψια οτι τοσο καιρο λενε μαλακιες? Ή η εγκεφαλικη τους λειτουργια τους στερει απο αυτη τη δυνατοτητα, σε συνδυασμο με εναν ψυχωτικο εγωισμό ημιμαθειας?
Όχι. Βάσει της Γνωστικής Ασυμφωνίας θα συνεχίσουν είτε να αδιαφορούν για τα πραγματικά στοιχεία, είτε να λένε στον εαυτό τους πως τα στοιχεία αυτά είναι ψευδή, και στο κόλπο είναι το 99% των Γιατρών, που πληρώνονται από τις Φαρμακευτικές. Δεν είδες που ο άλλος μας πόσταρε βίντεο με τον Γιατρό που δέχτηκε την επίθεση να τραγουδάει; ουδεμία σχέση με τον εμβολιασμό

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Περιμενες θανατους, εντος μηνων;
Δεν σου φτανουν ενα καρο παρενεργειες, που ουτε κι αυτες καταγραφονται πληρως;

Λυπαμαι που τοσος κοσμος εμπιστευεται ξεπουλημενους πολιτικους και φαρμακοβιομηχανιες που μετετρεψαν τον κοσμος σε πειραματοζωα.

Και εμβολια εχουμε κανει ολοι, και υπερ της ιατρικης ειμαστε.
Αλλα αυτο που γινεται τωρα και με τον κορονοιο και με τα δηλητηριοεμβολια,
ειναι μια τεραστια απατη και σκευωρια.
Στις πλατες του κοσμου.

Τα πραγματικα θυματα αυτης της ιστοριας,
τελικα θα ειναι οι εμβολιασμενοι.
Που πιστεψαν τους πληρωμενους επιστημονες, τα ψευτικα νουμερα, τους τηλεμαιντανους.
Σου ανέφερα την θεωρία συνωμοσίας που πραγματικά υπάρχει…. (Σελ 201)
Γιατί η δική σου να ισχύει….
Δεν το βλέπεις.. ξεκίνησαν οι περιορισμοί και οι απολύσεις των αρνητών. Η ανεργία στους εμβολιασμένους θα είναι σχεδόν μηδενική. Όσοι δεν πεθάνετε σιγά σιγά από καρκίνο θα ζείτε σε υπονόμους….
Ξύπνα και δες τι σου κρύβουν! Διάβασε κανένα άρθρο πριν το κατεβάσουν.. Είναι όλα στημένα για να μην κάνετε τα εμβόλια… τώρα θα σας στέλνουν και SMS στα κινητά για να σας εκνευρίσουν παραπάνω και να αντιδράσετε ακόμη περισσότερο!! ?

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Φίλε μου, ακούς και βλέπεις γύρω μας, τι γίνεται...Το συγκεκριμένο, που το βάφτισαν "εμβόλιο", δεν είναι εμβόλιο! Στην ουσία, με απλά λόγια, είναι ένας γενετικός τροποποιητής που μπαίνει στο υγιές ανοσοποιητικό σύστημα μας, τροποποιώντας το, με αποτέλεσμα να αδρανοποιεί και να απενεργοποιεί υγιή κύτταρα, κάνοντας στη πράξη τον οργανισμό μας να δέχεται "επεμβάσεις" άλλου τύπου κυττάρων λιγότερο ανθεκτικών σε οποιαδήποτε μόλυνση παρουσιαστεί από εκεί και μετά. Οι παρενέργειες αυτού του σκευάσματος είναι πολλές και δεδομένες, δεν ανακοινώνονται, για ευνόητους λόγους! Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη, που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Καλογήρου...
Να πας να σε δει ψυχίατρος. Αυτό που έχεις λέγεται παρανοϊκός ιδεασμός.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Σου ανέφερα την θεωρία συνωμοσίας που πραγματικά υπάρχει…. (Σελ 201)
Γιατί η δική σου να ισχύει….
Δεν το βλέπεις.. ξεκίνησαν οι περιορισμοί και οι απολύσεις των αρνητών. Η ανεργία στους εμβολιασμένους θα είναι σχεδόν μηδενική. Όσοι δεν πεθάνετε σιγά σιγά από καρκίνο θα ζείτε σε υπονόμους….
Ξύπνα και δες τι σου κρύβουν! Διάβασε κανένα άρθρο πριν το κατεβάσουν.. Είναι όλα στημένα για να μην κάνετε τα εμβόλια… τώρα θα σας στέλνουν και SMS στα κινητά για να σας εκνευρίσουν παραπάνω και να αντιδράσετε ακόμη περισσότερο!! ?

Είναι φανερό πως τους φοβούνται τύπε. Είναι οι μόνοι που κατάλαβαν τι συμβαίνει, γι αυτό και προσπαθούν να τους φιμώσουν. Όμως δεν μασάνε. Δεν θα εμβολιαστούν, χαζοί είναι;

• Χαχα
Αντιδράσεις: sigman
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Να πας να σε δει ψυχίατρος. Αυτό που έχεις λέγεται παρανοϊκός ιδεασμός.
μάλλον ψευδαίσθηση μεγαλείου. Άτομα που δεν έχουν την παραμικρή γνώση περί εμβολίων να ισχυρίζονται πως γνωρίζουν τι συστατικά περιέχουν

• Like
Αντιδράσεις: sigman

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
τα στρατοπεδα της FEMA ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΝ για να μας μπαγλαρωσουν με προσχημα το κορωνοβιρουσι......ΔΙΑΔΩΣΤΕ

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Έλα σιγά σιγά να σχολιάζουν αυτοί που έλεγαν για οριζόντια μέτρα και lockdowns….

Εγω άλλα διαβάζω….

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Καποτε θα καταλαβετε, οτι ΠΟΥ, 'ειδικοι', 'κυβερνησεις΄, ειναι απλες μαριονετες,
κι απο πισω κυβερνουν οι μ@@@νοι.
Τωρα αν αυτοι νομιζετε οτι κοβονται για το καλο σας, με τις υγειες σας.

keysersozewa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Έλα σιγά σιγά να σχολιάζουν αυτοί που έλεγαν για οριζόντια μέτρα και lockdowns….

Εγω άλλα διαβάζω….
Λοκντάουν οριζόντιο δεν πρόκειται να γίνει εφόσον υπάρχουν εμβόλια. Αυτό ποτ παίζει είναι ότι θα κάνουν τη ζωή των μη εμβολισμένων πολύ δύσκολη.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Λοκντάουν οριζόντιο δεν πρόκειται να γίνει εφόσον υπάρχουν εμβόλια. Αυτό ποτ παίζει είναι ότι θα κάνουν τη ζωή των μη εμβολισμένων πολύ δύσκολη.
Εγώ συμφωνώ, ρώτα και αυτούς που λέγανε πριν κάποιες ημέρες-εβδομάδες πως μας ετοιμάζουν lock-down γενικό….

George_1969

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Κριτικές
49
Like
4.264
Πόντοι
11.461
Παιδιά δεν θα ξαναγίνει lockdown. Θα τρελαθουμε. 60% της Ελλαδας εχει εμβολιαστει. μέχρι το καλοκαιρι του 22 θα μαστε 80%. :)

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Για κανένα λόγο μην εμβολιαστείς, θα σου χαλάσει το DNA και είναι κρίμα
Εγώ, προσωπικά, δε θέλω να πείσω κανέναν και για τίποτα. Επειδή όμως ειρωνεύεσαι και κατάλαβα ότι είσαι στη γραμμή των γνωστών τηλεμαϊντανών, καλού-κακού αν έχεις κάνει αυτό το εμβόλιο, κάνε κανα d-dimmer test. Αν δε ξε΄ρεις τι είναι, φρόντισε να μάθεις.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Εγώ, προσωπικά, δε θέλω να πείσω κανέναν και για τίποτα. Επειδή όμως ειρωνεύεσαι και κατάλαβα ότι είσαι στη γραμμή των γνωστών τηλεμαϊντανών, καλού-κακού αν έχεις κάνει αυτό το εμβόλιο, κάνε κανα d-dimmer test. Αν δε ξε΄ρεις τι είναι, φρόντισε να μάθεις.
251241950_454583339425852_2043229568663020901_n.jpg

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Θέλεις να μου πεις τώρα πως η παγκόσμια διακυβέρνηση, οι μεγάλες δυνάμεις, ο Bill Gates και εγω δεν ξέρω ποιοι άλλοι, έχουν βαλθεί να μας φάνε λάχανο με τα εμβόλια.

ΑΣ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ. Άκου λοιπόν και απάντησέ μου. Εμείς που κάναμε τα εμβόλια, είμαστε τα πρόβατα, αυτοί που βαράνε προσοχές, στρατιωτάκια του συστήματος. Εσείς, δεν τα κάνατε γιατι ανακαλύψατε την μεγάλη απάτη και την συνωμοσία που υπάρχει…. Αυτές λοιπόν οι μεγάλες δυνάμεις ποιούς λές να θέλουν ζωντανούς? Εμάς τα πρόβατα που κάνουμε ότι μας λένε ή εσάς τους σκεπτόμενους και αντιδρώντες????? Μάλλον εμας θέλουν ζωντανούς για να μην τους ζαλίζουμε τα αρχιδια και να εκτελούμε τις εντόλες τους. Δεν θέλει και πολύ σκέψη…. σωστά?

ΑΡΑ, να ξέρεις πως το εμβόλιο είναι ουσιαστικά το φάρμακο για τον καρκίνο που τόσα χρόνια μας έκρυβαν οι φαρμακευτικές….
Το πλάνο είναι μέσω του νερού (απο την βρύση, εμφιαλωμένα, με ανθρακικό ή χωρίς)να μεταδώσουν τον καρκίνο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Εμείς οι εμβολιασμένοι, αποδείξαμε πως βαράμε προσοχές και δεν θα πάθουμε τίποτα.. Εσείς… θα πάτε άπατοι απο την επάρατη νόσο. Ο ιός ήταν απλά μια δικαιολογία για να δούνε ποιοι υποτάσσονται στο σύστημα.

Και μη μου πεις οτι λέω βλακείες… Γιατί να ισχύει η δική σου θεωρία και όχι η δική μου… ε? γιατι?
Σκόρπιες θέσεις, απόψεις και τοποθετήσεις...Ο λόγος σου είναι καθαρά διχαστικός, αφού μιλάς για "εμείς" και "εσείς", λες και δεν απευθύνεσαι σε έναν συμπατριώτη σου, σε έναν Έλληνα...Δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα μαζί του! Σεβαστή η άποψή σου, αν έχεις κάνει και το εμβόλιο (δίκαιωμά σου, δε μου πέφτει λόγος), όμως και του φίλου είναι σεβαστή η άποψή του που δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο...Τώρα, αν το εμβόλιο αυτό, ΄όπως γράφεις, είναι ουσιαστικά το φάρμακο για τον καρκίνο αποτελεί μία αυθαίρετη εκτίμηση και δε προκύπτει από πουθενά...Έχεις στοιχεία γι' αυτό; Αν ναι, θα ήθελα να τα μάθω...
Τι έγινε ρε ψέκα; Σε έτσουξε;
Δε μιλάς καλά...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Παραθέτω για απάντηση, το σημερινό σκίτσο του Στάθη από τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Η εφημερίδα δε με εκφράζει, το σκίτσο όμως είναι πολύ αιχμηρό και τα λέει όλα! Εξαιρετικά αφιερωμένο σ' αυτου΄ς που ευαγγελίζονται και οραματίζονται "ελευθερίες"...

1636228318648.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom