Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θα σου απαντήσω, αλλά θέλω πρώτα να μου πεις γιατί ρωτάς...
Εκφραζεις αποψη για ιατρικα ζητηματα, εναντια στην αποψη των ιατρων.
Αρα δυο τινα συμβαινουν. Ειτε εισαι ενας ασχετος με το επαγγελμα του ιατρου, που δεν δικαιουσαι να ομιλεις, ειτε εισαι ιατρος, ο οποιος κακώς εξασκει αυτο το επαγγελμα. Αρα ρωταω, αφου διαβασα τις ανοησιες που εγραψες, για να ξερω αν θα σε καταταξω στους ασχετους ξερολες ή στους ανοητους ψεκασμενους επιστημονες.
Τωρα μπορεις να μου απαντησεις ποιες ειναι οι ακαδημαικες σου γνωσεις?

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Εκφραζεις αποψη για ιατρικα ζητηματα, εναντια στην αποψη των ιατρων.
Αρα δυο τινα συμβαινουν. Ειτε εισαι ενας ασχετος με το επαγγελμα του ιατρου, που δεν δικαιουσαι να ομιλεις, ειτε εισαι ιατρος, ο οποιος κακώς εξασκει αυτο το επαγγελμα. Αρα ρωταω, αφου διαβασα τις ανοησιες που εγραψες, για να ξερω αν θα σε καταταξω στους ασχετους ξερολες ή στους ανοητους ψεκασμενους επιστημονες.
Τωρα μπορεις να μου απαντησεις ποιες ειναι οι ακαδημαικες σου γνωσεις?
Μισό λεπτό. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι και σου απαντήσω, θα πρέπει να μου λύσεις κάποιες απορίες: Επειδή δε σε γνωρίζω και πίσω από ε΄να πληκτρολόγιο γράφει ο καθένας ότι βλακεία και μαλακία του κατέβει (απλά, φαντάζομαι, για να κάνει εντύπωση), πες μου τι εννοείς όταν λες "ενάντια στην α΄ποψη των γιατρών". Για ποιους γιατρούς αναφέρεσαι και ποια η άποψή τους; Γιατί, μπορώ να σου αντιπαραθέσω άλλες απόψεις γιατρών που λένε κάτι διαφορετικό. Οι οποίοι, για διάφορους λόγους, δε καλούνται στα κανάλια που "φιλοξενούνται οι "άλλοι γιατροί". Γιατροί με διδακτορικά, έρευνες, διοικητές νοσοκομείων...Είναι σοβαροί άνθρωποι και έχουν τιμήσει τον όρκο του Ιπποκράτη. Γιατρός δεν είμαι, όμως διάβασα-μελέτησα, άκουσα απόψεις φυσικά με επιχειρήματα και όχι με κραυγές και είδα εκπομπές που έχουν πάει ως καλεσμένοι, που με τον ποιοτικό και σοβαρό λόγο τους και την άρτια κατάρτισή τους, δίνουν απαντήσεις στις πολλές απορίες που έχει σίγουρα, ο κόσμος...Η απορία μου, που θα εξακολουθήσει να είναι απορία μου (γιατί, απλά, δε πρόκειται ποτέ να υλοποιηθεί) είναι η εξής: Γιατί δε γίνεται ένα debate σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί όλους (συνήθως, το αναλαμβάνει η ΕΡΤ) με τη συμμετοχή γιατρών που θα καταθέσουν την άποψή τους υπέρ του εμβολίου και των γιατρών εκείνων που είναι κατά του εμβολίου. Έτσι, θα ακουστου΄ν και οι δύο απόψεις και θα καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται. Ξέρεις κάτι, όμως; Ποτε΄ δε θα γίνει αυτό. Μόνο γίνεται για τους πολιτικούς, με ανούσιες συζητήσεις...Στη πραγματικότητα, δε θέλουν να ακουστεί η άλλη άποψη, γιατί, πολύ απλά, η άλλη α΄ποψη είναι πολύ ισχυρή σε επιχειρήματα και δύσκολα, επιδέχεται αμφισβητήσεις...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Είμαι απ' τους ανθρώπους που πάντα πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω στον πλουραλισμό και τη πολυφωνία όσον αφορά την ενημέρωση και όχι μόνο. Ακούγοντας, διαβάζοντας αλλά και μιλώντας με γνωστούς και φίλους, διαπίστωσα τη πλάνη αλλά και τη παραπληροφόρηση που έχουν υποστεί όσοι έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ του εμβολίου. Κατ' αρχήν, να αρχίσουμε από τα βασικά, δεν πρόκειται καν για εμβόλιο, αλλά για μία απλή ένεση που εγχύεται μέσα στο σώμα. Τα εμβόλια, με τη πλήρη σημασία της λέξεως, θα 'πρεπε να αναγράφονταν στα συσκευάσματα όλα τα χαρακτηριστικά, οι ουσίες που εμπεριέχουν καθώς και οι παρενέργειες που τυχόν θα εμφανίζονταν στον καθένα από εμάς. Οι φαρμακοποιοί, μάταια έψαχναν στις παρτίδες αυτών των σκευασμάτων οδηγίες, αντιθέτως το μόνο που έβρισκαν λευκές σελίδες. Πρώτο φάουλ. Καλά, να μην αναφέρω το γνωστό: Ότι δεν είχαν καν αδειοδοτηθεί ούτε από τον Ε.Ο.Φ (Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων), ούτε όμως και από τον Ε.Μ.Α (Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων) και η "άδεια" που πήραν τελικά, ήταν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πως αποφασίζει κάποιος να διαθέσει τόσο μεγάλο αριθμό εμβολίων (δισεκατομμύρια δόσεις παγκοσμίως) αν δεν έχουν εξασφαλίσει ότι αυτά, πρώτον, πρέπει να δοκιμαστούν σε ποντίκια (όπως έκαναν στα παλιά και παραδοσιακά εμβόλια) και δεύτερον, αποδείχτηκε και από απόψεις και άλλων γιατρών εκτός από τους γνωστούς τηλεμαϊντανούς του συστήματος που ξημεροβραδιάζονταν στη TV, ότι τα εμβόλια (εδώ ελέγχεται αν είναι placebo ή όχι, εύχομαι να είναι τουλάχιστον placebo- είναι λιγότερο επικίνδυνα από τα άλλα), στη πραγματικότητα επιδρούν στο γενετικό κώδικα του ανθρώπου και καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου με αποτέλεσμα, να είναι περισσότερο ευάλωτος σε νέες ιώσεις και τέλος, να κινδυνεύει και η ζωή του. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αποτελεί μία ιατρική πράξη που είναι παράνομη και αντίθετη με ορισμένες συνθήκες (Συνθήκη του Οβιέδο, Κώδικας της Νυρεμβέργης). Ο άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να αποφασίζει πως, πότε και που πρέπει να ορίσει το σώμα του. Ένα ακόμη επιχείρημα που έλεγε η πλευρά των συστημικών γιατρών και λοιπών κυβερνώντων, είναι ότι το έκαναν για λόγους δημόσιας υγείας. Ένα ακόμη έωλο και άστοχο επιχείρημα γιατί σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, είχε ήδη διαρρεύσει το πλάνο με το χρονικό διάστημα εκδήλωσης της COVID-19 καθώς και των μεταλλάξεων της. Άρα, ήταν κάτι προαποφασισμένο και προκατασκευασμένο που διοχετεύτηκε στο κόσμο, με σκοπό τη παραγωγή εμβολίων από φαρμακευτικές εταιρίες και την εκτόξευση των κερδών τους στα ύψη. Αυτό, φυσικά, είναι μόνο η αρχή. Δε θα σταματήσουν εδώ...Έχουνε πολλά να δούνε τα ματάκια μας...
ΔΕ θα προλάβουμε τυπε μου. Έτσι οπως μας τα γραφεις βαριά κανένα τρίμηνο μας μένει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.096
Πόντοι
6.515
Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει επιστημονικα γιατί δεν πεθανε κανένας λαθρομετανάστης από κορωνοιο?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Τα παιδιά στο ΙΙΒΕΑΑ τα οποία κάτι παραπάνω ξέρουν από γιατρούς συνιστουν εμβολιασμό....από κει κ πέρα ρίσκο του καθενός κ δικαίωμα του να το κάνει..τώρα περί μαγνήτες κ Bluetooth απλά γελοίες θεωρίες...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.393
Πόντοι
786
το τζόνσον μόνο 13% προστασία μετά το εξάμηνο;
το χειρότερο έκανα;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγω θα πω τα εξης:
Ειναι ολέθριος ο διαχωρισμός και οι ταμπελες μεταξυ των εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
Οι μεν ειναι "προβατα επι σφαγή" ,οι άλλοι ειναι "ψεκες" κλπ..
Κατα την ταπεινη μου αποψη,το χασμα δημιουργείται και ανατροφοδοτείται από τα τραγικα επικοινωνιακα λαθη των εχοντων των ελεγχο της διαχειρισης της Πανδημίας.
Οταν θελεις να πεισεις τον άλλον,δεν τον φερνεις αντιμέτωπο με το αδιέξοδο,"θα πεθανεις","θα σε κλείσω μεσα","θα πληρωνεις μεχρι να σβησει ο ηλιος"..
Τον νουθετείς συγκροτημενα γιατι τον εχεις ανάγκη για να ληξει επιτέλους όλο αυτό.
Ποιο το νοημα να εξαγγέλλεις μετρα στην εστίαση πχ και να γινεται το απιστευτο μπαχαλο στα ΜΜΜ?
Τι διαφορά εχει το μαγαζί απο πλευρας μεταδοτικότητας στις 12 παρα πέντε από τις 12 και πέντε?
Ποιο το νοημα των τεστ,όταν στα αεροπλάνα καθεσαι διπλα διπλα σε γεματο αεροσκάφος.Ταξιδευω Αθηνα μια φορά το μηνα τουλαχιστον και παω με καραβι και παιρνω και όλη την καμπινα μονος μου.Και δεν ξεμυτιζω ούτε για καφε...
Πώς εξασφαλίζεις τη μη μεταδοση όταν στην Αθηνα πχ εχει περιορισμούς και στη Βοιωτία δεν εχει-αναφερομαι στα τραγικά "τοπικά" lock down-.
Ειαστε κλειστοι στα Χανια και το Ρεθυμνο ηταν ανοικτό.Ωραια,40 λεπτα με το αμαξι και διασκεδαζεις αβερτα...
Αυτα ειναι που δινουν επιχειρηματα στους αρνητές,δεν υπαρχει σωστη διαχειριση κι επικοινωνιακή προσεγγιση.
Κατα τα άλλα,εγω δεν θα κατσω να τσακωθω με εναν ανεμβολίαστο,δικαίωμα του να πραξει όπως εκείνος θέλει.Συντασσομαι με την πλειοψηφία από επιλογη ,όπως κι εκεινος κανει το αντιθετο επίσης από επιλογή.
Εχουμε και τον happy traveller και βγαζει selfies σε όλη την Ελλάδα,ε τι άλλο θετε?? :cheesy:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.280
Πόντοι
2.456
Εγω θα πω τα εξης:
Ειναι ολέθριος ο διαχωρισμός και οι ταμπελες μεταξυ των εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
Κατα την ταπεινη μου αποψη,το χασμα δημιουργείται και ανατροφοδοτείται από τα τραγικα επικοινωνιακα λαθη των εχοντων των ελεγχο της διαχειρισης της Πανδημίας.
Οταν θελεις να πεισεις τον άλλον,δεν τον φερνεις αντιμέτωπο με το αδιέξοδο,"θα πεθανεις","θα σε κλείσω μεσα","θα πληρωνεις μεχρι να σβησει ο ηλιος"..
Τον νουθετείς συγκροτημενα γιατι τον εχεις ανάγκη για να ληξει επιτέλους όλο αυτό.
Ποιο το νοημα να εξαγγέλλεις μετρα στην εστίαση πχ και να γινεται το απιστευτο μπαχαλο στα ΜΜΜ?
Τι διαφορά εχει το μαγαζί απο πλευρας μεταδοτικότητας στις 12 παρα πέντε από τις 12 και πέντε?
Ποιο το νοημα των τεστ,όταν στα αεροπλάνα καθεσαι διπλα διπλα σε γεματο αεροσκάφος.Ταξιδευω Αθηνα μια φορά το μηνα τουλαχιστον και παω με καραβι και παιρνω και όλη την καμπινα μονος μου.Και δεν ξεμυτιζω ούτε για καφε...
Πώς εξασφαλίζεις τη μη μεταδοση όταν στην Αθηνα πχ εχει περιορισμούς και στη Βοιωτία δεν εχει-αναφερομαι στα τραγικά "τοπικά" lock down-.
Ειαστε κλειστοι στα Χανια και το Ρεθυμνο ηταν ανοικτό.Ωραια,40 λεπτα με το αμαξι και διασκεδαζεις αβερτα...
Αυτα ειναι που δινουν επιχειρηματα στους αρνητές,δεν υπαρχει σωστη διαχειριση κι επικοινωνιακή προσεγγιση.
Κατα τα άλλα,εγω δεν θα κατσω να τσακωθω με εναν ανεμβολίαστο,δικαίωμα του να πραξει όπως εκείνος θέλει.Συντασσομαι με την πλειοψηφία από επιλογη ,όπως κι εκεινος κανει το αντιθετο επίσης από επιλογή.
Εχουμε και τον happy traveller και βγαζει selfies σε όλη την Ελλάδα,ε τι άλλο θετε?? :cheesy:
Έρχεται σε λιγο μεγαλο μπαχαλο, όταν θα αναγκάσουν τον εμβολιασμενο να κάνει 3η δοση..
Αν ο εμβολιασμενος εχει αντισώματα πάνω από το όριο(50),
ίσως 20-30 φορές πάνω (1.000-1.500),
γιατί είναι αναγκασμένος να κάνει 3η δόση;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Έρχεται σε λιγο μεγαλο μπαχαλο, όταν θα αναγκάσουν τον εμβολιασμενο να κάνει 3η δοση..
Αν ο εμβολιασμενος εχει αντισώματα πάνω από το όριο(50),
ίσως 20-30 φορές πάνω (1.000-1.500),
γιατί είναι αναγκασμένος να κάνει 3η δόση;
Σωστό και αυτό , μπορεί κάποιος στο ενδιάμεσο να κόλλησε κιόλας και να είναι τα αντισώματα στον θεό.

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Εγω θα πω τα εξης:

Δεν συμφωνώ.

Η πολιτεία έκανε ότι ήταν δυνατόν. Οι λογικοί άνθρωποι κατάλαβαν.

Όσοι έμειναν είναι αυτοί που γκρινιάζουν από τον Φεβρουάριο του 2020 για τα πάντα.

Από τα καρναβάλια που αναβλήθηκαν, για τις μάσκες, για τα μέτρα, κ.λπ.

Είναι πλέον απολύτως σαφές ό,τι φτάσαμε στην πανδημία των ανεμβολίαστων ηλίθιων. Επιλογή τους, να ακούνε Τριανταφυλλόπουλο, Τράγκα, Πετράκο και μερικούς επίορκους γιατρούς.

Οι έρευνες που υπάρχουν για το τι σκέπτονται οι πολίτες, είναι ανάγλυφο της Ελληνικής κοινωνίας. Αυτή είναι η κοινωνία που έφτιαξε η παιδεία που κάνει καταλήψεις και ζητάει τα πάντα χωρίς κανένα κόπο και αξιολόγηση. Αυτήν πληρώνουμε σε όλα. Αυτή που ήταν απέναντι στα μεγάλα έργα, αυτή που έκανε διορισμούς με το κιλό, αυτή που πήγαινε στις πλατείες επειδή αγανακτούσε, αυτή που ψήφιζε σύριζα για να πάρει την ζωή της πίσω, αυτή που έδωσε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, αυτή που στέκεται δίπλα στους τρομοκράτες, αυτή που δεν θέλει αξιολόγηση, αυτή που δεν θέλει εξετάσεις, αυτή που θέλει σύνταξη στα 50 και βασικό μισθό 2000, αυτή που μισεί την κανονικότητα

Πλην ελαχίστων περιπτώσεων, αυτή είναι η κοινωνία που δεν θέλει να εμβολιαστεί. Έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom