Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.150
- Πόντοι
- 3.506
Εγώ βάρεσα άστρα ζένεκα και ο Θεός βοηθόςας απαντήσει κάποιος με παραθέσεις:
ποιό εμβόλιο προτιμούμε για αναμνηστική δόση;
Η΄ δεν έχει σημασία;
Εγώ βάρεσα άστρα ζένεκα και ο Θεός βοηθόςας απαντήσει κάποιος με παραθέσεις:
ποιό εμβόλιο προτιμούμε για αναμνηστική δόση;
Η΄ δεν έχει σημασία;
Βαση των υπολογισμων χωρις κανενας να ειναι σιγουρος θα γινουν συνολικα 5 δοσεις κορονοεμβολιων.Στις 7 δόσεις θα είναι ελεύθερα τα πειραματόζωα
Ειναι καλο εμβολιο μην το φοβάσαι.Εγώ βάρεσα άστρα ζένεκα και ο Θεός βοηθός
Εσύ ξέρεις κανέναν ή μόνο τις ειδήσεις ακούς με τα ψέματα που λένε? Βρες μου έναν που πέθανε από κοροδοιο και έναν που κέρδισε το τζόκερΔεν νομίζω να προλάβουν να μου ανάβουν το καντήλι… μέχρι στιγμής τα δεδομένα δείχνουν πως οι ανεμβολίαστοι φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον… Δεν φαίνεται να επιβιώνει κανένας ώστε να «δικαιωθεί»
Πόσο άρρωστο είναι να έχεις πείσει έναν λαό που δεν είναι κανένας άρρωστος ούτε ξέρει κανέναν άρρωστο να εμβολιαστεί για να μην αρρωστήσειΒαση των υπολογισμων χωρις κανενας να ειναι σιγουρος θα γινουν συνολικα 5 δοσεις κορονοεμβολιων.
Μετα η εποχη των εμβολιων θα αλλαξει και θα έρθει καποια γενιας νεο εμβολιο ρνα το οποιο θα καλυπτει πολλους κορονοιους και ιους της γριπης καινθα γινεται εποχικα.
Κατα μαρτη απριλη θα ξεκινησουν οι 4 δοσεις και σεπτεμβρη οι 5, μετα θα ερθει η νεα γενια εμβολιων.
Εγώ καλά είμαι σίγουρα μην αγχώνεσαιΡε μαλάκα, σουρωμένος είσαι;
Πξουλα μωκο....αλλιως θα φας μπερντακιΡε μαλάκα, σουρωμένος είσαι;
Ωραια. Ανέβασε μας σε παρακαλω πολυ τα επίσημα στοιχεια που δείχνουν οτι δεν νόσησε κανεις και δεν πέθανε κανείς.Πόσο άρρωστο είναι να έχεις πείσει έναν λαό που δεν είναι κανένας άρρωστος ούτε ξέρει κανέναν άρρωστο να εμβολιαστεί για να μην αρρωστήσει
Οι μόνοι που έχουν πεθάνει είναι από το δηλητήριο που τους έβαλανΩραια. Ανέβασε μας σε παρακαλω πολυ τα επίσημα στοιχεια που δείχνουν οτι δεν νόσησε κανεις και δεν πέθανε κανείς.
Περιμενω
Εγω σου ανεβαζω επίσημα στοιχεια απο το world health και σου βαζω στην ιταλια το 2018 ποσοι πεθαναν απο τη γριπη.οπως βλεπεις 14149 θανατοι το 2018 μονο απο τη γριπη.Ωραια. Ανέβασε μας σε παρακαλω πολυ τα επίσημα στοιχεια που δείχνουν οτι δεν νόσησε κανεις και δεν πέθανε κανείς.
Περιμενω
Ηξερε κανενας τοτε οτι τοσοι χιλιαδες πρθαινουν απο τη γριπη?Εγω σου ανεβαζω επίσημα στοιχεια απο το world health και σου βαζω στην ιταλια το 2018 ποσοι πεθαναν απο τη γριπη.οπως βλεπεις 14149 θανατοι το 2018 μονο απο τη γριπη.
Έτσι ακριβώς! Για να αντιληφθεί και ο κάθε...πικραμένος πόσο αξιόπιστοι είναι στα λεγόμενά τους!...
Να μας πεις εσύ ο ίδιος, που ενημερώνεσαι μπας και ρε παιδί μου, ενημερωθούμε αντικειμενικά και αμερόληπτα όχι από το Διαδίκτυο αλλά από τα ΜΜΕ που δεν είναι διαπλεκόμενα, που δεν "μπουκώθηκαν" εισπράττοντας εκατομμύρια από κάποιον κο Πέτσα και ότι λένε, το λένε γιατί, "αγαπούν" το κόσμο...Πάνε παρακάτω τύπε… φαίνεται πως είσαι και εσυ ακόμη ένας που τελείωσε το πανεπιστήμιο του δρόμου και ενημερώνεται από το facebook με άρθρα τύπου «συγκλονιστικό!» «διαβάστε το πριν το κατεβούν» «διαβάστε τι μας κρύβουν»… γνώσεις υπό του μηδενός. Κράτα γερά και πίστευε σε τσιπάκια, πειραματικά εμβόλια και φυσικά κάποια δισεκατομμύρια επιστημόνων και πολιτικών παγκοσμίως που είναι οργανωμένοι να σε κοροϊδεύουν…. υπό τις εντολές του Bill Gates φυσικά.… Μέσω viber συνεννοούνται να ξέρεις….
Κάτσε και διάβασε και ρώτα τον γιατρό σου. Δεν ενημερώνομαι ούτε από τα κανάλια, ούτε από το Facebook. Υπάρχουν εκατοντάδες έγκυρες πηγές στο διαδύκτιο. Δεν έχω καμία διάθεση να γράφω μια ώρα για να μάθεις εσύ, γιατί πολύ απλά δεν με ενδιαφέρει να εμβολιαστείς. Επίσης, ανμέχρι τώρα έχεις αμφιβολίες για τον ιό ή τα εμβόλια, άστο…Να μας πεις εσύ ο ίδιος, που ενημερώνεσαι μπας και ρε παιδί μου, ενημερωθούμε αντικειμενικά και αμερόληπτα όχι από το Διαδίκτυο αλλά από τα ΜΜΕ που δεν είναι διαπλεκόμενα, που δεν "μπουκώθηκαν" εισπράττοντας εκατομμύρια από κάποιον κο Πέτσα και ότι λένε, το λένε γιατί, "αγαπούν" το κόσμο...
Γιατί πως ξέρετε ότι δεν πέθαναν δηλαδή. Στους θανάτους που ανακοινώνονται καθημερινά αναφέρονται αναλυτικά και εθνικότητες? Ρε θα μας τρελάνετε?
τυπε ουτε γυναικα εχω, ουτε κατσικες σαν και σενα! αν και παιζει να το εχεις 2 σε ενα νοικοκυρεμενα!Εσύ ρε γιδομπήχτη είσαι σίγουρος ότι η γυναίκα σου είναι γνήσια Ελληνίδα ή καμιά λαθρομετανάστρια που μας ήρθε από την Αλβανική Πίνδο;
στην αναμνηστικη θα παρουν και πλακεταΠόσες δόσεις θα κάνετε πειραματόζωα για να πάρετε πίσω την ζωή σας???