Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.010
Πόντοι
12.756
δε ξερω τι ισχυει, ουτε με ενδιαφερει τι ισχυει για σενα.
αυτο που ξερω ειναι οτι εγω ειμαι καθαρος με αποδειξη εβδομαδιαιως, ενω εσυ χεσμενος μεχρι τα μπουνια.
οχι αγαπητε...εισαι γεματος ψεκικες ιδεες,ανοησιες και δεν θες να κανεις το εμβολιο.για να νιωσεις καλα κραζεις την πλειοψηφια που ακολουθει την επιστημη και τους γιατρους και εμβολιαζεται...ευχομαι ειλικρινα να μην το μετανιωσεις εσυ και οι ομοιοι σου..ομως να ξερεις δεν θα την πατησουμε εμεις για εσας..αν δεν το εχετε καταλαβει ακομα ειναι λαθος που θα το πληρωσετε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.885
Πόντοι
27.261
οχι αγαπητε...εισαι γεματος ψεκικες ιδεες,ανοησιες και δεν θες να κανεις το εμβολιο.για να νιωσεις καλα κραζεις την πλειοψηφια που ακολουθει την επιστημη και τους γιατρους και εμβολιαζεται...ευχομαι ειλικρινα να μην το μετανιωσεις εσυ και οι ομοιοι σου..ομως να ξερεις δεν θα την πατησουμε εμεις για εσας..αν δεν το εχετε καταλαβει ακομα ειναι λαθος που θα το πληρωσετε
εγω δεν ειμαι καθολου με ψεκικες ιδεες, ανοησιες και ολη αυτην την καραμελα που λετε συνεχεια.
τα βλεπω και γελαω.
ουτε εχω πει σε κανεναν τι να κανει.
μια γνωμη ειχα πει σε καποιον απλα.
εγω παω με τις αποδειξεις, τις οποιες δε θελετε να χωνεψετε.
2 τεστακια αρνητικα εβδομαδιαιως.
εσεις θα την πατησετε απο μονοι σας και απο το μαλακισμενο εγωϊσμο σας.
ηδη ανεβαινετε στα ποσοστα και τα γονατα αρχιζουν το τρεμουλο.
καλη επομενη δοση και θα δειξει η πορεια τι και πως.
μεχρι τοτε ομως... χεσμεντεν.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.010
Πόντοι
12.756
εγω δεν ειμαι καθολου με ψεκικες ιδεες, ανοησιες και ολη αυτην την καραμελα που λετε συνεχεια.
τα βλεπω και γελαω.
ουτε εχω πει σε κανεναν τι να κανει.
μια γνωμη ειχα πει σε καποιον απλα.
εγω παω με τις αποδειξεις, τις οποιες δε θελετε να χωνεψετε.
2 τεστακια αρνητικα εβδομαδιαιως.
εσεις θα την πατησετε απο μονοι σας και απο το μαλακισμενο εγωϊσμο σας.
ηδη ανεβαινετε στα ποσοστα και τα γονατα αρχιζουν το τρεμουλο.
καλη επομενη δοση και θα δειξει η πορεια τι και πως.
μεχρι τοτε ομως... χεσμεντεν.
πες μου λογο που δεν κανεις το εμβολιο...αυτο θελω να μαθω

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.783
Πόντοι
216
Ρε μάγκες αν πιάσουν ανεμβολιαστο σε τράπεζα τι παίζει? 5.000 πρόστιμο στην τράπεζα και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Βαση των υπολογισμων χωρις κανενας να ειναι σιγουρος θα γινουν συνολικα 5 δοσεις κορονοεμβολιων.
Μετα η εποχη των εμβολιων θα αλλαξει και θα έρθει καποια γενιας νεο εμβολιο ρνα το οποιο θα καλυπτει πολλους κορονοιους και ιους της γριπης καινθα γινεται εποχικα.
Κατα μαρτη απριλη θα ξεκινησουν οι 4 δοσεις και σεπτεμβρη οι 5, μετα θα ερθει η νεα γενια εμβολιων.
"Μεσα απο τον Συριζα" στα ειπαν κι αυτα?
Δεν βαρεθηκες να βγαζεις πραγματα απο το κεφαλι σου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πες μου λογο που δεν κανεις το εμβολιο...αυτο θελω να μαθω
Κυβερναει η ΝΔ. Αυτος ειναι ο λογος. Ακομη να το καταλαβεις?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
ΑΡΧΙΔΙΑ εισαι...μειοψηφια του λαου που βρισκεις χιλιες 2 δικαιολογιες να μην κανεις το εμβολιο....και μετα θες και ελευθεριες και μπλεκεις χιλια δυο...ας ειναι στο τελος να ξερεις ξυριζουν τον γαμπρο που λενε...θυμησε μου ποτε θα πεθανω που εκανα το μπολι;κατι ψεκες μου ελεγαν σε 6 μηνες,μετα το πηγαν 2 χρονια,μετα 5 και τωρα 10...τι ισχυει ψεκασμενε μου αδερφε;
οτι θα πεθανεις τυπε! δε το γλυτωνεις οσα μπολια και να κανεις!

"Μεσα απο τον Συριζα" στα ειπαν κι αυτα?
Δεν βαρεθηκες να βγαζεις πραγματα απο το κεφαλι σου?

Κυβερναει η ΝΔ. Αυτος ειναι ο λογος. Ακομη να το καταλαβεις?
και ο τσιπρας να κυβερνουσε δε το καναμε! αλλωστε και αυτος συντασσεται υπερ του εμβολιασμου... τοση ομοφωνια δεν ειχαν ουτε στα εθνικα θεματα τυπε! δεν αρκει αυτο για τη βρωμα του θεματος?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο ΠΟΥ κυβερναει καταλαβετε το.
Μπαινουμε σε μια νεα εποχη οπου ο τρόπος ζωής θα αλλαξει και αυτα που ξέραμε να τα ξεχασουμε.
Ήρθε ενας υιος που τον αμολυσαν οι Κινέζοι και αλλαξε περα απο την οικονομια αλλα και την κοινωνικη ζωη των πολιτων.
Οι χωρες η μια αντιγραφει την αλλη σε παγκοσμιο επιπεδο και παντου γινονται τα ιδια.
Ενω ειχαμε την παγκοσμιοποιηση τοσα χρονια τωρα εχουμε την παγκοσμιοποιημενη γριπη που την ονομασαν κοβιντ.
Το ερωτημα ειναι ποιο ειναι πιο επικίνδυνο ο κορονοιος ή ο νεος τρόπος ζωης.
Παντως τα πραγματα αλλαζουν με ραγδαίο ρυθμο,ηδη μπηκαμε στην φαση των πιστοποιητικων αλλα και στη κοινωνικη διακριση των ανεμβολιαστων.
Ο ΠΟΥ ξερει πολλα γιαντον κοβιντ αλλα δεν τα λεει,υπαρχει συννενοηση και συμφωνια να περαστουν ολα αυτα που εχουν κατα νου.
Τωρα η καθε κυβερνηση γινεται αυτοματα μαριονετα του ΠΟΥ με το φοβητρο της πανδημιας και επιβαλλει αυτα που ο ΠΟΥ θεωρει σωστα.
Καλη συνέχεια στη νεα μας εποχη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο ΠΟΥ κυβερναει καταλαβετε το.
Μπαινουμε σε μια νεα εποχη οπου ο τρόπος ζωής θα αλλαξει και αυτα που ξέραμε να τα ξεχασουμε.
Ήρθε ενας υιος που τον αμολυσαν οι Κινέζοι και αλλαξε περα απο την οικονομια αλλα και την κοινωνικη ζωη των πολιτων.
Οι χωρες η μια αντιγραφει την αλλη σε παγκοσμιο επιπεδο και παντου γινονται τα ιδια.
Ενω ειχαμε την παγκοσμιοποιηση τοσα χρονια τωρα εχουμε την παγκοσμιοποιημενη γριπη που την ονομασαν κοβιντ.
Το ερωτημα ειναι ποιο ειναι πιο επικίνδυνο ο κορονοιος ή ο νεος τρόπος ζωης.
Παντως τα πραγματα αλλαζουν με ραγδαίο ρυθμο,ηδη μπηκαμε στην φαση των πιστοποιητικων αλλα και στη κοινωνικη διακριση των ανεμβολιαστων.
Ο ΠΟΥ ξερει πολλα γιαντον κοβιντ αλλα δεν τα λεει,υπαρχει συννενοηση και συμφωνια να περαστουν ολα αυτα που εχουν κατα νου.
Τωρα η καθε κυβερνηση γινεται αυτοματα μαριονετα του ΠΟΥ με το φοβητρο της πανδημιας και επιβαλλει αυτα που ο ΠΟΥ θεωρει σωστα.
Καλη συνέχεια στη νεα μας εποχη

:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Τρομερο επιχειρημα
το αν ηταν κατι ασφαλες,τοτε δεν θα ψηφιζαν το ακαταδιωκτο για ολους,μαλλον δεν σου λεει τιποτε,σε εχει πεισει ο..Αδωνης..αληθεια αν ειχες επιχειρηση,θα του εκανες προσληψη,εστω σαν καθαριστρια? :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
το αν ηταν κατι ασφαλες,τοτε δεν θα ψηφιζαν το ακαταδιωκτο για ολους,μαλλον δεν σου λεει τιποτε,σε εχει πεισει ο..Αδωνης..αληθεια αν ειχες επιχειρηση,θα του εκανες προσληψη,εστω σαν καθαριστρια? :2funny:
Ο Αδωνις έχασε τους γονείς του στα 16, πήρε την επιχείρηση του πατέρα του, τα έβγαλε πέρα παρόλο που του έκαιγαν το μαγαζί καθε εβδομάδα, μπήκε στην πολιτική, ανέβηκε σιγά σιγά με ΨΗΦΟΥΣ, άλλαξε κόμμα, βγήκε ΠΑΛΙ με ΨΗΦΟΥΣ και τωρα ειναι Υπουργός Αναπτυξης.

Πες μας τωρα τι εχεις κανει εσυ στην ζωη σου :tooth: :tooth: :tooth:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Ο Αδωνις έχασε τους γονείς του στα 16, πήρε την επιχείρηση του πατέρα του, τα έβγαλε πέρα παρόλο που του έκαιγαν το μαγαζί καθε εβδομάδα, μπήκε στην πολιτική, ανέβηκε σιγά σιγά με ΨΗΦΟΥΣ, άλλαξε κόμμα, βγήκε ΠΑΛΙ με ΨΗΦΟΥΣ και τωρα ειναι Υπουργός Αναπτυξης.

ημουν σιγουρος οτι θα υπαρχουν αρκετοι θαυμαστες ενος παπαρα...ελα να ξεφυτρωνουν τα φυντανακια..

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.996
Πόντοι
3.506

κανεις λαθος φιλε ο αδωνης ηταν παραπαιδι του κωστα πλευρη οπου τον τριγυρνουσε απο καναλι σε καναλι και τον εβαλε στα κολπα- εχει καποια αξια ο σπυριδων αλλα συγκεκριμενα συμφεροντα και πολυ γλυψιμο ανεβασαν τον αδωνη

makrinos98062

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2021
Like
44
Πόντοι
0
Πήγγα να κάνω την 3η αλλά το σύστημα με δείχνει ανεμβολίαστο επειδή τα πρώτα 2 τα έχω κάνει στις ΗΠΑ. Για να δούμε αν θα βγάλω άκρη με το 1135

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom