Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να μας πεις εσύ ο ίδιος, που ενημερώνεσαι μπας και ρε παιδί μου, ενημερωθούμε αντικειμενικά και αμερόληπτα όχι από το Διαδίκτυο αλλά από τα ΜΜΕ που δεν είναι διαπλεκόμενα, που δεν "μπουκώθηκαν" εισπράττοντας εκατομμύρια από κάποιον κο Πέτσα και ότι λένε, το λένε γιατί, "αγαπούν" το κόσμο...
Ο Πετσας εχει μπουκωσει εκατομμυρια και τα ΜΜΕ ολου του πλανητη? Γιατι ολα τα ιδια λενε. Εισαι μεγαλο ταλεντο κι εσυ βλεπω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ίσως λάθος έκφραση. "Με πολιτικά κριτήρια" είναι πιο ξεκάθαρο μάλλον. Αν δεν έχεις να μου δείξεις τη διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής (βιογραφικό; δημοσιεύσεις; συνάφεια γνωστικού αντικειμένου;) μην μπεις καν στον κόπο να απαντήσεις.
Να σου δειξω εγω με τι κριτηρια επιλεχθηκαν τα μελη της επιτροπης? Εισαι με τα καλα σου? Ωραια, πες μας ΕΣΥ με τι κριτηρια θελεις να επιλεγεί μια επιτροπη για να ακους τα συμπερασματα της, αφου ως γνησιος μη ασχολουμενος με την πολιτικη, αρνεισαι να δεχθεις τις υποδειξεις μιας επιτροπης μονο και μονο επειδη την ορισε η ΝΔ. Και αφου μου πεις τα κριτηρια, να μου πεις και γιατι ΔΕΝ τα πληρούν όσοι εχουν επιλεγεί.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Παλι η ηλιθιοτητα με τους νεκρους απο γριππη του 2018, που εγραφες περσι στην αρχη της πανδημιας?
Κανε την χαρη στον εαυτο σου και βουλωστο
Γιατι δεν το πιστευεις?η δεν σε βολευει να το πιστεψεις.
Το 2018 η ιταλια ειχε 15000 νεκρους απο την εποχικη γριπη.
Γιατι δεν εγινε κανενα λοκνταουν γιατι δεν εγινε καραντινα γιατι δεν γυρισαν τα πανω κατω?

Σου εχω και νεο...στην ελλαδα απο τους 17000 θανοντες οι 1600 ηταν πληρως εμβολιασμενοι

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Να σου δειξω εγω με τι κριτηρια επιλεχθηκαν τα μελη της επιτροπης? Εισαι με τα καλα σου? Ωραια, πες μας ΕΣΥ με τι κριτηρια θελεις να επιλεγεί μια επιτροπη για να ακους τα συμπερασματα της, αφου ως γνησιος μη ασχολουμενος με την πολιτικη, αρνεισαι να δεχθεις τις υποδειξεις μιας επιτροπης μονο και μονο επειδη την ορισε η ΝΔ. Και αφου μου πεις τα κριτηρια, να μου πεις και γιατι ΔΕΝ τα πληρούν όσοι εχουν επιλεγεί.
Θεωρεις εσυ την επιτροπη σοβαρη??αυτοι δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα και η πλακα ηταν οτι απο μονοι τους αυτοαναιρουνταν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θεωρεις εσυ την επιτροπη σοβαρη??αυτοι δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα και η πλακα ηταν οτι απο μονοι τους αυτοαναιρουνταν
Ωπα, αφου ο τεραστιος Ζανουλης απαξιωσε την επιτροπη των γιατρων, εγω δεν μπορω να πω τιποτα πλεον.

Τύπε θα απογραφείς ή θα κάνεις επανασταση ως αρνητής απογραφης?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.024
Πόντοι
1.706
Γνωρίζεις τη λέξη προκήρυξη ή πρέπει να σου μάθω και ελληνικά;
Πάμε λοιπόν. Για οποιαδήποτε πλήρωση θέσης σε οποιοδήποτε ακαδημαϊκό πόστο βγαίνει προκήρυξη όπου αναφέρεται ο αριθμός των θέσεων και η μοριοδότηση ανά κριτήριο, πχ συνάφεια γνωστικού αντικειμένου Χ μόρια, σχετικές δημοσιεύσεις Y μόρια, προηγούμενη εμπειρία στην ίδια θέση Ζ μόρια, κλπ.
Εμένα η εικασία μου είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι παραπάνω από εξώφθαλμη η επιλογή με πολιτικά κριτήρια, αλλά επειδή δεν έχω αποδείξεις θα χαρώ να μου αποδείξεις εσύ το αντίθετο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γνωρίζεις τη λέξη προκήρυξη ή πρέπει να σου μάθω και ελληνικά;
Πάμε λοιπόν. Για οποιαδήποτε πλήρωση θέσης σε οποιοδήποτε ακαδημαϊκό πόστο βγαίνει προκήρυξη όπου αναφέρεται ο αριθμός των θέσεων και η μοριοδότηση ανά κριτήριο, πχ συνάφεια γνωστικού αντικειμένου Χ μόρια, σχετικές δημοσιεύσεις Y μόρια, προηγούμενη εμπειρία στην ίδια θέση Ζ μόρια, κλπ.
Εμένα η εικασία μου είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι παραπάνω από εξώφθαλμη η επιλογή με πολιτικά κριτήρια, αλλά επειδή δεν έχω αποδείξεις θα χαρώ να μου αποδείξεις εσύ το αντίθετο.
Οχι, εσυ επικαλεσθηκες το γεγονος οτι ειναι κακώς επιλεχθέντες, αρα εσυ οφειλεις να το αποδειξεις

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.024
Πόντοι
1.706
Οχι, εσυ επικαλεσθηκες το γεγονος οτι ειναι κακώς επιλεχθέντες, αρα εσυ οφειλεις να το αποδειξεις
Να σου αποδείξω τι; Αν τα μέλη της επιτροπής έχουν κομματικούς δεσμούς με την κυβέρνηση; Εκτός αν νομίζεις ότι έχω το μητρώο μελών της ΝΔ ή είχα βάλει κάμερα στο παραβαν τους όταν ψήφιζαν. :confused:

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
ξερω οτι οι περισσοτεροι δεν θα το δουν,μιας και ειναι και σχεδον 2 ωρες..εδω μπορειτε να ακουσετε,την...λογικη,επιστημονικη σοφια,απο εναν Ελληνα..
Το έχω δει! Όλο και όχι μόνο αυτό!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να σου αποδείξω τι; Αν τα μέλη της επιτροπής έχουν κομματικούς δεσμούς με την κυβέρνηση; Εκτός αν νομίζεις ότι έχω το μητρώο μελών της ΝΔ ή είχα βάλει κάμερα στο παραβαν τους όταν ψήφιζαν. :confused:
Αρα τι να συζητησουμε? Τις φαντασιωσεις σου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε να είσαι αρχιδάτος και να παραδέχεσαι τα προφανή τουλάχιστον. Μη γίνεσαι γλίτσας.
Ποια ειναι τα προφανη? Οτι μια κυβερνηση επελεξε μελη μιας επιτροπης και εσυ εικαζεις οτι επελεξε με βαση κομματικα κριτηρια, αφηνοντας απ' εξω τεραστιες μορφες της ιατρικης (που προφανως λενε κατι αντιθετο απο τους κομματικους)?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.024
Πόντοι
1.706
Ποια ειναι τα προφανη? Οτι μια κυβερνηση επελεξε μελη μιας επιτροπης και εσυ εικαζεις οτι επελεξε με βαση κομματικα κριτηρια, αφηνοντας απ' εξω τεραστιες μορφες της ιατρικης (που προφανως λενε κατι αντιθετο απο τους κομματικους)?
Δεν θα κρίνω αν είναι τεράστιες μορφές της ιατρικής, θέλω όμως να γνωρίζω τα κριτήρια επιλογής που καθόρισαν αυτές τις τεράστιες μορφές.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Screenshot_20211116_234008.jpg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν μπορεσα να βρω το αρθρο που ελεγε τονα ριθμο των εμβολιασμενων θανοντων απο κοβιντ

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.690
Πόντοι
216
Γρίπη θα περάσει κανένας φέτος ή μόνο κοροδοιο θα έχουμε?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
ημουν σιγουρος οτι θα υπαρχουν αρκετοι θαυμαστες ενος παπαρα...ελα να ξεφυτρωνουν τα φυντανακια..
Ναι, αλλα ξερεις κατι? Δεν μας είπες που εχεις φτάσει εσυ στην ζωη σου για να σε θαυμάσουμε κι εσενα!

Για πες :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Τι λες ρε θειτσο μας συγκινησες τωρα.
Φασιστας γιατι εγινε ο αδωνης θα μας πεις??
Επειδη του έκαιγαν το μαγαζι η τις μαλακιες που ελεγε στην τηλεπωληση.

Εσυ πες μας τι εχεις κανει εδω και 50 τοσα χρονια?
Τάδε εφη ο καραφασιστας που οταν καίνε το μαγαζί κάποιου τα αναρχοαπλυτα σκουπίδια, ειναι απλα Δευτέρα μεσημέρι :)

Μάρτυρας χωρις φάπες μωρη ψωλα!!! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αφου εισαι μαλακας και δεν ασχολείσαι με τα πολιτικά. Γι’ αυτο γράφεις μαλακιες, γιατι εισαι μαλακας! Καταλαβες μαλακα? Αλλιώς μαλακα θα ημέρες οτι την επιτροπή την ειχε διορίσει ο τσίριζα μαλακα, το 2017 μαλακα. Κι επειδη εισαι μαλακας κι απλα ένας μαλακας που δεν ασχολείται με πολιτικά, δεν ξερεις οτι ο Κικίλιας ανανέωσε την θητεία της το 2020.

Άρα τελικα μαλακα ποια κομματική ταυτοτητα έχουν τελικα?

Αλλα τι να περιμένει κανεις απο ενα μαλακα που επέλεξε αυτο το νικ τέτοιος μαλακας που ειναι? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom