barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.223
- Πόντοι
- 5.506
Ολοκληρη ανθολογια μαλακιας μας παρεθεσε, μονο μια ειδες εσυ;Ελα, την είπες τη μαλακία σου.
Πέσε για ύπνο τώρα.
Ολοκληρη ανθολογια μαλακιας μας παρεθεσε, μονο μια ειδες εσυ;Ελα, την είπες τη μαλακία σου.
Πέσε για ύπνο τώρα.
Ενδαξει τυπε, αφου οι παραμετρες ειναι 100δες εγω σ εμπιστευομαι.Τύπε μου τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά ΣΗΜΕΡΑ πλέον.
Το κακό είναι ότι ακόμα και τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ απλά δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν ορισμένοι, πόσο μάλλον τις ΧΘΕΣΙΝΕΣ πιθανολογήσεις.
Την κοβιντ δεν θα την ήξερε κανείς και ούτε κανείς θα είχε ασχοληθει μαζί της ΕΑΝ δεν προκαλούσε σε χοντρούς, άρρωστους και γέρους ποσοστά βαριάς νόσησης πολλαπλάσια μιας γρίπης.
Τα εμβόλια γνωρίζουμε πλέον ότι είναι πολύ αποτελεσματικά κατά της βαριάς νόσησης και παρόλο που δεν έχουμε ακόμα στοιχεία για πολλές παραμέτρους τους (μακροπρόθεσμες παρενέργειες, χρόνος διάρκειας ανοσίας, μηχανισμός ανοσίας κτλ) με πολύ μεγάλο δείκτη βεβαιότητας μπορεί κανείς να συστήσει σε χοντρούς, άρρωστους και γέρους να εμβολιαστούν ΑΦΟΥ πρώτα αξιολογήσουν την κατάσταση με τον γιατρό τους αν έχουν κάποιες ειδικές παθήσεις.
Για τις υπόλοιπες κατηγορίες ανθρώπων δεν μπορεί να δοθεί καμία απολύτως γενική σύσταση αφού οι παράμετρες είναι 100δες, συνεπώς ο καθένας κρίνει εξατομικευμένα σε συνεργασία με τον γιατρό του βάσει του βιολογικού, ψυχολογικού, εργασιακού και κοινωνικού του προφίλ.
ΟΛΑ τα υπόλοιπα περί τοίχων ανοσίας κτλ είναι ΤΡΙΧΕΣ και μια φάμπρικα που βολεύει εταιρίες, κυβερνήσεις, δημοσιογράφους και συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων ώστε να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα.
αν σε πηγαινε η ειρηνη στο εμβολιαστικο θα το εκανες?σκεφτομαι να κανω το εμβολιο
θα ηθελα να γινει κατι για να πειστω
ο κωλογερος ειχε δικιο σε καποια πραματα
εγω θα το εκανα αν με πειθανε καποιοι
απο την αλλη αν μια στο εκκατομμυριο γινει μια μαλακια
αν σε μερικα χρονια τα βιβλια της ιστοριας γραφουν για το μεγαλυτερο τραγικο λαθος της ανθρωποτητας
αν δηλαδη γινει κατι και πουνε στο μελλον οτι το 2021 εξ αιτιας ενος λαθους πεθανε ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου της γης
ειστε σιγουροι οτι κατι τετοιο δεν ειναι επ φαντασια?
δε ξερω
αμφιταλαντευομαι ακομα
πω ρε παιχτηαν σε πηγαινε η ειρηνη στο εμβολιαστικο θα το εκανες?
Γιατι οχι σε σενα αυτα τυπε; Θα κρατησεις την αναπνοη σου κανενα μισαωρο και θα μας τη φερεις πισωπλατα;Πες μας για τον ΨΟΦΟΕΘΝΑΡΧΗ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ,που ειχε κανει υφυπουργο Δημοσιων Εργων τον....ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ,το 1955,μολις ειχε πεθανει ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΣ...
Μιλησε μας για " ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ " και.....Καραμανληδες,μιλησε μας για τον ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΞ ΜΕΡΤΕΝ....
Ντρεπεσαι?
ΥΓ : Οχι σε εμενα αυτα,τ'ακουσες μωρη νεοφιλεχλεχλου???
Τυπε εγω θα σου μιλησω σοβαρα αφου το θελεις, ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ αν θα κανεις το εμβολιο, που θελεις και να σε πεισουμε μην τυχον χαθει το dna σου απο το ειδος.πω ρε παιχτη
μια φορα να μιλησουμε σοβαρα δε γινεται?
ενα πραμα ειναι αυτο π λεω και ενα αλλο οι πιθανοτητες
εγω ακουσα τον κουβελα και ειπε εμβολιασμος ολοι εκτος οι κατω των 40
εγω γιατι να μην ακουσω την αποψη του δλδ
σκεφτομαι να κανω το εμβολιο
ο κωλογερος ειχε δικιο σε καποια πραματα
εγω θα το εκανα αν με πειθανε καποιοι
απο την αλλη αν μια στο εκκατομμυριο γινει μια μαλακια
αν σε μερικα χρονια τα βιβλια της ιστοριας γραφουν για το μεγαλυτερο τραγικο λαθος της ανθρωποτητας
αν δηλαδη γινει κατι και πουνε στο μελλον οτι το 2021 εξ αιτιας ενος λαθους πεθανε ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου της γης
ειστε σιγουροι οτι κατι τετοιο δεν ειναι επ φαντασια?
δε ξερω
αμφιταλαντευομαι ακομα
βασικα τα επισημα αριστερα κομματα ειναι υπερ των εμβολιασμων και των λοκνταουνρε μαλακα εχω κουραστει με τους μαλακες αριστερους,σε οτι ειναι αντιθετοι σπαζουν πουτσους μεχρι ελεους δεν παλευεστε λεει το καρτος και η εκκλησια νασ κανουμε εμβολιο αριστεροι να μην κανουμε εμβολιο,πασαρουν τα εμβολια,δεν ειναι ελεγμενα τα εμβολια,ληγουν τα εμβολια,εχουν παρενεργειες τα εμβολια,αν το κρατος δεν εδινε εμβολια θα ΄λεγανε γιατι δεν μας εμβολιαζεται η σαπιλα της ανθρωποτητας ειστε.
Στ' αρχίδια μαςσκεφτομαι να κανω το εμβολιο
Θέλε!θα ηθελα να γινει κατι για να πειστω
Βουνό!!!ο κωλογερος ειχε δικιο σε καποια πραματα
Στην μπούτσα μαςεγω θα το εκανα αν με πειθανε καποιοι
Ε, τότε θα ψοφήσεις και θα είσαι σημείο αναφοράς!απο την αλλη αν μια στο εκκατομμυριο γινει μια μαλακια
Δεν θα ζεις για να το δειςαν σε μερικα χρονια τα βιβλια της ιστοριας γραφουν για το μεγαλυτερο τραγικο λαθος της ανθρωποτητας
Θα μείνουν λιγότεροιαν δηλαδη γινει κατι και πουνε στο μελλον οτι το 2021 εξ αιτιας ενος λαθους πεθανε ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου της γης
Μόνο αυτά που λες εσύ είναι φαντασίαειστε σιγουροι οτι κατι τετοιο δεν ειναι επ φαντασια?
Λογικό!δε ξερω
Και ξανά στ' αρχίδια μαςαμφιταλαντευομαι ακομα
σε γαμαω γαμωΣτ' αρχίδια μας
Θέλε!
Βουνό!!!
Στην μπούτσα μας
Ε, τότε θα ψοφήσεις και θα είσαι σημείο αναφοράς!
Δεν θα ζεις για να το δεις
Θα μείνουν λιγότεροι
Μόνο αυτά που λες εσύ είναι φαντασία
Λογικό!
Και ξανά στ' αρχίδια μας
ΟΚ, το υπόλοιπο ρήμα ξέρεις να το κλίνεις?σε γαμαω γαμω
Ίσα ρε πούστρα!μαλακα
για μενα εισαι το απολυτο σκουπιδιΟΚ, το υπόλοιπο ρήμα ξέρεις να το κλίνεις?
Ίσα ρε πούστρα!
Για σένα,,, το δέχομαι!!!για μενα εισαι το απολυτο σκουπιδι
Φαντάσου δηλαδή, αν χέστηκες εσύ για σένα, πόσο χέστηκα εγώ για σέναοχι επειδη βριζεις εμενα
χεστηκα για μενα
Σάλτα γαμήσου ρε psychoμαλάκα!ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος
επειδη εβρισες και ειρωνευτηκες τον κωλογερο π δεν εχει δωσε ουτε μια αφορμη εδω
το απολυτο μηδεν εισαι
σκεφτομαι να κανω το εμβολιο
Δες απλά ποιοι είναι κατά των εμβολίων. Και εδώ μέσα, αλλά και γενικότερα.σκεφτομαι να κανω το εμβολιο
Ειπαμε.ρε μαλακα εχω κουραστει με τους μαλακες αριστερους,σε οτι ειναι αντιθετοι σπαζουν πουτσους μεχρι ελεους δεν παλευεστε λεει το καρτος και η εκκλησια νασ κανουμε εμβολιο αριστεροι να μην κανουμε εμβολιο,πασαρουν τα εμβολια,δεν ειναι ελεγμενα τα εμβολια,ληγουν τα εμβολια,εχουν παρενεργειες τα εμβολια,αν το κρατος δεν εδινε εμβολια θα ΄λεγανε γιατι δεν μας εμβολιαζεται η σαπιλα της ανθρωποτητας ειστε.
εχω ενα φιλο στο φβ αριστερος και καθε μερα ποσταρει μαλακιες που προκαλουν εχω σκεφτει πολλες φορες τη διαγραφη γιατι εκνευριζομαι,ειναι προκλητικοι μαλακες οχι απλοι μαλακες.Ειπαμε.
Πνευματικος καρκινος.