Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Δεν ξέρει τι είναι καπότα τύπε. Παρθένος είναι.Εσύ όταν φοράς καπότα κοιμάσαι μ'αυτήν;
Δεν ξέρει τι είναι καπότα τύπε. Παρθένος είναι.
ΚΟΚΤΕΗΛ εμβολίων στους αρνητές ΤΩΡΑ
Χημική λοβοτομή δηλαδή(ς)???Δεν ξέρει τι είναι καπότα τύπε. Παρθένος είναι.
ΚΟΚΤΕΗΛ εμβολίων στους αρνητές ΤΩΡΑ
Κατάλαβα. Μεταφέρεις τις φαντασιώσεις των βλαμμένων του Διαδικτύου. Αν είχες πηγές, θα τις ανέφερεςΕιναι γνωστο τοις πασι για το " χαρτζιλικωμα " εκ ΝΔ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ " ΑΣΘΕΝΩΝ "
Βιάζεσαι.Ποιό μέλος λέτε να είναι ο γιατρός ;
ΑΝ η γιαγιά μου είχε αρχίδια, θα είχα τρεις παππούδες. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ που προσπάθησαν να πετύχουν την ανο(η)σία της αγέλης, παραδέχτηκαν πως έκαναν λάθος. Κι εσύ συνεχίζεις να μου λες τι ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ αν ακολουθούσαν τη συνταγή Ιωαννίδη, που ο ίδιος αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως έκανε λάθοςΆρα το μοντέλο Ιωαννίδη που προέβλεπε προστασία μόνο των ευπαθών δεν το δοκίμασε κανείς , οπότε θεωρητικά μπορεί και να δούλευε , αλλά αφου δεν δοκιμάστηκε στην πράξη απο καμία χώρα άρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.
Αυτό το μοντέλο αν είναι έτσι όπως νομίζω , προέβλεπε περιορισμό των ευπαθών για κανένα μήνα η δίμηνο το πολύ , και χτίσιμο ανοσίας αγέλης στους μη ευπαθής.
Τώρα πως ακριβώς θα δούλευε όλο αυτό (αν δούλευε) όπως επίσης και το κατα πόσο θα το τηρούσε ο κόσμος είναι και αυτά άγνωστα , ειδικά το δευτερο ... για το πρώτο μπορούμε να ρωτήσουμε τον Ιωαννίδη η κάποιον άλλον επιστήμονα που υποστήριζε αυτό το μοντέλο.
Έτσι το είπα επειδή συνηθίζεται , προσωπικά δεν πιστεύω οτι είναι μέλος εδω.Βιάζεσαι.
Αλλού πάει το βιάζεσαι.Έτσι το είπα επειδή συνηθίζεται , προσωπικά δεν πιστεύω οτι είναι μέλος εδω.
Καλά ναι δεν είπα οτι κατάφερε κάτι , αλλά και να τους έδινε τα πιστοποιητικά εφόσον μετά πιάστηκε θα μπορούσαν να τους τα πάρουν πίσω φαντάζομαι , αν δεν πιανόταν ίσως κατάφερνε κάτι , αλλά μετά πες δεν θα το μαθαίναμε εμείςΑλλού πάει το βιάζεσαι.
Τίποτα δεν κατάφερε ο δόκτορ καθώς το πιστοποιητικό εκδίδεται την επόμενη ημέρα του εμβολιασμού.
Τον πήρε χαμπάρι η νοσοκόμα και τον έψαχναν για αυτόφωρο, οπότε....
Δεν ξέρω ποιά ακριβώς θα ηταν η πρόταση του ιωαννίδη ΑΝ τον ρωτούσαν στις αρχές , αλλά απο αυτά που έχει πει κατα καιρούς νομίζω θα πρότεινε κάτι σαν αυτό που λένε εδω στο 21:45 του παρακάτω βίντεο , και το οποίο το εξήγησα πάνω κάτω σε προηγούμενα πόστ , δεν πιστεύω οτι η Αγγλία και η Σουηδία το ακολούθησαν ακριβώς , όχι οτι έχει κάποιο νόημα όλο αυτό γιατί ούτε εγω ξέρω τι θα γινόταν , ούτε και αυτοι οι γιατροι η ο γιατρός που λέει στο βίντεο οτι το πρότειναν στην αρχή της πανδημίας ξέρουν τι θα γινόταν ΑΝ αποφάσιζε κάποια χώρα να το ακολουθήσει.ΑΝ η γιαγιά μου είχε αρχίδια, θα είχα τρεις παππούδες. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ που προσπάθησαν να πετύχουν την ανο(η)σία της αγέλης, παραδέχτηκαν πως έκαναν λάθος. Κι εσύ συνεχίζεις να μου λες τι ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ αν ακολουθούσαν τη συνταγή Ιωαννίδη, που ο ίδιος αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως έκανε λάθος
Ρε τι βλάκες υπάρχουν κι αυτός τρομάρα του σπούδασε γιατρός .Ποιό μέλος λέτε να είναι ο γιατρός ;
Πες μας για τον ΨΟΦΟΕΘΝΑΡΧΗ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ,που ειχε κανει υφυπουργο Δημοσιων Εργων τον....ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ,το 1955,μολις ειχε πεθανει ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΣ...Ναι, σωστά τα λες...
Και πέθαναν διπλάσιοι ανά εκατομμύριο κατοίκων σε σχέση με τις υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Στην Σουηδια ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ....
Δειτε την εκπομπη του Δουση που ειχε επισκεφτει προσφατα την Σκανδιναβια...
Κάνεις λάθος.Στην Σουηδια ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ....
Πολυ βλακας εισαι μωρ αδερφακι μου.Τοτε η καθε οικογενεια ειχε κατα μεσο ορο πανω απο 4 παιδια....
ΤΩΡΑ...?
ΦΑΤΕ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...