Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Πάλι σαν loser κάνειςΚαι εγω σ αγαπαω. Εκανα και λαικ στο ποσταρισμα σου μπας και ανεβει λιγο η αυτοεκτιμηση σου.
Στο καλό κι από το πεζοδρόμιο!
Πάλι σαν loser κάνειςΚαι εγω σ αγαπαω. Εκανα και λαικ στο ποσταρισμα σου μπας και ανεβει λιγο η αυτοεκτιμηση σου.
Στο καλό κι από το πεζοδρόμιο!
Εισαι σκληρος καργχιολης, ο φιλος μου ο δικηγορος δε θα κλεισει ματι σημερα.καληνυχτα
Γιατι αυτα μωρη πουσταρα ΤΑ ΞΕΡΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.Γιατι οχι σε σενα αυτα τυπε; Θα κρατησεις την αναπνοη σου κανενα μισαωρο και θα μας τη φερεις πισωπλατα;
Παλι χωρις χαπι εκανες λογκιν;Γιατι αυτα μωρη πουσταρα ΤΑ ΞΕΡΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ,ΣΥΝΕΝΟΧΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ???
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ...
Ενας απο τους 2 ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ( Κουλης-Μαρινακης ) ειναι κουμπαρος του αλλου.Όχι απαραίτητα. Το Γαβραϊσκάκη είναι γεμάτο πάντως. Και μου το είπε τυπάκι που περίμενε το διαρκείας σαν τον διψασμένο ένα ποτήρι νερό! Το παρέλαβε προχθές! Πελατάρας μου, άρρωστος γαύρος!
Περιττό να πω δε πως όταν το παρέλαβε μου είπε "είναι ΜΟΝΟ για εμβολιασμένους ή άτομα που έχουν νοσήσει μέχρι και 9 μήνες πριν, αλλιώς εμβολιασμένοι. Έτσι τα μουνιά, να πα να γαμηθούνε! Εμβολιασμένοι μόνο!!!"
46 χρονων μαλακας να υποθεσω ??Καλώς το ναζίδιο. Πόσα κατρούτσα κατέβασες σήμερα;
Τι ψηφιζεις τοσα χρονια,για πες μας...Κακό δεν είναι να είσαι μαλάκας αγόρι μου. Κακό είναι να είσαι και να μην το καταλαβαίνεις.
Απο τι πεθαναν μωρη κουφαλα???Και πέθαναν διπλάσιοι ανά εκατομμύριο κατοίκων σε σχέση με τις υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Θα απαντησεις μωρη μονοκυτταρη μπετουγια?Πάντως όχι ναζιστές σαν τα μούτρα σου.
Τύπε μου γιατί πίστευα ως τώρα ότι βάτευε την Φρειδερίκη(όπως χρόνια αργότερα την Λιάνα,σύμφωνα με φήμες ),Πες μας για τον ΨΟΦΟΕΘΝΑΡΧΗ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ,που ειχε κανει υφυπουργο Δημοσιων Εργων τον....ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ,το 1955,μολις ειχε πεθανει ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΣ...
Μιλησε μας για " ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ " και.....Καραμανληδες,μιλησε μας για τον ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΞ ΜΕΡΤΕΝ....
Ντρεπεσαι?
ΥΓ : Οχι σε εμενα αυτα,τ'ακουσες μωρη νεοφιλεχλεχλου???
Γνωριζεις οτι ηταν 33ου βαθμου Μασωνος αρχικα ή απο μενα το μαθαινεις?Τύπε μου γιατί πίστευα ως τώρα ότι βάτευε την Φρειδερίκη(όπως χρόνια αργότερα την Λιάνα,σύμφωνα με φήμες ),
η οποία στον Σάχη φυσικά και έδωσε χυλόπιτα,να τα λέμε και αυτά….
Με αυτά που υπονοείς είτε πούστης ήταν,ή ήταν κωλομπαράς,δεν μπόρεσα να καταλάβω.Φυσικά και ο νεκρός δεδικαίωται,αλλά η Ιστορία είναι αμείλικτος δικαστής τυπε μου
Για τον Γάλλη ήξερα,και αυτό πρώτη φορά το μαθαίνω χωρίς πλάκαΓνωριζεις οτι ηταν 33ου βαθμου Μασωνος αρχικα ή απο μενα το μαθαινεις?
και ο τρισκαταρατος ελευθεριος βενιζελος (παππους του δρακουμελ) ειχε υψηλη θεση στην μασονιαΓνωριζεις οτι ηταν 33ου βαθμου Μασωνος αρχικα ή απο μενα το μαθαινεις?
Όλοι μιλημένοι ήταν και το έκαναν αβαβά το ματς με τον Τούρκο.Σίγουρα ο Ελ.Βενιζέλ ήταν στο κόλποκαι ο τρισκαταρατος ελευθεριος βενιζελος (παππους του δρακουμελ) ειχε υψηλη θεση στην μασονια
για τον συγκεκριμενο λογο δεν δικαστηκε και δεν καταδικαστηκε σε ισοβια καθειρξη για την μικρασιατικη καταστροφη
Κατα τον Αθ.ΣτριγάΤύπε μου γιατί πίστευα ως τώρα ότι βάτευε την Φρειδερίκη(όπως χρόνια αργότερα την Λιάνα,σύμφωνα με φήμες ),
η οποία στον Σάχη φυσικά και έδωσε χυλόπιτα,να τα λέμε και αυτά….
Με αυτά που υπονοείς είτε πούστης ήταν,ή ήταν κωλομπαράς,δεν μπόρεσα να καταλάβω.Φυσικά και ο νεκρός δεδικαίωται,αλλά η Ιστορία είναι αμείλικτος δικαστής τυπε μου
Και εμείς κλασικά όπως πάντα αναδεύουμε τα σκατά για να αναδυθούν ευωδιές
και το τσιρακι του τον στεργιαδη τον φυγαδευσε πρωτα στην ρουμανια και μετα στην γαλλια μεχρι τον θανατο του ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΌλοι μιλημένοι ήταν και το έκαναν αβαβά το ματς με τον Τούρκο.Σίγουρα ο Ελ.Βενιζέλ ήταν στο κόλπο
Αλλά όλα αυτά τί σχέση έχουν με τα εμβόλια;Πού είναι ο Εκλέρ να μας νουθετήσει;
Μασσαλία….και το τσιρακι του τον στεργιαδη τον φυγαδευσε πρωτα στην ρουμανια και μετα στην γαλλια μεχρι τον θανατο του ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Μιας κι αναφερθηκε η Τουρκια....και το τσιρακι του τον στεργιαδη τον φυγαδευσε πρωτα στην ρουμανια και μετα στην γαλλια μεχρι τον θανατο του ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Ποσο χρονων εισαι φιλε?Πριν 5 μέρες έκανα τζονσον δυο μερες πυρετό 38 δεν πηγε παραπάνω