Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Οι ανεμβολιαστοι δεν πονάνε καθόλου αφού το πιστεύουν βαθιά κ δεν εμβολιαστηκαν αφού αποτύχαμε να τους πείσουμε

Αντίθετα ποναμε εμείς οι εμβολιασμεμοι που κ εμβολιαστηκαμε κ θα κλειδωθουμε πάλι :zombie:
Περίμενε θα ανακοινώσουν ότι οι εμβολιασμένοι θα κυκλοφορούν ελεύθερα μόνο με μάσκα όμως

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
ως δημοσιο προσωπο που ειναι αντιθετος στο κορωνοιο και πλεον και στον εμβολιασμο. :confused: :confused: :confused:
αλλα ασε κουραστηκα μεχρι να σου εξηγησω. :confused::confused::confused:
Που να του κοπούν οι φωνητικές χορδές του παλιόπουστα του Πετράκου και να τραγουδάει παντομίμα... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ως δημοσιο προσωπο που ειναι αντιθετος στο κορωνοιο και πλεον και στον εμβολιασμο. :confused: :confused: :confused:
αλλα ασε κουραστηκα μεχρι να σου εξηγησω. :confused::confused::confused:
Ενας μαλακας ακομη, που επειδη ειναι αναγνωρισιμος αποκτα ακροατηριο η μαλακια του. Σε καλυψα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Φυσικά και μπορεί και μπορεί να είναι και αλήθεια.
Παράδειγμα το νούμερο 1 σε πωλήσεις φάρμακο τα τελευταία 40 χρόνια παγκοσμίως , το Zantac, πέρσι σταμάτησε η κυκλοφορία του γιατί ευθύνεται για καρκίνους του πεπτικού
Σαφώς. Μέχρι τότε όμως όλοι το ρουφαγαν αδιαμαρτύρητα όταν τους ποναγε η κοιλίτσα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Περίμενε θα ανακοινώσουν ότι οι εμβολιασμένοι θα κυκλοφορούν ελεύθερα μόνο με μάσκα όμως
Κ εγώ που θέλω να βγω με ένα καυλακι ανεμβολιαστη μεθαύριο ;;;θα μου έρθει στο ραντεβού με μάσκα;;;; :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
Φυσικά και μπορεί και μπορεί να είναι και αλήθεια.
Παράδειγμα το νούμερο 1 σε πωλήσεις φάρμακο τα τελευταία 40 χρόνια παγκοσμίως , το Zantac, πέρσι σταμάτησε η κυκλοφορία του γιατί ευθύνεται για καρκίνους του πεπτικού
επι εποχης Πουστοπασοκ-ψοφο σε ολους τους- τοτε το ικα εδινε μονο ζαντακ και στο δημοσιο εδιναν λοσεκ 14000 δρχ το μπουκαλακι...απο τοτε υπηρχαν υπονοιες και καποια στιγμη μου λεει γιατρος στρατιωτικος μην το ξαναπαρεις προκαλει θεματα..ειχα μια γνωστη νοσοκομα σε δημοσιο νοσοκομειο να ειναι καλα και μου εφερνε μπουκαλακια λοζεκ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω την φοραω ετσι κι αλλιως.
Και θα συνεχισω να την φοραω.
Ανεξαρτητως του αν θα ειναι υποχρεωτικη ή οχι.
Η μασκα δεν ειναι τιμωρια, ειναι για προστασια.
Σαν παιδακια κανετε, που νομιζετε οτι η μασκα ειναι τιμωρια.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Κ εγώ που θέλω να βγω με ένα καυλακι ανεμβο :confused: λιαστη μεθαύριο ;;;θα μου έρθει στο ραντεβού με μάσκα;;;;
Πες της να πάρει το 150αρι και να κάνει εμβόλιο αλλιώς ξέχνα το το καυλάκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για καλό το λέω ρε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
ρε φιλε υπαρχουμε και ομορφοι και δεν πρεπει να φοραμε μασκα. :confused: :confused: :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Σαφώς. Μέχρι τότε όμως όλοι το ρουφαγαν αδιαμαρτύρητα όταν τους ποναγε η κοιλίτσα.
επι εποχης Πουστοπασοκ-ψοφο σε ολους τους- τοτε το ικα εδινε μονο ζαντακ και στο δημοσιο εδιναν λοσεκ 14000 δρχ το μπουκαλακι...απο τοτε υπηρχαν υπονοιες και καποια στιγμη μου λεει γιατρος στρατιωτικος μην το ξαναπαρεις προκαλει θεματα..ειχα μια γνωστη νοσοκομα σε δημοσιο νοσοκομειο να ειναι καλα και μου εφερνε μπουκαλακια λοζεκ.
Βέβαια Losec & Zantac δεν κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά αλλά θέλει όπως και να χει προσοχή σε όλα τα φάρμακα ... Όπως μου πε και ένας γιατρός προχτές ... εξετάσεις πριν, άλλωστε φαρμάκι βαζουμε μεσα μας ... να βάζουμε το σωστό

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
Βέβαια Losec & Zantac δεν κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά αλλά θέλει όπως και να χει προσοχή σε όλα τα φάρμακα ... Όπως μου πε και ένας γιατρός προχτές ... εξετάσεις πριν, άλλωστε φαρμάκι βαζουμε μεσα μας ... να βάζουμε το σωστό
εδιναν ρανιτιδινη στην πλεμπα του ικα για το ελκος και την ομεμπραζολη στις δεκο και στο δημοσιο..ξερω πολυ καλα τι κανουν γιατι εφαγα γαμησι χρονια..ψοφο στα μουνοπανα και πρεπει καποια στιγμη να χεσω τον ταφο του Ανδρεα και των συν αυτω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστα.
Το ζαντακ ειναι θεραπεια, το λοσεκ οχι
αντιθετα ειναι βλακα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δημοσιογραφος Χριστινα Κοραη Καναλι action24
<Η κυβερνηση ανησυχει επειδη λαμβανει μηνυματα οτι εχει καμφθει παρα πολυ η εμβολιαστικη διαδικασια. Αλλα ειναι κυβερνητικη πολιτικη επιλογη να μη ξαναυπαρξει νεο γενικο απαγορευτικο-λοκνταουν. Δεν αποκλειεται ομως και ειναι πιθανο λογω αυξησης των κρουσμαυων, να υπαρξει μερικο λοκνταουν σε καποιες περιοχες. Οριζοντιο. Μονο που τωρα η κυβερνηση δε θα δωσει καθολου χρηματα. Το λοκνταουν θα αφορα ανεμβολιαστους αλλα και εμβολιασμενους.>

Ρε τους μπολιασμενους υπερμεταδοτες (οπως λεει το makeleio), θα μας καψουν παλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom