Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
Καθολου αντιθετα, ο πατερας μου επαιρνε μια ζωη Ζαντακ, θεραπεια ειναι
τι δεν καταλαβαινεις ρε;το λοζεκ ειναι η ενδεδειγμενη θεραπεια η ρανιτιδινη δινοταν για θεραπεια αλλα αρχιδια καπαμα λεμε..περισσοτερο επαιρνε τον πονο και ηταν μαλακια θεραπεια..εγινες γιατρος τωρα;οι μαγκες του δημοσιου επαιρναν το λοζεκ και ηταν μαγκες.ΤΕΛΟΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τι δεν καταλαβαινεις ρε;το λοζεκ ειναι η ενδεδειγμενη θεραπεια η ρανιτιδινη δινοταν για θεραπεια αλλα αρχιδια καπαμα λεμε..περισσοτερο επαιρνε τον πονο και ηταν μαλακια θεραπεια..εγινες γιατρος τωρα;οι μαγκες του δημοσιου επαιρναν το λοζεκ και ηταν μαγκες.ΤΕΛΟΣ
Δεν εγινα γιατρος, ειπα οτι ο πατερας μου εκανε θεραπεια με Ζαντακ, γιατι ειχε ελκος δωδεκαδαχτυλου.
Τριτη φορα το λεω.
Τι δεν καταλαβαινεις?

Υ.Γ. Και που κολλαει το δημοσιο? Πηγαινε στο φαρμακειο και το επαιρνε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Έτσι τύπε μου, ένα λοζεκ πριν το ταψί γαλακτομπούρεκο με φύλλο κανταϊφι από κοσμικόν και δεν τρέχει τσάι...:grin::grin::grin:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Καθολου αντιθετα, ο πατερας μου επαιρνε μια ζωη Ζαντακ, θεραπεια ειναι
Ανάλογα τον τύπο του έλκους έπαιρνες το αντίστοιχο ... η διαφορά του Losec είναι πως βοηθά και στην πρόληψη εμφάνισης όπως πχ αν παίρνεις ένα κάρο άλλα φάρμακα για να μην σου διαλύσουν το στομάχι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
Δεν εγινα γιατρος, ειπα οτι ο πατερας μου εκανε θεραπεια με Ζαντακ, γιατι ειχε ελκος δωδεκαδαχτυλου.
Τριτη φορα το λεω.
Τι δεν καταλαβαινεις?
το ιδιο ειχα αυτο επαιρνα θεραπεια ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΣΟΔΙΚΗ δεν εκανε δουλεια και απο τοτε ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ οτι βγαζει θεματα και καλο ειναι ομεμπραζολη δηλαδη λοζεκ ΑΛΛΑ ηταν πανακριβο και γραφοταν ΜΟΝΟ στο δημοσιο και δεκο..καταλαβες η να στο στειλω σε εξωδικο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ανάλογα τον τύπο του έλκους έπαιρνες το αντίστοιχο ... η διαφορά του Losec είναι πως βοηθά και στην πρόληψη εμφάνισης όπως πχ αν παίρνεις ένα κάρο άλλα φάρμακα για να μην σου διαλύσουν το στομάχι
Πρωτη φορα ακουω το λοσεκ ως θεραπεια για το ελκος.
Το λοσεκ το παιρνω καμια φορα για την καουρα ή την δυσπεψια.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Kρισιμη ερωτηση με γρηγορη απαντηση απο τους γνωστες...Περασε μια εβδομαδα απο τη δευτερη δοση...

Αν τρεξω καμια 3-4 χιλιομετρα σημερα βραδυ, πως με κοβετε? Θα πεσω σαν το κοτοπουλο? :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
βολβου δωδεκαδακτυλου και γιατροι μου τα ειπαν αλλα τοτε φτωχεια καταραμενη και μονο δημοσιο κλπ μην τα ξαναγραφω γιατι εκνευριζομαι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το ιδιο ειχα αυτο επαιρνα θεραπεια ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΣΟΔΙΚΗ δεν εκανε δουλεια και απο τοτε ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ οτι βγαζει θεματα και καλο ειναι ομεμπραζολη δηλαδη λοζεκ ΑΛΛΑ ηταν πανακριβο και γραφοταν ΜΟΝΟ στο δημοσιο και δεκο..καταλαβες η να στο στειλω σε εξωδικο;
Ε και που ησουνα πριν χρονια να λεω του πατερα μου οτι οι γιατροι κανουν λαθος και να παρει λοσεκ απο το φαρμακειο?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Και όμως, αν κάνεις θεραπεία λες αντίο στην καούρα....:badair::badair::badair:

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Kρισιμη ερωτηση με γρηγορη απαντηση απο τους γνωστες...Περασε μια εβδομαδα απο τη δευτερη δοση...

Αν τρεξω καμια 3-4 χιλιομετρα σημερα βραδυ, πως με κοβετε? Θα πεσω σαν το κοτοπουλο? :confused:
Προσωπικά, από τη δεύτερη μέρα συνέχισα την άθληση κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
Ε και που ησουνα πριν χρονια να λεω του πατερα μου οτι οι γιατροι κανουν λαθος και να παρει λοσεκ απο το φαρμακειο?
μακαρι να ημουν ρε να σε ενημερωσω γαμω το πασοκ και σκατα στον ταφο τους

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Οι γιατροι που μ 'εμβολιασανε μου ειπαν οτι ακομα και μετα τη δευτερη μερα σε χαλαρο τεμπο δεν υπαρχει προβλημα

Αρκει να νιωθω κομπλε...να εχει περασει ο πυρετος κλπ

Οσο καθετοι ηταν για το θεμα του αλκοολ,αλλο τοσο αδιαφοροι ηταν για το θεμα γυμναστικης.

Ενταξει δε θεωρειται και γυμναστικη εντασης το τζοκινγκ ασουμε:confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Λοζεκ επαιρνα καμια φορα οταν γαμιοταν το στομαχι μου απ τα πολλα μουρλοχαπα… (+ξυδια και μασα…) :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
:2funny: :2funny: :2funny: εννοεί ότι το Losec πιο ακριβό στους δημόσιους και δεκο δεν πλήρωναν σημμετοχή γιατί τα κάλυπταν όλα

βολβου δωδεκαδακτυλου και γιατροι μου τα ειπαν αλλα τοτε φτωχεια καταραμενη και μονο δημοσιο κλπ μην τα ξαναγραφω γιατι εκνευριζομαι
:2funny::2funny::2funny:
Δεν χρειάζεται τόσο βαρύ γι αυτά ... Maloxακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom