EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
έκανα την πρώτη δόση, για κανα 10ωρο είχα πυρετό/πονοκέφαλο, τώρα απλά το χέρι μου πονάει λίγο, λογικά αύριο θα μαι περδίκι!
Προσωπικά, από τη δεύτερη μέρα συνέχισα την άθληση κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το μαλοξ ειναι απλως σοδα ρε τυπεεννοεί ότι το Losec πιο ακριβό στους δημόσιους και δεκο δεν πλήρωναν σημμετοχή γιατί τα κάλυπταν όλα
Δεν χρειάζεται τόσο βαρύ γι αυτά ... Maloxακι
ακριβως γαμω το σπιτι τους...εννοεί ότι το Losec πιο ακριβό στους δημόσιους και δεκο δεν πλήρωναν σημμετοχή γιατί τα κάλυπταν όλα
Δεν χρειάζεται τόσο βαρύ γι αυτά ... Maloxακι
Καούρα και δυσπεψία έχεις ρε μαλάκα δεν ψοφάς για να πάρεις Losec αλλά θα μου πειςεδώ έχεις κάνει εμβόλιο κλαιν ... κούμπωνε LosecΤο μαλοξ ειναι απλως σοδα ρε τυπε
Δεν είμαι γιατρός. Σου λέω τι με συμβούλεψε ο γιατρός που μου έκανε την δεύτερη δόση: Όχι αλκοόλ για 48 ώρες και άσκηση για 24 ώρες. Δεν είχα συμπτώματα, όποτε μετά τις 24 ώρες ξεκίνησα την άσκησή μου κανονικά.Εισαι αρχηγος. Ευχαριστω Περαν των μυοκαρδιοπαθειων,ρωταω γιατι καποιοι υποστηριζαν οτι ,αν ταλαιπωρησεις τον οργανισμο θα εξασθενησεις το ανοσοποιητικο ,θα... μειωθει η επιδραση του εμβολιου
Δεν είμαι γιατρός. Σου λέω τι με συμβούλεψε ο γιατρός που μου έκανε την δεύτερη δόση: Όχι αλκοόλ για 48 ώρες και άσκηση για 24 ώρες. Δεν είχα συμπτώματα, όποτε μετά τις 24 ώρες ξεκίνησα την άσκησή μου κανονικά.
Μονο ετσι μου περναει ομωςΚαούρα και δυσπεψία έχεις ρε μαλάκα δεν ψοφάς για να πάρεις Losec αλλά θα μου πειςεδώ έχεις κάνει εμβόλιο κλαιν ... κούμπωνε Losec
Είναι που δεν έχουμε καθόλου άγχος τύπε χαλαρουίτα !λοζεκ ,ζαντακ,μαλοξ, τι χρεπια ειστε ολοι ρε τυποι
Ναι και του κανες τα μουτρα κρεαςΤωρα που θα πληρωνουν το ποτό 40 ευρω μαζι με το ραπιντ τεστ, θα ψαξω να βρω εκεινο το τσογλανι που ελεγε απο το μπαρ "καραντινακηδες πονατε" και να του πω στα μουτρα "ανεμβολιαστε πονας"?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμεις δεν προκειται να κλειδωθουμε
Και τοτε το εμβολιο τι το εκανες ρε δικηγορεΕγω την φοραω ετσι κι αλλιως.
Και θα συνεχισω να την φοραω.
Ανεξαρτητως του αν θα ειναι υποχρεωτικη ή οχι.
Η μασκα δεν ειναι τιμωρια, ειναι για προστασια.
Σαν παιδακια κανετε, που νομιζετε οτι η μασκα ειναι τιμωρια.
Mπαρμπαπηδουλα,τοιχο-τοιχο μην μας γαμησεις κιολας....ΗρεμαOK, τράβα τότε στην σπηλιά σου και τρώγε χόρτα!
Ενννοείται... πολύ μακριά κι εκτός μαγαζιού
Για να βγαλω τη μασκα εκανα το εμβολιο?Και τοτε το εμβολιο τι το εκανες ρε δικηγορε
Επιπλεον τύπε, ενας ναυαγος ρωτησε τον αξιωματικο αν παιρνει την ευθυνη οτι η βαρκα δεν θα βουλιαξει, κι αυτος του ειπε οχι.
Τίποτα δεν τρέχει. Εγώ κάνω 3000 χεριες κολύμπι, (1200 μέτρα περίπου) από την τρίτη μέρα. Ο γιατρός μου είχε πει νά προσέχω μόνο τον ήλιο. Έτσι κι αλλιώς 7.30 με 8.30 το πρωί πάω για κολύμπι.Kρισιμη ερωτηση με γρηγορη απαντηση απο τους γνωστες...Περασε μια εβδομαδα απο τη δευτερη δοση...
Αν τρεξω καμια 3-4 χιλιομετρα σημερα βραδυ, πως με κοβετε? Θα πεσω σαν το κοτοπουλο?
Ε τι κωλόγερο τύπε ? Στο τέλος θα μας πεις κάνεις μισό Ironman ... ούτε οι SEALs για πρωινό τέτοια πράματαΤίποτα δεν τρέχει. Εγώ κάνω 3000 χεριες κολύμπι, (1200 μέτρα περίπου) από την τρίτη μέρα. Ο γιατρός μου είχε πει νά προσέχω μόνο τον ήλιο. Έτσι κι αλλιώς 7.30 με 8.30 το πρωί πάω για κολύμπι.
Μετά την πρώτη δόση το μόνο που είχα ήταν πόνος στο χέρι που έγινε ο εμβολιασμός.Τίποτα δεν τρέχει. Εγώ κάνω 3000 χεριες κολύμπι, (1200 μέτρα περίπου) από την τρίτη μέρα. Ο γιατρός μου είχε πει νά προσέχω μόνο τον ήλιο. Έτσι κι αλλιώς 7.30 με 8.30 το πρωί πάω για κολύμπι.
Και μεις ξερουμε οτι τον παιρνεις αλλαΕμαθα απο κοπελα οτι δεν μπορουσε να στο πιασει
Εισαι πολυ βλακας μωραδερφακι μουΕχεις πάει ποτέ στο ΚΑΤ αγαπητέ;;;
Να δείς 20χρονους δεκάδες ισοπεδωμένους;;
Είπε ποτέ κανείς να μην βγείς με το αμάξι σου βόλτα μήν τυχόν και τρακάρεις και βρεθείς στο ΚΑΤ;;
Θέλεις να κάνουμε την σύγκριση πόσοι 20χρονοι είναι στο ΚΑΤ και πόσοι σε μέθ με κόβιντ;;
Σε νοσοκομείο μπορεί να βρεθεί και νεαρός επειδή του έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι ,τι σημαίνει αυτό ότι δεν θα βγαίνουμε βόλτα;;
Τώρα διάβαζα 17χρονο που έκανε βουτιά στην θάλασσα και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του. Γίνονται αυτά και πάντα θα γίνονται.
Εχεις πιθανότητα 1 στις 100000 αν είσαι 20 ετών και κολλήσεις κόβιντ να καταλήξεις,όπως κάνοντας βουτιά στην θάλασσα να πέσεις πάνω σε βράχο.