Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
Εγω είμαι υπέρ του το να ακούγονται και οι άλλες απόψεις, δε μπορεί ένας επιστήμονας του βελινεκούς του να είναι σκράπας, αλλά η προσέγγιση σε κάποια θέματα μπορεί να είναι φυσικά λάθος...
Και ο Κούβελας ενώ έχει πεί ότι οι ουσίες που χρησιμοποιύνται στα εμβόλια, είναι εντελώς ακίδυνες απο φαρμακολογικής αποψης, είναι αντίθετος στον εμβολιασμό των υγιών ατόμων των μη επικίνδυνων ομάδων, γιατι έχει πάρει μια τελευταία μελέτη που λέει ότι μετά απο χρόνια ενεργοποιείται η πρωτείνη της ακίδας με συνέπεια την εκδήλωση θρομβώσεων, διαβήτη και καρδιοπαθειών μετά από 10-20 χρόνια...
Σε αντιπαράσταση, άλλοι συνάδελφοί του, λένε ότι με το εμβόλιο, αυτές οι ποσότητες που ενδεχομένως να αναπτύξει ο οργανισμός, είναι ελεγχόμενες και κατά πολύ μικρότερες από αυτές που θα αναπτύξει από τη φυσική νόσηση, αλλά και από την δημιουργία των αντισωμάτων μετά τη φυσική νόσηση...
Τρίτη περίπτωση σου λένε δεν παίζει, οπότε διαλέγεις και παίρνεις τη μία από τις δύο...
ναι, να ακούγονται οι άλλες απόψεις, όταν έχουν ουσία. Ο Ιωαννίδης, αποδείχτηκε παραπάνω από λάθος στις προβλέψεις του, άρα δεν θα έπρεπε να του δίνουν βήμα. Δεν ποντάρεις στο κουτσό άλογο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.127
Πόντοι
26.141
ναι, να ακούγονται οι άλλες απόψεις, όταν έχουν ουσία. Ο Ιωαννίδης, αποδείχτηκε παραπάνω από λάθος στις προβλέψεις του, άρα δεν θα έπρεπε να του δίνουν βήμα. Δεν ποντάρεις στο κουτσό άλογο
Oιωαννιδηε όμως όσο κ να απέτυχε δεν επιβαρύνει την Τσέπη μου Μέσω φορολογίας αντίθετα οι λοιμοξιολογοι που ενώ το Μάρτιο Απρίλιο ελεγαν ότι οι μάσκες δε χρειάζονται κ μετά μας έλεγαν ότι χρειαζονται :confused: :confused: :confused:
Ε λοιπόν αυτοί κ επικίνδυνοι είναι με τις ασυναρτησίες κ τους πληρώνομσι εγώ κ εσυ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
Oιωαννιδηε όμως όσο κ να απέτυχε δεν επιβαρύνει την Τσέπη μου Μέσω φορολογίας αντίθετα οι λοιμοξιολογοι που ενώ το Μάρτιο Απρίλιο ελεγαν ότι οι μάσκες δε χρειάζονται κ μετά μας έλεγαν ότι χρειαζονται :confused: :confused: :confused:
Ε λοιπόν αυτοί κ επικίνδυνοι είναι με τις ασυναρτησίες κ τους πληρώνομσι εγώ κ εσυ
Μα αυτά που αναφέρεις, δίνουν τροφή στο Αντιεμβολιαστικό κίνημα. Ας πούμε στην αρχή του Ιού, και ο Σωτήρης και ο Άδωνης έλεγαν πως οι μάσκες όχι μόνο δεν προσφέρουν κάτι, αλλά είναι και επικίνδυνες. Μόλις πήρε άδεια ο κολλητός για να βγάλει υφασμάτινες μάσκες, επιβλήθηκαν. Η Γιαμαρέλλου έλεγε πως δεν κολλάς αν μεταλάβεις, κι άλλες πολλές καφρίλες ακούστηκαν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.127
Πόντοι
26.141
Μα αυτά που αναφέρεις, δίνουν τροφή στο Αντιεμβολιαστικό κίνημα. Ας πούμε στην αρχή του Ιού, και ο Σωτήρης και ο Άδωνης έλεγαν πως οι μάσκες όχι μόνο δεν προσφέρουν κάτι, αλλά είναι και επικίνδυνες. Μόλις πήρε άδεια ο κολλητός για να βγάλει υφασμάτινες μάσκες, επιβλήθηκαν. Η Γιαμαρέλλου έλεγε πως δεν κολλάς αν μεταλάβεις, κι άλλες πολλές καφρίλες ακούστηκαν
Σου είπα ότι οι χαζομάρες του Ιωαννίδη δεν είναι τόσο επικυνδηνες όσο οι χαζομάρες τότε της επιτροπης

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Σου είπα ότι οι χαζομάρες του Ιωαννίδη δεν είναι τόσο επικυνδηνες όσο οι χαζομάρες τότε της επιτροπης
Η διαφορά σε αυτές τις καταστάσεις είναι ότι ο Ιωαννίδης είπε ότι έκανε λάθος ... εδώ σε μας δεν έχει κάνει κανένας τίποτα λάθος :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.127
Πόντοι
26.141
Η διαφορά σε αυτές τις καταστάσεις είναι ότι ο Ιωαννίδης είπε ότι έκανε λάθος ... εδώ σε μας δεν έχει κάνει κανένας τίποτα λάθος :confused:
Κ ότι ο Ιωαννίδης δεν επιβαρύνει την τσέπη μου διότι δε πληρώνεται από εμένα κ εσένα ενώ η επιτροπή πληρώνεται από εμσς

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Αυτό με τις μάσκες πέρσι που προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο, ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν, έμενα με ξεπέρασε. Έδειξε ότι κάποια θέματα υγείας, ακόμα και πολύ σοβαρά, αντιμετωπίζονται πρωτίστως, με σκοπό το κέρδος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.127
Πόντοι
26.141
Αυτό με τις μάσκες πέρσι που προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο, ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν, έμενα με ξεπέρασε. Έδειξε ότι κάποια θέματα υγείας, ακόμα και πολύ σοβαρά, αντιμετωπίζονται πρωτίστως, με σκοπό το κέρδος.
Κ Αυτές οι άστοχες πολιτικές δημιουργούν την άρνηση κάποιων τωρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.127
Πόντοι
26.141
Πάμε ολοταχώς για τέταρτο ΛΟΚ ντάου δυστυχως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
οτι ειναι ειναι ειδικος ιατρος

και τα λεγομενα του εχουν λογο

και δεν ειναι ο μονος

ο ιωαννιδης κατήγγειλε απιστευτα πραματα για ιατρους που δεν τολμανε να μιλησουνε και τους απειλουνε
Θα ερθει η ωρα που θα δωσει λογο για τις ανοησιες του.
Και θα ερθει η ωρα που θα μας πει ποιους κυκλους εξυπηρετουσε αυτος ο απατεωνας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Κ Αυτές οι άστοχες πολιτικές δημιουργούν την άρνηση κάποιων τωρα
Βέβαια. Το "θωρακισμένο" σύστημα υγείας του Κικίλια, ανέμενε και στην Ελλάδα το πρώτο κρούσμα, χωρίς νά έχει προβλεφθεί το πρώτο και μοναδικό εκείνη την χρονική περίοδο, μέτρο. Τίς μάσκες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εχεις πάει ποτέ στο ΚΑΤ αγαπητέ;;;
Να δείς 20χρονους δεκάδες ισοπεδωμένους;;
Είπε ποτέ κανείς να μην βγείς με το αμάξι σου βόλτα μήν τυχόν και τρακάρεις και βρεθείς στο ΚΑΤ;;
Θέλεις να κάνουμε την σύγκριση πόσοι 20χρονοι είναι στο ΚΑΤ και πόσοι σε μέθ με κόβιντ;;
Σε νοσοκομείο μπορεί να βρεθεί και νεαρός επειδή του έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι ,τι σημαίνει αυτό ότι δεν θα βγαίνουμε βόλτα;;
Τώρα διάβαζα 17χρονο που έκανε βουτιά στην θάλασσα και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του. Γίνονται αυτά και πάντα θα γίνονται.
Εχεις πιθανότητα 1 στις 100000 αν είσαι 20 ετών και κολλήσεις κόβιντ να καταλήξεις,όπως κάνοντας βουτιά στην θάλασσα να πέσεις πάνω σε βράχο.
Λες ανοησιες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγω είμαι υπέρ του το να ακούγονται και οι άλλες απόψεις, δε μπορεί ένας επιστήμονας του βελινεκούς του να είναι σκράπας, αλλά η προσέγγιση σε κάποια θέματα μπορεί να είναι φυσικά λάθος...
"Λαθος" απο επιστημονες δεν νοειται.
Οταν ολοι λενε "ετσι" κι εσυ "γιουβετσι", τοτε ειναι ή βλακας ή εμμισθος.
Προφανως ειναι εμμισθος.
Οσο για το "βεληνεκες", πού ακριβως το ειδαμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστα τα λεει αλλα δεν σου ειναι αρεστα
Τιποτα σωστο δεν ειπε.
Επειδη λεει εχει ατυχηματα απο τροχαια, μην εμβολιασθειτε
Κι εσυ του λες μπραβο
Βουλωσε το επιτελους, ενθαρρυνεις εναν ανθρωπο με προβλημα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Πάμε ολοταχώς για τέταρτο ΛΟΚ ντάου δυστυχως

Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες. :tooth:
Κώλο δεν έβαλες κάτω στα προηγούμενα τρία λοκνταουν, να δούμε στο τέταρτο που θα βρεθείς. Καμιά γη του Πυρός ξέρω γω...
Τουλάχιστον μας βάζεις καμιά φωτογραφία να ταξιδεύουμε και μεις νοερά μαζί σου και να ξεπερνάμε τον εγκλεισμό.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.127
Πόντοι
26.141
Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες. :tooth:
Κώλο δεν έβαλες κάτω στα προηγούμενα τρία λοκνταουν, να δούμε στο τέταρτο που θα βρεθείς. Καμιά γη του Πυρός ξέρω γω...
Τουλάχιστον μας βάζεις καμιά φωτογραφία να ταξιδεύουμε και μεις νοερά μαζί σου και να ξεπερνάμε τον εγκλεισμό.
Έχει γαμηθει ο Δίας φίλε
Πλέον με τις μεταλλάξεις είναι ρίσκο να φύγεις
Κ τα πράσινα πιστοποιητικά είμαι σα κωλοχαρτα αφού κακώς δεν αναγνωρίζονται από μη ευρωπαικες χώρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom