Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
μια απλη απορια, με τις θερμοκρασιες της βδομαδας που περασε 40-42 βαθμους, ειναι σωστο να γινονται καθε μορφης εμβολια? :think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Μα απάντησα, τον Ιανουάριο δεν θα τους θεωρούσα ψεκασμένους, αυτήν την στιγμή ΝΑΙ.

Οι αντιεμβολιαστές ανεξάρτητα του λόγου για τον οποίον επιλέγουν να πάρουν αυτήν τη θέση, ανήκουν σε διάφορες φυλές, η πλειονότητά τους όμως είναι άνθρωποι ημιμαθείς και ημιεγγράματοι, θρησκόληπτοι φανατικοί, αξιοθρήνητοι συνωμοσιολόγοι, διάφοροι ανισόρροποι και άνθρωποι γενικώς με αδυναμία ορθολογικής σκέψης και ατελή αντίληψη, μιάς συχνά σύνθετης πραγματικότητας που δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί αισθάνονται ό,τι τους ξεπερνά.

Σε μία παγκόσμια έρευνα που δημοσιεύτηκε η Ελλάδα ήταν δεύτερη σε ποσοστό ανθρώπων που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας, πίσω μόνο από τη Νιγηρία, πράγμα πρωτοφανές για ανεπτυγμένη ευρωπαϊκή χώρα.

Και ενώ η ευθύνες πρέπει ν´αναζητηθούν στο χαμηλό επίπεδο παιδείας των τελευταίων χρόνων, η επιρροή των ανθρώπων αυτών θα ήταν ένα ασήμαντο πρόβλημα αν δεν υπήρχαν και πολλοί επώνυμοι, κυρίως πολιτικοί, καλλιτέχνες και επιστήμονες των οποίων η δυνατότητα επηρεασμού της κοινής γνώμης είναι σαφώς πολλαπλάσια και οι οποίοι ενσπείρουν συνειδητά αμφιβολίες, δηλητηριάζοντας την κοινή γνώμη.

Μόνο στο τελευταίο δίμηνο, ένας ιδιοκτήτης φαρμακοβιομηχανίας δήλωσε δημοσίως ό,τι “δεν θα εμβολιαστεί για να μην αλλοιωθεί το DNA του”, ένας καθηγητής φαρμακολογίας συνέστησε “να σταματήσουν οι εμβολιασμοί γιατί έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες”, ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος είπε ότι “δεν εμβολιάζεται για να μη γίνει πειραματόζωο”, ένας πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας λοιδωρεί συστηματικά τα εμβόλια αφήνοντας βαρύτατους υπαινιγμούς για τους επιστήμονες που κάνουν αγωνιώδεις προσπάθειες να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Από κοντά και κύκλοι της Εκκλησίας που προέβησαν στο αδιανόητο, να θέσουν σε αργία ιερείς που έκαναν θεία μετάληψη κάνοντας το σωστό και χρησιμοποιώντας κουταλάκια μιάς χρήσεως.

Με το τέταρτο κύμα προ των πυλών, οι ευθύνες αυτών των επωνύμων είναι πια εγκληματικές και θα έπρεπε να αναζητηθούν και σε ποινικό επίπεδο το ταχύτερο δυνατόν….
Και μετα απο ολους αυτους τους επωνυμους που ανεφερες, σου φταιει η ανωνυμη πελατισα σου, ο καθε ανωνυμος και ανωνυμη πελατισα σου, και τους αποκαλεις ψεκασμενους. Και οταν λεω εγω οτι τα κομματα πρεπει να παρουν ξεκαθαρη θεση απεναντι στον εμβολιασμο και να φτιαχτει ενα κοινο διακομματικο μετωπο απο επιστημονες που θα το προωθησουν στον κοσμο με λετε τρελο κι οτι αυτα δεν γινονται.
Σιγα λεει ο Αλεξ, μην γινει διακομματικη για να προωθησουμε τους εμβολιασμους. Την μοναδικη λυση, οπως τα γαμησαμε και τα καναμε σκατα τωρα, που υπαρχει για να δωθει καποια λυση στην μεγαλυτερη καταστροφη που εχει δει η ανθρωποτητα μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο. Ασχετο αν δεν ειχες αυτοδυναμια, οχι μονο εσυ, αλλα ολα τα κομματα, που θα συνεργαζοσουνα και με τον διαολο για να φτιαξεις κυβερνηση. Γι αυτο το θεμα, υψιστης υγειονομικης σημασιας, δεν μπορεις να συνεργαστεις.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αθροιστικά ποσοστά εμβολιασμού μεταξύ υγειονομικού προσωπικού ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (όλων συμπεριλαμβανομένων) σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση - ένας στους 4 και ένας στους 5 αντίστοιχα ανεμβολίαστοι.

1625413856377.png

1625413881716.png

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Μιλάνε για διχασμό αυτοί που έλεγαν "ή εμείς ή αυτοί"...

Αυτοί που έλεγαν "ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε"...

Αυτοί που μας λένε "η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς".

Αυτοί που μιλάνε για πολιτικούς κρατούμενους... και εννοούν ένα δολοφόνο!

Για να μην πάμε πιο πίσω και θυμηθούμε ποιος έκανε ένα εμφύλιο στην σύγχρονη Ελλάδα. Ποιος μας χώρισε σε "προοδευτικούς" και σε "φασίστες".

Ποιος 70 χρόνια τώρα κάνει απεργίες και μας χωρίζει σε "χούντες" και "φιλεργατικούς". Ποιος μας πουλάει φούμαρα για "προστάτες του λαού" σε αντιδιαστολή των άλλων που είναι με το "κεφάλαιο".

Ποιος έψαχνε 5 χρόνια να βρει αίθουσα για να δικάσει την Χρυσή Αυγή..

Ποιος έκανε κυβέρνηση με το τσίρκο των ΑνΕλ, οι δήθεν "αντιδεξιοί"...

Θα μου πεις βέβαια ποιος έχασε το φιλότιμό του για να το βρει η αριστερή συμμορία και να μας το μοστράρει σε δημοκρατικό προσωπείο.

Αϊ σιχτίρ πια. Καθίκια…

Ναι ρε οι εμβολιασμένοι και αυτοί που πρόσεχαν, έβαλαν πλάτη για να μπορείτε εσείς να μιλάτε τώρα. Γιατί εσείς 1,5 χρόνο είστε απέναντι στα πάντα και ποτέ δεν βοηθήσατε σε τίποτα. Στοιχηματίζατε στην καταστροφή αλλά δεν σας βγήκε.

Πολύ σωστά από εδώ και πέρα οι όποιες ελευθέριες και κανονικότητα θα αφορά τους εμβολιαζόμενους.

Ξηγηθήκαμε;

Αλλά προφανώς δεν θέλετε κανονικότητα, σας χαλάει την μανέστρα αφού….

Ούστ κοπρίτες, θα φάτε μαύρο ακόμα μια φορά όταν γίνουν εκλογές…

Εγώ πάλι πολύ γουστάρω γιατί όσα ψέκια έχω δει, στο παρελθόν ήταν βαμμένοι νεοδημοκράτες και τώρα ακούνε Κούλη και βγάζουν φλίχτενες

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Χθες έκανα Johnson μια δόση.
Αυτό που μου είπαν είναι ότι χθες και σήμερα να μην κάνω δραστηριότητες ούτε πολύ περπάτημα.
Κανένα πρόβλημα και καμία παρενέργεια μέχρι στιγμής.
Εμενα μου ειπε να βαλω παγο εκει που εκανα την ενεση αν φουσκωσει (δεν χρειαστηκε) και να παρω μια ασπιρινη αν εχω πονο που παλι δεν χρειαστηκε.Δεν μου ειπε οτι πρεπει να περιορισω τιποτα.
Καλα οτι τους ερθει λενε?
Μαλλον με ειδε ταυρο και σκεφτηκε οτι δεν εχω αναγκη :headbaning1:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Εγω δεν καταλαβα τιποτα, ουτε στο πρωτο τσιμπημα, ουτε στο δευτερο. Μαλλιστα αστειευτηκα με την νοσηλευτρια και της ειπα οτι με κοροιδεψε και δεν με τσιμπησε καθολου. 5 ημερες τωρα, καμμια παρενεργεια.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Εγω δεν καταλαβα τιποτα, ουτε στο πρωτο τσιμπημα, ουτε στο δευτερο. Μαλλιστα αστειευτηκα με την νοσηλευτρια και της ειπα οτι με κοροιδεψε και δεν με τσιμπησε καθολου. 5 ημερες τωρα, καμμια παρενεργεια.
τυπε στην ηλικια σου τι παρενεργεια περιμενες????
το ανοσοποιητικο σου ειναι κλινικα νεκρο...και με ακουαφορτε να σε τρυπουσανε, παλι χαμπαρι δεν θα επαιρνες...
:confused: :confused: :confused: :confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Και μετα απο ολους αυτους τους επωνυμους που ανεφερες, σου φταιει η ανωνυμη πελατισα σου, ο καθε ανωνυμος και ανωνυμη πελατισα σου, και τους αποκαλεις ψεκασμενους.

Δεν έγραψα ότι μου φταίνε, έγραψα ότι δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν, μόκο και να ακολουθούν τα μέτρα της κυβέρνησης.

Η πελάτισσα ήταν ένα παράδειγμα, δεν την θεωρώ ψεκασμένη, θα το κάνει το εμβόλιο. Το ανέφερα για να δείξω λογικές στον τρόπο που αντιμετωπίζει ο κόσμος κατά το δοκούν την ιατρική και τα φάρμακα.

Ξέρω ανθρώπους που καταπίνουν σαν καραμέλες φάρμακα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας χωρίς να τα χρειάζονται (αλλά να μην εντυπωσιάσουμε την πουτάνα;) και άλλοι που με τον ίδιο τρόπο παίρνουν ηρεμιστικά και αγχολυτικά και δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο.
Τον έναν τον πρόλαβε ο ιός και του έμειναν τα χάπια αμανάτι, όχι να γαμήσει δεν μπορεί ούτε 20 μέτρα δεν μπορεί να περπατήσει προς ώρας…

να φτιαχτει ενα κοινο διακομματικο μετωπο

Αν πιστεύεις ό,τι αυτή η αντιπολίτευση που υπάρχει και επενδύει στην καταστροφή, θα βάλει πλάτη σε τέτοιο σχέδιο, ονειροβατείς, είσαι εκτός πραγματικότητας ή ζεις εκτός Ελλάδας, ή είσαι πολιτικά αστοιχείωτος…

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Δεν έγραψα ότι μου φταίνε, έγραψα ότι δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν, μόκο και να ακολουθούν τα μέτρα της κυβέρνησης.

Η πελάτισσα ήταν ένα παράδειγμα, δεν την θεωρώ ψεκασμένη, θα το κάνει το εμβόλιο. Το ανέφερα για να δείξω λογικές στον τρόπο που αντιμετωπίζει ο κόσμος κατά το δοκούν την ιατρική και τα φάρμακα.

Ξέρω ανθρώπους που καταπίνουν σαν καραμέλες φάρμακα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας χωρίς να τα χρειάζονται (αλλά να μην εντυπωσιάσουμε την πουτάνα;) και άλλοι που με τον ίδιο τρόπο παίρνουν ηρεμιστικά και αγχολυτικά και δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο.
Τον έναν τον πρόλαβε ο ιός και του έμειναν τα χάπια αμανάτι, όχι να γαμήσει δεν μπορεί ούτε 20 μέτρα δεν μπορεί να περπατήσει προς ώρας…

Αν πιστεύεις ό,τι αυτή η αντιπολίτευση που υπάρχει και επενδύει στην καταστροφή, θα βάλει πλάτη σε τέτοιο σχέδιο, ονειροβατείς, είσαι εκτός πραγματικότητας ή ζεις εκτός Ελλάδας, ή είσαι πολιτικά αστοιχείωτος…
Ε, τοτε θα βρεθει ο καθενας προ των ευθυνων του. Εσυ ομως σαν κυβερνηση ολων των Ελληνων (λεμε τωρα) κανε αυτο που πρεπει.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.951
Πόντοι
1.406
Παντως αν τους εκοβε λιγο παραπανω σε Κουλη και συν αυτω,δεν θα τα εδιναν απλοχερα τα εμβλολια, θα εκαναν το κλασσικο και δοκιμασμενο κολπο του Καποδιστρια με τις πατατες.
Θα εκλειναν ολες τις παρτιδες με τα εμβολια σε "καλα φυλασομενες" αποθηκες ,θα ελεγαν οτι λογω ελειψεων θα δινονται με φειδω ,σε ευπαθεις ομαδες πρωτα κτλ, θα αφηναν τεχνηεντως διαρροες οτι γινονται ρουσφετια και κομματικα στελεχη παιρνουν λαθραια σειρα και μεσα σε μια βδομαδα ολοι οι ψεκασμενοι αναποφασιστοι ψαγμενοι επιφυλακτικοι επαναστατες δικαιωματιστες παλαιοημερολογιτες και ολο αυτο το κακο συναπαντημα θα ειχαν κανει εφοδο στα χειμερινα ανακτορα για να αποκτησουν την θεραπεια που τους στερει η φασιστικη κυβερνηση :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εδω οι κυβερνητικοι μας λεγανε οτι εστω και ενας θανατος απο την πανδημια μετραει. Θα μπορουσε να ειναι ο καθενας η καποιος απο την οικογενεια του. Σωστο. Στην Ελλαδα υπαρχουν θανατοι απο τις παρενεργειες των εμβολιων. Εκει ο θανατος εστω και ενος ανθρωπου δε μετραει; Δεν εχει δικους του ανθρωπους;

Στη Πατρα μια 27χρονη νοσηλευεται σε πολυ σοβαρη κατασταση λογω παρενεργειων του εμβολιου, οπως ειπαν οι θεραποντες ιατροι της. Ποιος ψεκασμενος, , ποιος αδιστακτος, ποιος αριβιστας, ηταν αυτος που επεισε μια 27χρονη κοπελα να ξεκινησει να παει να κανει το εμβολιο; Οτι το χρειαζεται απαραιτητως, εαν δεν ειχε σοβαρα προβληματα υγειας που υπαγορευαν να εμβολιαστει. Και που ετοιμαζονται τωρα να εμβολιασουν και παιδια, ενω ολοι λενε οτι δε νοσουν, ακομη κι αν κολλησουν. <Για να μη κολλησουν τα παιδια τους παππουδες τους και κιδυνεψουν.> Δεν ειναι εμβολιασμενοι οι ηλικιωμενοι; Ακομα και οι γιατροι που ειναι επιφυλακτικοι με τα εμβολια, εχουν πει οτι ο εμβολιασμος δε πρεπει να ειναι οριζοντιος αλλα στοχευμενος.

Τελευταία τροποποίηση:

sotos-nl

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
30
Like
1.512
Πόντοι
2.391
Εδω οι κυβερνητικοι μας λεγανε οτι εστω και ενας θανατος απο την πανδημια μετραει. Θα μπορουσε να ειναι ο καθενας η καποιος απο την οικογενεια του. Σωστο. Στην Ελλαδα υπαρχουν θανατοι απο τις παρενεργειες των εμβολιων. Εκει ο θανατος εστω και ενος ανθρωπου δε μετραει; Δεν εχει δικους του ανθρωπους;

Στη Πατρα μια 27χρονη νοσηλευεται σε πολυ σοβαρη κατασταση λογω παρενεργειων του εμβολιου, οπως ειπαν οι θεραποντες ιατροι της. Ποιος ψεκασμενος, , ποιος αδιστακτος, ποιος αριβιστας, ηταν αυτος που επεισε μια 27χρονη κοπελα να ξεκινησει να παει να κανει το εμβολιο; Οτι το χρειαζεται απαραιτητως, εαν δεν ειχε σοβαρα προβληματα υγειας που υπαγορευαν να εμβολιαστει. Και που ετοιμαζονται τωρα να εμβολιασουν και παιδια, ενω ολοι λενε οτι δε νοσουν, ακομη κι αν κολλησουν. <Για να μη κολλησουν τα παιδια τους παππουδες τους και κιδυνεψουν.> Δεν ειναι εμβολιασμενοι οι ηλικιωμενοι; Ακομα και οι γιατροι που ειναι επιφυλακτικοι με τα εμβολια, εχουν πει οτι ο εμβολιασμος δε πρεπει να ειναι οριζοντιος αλλα στοχευμενος.
Πολύ σωστά τα λες αλλά μην ξεχνάς οτι απλά και μόνο να απαγορεύανε τα εμβόλια που έχουν αυτές τις παρενέργειες θα ήταν αρκετό

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μιλάνε για διχασμό αυτοί που έλεγαν "ή εμείς ή αυτοί"...

Αυτοί που έλεγαν "ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε"...

Αυτοί που μας λένε "η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς".

Αυτοί που μιλάνε για πολιτικούς κρατούμενους... και εννοούν ένα δολοφόνο!

Για να μην πάμε πιο πίσω και θυμηθούμε ποιος έκανε ένα εμφύλιο στην σύγχρονη Ελλάδα. Ποιος μας χώρισε σε "προοδευτικούς" και σε "φασίστες".

Ποιος 70 χρόνια τώρα κάνει απεργίες και μας χωρίζει σε "χούντες" και "φιλεργατικούς". Ποιος μας πουλάει φούμαρα για "προστάτες του λαού" σε αντιδιαστολή των άλλων που είναι με το "κεφάλαιο".

Ποιος έψαχνε 5 χρόνια να βρει αίθουσα για να δικάσει την Χρυσή Αυγή..

Ποιος έκανε κυβέρνηση με το τσίρκο των ΑνΕλ, οι δήθεν "αντιδεξιοί"...

Θα μου πεις βέβαια ποιος έχασε το φιλότιμό του για να το βρει η αριστερή συμμορία και να μας το μοστράρει σε δημοκρατικό προσωπείο.

Αϊ σιχτίρ πια. Καθίκια…

Ναι ρε οι εμβολιασμένοι και αυτοί που πρόσεχαν, έβαλαν πλάτη για να μπορείτε εσείς να μιλάτε τώρα. Γιατί εσείς 1,5 χρόνο είστε απέναντι στα πάντα και ποτέ δεν βοηθήσατε σε τίποτα. Στοιχηματίζατε στην καταστροφή αλλά δεν σας βγήκε.

Πολύ σωστά από εδώ και πέρα οι όποιες ελευθέριες και κανονικότητα θα αφορά τους εμβολιαζόμενους.

Ξηγηθήκαμε;

Αλλά προφανώς δεν θέλετε κανονικότητα, σας χαλάει την μανέστρα αφού….

Ούστ κοπρίτες, θα φάτε μαύρο ακόμα μια φορά όταν γίνουν εκλογές…
Hδη πι ανεμβολιαστοι ετοιμαζουν πορειες και αντιδρασεις.
Τι θεμα τωρα ειναι καθαρα κοινωνικο.
Ο κουλης καταφερε να καταπατησει την ελευθερια των πολιτων αλλα και των επιλογων τους και να τους υποχρεωσει με φασιστικο τροπο μην πω ναζιστικο να εμβολιασει μαζικα.
Πρέπει ο συριζα να αγκαλιασει τους ανεμβολιαστους και να φτασει η κατάσταση στα ακρα αν επιμενει η κυβερνηση.
Δεν χωρανε ταξικες διαφορες στη χωρα,ουτε διακρισεις μεταξι των πολιτων

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πως κατάντησε έτσι η ανθρωπότητα ρε πούστη μου; Όταν πριν 60 χρόνια ανακαλύφθηκε το εμβόλιο της πολυομυελίτιδας έτρεχαν οι άνθρωποι να το κάνουν και ευχαριστούσαν τους γιατρούς που το ανακάλυψαν.
Και τώρα έχεις το κάθε ναυάγιο στο διαδίκτυο να το παίζει λοιμωξιολόγος- μέντιουμ και να βρίζει τους επιστήμονες χάρη στους οποίους σώθηκαν εκατομμύρια ζωές.
Πριν 60 χρόνια δεν υπήρχε ίντερνετ, είναι απλή η απάντηση

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πως κατάντησε έτσι η ανθρωπότητα ρε πούστη μου; Όταν πριν 60 χρόνια ανακαλύφθηκε το εμβόλιο της πολυομυελίτιδας έτρεχαν οι άνθρωποι να το κάνουν και ευχαριστούσαν τους γιατρούς που το ανακάλυψαν.
Και τώρα έχεις το κάθε ναυάγιο στο διαδίκτυο να το παίζει λοιμωξιολόγος- μέντιουμ και να βρίζει τους επιστήμονες χάρη στους οποίους σώθηκαν εκατομμύρια ζωές.
Αυτο να πας να το πεις στους 2000 νεκρους παγκοσμιος απο τα εμβολια.
Αν δεν πεθαινε κανεις θα ελεγα ναι,αλλα με 2000 νεκρους και να αυξανονται τι μας τσαμπουνας για τα εμβολια μωρη πρασινη γλιτσα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πλήρως εμβολιασμένος εδώ και καιρό με πφάιζερ περιμένω να πάρω την εκδίκηση μου από ανεγκέφαλους αφελείς υπερ-εμβολιαστές, υγειονομικά φασιστάκια, καραγκιόζηδες μαγαζάτορες και εξουσιομανείς κρατικούς λειτουργούς με τρείς κινήσεις:

1. Προπαγάνδα στον κύκλο μου και μποϋκοτάζ κατά όλων των επιχειρήσεων "μόνον για εμβολιασμένους" (εκτός αν η παρουσία εκεί είναι απολύτως απαραίτητη).
2. Σκόπιμη καθυστέρηση σε κάθε έλεγχο εμβολιασμου που μου γίνεται από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, go-slow.
3. Επίμονες ερωτήσεις για επιβεβαίωση της κατάστασης εμβολιασμού του ίδιου του ελέγχοντος και του προσωπικού της επιχείρησης/κρατικού φορέα, ευγενικά μεν αλλά εμφανώς ειρωνικά και επίμονα - τόσο όσο χρειάζεται ώστε να διασκεδάσω χωρίς μπλεξίματα.
Ζωη δεν εχεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και μετα απο ολους αυτους τους επωνυμους που ανεφερες, σου φταιει η ανωνυμη πελατισα σου, ο καθε ανωνυμος και ανωνυμη πελατισα σου, και τους αποκαλεις ψεκασμενους. Και οταν λεω εγω οτι τα κομματα πρεπει να παρουν ξεκαθαρη θεση απεναντι στον εμβολιασμο και να φτιαχτει ενα κοινο διακομματικο μετωπο απο επιστημονες που θα το προωθησουν στον κοσμο με λετε τρελο κι οτι αυτα δεν γινονται.
Σιγα λεει ο Αλεξ, μην γινει διακομματικη για να προωθησουμε τους εμβολιασμους. Την μοναδικη λυση, οπως τα γαμησαμε και τα καναμε σκατα τωρα, που υπαρχει για να δωθει καποια λυση στην μεγαλυτερη καταστροφη που εχει δει η ανθρωποτητα μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο. Ασχετο αν δεν ειχες αυτοδυναμια, οχι μονο εσυ, αλλα ολα τα κομματα, που θα συνεργαζοσουνα και με τον διαολο για να φτιαξεις κυβερνηση. Γι αυτο το θεμα, υψιστης υγειονομικης σημασιας, δεν μπορεις να συνεργαστεις.
Σε ποια χωρα εγιναν "διακομματικες"? Να "συνεργασθουμε" ως προς ΤΙ?
Και με ΠΟΙΟΝ?
Με τον Πολακη που ειναι κατα των εμβολιων?
Παλι παγκοσμιες πρωτοτυπιες θα κανουμε λογω υψηλου ποσοστου βλαμμενων και ψεκασμενων?
Δηλαδη οι ψεκασμενοι και οι βλαμμενοι θα "πεισθουν" αν δουν αγκαζε τον Τσιπρα με τον Μητσοτακη να κρατανε χαμογελωντας ενα εμβολιο?
Μα σοβαρα τωρα?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτο να πας να το πεις στους 2000 νεκρους παγκοσμιος απο τα εμβολια.
Αν δεν πεθαινε κανεις θα ελεγα ναι,αλλα με 2000 νεκρους και να αυξανονται τι μας τσαμπουνας για τα εμβολια μωρη πρασινη γλιτσα
2.000 νεκροί.
3.160.000.000 εμβολιασμένοι.

Ποσοστό θνησιμότητας: 0.0001%

Ερώτηση:
Είσαι μαλάκας? :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
2.000 νεκροί.
3.160.000.000 εμβολιασμένοι.

Ποσοστό θνησιμότητας: 0.0001%

Ερώτηση:
Είσαι μαλάκας? :)
Απο που προεκυψαν οι 2.000 νεκροι? Απο το κεφαλι του το βγαζει.
Του εχω ξαναπει, οτι σε 3 δις εμβολιασμενους, το μαθηματικως αναμενομενο ειναι σε ενα χρονο να εχεις κατι εκατομμυρια νεκρους, γιατι ο κοσμος πεθαινει κιολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom