barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.281
- Πόντοι
- 5.506
Μασκούλα να φοράς και όλα θα πάνε καλά.Βρε σαλτα γαμισου και ψοφα μετα καριολη..
Μασκούλα να φοράς και όλα θα πάνε καλά.Βρε σαλτα γαμισου και ψοφα μετα καριολη..
Το πως μιλάς και με ποιόν είναι δικό σου θέμα και κανείς δεν μπορεί να στο απαγορεύσει.αυτο με προσβαλλει
το πως θα μιλαω με τον καθενα εδω ιδιωτικα ειναι δικο μας θεμα οχι δικο σ
σ απαγορευω λοιπον να λες σε αλλους για μενα και για το τι ατομο ειμαι
FixedΤο πως μιλάς και με ποιόν είναι δικό σου θέμα και κανείς δεν μπορεί να στο απαγορεύσει.
Αντίστοιχα και εσύ δεν μπορείς να απαγορεύσεις οποιονδήποτε να πει την γνώμη του.
Οπως δεν μπόρεσες να απαγορεύσεις τα μέλη να σε ψηφίσΖουντρείς φορέςεσαεί ως mr malaka του σάη.
Ποια Φυλής... Μετάξι αποκλειστικά! 10αρικάκι!σπαταλη δημοσιου χρηματος χωρις ουσιαστικη προνοια είναι το κεα που παίρνεις και χαλάς στη φυλής ηλίθιε
Και εσυ εισαι μια πρασινη γλιτσα μουχλιασμενηΕσύ μωρή ψωλαρπάχτρα των Αγίων Σαράντα δεν είσαι λαϊκό στρώμα, υπόστρωμα και κατακάθι είσαι.
Και εσυ κανε κακουλια επανω σουκανε τώρα μια φούσκα με τη μύξα σου
Βρωμονυχο πιο πολυ παω φυλης κατι που εσυ δεν μπορεις και βλαστημας την μαυρη φτωχεια σουΠοια Φυλής... Μετάξι αποκλειστικά! 10αρικάκι!
Κάτι βρωμιάρηδες λεχρίτες λες? Αυτοί είναι η παιδική μας χαρά, τους γαμάνε κάθε φορά που κατεβαίνουν. Τώρα τελευταία τους πλένουν κιόλαςΟι απλοι πολιτες ολα τα φτωχα λαικα στρώματα
Την μαύρη φτώχια σου την βλαστημάς εσύ άεργε μαλάκα που χωρίς ΚΕΑ ούτε τσίχλες δεν μπορείς να πάρεις. 32 χρονών ΑΧΡΗΣΤΟΣ, μη παραγωγικός, μαλάκας και στραπονιάρης μπούλης!Βρωμονυχο πιο πολυ παω φυλης κατι που εσυ δεν μπορεις και βλαστημας την μαυρη φτωχεια σου
Ρε δικηγορε καμια βια και κανενα διχασμο.Ο υποστηρικτης της βιας και του διχασμου ειναι αυτος που υπονομευει τη δημοσια υγεια και προτρεπει σε αντιστασεις και επαναστασεις
Οβερ εντ αουτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε με το δανειο του 2018 τι απεγινε?
Θα σας γαμήσουμε τα φτωχοκαλυβάκια και θα πέσει καρπαζιά που θα πάει σύννεφο! Ως συνήθωςΡε δικηγορε καμια βια και κανενα διχασμο.
Αν δεν μας πειραξετε ουτε βια ουτε διχασμος θα υπαρξει.
Ελα ομως που εσεις θα ξεκινησετε τη μαχη,εσεις για να επιβαλεται τις δικες σας μεσαιωνικες αντιληψεις.
Αν τολμησετε και μας πειραξετε θα γινει αντισταση
Ελα φαε το αυγο σου να παρεις βιταμινες γιατι θα θες ουμπαλα για να μας δειρεις.Θα σας γαμήσουμε τα φτωχοκαλυβάκια και θα πέσει καρπαζιά που θα πάει σύννεφο! Ως συνήθως
Eγώ ξέρω, εσύ δεν ξέρεις!Ελα φαε το αυγο σου να παρεις βιταμινες γιατι θα θες ουμπαλα για να μας δειρεις.
Ξερεις τι μπερντακι εχει να πεσει...
Ναι καλα να σου θυμισω στο κουκακι τι ειχε γινει?που εκλεγαν τα μπιτς σας απο το μπερντακι γεματα μπογιεςEγώ ξέρω, εσύ δεν ξέρεις!
Άπλυτα μαλακισμένα!
Ξέρεις πόσα έχω να σου θυμίσω εγώ?Ναι καλα να σου θυμισω στο κουκακι τι ειχε γινει?που εκλεγαν τα μπιτς σας απο το μπερντακι γεματα μπογιες
Κοιτα μην πεσει εμενα κανα τηλεφωνακι σε κατι φιλαρακια και σε πετυχουμε και σε κανουμε τοπι.Για μαζέψου ρε όνειδος του Τεπελενίου γιατί θα πέσει τηλέφωνο στο Μιχαλάκη το Χρυσοχοϊδη και θα βρεθείς στο ίδιο κελί με τον πιλότο.
Αμήν και πότε κοπρόσκυλο! Σε έχουμε εδώ για να μασουλας κάτι ψίχουλα ΚΕΑ!Εμβολιο δεν κανω με τιποτα εγω...δεν ειναι ασφαλη.
Στην καλυτερη να φυγω απο την χωρα του κουλη παρα να το κανω...θα θυσιασω το κεα αλλα δεν πειραζει
Στον αγύριστο......Εμβολιο δεν κανω με τιποτα εγω...δεν ειναι ασφαλη.
Στην καλυτερη να φυγω απο την χωρα του κουλη παρα να το κανω...θα θυσιασω το κεα αλλα δεν πειραζει