Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αμήν και πότε κοπρόσκυλο! Σε έχουμε εδώ για να μασουλας κάτι ψίχουλα ΚΕΑ!

ΟΥΣΤ!!! :tooth:
Αν δεν γινει επανασταση και μας πιεσει να μπολιαστουμε εφυγα μαυρη πετρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στον αγύριστο......:tooth::tooth::tooth:
Καθιστε εσεις να κανει ο κουλης ρομποτακια...καλα θα περασετε....εγω θα γελαω

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Προ τριών ημερών έγραψα ότι έκανα το Johnson.
Θα γράψω συνοπτικά τις παρενέργειές του για τους φίλους που ανησυχούν και ενδιαφέρονται.
Το έκανα 12:15.
Μετά από περίπου τέσσερις ώρες ένιωσα μια κόπωση. Δύο φορές για λίγα λεπτά ίσως ανέβασα δέκατα. Τονίζω για ελάχιστα λεπτά. Ένιωσα τα ματια μου όπως όταν έχω πυρετό.
Έφυγε αυτό.
Η κόπωση παρέμεινε και με έπιασε κι ένας πονοκέφαλος. Απλά, ήρεμα ξάπλα, ούτε πόνοι ούτε κρυώματα ούτε ρίγη.
Κοιμήθηκα βράδυ κάνοντας κακό ποιοτικά ύπνο και βλέποντας πολλούς εφιάλτες. Ξύπνησα πρωί 8:15.
Από τις 18:00 και μετά τα περισσότερα έφευγαν.
Ενώ, τέλος, κοιμήθηκα κανονικά και ξύπνησα απολύτως καλά, έτοιμος να φτιάξω τον καφέ μου.

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχασες τα καλυτερότερα, δωρεάν μπλουτουθ, αυτόματη σύνδεση σε γουαι φαι, κατέβασμα αναβαθμίσεων μόνο με τη σκέψη, μόνιμο βιάγκρα και μπόνους επιμήκυνση του μορίου :) (το τελευταίο τα μέλη του μπου ως γνωστόν δεν το πολυχρειάζονται αλλά ας βρίσκεται δεν πάει χαμένο :grin: )

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Να μας πει ο νομικός της παρεας για κάτι που γράφτηκε...

Αν ο πελατης του εστιατορίου δείξει πλαστο (φίλου του) στοιχείο εμβολιασμου, μπορεί ο καταστηματάρχης να, ελέγξει την αστυνομική ταυτότητα? :think:
Θα πέσει πολύ πλαστογράφηση τυπε.Στην Ελλάδα είμαστε.Σιγα μην πάει να εμβολιαστεί κάποιος που δεν θέλει απλά κ μόνο για να πιει ένα φρέντο.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Για να δείτε για τι κρετίνους μιλάμε, έχουν κάνει ήρωα τον κομπογιανίτη τον Κούβελα ο οποίος παραδέχτηκε ότι εντέλει έκανε το εμβόλιο.
Ο Κούβελας δεν είπε ποτε οτι είναι κατά των εμβολίων , είπε να εμβολιαστούν οι απο την ηλικία του και πάνω (πρέπει να είναι 55 - 60 μάλλον) και οι υπόλοιποι να ζυγίσουν το ενδεχόμενο όφελος απο το εμβόλιο , που όσο πιό μικρός είναι κανείς τόσο μικρότερο είναι. Επίσης πιστεύει πως το εμβόλιο είναι σαν το κράνος , το κάνεις για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και όχι τους υπόλοιπους.
Τώρα αν έχει δίκιο σε αυτά που λέει δεν μπορώ να ξέρω μιας και δεν είμαι ειδικός , περι ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε εμένα με έχουν πείσει περισσότερο ο Κούβελας , ο Ιωαννίδης , ο Φαρσαλινός και άλλοι με παρόμοιες απόψεις παρά οι υπόλοιποι.
Αλλά και αυτοί οι 3 πιό πάνω δεν είναι απαραίτητο να συμφωνουν 100% σε όλα , όπως υποτίθεται οτι πρέπει να συμφωνούμε εμείς μόνο με οτι μας πουν αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχασες τα καλυτερότερα, δωρεάν μπλουτουθ, αυτόματη σύνδεση σε γουαι φαι, κατέβασμα αναβαθμίσεων μόνο με τη σκέψη, μόνιμο βιάγκρα και μπόνους επιμήκυνση του μορίου :) (το τελευταίο τα μέλη του μπου ως γνωστόν δεν το πολυχρειάζονται αλλά ας βρίσκεται δεν πάει χαμένο :grin: )
Επιμηκυνση; Εμενα δηλ. με κοροιδεψανε και μου μικρυνε 3 χιλ;;; :confused:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Πλήρως εμβολιασμένος εδώ και καιρό με πφάιζερ περιμένω να πάρω την εκδίκηση μου από ανεγκέφαλους αφελείς υπερ-εμβολιαστές, υγειονομικά φασιστάκια, καραγκιόζηδες μαγαζάτορες και εξουσιομανείς κρατικούς λειτουργούς με τρείς κινήσεις:

1. Προπαγάνδα στον κύκλο μου και μποϋκοτάζ κατά όλων των επιχειρήσεων "μόνον για εμβολιασμένους" (εκτός αν η παρουσία εκεί είναι απολύτως απαραίτητη).
2. Σκόπιμη καθυστέρηση σε κάθε έλεγχο εμβολιασμου που μου γίνεται από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, go-slow.
3. Επίμονες ερωτήσεις για επιβεβαίωση της κατάστασης εμβολιασμού του ίδιου του ελέγχοντος και του προσωπικού της επιχείρησης/κρατικού φορέα, ευγενικά μεν αλλά εμφανώς ειρωνικά και επίμονα - τόσο όσο χρειάζεται ώστε να διασκεδάσω χωρίς μπλεξίματα.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Επιμηκυνση; Εμενα δηλ. με κοροιδεψανε και μου μικρυνε 3 χιλ;;; :confused:
3χιλ ; δε νομίζω να το καλύπτει η εγγύηση, άλλωστε σε ζωντανό δείγμα μάλλον είναι αποδεκτό στη λογική του στατιστικού λάθους :)
στο κάτω κάτω της γραφής αφού και συ είσαι μέλος της μεγάλης (με όλη τη σημασία της λέξης) παρέας του μπου 3mm είναι πραγματικά αμελητέα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
3χιλ ; δε νομίζω να το καλύπτει η εγγύηση, άλλωστε σε ζωντανό δείγμα μάλλον είναι αποδεκτό στη λογική του στατιστικού λάθους :)
στο κάτω κάτω της γραφής αφού και συ είσαι μέλος της μεγάλης (με όλη τη σημασία της λέξης) παρέας του μπου 3mm είναι πραγματικά αμελητέα
Ρε φιλε, το ειχα τιμη μου και καμαρι μου το 8ποντο και το εδειχνα με υπερηφανια σε ολες τις εργαζομενες. Τωρα τι θα τους λεω; Κοιταχτε το 7,7ποντο;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Εμβολιο δεν κανω με τιποτα εγω...δεν ειναι ασφαλη.
Στην καλυτερη να φυγω απο την χωρα του κουλη παρα να το κανω...θα θυσιασω το κεα αλλα δεν πειραζει
Και ποιος θα σε δεχτεί εσένα δηλαδή; ??
Κάτσε εκεί, καλύτερα να μην επιβαρύνεις άλλα κράτη με την παρουσία σου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Θα μαζευτείτε όλα τα αλβανοτραβέλια της Συγγρού μωρή ξεχεσμένη μπουρούχα να μου κλάσετε τ'αρχίδια.
Καλα ας μαζευτουμε και να δεις τι θα σου κλασουμε...αεροπορικως θα σε στειλω στο χωριο σου το κοζλοντουι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και ποιος θα σε δεχτεί εσένα δηλαδή; ??
Κάτσε εκεί, καλύτερα να μην επιβαρύνεις άλλα κράτη με την παρουσία σου.
Βαλκανια μπλοκ κουβα αφρικη

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Δευτερη δοση AstRAzEneCA Παρασκευη(την εβαλα νωριτερα τελικα). Καμια απολυτως παρενεργεια. Μου ειπαν στο εμβολιαστικο κεντρο οτι ,επειδη ειχα πολλες παρενεργειες στην 1η δοση, το πιο πιθανο ειναι οτι στη δευτερη θα εχω μηδαμινες εως ελαχιστες γιατι εχω αναπτυξει αντισωματα,οπως και εγινε.
Τελικα ομως η μονη παρενεργεια ειναι οτι ειδα στον υπνο μου οτι φοραγα τη φανελα του παναθηναικου και τραγουδουσα τον υμνο του. Ξυπνησα μες τους ιδρωτες αλλα τελικα ηταν ενας απλος εφιαλτης.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Δηλ. κατά την γνώμη σου οποιος φοβάται να κάνει τό εμβόλιο είναι και ψεκασμενος;

Λοιπόν, έχω πολλά παραδείγματα, θα πω ένα αυτής της εβδομάδος.

Πελάτισσα με την οποία και έχω αποκτήσει μια φιλική σχέση, η οποία «φοβάται» με ξαναρώτησε πως το βλέπω να κάνει το εμβόλιο.

Η συγκεκριμένη δεν είχε διστάσει να κάνει την νέα τότε θεραπεία ισοτρετινοΐνης παρότι δεν είχε δοκιμάσει πιο συμβατικές λύσεις και η περίπτωσή της δεν ήταν τόσο βαριά για να επιλεγεί μια νέα και άγνωστη θεραπεία.

Εμπιστοσύνη στην ιατρική και στην φαρμακευτική κατά το δοκούν, άμα είναι για την εμφάνιση ας πάρουμε και κάνα ρίσκο…

Αν λοιπόν τον Ιανουάριο είχε ανοίξει η πλατφόρμα για όλους, στην ηλικία που είναι θα έλεγα "μην το κάνεις ακόμα", και φυσικά δεν θα ήταν ψεκασμένη. Αλλά 7 μήνες μετά με δις δόσεις Pfizer να έχουν γίνει παγκόσμια αν εξακολουθούμε να συζητάμε τα αυτονόητα, κάτι δεν πάει καλά με όποιον φοβάται.

Κι αφού φοβάται λοιπόν δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται, ούτε για μέτρα, ούτε για πρόστιμα, ούτε για προνόμια, γιατί έχει βάλει το λιθαράκι του σε όλα αυτά που έρχονται…

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ειναι καθαρα ενα κομμα διχασμου και τιποτα αλλο.

Μιλάνε για διχασμό αυτοί που έλεγαν "ή εμείς ή αυτοί"...

Αυτοί που έλεγαν "ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε"...

Αυτοί που μας λένε "η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς".

Αυτοί που μιλάνε για πολιτικούς κρατούμενους... και εννοούν ένα δολοφόνο!

Για να μην πάμε πιο πίσω και θυμηθούμε ποιος έκανε ένα εμφύλιο στην σύγχρονη Ελλάδα. Ποιος μας χώρισε σε "προοδευτικούς" και σε "φασίστες".

Ποιος 70 χρόνια τώρα κάνει απεργίες και μας χωρίζει σε "χούντες" και "φιλεργατικούς". Ποιος μας πουλάει φούμαρα για "προστάτες του λαού" σε αντιδιαστολή των άλλων που είναι με το "κεφάλαιο".

Ποιος έψαχνε 5 χρόνια να βρει αίθουσα για να δικάσει την Χρυσή Αυγή..

Ποιος έκανε κυβέρνηση με το τσίρκο των ΑνΕλ, οι δήθεν "αντιδεξιοί"...

Θα μου πεις βέβαια ποιος έχασε το φιλότιμό του για να το βρει η αριστερή συμμορία και να μας το μοστράρει σε δημοκρατικό προσωπείο.

Αϊ σιχτίρ πια. Καθίκια…

Ναι ρε οι εμβολιασμένοι και αυτοί που πρόσεχαν, έβαλαν πλάτη για να μπορείτε εσείς να μιλάτε τώρα. Γιατί εσείς 1,5 χρόνο είστε απέναντι στα πάντα και ποτέ δεν βοηθήσατε σε τίποτα. Στοιχηματίζατε στην καταστροφή αλλά δεν σας βγήκε.

Πολύ σωστά από εδώ και πέρα οι όποιες ελευθέριες και κανονικότητα θα αφορά τους εμβολιαζόμενους.

Ξηγηθήκαμε;

Αλλά προφανώς δεν θέλετε κανονικότητα, σας χαλάει την μανέστρα αφού….

Ούστ κοπρίτες, θα φάτε μαύρο ακόμα μια φορά όταν γίνουν εκλογές…

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Εδώ βλέπουμε πόσο βοηθάνε στην αποφυγή συνωστισμων τα μέτρα των χουντικων εγκεφαλων μιζαδορων της Siemens

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Εδώ βλέπουμε πόσο βοηθάνε στην αποφυγή συνωστισμων τα μέτρα των χουντικων εγκεφαλων μιζαδορων της Siemens

Εγω σκέφτηκα και το άλλο , όσοι δεν θέλουν να κάνουν τέστ ας επιβιβάζονται στο πλοίο με το αμάξι και ας μένουν εκεί ... πιστεύω πρόκειται για έξυπνο μέτρο , αν εξαιρέσεις οτι μπορεί να χρειαστείς τουαλέτα :P

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Λοιπόν, έχω πολλά παραδείγματα, θα πω ένα αυτής της εβδομάδος.

Πελάτισσα με την οποία και έχω αποκτήσει μια φιλική σχέση, η οποία «φοβάται» με ξαναρώτησε πως το βλέπω να κάνει το εμβόλιο.

Η συγκεκριμένη δεν είχε διστάσει να κάνει την νέα τότε θεραπεία ισοτρετινοΐνης παρότι δεν είχε δοκιμάσει πιο συμβατικές λύσεις και η περίπτωσή της δεν ήταν τόσο βαριά για να επιλεγεί μια νέα και άγνωστη θεραπεία.

Εμπιστοσύνη στην ιατρική και στην φαρμακευτική κατά το δοκούν, άμα είναι για την εμφάνιση ας πάρουμε και κάνα ρίσκο…

Αν λοιπόν τον Ιανουάριο είχε ανοίξει η πλατφόρμα για όλους, στην ηλικία που είναι θα έλεγα "μην το κάνεις ακόμα", και φυσικά δεν θα ήταν ψεκασμένη. Αλλά 7 μήνες μετά με δις δόσεις Pfizer να έχουν γίνει παγκόσμια αν εξακολουθούμε να συζητάμε τα αυτονόητα, κάτι δεν πάει καλά με όποιον φοβάται.

Κι αφού φοβάται λοιπόν δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται, ούτε για μέτρα, ούτε για πρόστιμα, ούτε για προνόμια, γιατί έχει βάλει το λιθαράκι του σε όλα αυτά που έρχονται…
Και ξαναρωταω: υπαρχουν χιλιαδες σαν αυτην. Τους θεωρεις ψεκασμενους;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Και ξαναρωταω: υπαρχουν χιλιαδες σαν αυτην. Τους θεωρεις ψεκασμενους;

Μα απάντησα, τον Ιανουάριο δεν θα τους θεωρούσα ψεκασμένους, αυτήν την στιγμή ΝΑΙ.

Οι αντιεμβολιαστές ανεξάρτητα του λόγου για τον οποίον επιλέγουν να πάρουν αυτήν τη θέση, ανήκουν σε διάφορες φυλές, η πλειονότητά τους όμως είναι άνθρωποι ημιμαθείς και ημιεγγράματοι, θρησκόληπτοι φανατικοί, αξιοθρήνητοι συνωμοσιολόγοι, διάφοροι ανισόρροποι και άνθρωποι γενικώς με αδυναμία ορθολογικής σκέψης και ατελή αντίληψη, μιάς συχνά σύνθετης πραγματικότητας που δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί αισθάνονται ό,τι τους ξεπερνά.

Σε μία παγκόσμια έρευνα που δημοσιεύτηκε η Ελλάδα ήταν δεύτερη σε ποσοστό ανθρώπων που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας, πίσω μόνο από τη Νιγηρία, πράγμα πρωτοφανές για ανεπτυγμένη ευρωπαϊκή χώρα.

Και ενώ η ευθύνες πρέπει ν´αναζητηθούν στο χαμηλό επίπεδο παιδείας των τελευταίων χρόνων, η επιρροή των ανθρώπων αυτών θα ήταν ένα ασήμαντο πρόβλημα αν δεν υπήρχαν και πολλοί επώνυμοι, κυρίως πολιτικοί, καλλιτέχνες και επιστήμονες των οποίων η δυνατότητα επηρεασμού της κοινής γνώμης είναι σαφώς πολλαπλάσια και οι οποίοι ενσπείρουν συνειδητά αμφιβολίες, δηλητηριάζοντας την κοινή γνώμη.

Μόνο στο τελευταίο δίμηνο, ένας ιδιοκτήτης φαρμακοβιομηχανίας δήλωσε δημοσίως ό,τι “δεν θα εμβολιαστεί για να μην αλλοιωθεί το DNA του”, ένας καθηγητής φαρμακολογίας συνέστησε “να σταματήσουν οι εμβολιασμοί γιατί έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες”, ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος είπε ότι “δεν εμβολιάζεται για να μη γίνει πειραματόζωο”, ένας πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας λοιδωρεί συστηματικά τα εμβόλια αφήνοντας βαρύτατους υπαινιγμούς για τους επιστήμονες που κάνουν αγωνιώδεις προσπάθειες να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Από κοντά και κύκλοι της Εκκλησίας που προέβησαν στο αδιανόητο, να θέσουν σε αργία ιερείς που έκαναν θεία μετάληψη κάνοντας το σωστό και χρησιμοποιώντας κουταλάκια μιάς χρήσεως.

Με το τέταρτο κύμα προ των πυλών, οι ευθύνες αυτών των επωνύμων είναι πια εγκληματικές και θα έπρεπε να αναζητηθούν και σε ποινικό επίπεδο το ταχύτερο δυνατόν….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom