Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γιατί αν τα νοσοκομεία γεμίσουν με άρρωστους "αντιστασιακούς" τότε όλοι οι υπόλοιποι πάλι θα αναγκαστούν να αναβάλουν τα δικά τους χειρουργεία και θα πληρώνουν τις νοσηλείες τους.

Αν γεμίσουν απ'τους άλλους,τί θα λέτε;

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Εγώ για μένα μιλάω,δε μ'ενδιαφέρουν οι άλλοι

Μπορώ να υπογράψω ότι δεν πρόκειται να πατήσω σε νοσοκομείο και να με αφήσουν ήσυχο;Γιατί δεν το κάνουν και σώνει και καλά πρέπει να με εμβολιάσουν;
Θα υπογράψεις επίσης ότι δεν θα πλησιάσει; Κανέναν σ απόσταση ενός μέτρου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγώ για μένα μιλάω,δε μ'ενδιαφέρουν οι άλλοι

Μπορώ να υπογράψω ότι δεν πρόκειται να πατήσω σε νοσοκομείο και να με αφήσουν ήσυχο;Γιατί δεν το κάνουν και σώνει και καλά πρέπει να με εμβολιάσουν;
Ναι, ναι.
Οταν θα αρχισει η δυσπνοια και ο πυρετος, θα φτασει το σκατο στην καλτσα και θα κλαψουριζεις για ενα κρεβατι σε νοσοκομειο.
Οπως διάφοροι αρνητες που μολις αρρωστησαν και νοσηλευτηκαν, μετα εβγαιναν και ανεβαζαν βιντεακια που ζητουσαν συγνωμες για οσους επηρεασαν

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ναι, ναι.
Οταν θα αρχισει η δυσπνοια και ο πυρετος, θα φτασει το σκατο στην καλτσα και θα κλαψουριζεις για ενα κρεβατι σε νοσοκομειο.
Οπως διάφοροι αρνητες που μολις αρρωστησαν και νοσηλευτηκαν, μετα εβγαιναν και ανεβαζαν βιντεακια που ζητουσαν συγνωμες για οσους επηρεασαν

Ποια δύσπνοια και πυρετός,ούτε κι εγώ δε θυμάμαι πότε είχα τελευταία φορά πυρετό.

Καταλάβετε ότι κάποιοι οργανισμοί (πιθανώς και ο δικός μου) είτε το περνάνε χωρίς να το καταλάβεις,είτε και καθόλου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ποια δύσπνοια και πυρετός,ούτε κι εγώ δε θυμάμαι πότε είχα τελευταία φορά πυρετό.

Καταλάβετε ότι κάποιοι οργανισμοί (πιθανώς και ο δικός μου) είτε το περνάνε χωρίς να το καταλάβεις,είτε και καθόλου.
Ασε ρε ρομποκοπ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Πόσο μαλάκες είστε ρε οι αρνητές του εμβολίου?
Συνεχίστε έτσι και από φθινόπωρο,ξανά μανά τα ίδια.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.085
Πόντοι
1.706
Τί ρομποκοπ,κανονική ζωή κάνω,αθλούμαι,δεν τρώω σαβούρα και δεν καπνίζω
Θα σου πει τώρα για περιστατικά νέων ανθρώπων που αθλούνταν και δεν κάπνιζαν αλλά νόσησαν βαριά και πέθαναν. Φυσικά θα παραλείψει να πει ότι έχει γίνει και το αντίθετο, δηλαδή άνθρωποι 90-100 χρονών που νόσησαν και έζησαν. Τακτική Πορτοσάλτε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καλά, κι'εγώ είχα ένα πελάτη 75 χρονών που κυκλοφορούσε χειμωνιάτικα με το κοντομάνικο και δεν είχε ποτέ ούτε βουλωμένη μύτη.
Άρπαξε τον ιό το Φεβρουάριο και μετά από ένα μήνα στην εντατική πέθανε.
Εσένα όμως είμαι σίγουρος θα σε φοβηθεί τύπε και θα σε προσπεράσει.

Εγώ πάντως δεν κυκλοφορώ με κοντομάνικα το χειμώνα,τέτοιες μαλακίες δεν κάνω

tamtakos01

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
1
Πόντοι
0
Εγω προσωπικα εχω ηδη κλεισει ραντεβου για το εμβολιο. Αλλα ο κοβιντ εχει ποσοστα θανατου 1.6%. Για 20-29 που ειμαι και εγω εχει 0.04%. Και μεσα σε αυτο το 0.04% ειναι και οι ευπαθης ομαδες του Κοβιντ αυτης της ηλικιας πχ. Ασθμα. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εμβολιαστουν οι νεοι που δεν κινδυνευουν τοσο. Το θεμα ειναι να εμβολιαστουν οι 60+ ειδικα που οι περισσοτεροι δεν εμβολιαζονται γιατι ειναι μεγαλοι και περιεργοι....ακομα και το 100% να εμβολιαστουν οι νεοι οσο δεν εμβολιαζονται οι μεγαλοι το προβλημα με τον κοβιντ θα υπαρχει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506

Αν προσπαθείς να πάρεις τον τίτλο από το τσεπάκι του βαγονοβλάκα, τζάμπα παιδεύεσαι.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
Καλά, κι'εγώ είχα ένα πελάτη 75 χρονών που κυκλοφορούσε χειμωνιάτικα με το κοντομάνικο και δεν είχε ποτέ ούτε βουλωμένη μύτη.
Άρπαξε τον ιό το Φεβρουάριο και μετά από ένα μήνα στην εντατική πέθανε.
Εσένα όμως είμαι σίγουρος θα σε φοβηθεί τύπε και θα σε προσπεράσει.
πελάτης σου ήταν τύπε πριν πεθάνει ή αφού πέθανε?:2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.165
Πόντοι
3.656
Πως κατάντησε έτσι η ανθρωπότητα ρε πούστη μου; Όταν πριν 60 χρόνια ανακαλύφθηκε το εμβόλιο της πολυομυελίτιδας έτρεχαν οι άνθρωποι να το κάνουν και ευχαριστούσαν τους γιατρούς που το ανακάλυψαν.
Και τώρα έχεις το κάθε ναυάγιο στο διαδίκτυο να το παίζει λοιμωξιολόγος- μέντιουμ και να βρίζει τους επιστήμονες χάρη στους οποίους σώθηκαν εκατομμύρια ζωές.
ναι, για τον απλούστατο λόγο ότι είχαν δει τα αποτελέσματα αυτής της φρικτής αρρώστιας. Οι σημερινοί βλαμμένοι δεν έχουν δει άνθρωπο να καίγεται από την Ελονοσία, να λιώνει σιγά σιγά από τη φυματίωση, να μένει παραμορφωμένος από την Ευλογιά, να πεθαίνει με πόνους από λύσσα ή τέτανο, αφού τα εξαφάνισε η Ιατρική. Και βγάζουν όλη την ανοησία και την αχαριστία τους προς την Επιστήμη που τους γλύτωσε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Θα σου πει τώρα για περιστατικά νέων ανθρώπων που αθλούνταν και δεν κάπνιζαν αλλά νόσησαν βαριά και πέθαναν. Φυσικά θα παραλείψει να πει ότι έχει γίνει και το αντίθετο, δηλαδή άνθρωποι 90-100 χρονών που νόσησαν και έζησαν. Τακτική Πορτοσάλτε.
Ναι ρε μαλακοβιόλη και οι δυο περιπτώσεις έχουν συμβεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
ναι, για τον απλούστατο λόγο ότι είχαν δει τα αποτελέσματα αυτής της φρικτής αρρώστιας. Οι σημερινοί βλαμμένοι δεν έχουν δει άνθρωπο να καίγεται από την Ελονοσία, να λιώνει σιγά σιγά από τη φυματίωση, να μένει παραμορφωμένος από την Ευλογιά, να πεθαίνει με πόνους από λύσσα ή τέτανο, αφού τα εξαφάνισε η Ιατρική. Και βγάζουν όλη την ανοησία και την αχαριστία τους προς την Επιστήμη που τους γλύτωσε
Ναι τύπε αλλά μπορει καποιοι να επαθαν θρομβωση και να πεθαναν απο το εμβολιο της ελονοσιας.
Ενω αν απλως εκαναν γυμναστικη και ετρωγαν καλα δεν θα ειχαν κανενα προβλημα, ακομη και χωρις εμβολιο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Όλες αυτές οι ασθένειες είχαν και ασυμπτωματικούς;

Μπορεί να είχε ένας ευλογιά και να την πέρναγε με συνάχι ας πούμε;Ή χωρίς τίποτα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.165
Πόντοι
3.656
Όλες αυτές οι ασθένειες είχαν και ασυμπτωματικούς;

Μπορεί να είχε ένας ευλογιά και να την πέρναγε με συνάχι ας πούμε;Ή χωρίς τίποτα;
όχι, όλες οι ασθένειες που ανέφερα επηρέαζαν τους ασθενείς και πολλοί από αυτούς κατέληγαν. Αλλά επειδή ο κίνδυνος ήταν ολοφάνερος, οι τότε άνθρωποι δεν είχαν την πολυτέλεια να πουλάνε παπάτζες. Μόλις όμως έφυγαν τα πολλά κρούσματα, οι συνήθεις ύποπτοι (οι θρησκόληπτοι) άρχισαν να μην εμβολιάζονται. Οι ΗΠΑ είχαν απαλλαγεί από την Ιλαρά. Σταμάτησαν να εμβολιάζονταν, και ξανάφεραν πίσω την αρρώστια

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Δεν θα τρυπηθω.. Δεν θα γινω πειραματοζωο για κανενα νεοταξιτικο αρχιδι.!
Ο καθε ντιλερ των φαρμακευτικων - ακαταδιωκτος, να παρει ΟΛΑ τα εμβολια και να τα βαλει στο κωλο του.
Αυτα και καλη συνεχεια,

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom