Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.490
Πόντοι
6.515
Οχι.
Αλλά εφοσον αρχισουν αυτες οι ανοησιες, τοτε θα αρχισει η αστυνομια να μπαινει στα μαγαζια και να ζηταει ταυτοτητες.
Και να πηγαινει στο αυτοφωρο και τον ψευτη και τον φιλο του.
Γουσταρετε?
σωστο κι αυτο μιας και δεν υπαρχει εγκληματικοτητα παρα μονο κορωνα, ειναι ικανοι να στειλουν ολους τους αστυνομικους στις ταβερνες και τα μπαρ :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Το φοβόσουν περισσότερο από το χτικιό;
Κοιτα, αν ημουν πιο νεος, ισως να το φοβομουνα πιο πολυ. Τωρα στην ηλικια που ειμαι δεν ειχα και πολλα να χασω. Αντιθετως, εχω χασει ηδη 2 χρονια απο την κανονικη ζωη μου, δεν θελω να χασω αλλο, γι αυτο πρεπει να εμβολιαστουν οσο γινεται περισσοτεροι, δεν μας παιρνει να χασουμε και αλλο χρονο.

• Like
Αντιδράσεις: barock

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
852
Πόντοι
96
σωστο κι αυτο μιας και δεν υπαρχει εγκληματικοτητα παρα μονο κορωνα, ειναι ικανοι να στειλουν ολους τους αστυνομικους στις ταβερνες και τα μπαρ :headbang:
μην απαντάτε σε παραλέκατους ρε τύπε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.490
Πόντοι
6.515
Κοιτα, αν ημουν πιο νεος, ισως να το φοβομουνα πιο πολυ. Τωρα στην ηλικια που ειμαι δεν ειχα και πολλα να χασω. Αντιθετως, εχω χασει ηδη 2 χρονια απο την κανονικη ζωη μου, δεν θελω να χασω αλλο, γι αυτο πρεπει να εμβολιαστουν οσο γινεται περισσοτεροι, δεν μας παιρνει να χασουμε και αλλο χρονο.
αυτη ειναι μια σοβαρη αποψη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
τι να σου πω ρε τυπε...αμα εχει στειρωθει ολο το ισραηλ, ε τοτε ας στειρωθει και η γκομενα μου ναπουμε...
τον γυναικολογο τι να τον ρωτησουμε?σιγα μην ξερει και αυτος...
αμα ειναι να το ψειριζουμε τοσο πολυ, γαμησε τα....
Κοιτα η εγκυμοσυνη ειναι πολυ σοβαρο πραγμα για μια γυναικα. Επειδη δουλευω παρα πολλα χρονια στον τουρισμο, εσυ εισαι πολυ πιο νεος απο εμενα, θυμαμαι ολοκληρα γκρουπ παλιοτερα με παιδια της θαλιδομιδης. Νεοι ανθρωποι απο Αγγλια κυριως και απο Γερμανια που τα χερακια τους ητανε πολυ κοντα, σαν φτερα.
Φαρμακευτικο σκευασμα για τις ναυτιες των εγκυων, που κατεστρεψε πολλες ζωες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Να θυμάσαι πάντα πως εσύ είσαιαπό τις απειροελάχιστες εξαιρέσεις ανθρώπων που από την πρώτη στιγμή μιλάγανε για τήρηση μέτρων και σε πιστεύω οτι συνεχίζεις ακόμα. :hi:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Σύμφωνα με το Σκέρτσο το lockdown θα γίνει μόνο για τους ανεμβολίαστους (τους "κακούς"). Οι "καλοί", θα ξεγλιστρούν προς την ελευθερία κάνοντας χρήση του προσωπικού τους διαβατηρίου που θα το διαβάζει αντίστοιχο scanner. "Μπιπ" στη δουλειά, "μπιπ" στο εστιατόριο, "μπιπ" στα ΜΜΜ ... "μπιπ" στα μπουρδέλα. Και του χρόνου ξανά εμβόλιο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω παντως αμα αυτη η προταση π ειπες γινοτανε ισως να το σκεφτομουνα να εμβολιαστω

αν εβλεπα δηλαδη να ειναι ολους μαζι και να μιλαγανε με επιχειρηματα

δεν ειμαι αρνητης αλλα αληθεια τωρα θελω να πεισθω απο καποιον

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Να θυμάσαι πάντα πως εσύ είσαιαπό τις απειροελάχιστες εξαιρέσεις ανθρώπων που από την πρώτη στιγμή μιλάγανε για τήρηση μέτρων και σε πιστεύω οτι συνεχίζεις ακόμα. :hi:
Επειδή τον Φλεβάρη του 20 ήμουν στο μάτι του κυκλώνα και επιβίωσα χάρις. στην τήρηση των στοιχειωδών μέτρων.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
εγω παντως αμα αυτη η προταση π ειπες γινοτανε ισως να το σκεφτομουνα να εμβολιαστω

αν εβλεπα δηλαδη να ειναι ολους μαζι και να μιλαγανε με επιχειρηματα

δεν ειμαι αρνητης αλλα αληθεια τωρα θελω να πεισθω απο καποιον
Θα σού στείλω πμ με τα επιχειρήματα μου, να μην τα πρηζουμε τώρα στους άλλους που δεν θέλουν να ακούσουν λογικά καί ήπια επιχειρήματα, και είμαστε η παραφωνία εδώ μέσα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Θα σού στείλω πμ με τα επιχειρήματα μου, να μην τα πρηζουμε τώρα στους άλλους που δεν θέλουν να ακούσουν λογικά καί ήπια επιχειρήματα, και είμαστε η παραφωνία εδώ μέσα.
ναι κανενα προβλημα στειλε

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Μιλαγε στη τηλεοραση ο Καββαθας προεδρος ΓΣΕΒΕΕ, και τον ρωταει ο δημοσιογραφος, <Γιατι να μην ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος για ολους τους εργαζομενους;> Και απανταει ο προεδρος, <Μα οι εργαζομενοι πχ που δουλευουν στην εστιαση και σε τοσα επαγγελματα, υποχρεουνται να εχουν βιβλιαριο υγειας με τις απαραιτητες εξετασεις.>

Πολυ σωστο. Καθε εργαζομενος πρεπει να φερει το βιβλιαριο για να πιασει δουλεια, και ανανεωνεται κανοντας παλι τις απαραιτητες εξετασεις που οριζει το κρατος. Ας βαλει η κυβερνηση σε αυτες τις εξετασεις, αλλες τοσες, μαζι και το εμβολιο του κορωνοιου. Ας το κανει. Γιατι δε το κανει;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Ήρωας είσαι, ΗΡΩΑΣ.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
852
Πόντοι
96
Μιλαγε στη τηλεοραση ο Καββαθας προεδρος ΓΣΕΒΕΕ, και τον ρωταει ο δημοσιογραφος, <Γιατι να μην ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος για ολους τους εργαζομενους;> Και απανταει ο προεδρος, <Μα οι εργαζομενοι πχ που δουλευουν στην εστιαση και σε τοσα επαγγελματα, υποχρεουνται να εχουν βιβλιαριο υγειας με τις απαραιτητες εξετασεις.>

Πολυ σωστο. Καθε εργαζομενος πρεπει να φερει το βιβλιαριο για να πιασει δουλεια, και ανανεωνεται κανοντας παλι τις απαραιτητες εξετασεις που οριζει το κρατος. Ας βαλει η κυβερνηση σε αυτες τις εξετασεις, αλλες τοσες, μαζι και το εμβολιο του κορωνοιου. Ας το κανει. Γιατι δε το κανει;
Γιατί είναι πειραματικά εμβόλια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν έχω πρόβλημα με κανένα παιδί εδώ μέσα. Όλοι μπορούμε να μιλήσουμε ήρεμα καί λογικά αν είμαστε καλοπροαίρετοι.
ναι σε καποια εχεις δικιο

αν θες να μιλησουμε λιγο ακομα στα πμ

εγω ακομα αναποφασιστος ειμαι τι να σ πω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Πως κατάντησε έτσι η ανθρωπότητα ρε πούστη μου; Όταν πριν 60 χρόνια ανακαλύφθηκε το εμβόλιο της πολυομυελίτιδας έτρεχαν οι άνθρωποι να το κάνουν και ευχαριστούσαν τους γιατρούς που το ανακάλυψαν.
Και τώρα έχεις το κάθε ναυάγιο στο διαδίκτυο να το παίζει λοιμωξιολόγος- μέντιουμ και να βρίζει τους επιστήμονες χάρη στους οποίους σώθηκαν εκατομμύρια ζωές.
Αυτο ειναι το κακο της εποχης μας με τα social media, που εχει αποκτησει φωνη και η κουτσή Μαρία. Ετσι εχουν την ευκαιρια οι διαφοροι μυρωδιαδες να προωθουν την αποψη τους και να βρισκουν πεντε-δεκα "αμφιβολους" να περνανε τις παπαριές τους.
Ο Μοσιαλος ειχε δικιο, αρκετα πλεον με τη συζήτηση, πλεον τα ναυάγια θελουν μονο καραμουζα και αγριο κραξιμο. Το οτι συζηταμε τοσο πολυ, τους δινει καποια νομιμοποιηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom