Επειδή η αξιοπιστία των ΜΜΕ έχει πληγεί, η κυβέρνηση θα έπρεπε να καλέσει διακομματική επιτροπή ΣΟΒΑΡΩΝ επιστημόνων, και να πάρουν θέση στο θέμα των εμβολιασμών. Αν συμφώνουν όλα τα κόμματα ότι οι εμβολιασμοί είναι πλέον, η μόνη λύση του προβλήματος, να γίνει και μια διακομματική εκπομπή στην τηλεόραση για να πεισθεί ο κόσμος.
Καμιά αξιοπιστία των ΜΜΕ και των κυβερνήσεων και ειδικών ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ δεν έχει πληγεί. Τα ψέκια δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτούν ποιός επιστήμονας είναι σοβαρός και ποιός όχι.
Ρε φιλαρακο,και εγω φοβομουνα να κανω το εμβολιο, ο πατερας μου πεθανε απο θρομβωση, ηξερα να προφυλασσομαι, ακομα και τωρα εμβολιασμενος διπλη μασκα φοραω, και θα τη φοραω οσο κραταει αυτη η ιστορια.Ας οψεται ομως η αναγκη μου για να ταξιδευω, αναγκαστηκα να το κανω. Αρα και εγω ψεκασμενος.
Αν νομιζεις οτι οι πιο πολλοι απο αυτους που δεν κανουν το εμβολιο, ειναι ψεκια, πηγαινε ρωτα ενα φαρμακοποιο η, ενα γιατρο, το τι πρηξαρχιδι τρωνε απο διαφορους και διαφορες που τους ρωτανε αν πρεπει να κανουν το εμβολιο.
και εγω ξερω τυπισσα που δεν θα κανει το εμβολιο επειδη καπου διαβασε οτι οι γυναικες δεν θα μπορουν να κανουν παιδια αν κανουν το εμβολιο...
αυτην ας πουμε πως σκατα θα την πεισουμε?μονο αν τραβηξουμε το καλωδιο του υπολογιστη της απο την πριζα....
καπου χρειαζεται και η κοινη λογικη....
Οχι.
Αλλά εφοσον αρχισουν αυτες οι ανοησιες, τοτε θα αρχισει η αστυνομια να μπαινει στα μαγαζια και να ζηταει ταυτοτητες.
Και να πηγαινει στο αυτοφωρο και τον ψευτη και τον φιλο του.
Γουσταρετε?
Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και γι αυτον που καβαλάει μηχανάκι γιατί στατιστικά έχει μεγαλυτερη πιθανοτητα (λογω ηλικίας) να μείνει αναπηρος και να τον πληρωνει το κράτος
Και γι αυτον που τρώει πολλα σουβλάκια κι εχει χοληστερίνη
Εεε τυπε?
Ημαρτον. Προπερσι μας ειχαν πρηξει τα αρχιδια ολο το χειμωνα, 200 φορες την ημερα, με τον Παπαδοπουλο να μας μαθαινει πως θα πλυνουμε τα χερακια. Το αν γινοταν 1-2 εκπομπες με γιατρους αποδεκτους απο τον κοσμο, για να πεισθουν αυτοι τουλαχιστον που φοβουνται να το κανουν- ναι, υπαρχουν και τετοιοι, δεν ειναι ολοι ψεκασμενοι- σας πειραξε;
και εγω ξερω τυπισσα που δεν θα κανει το εμβολιο επειδη καπου διαβασε οτι οι γυναικες δεν θα μπορουν να κανουν παιδια αν κανουν το εμβολιο...
αυτην ας πουμε πως σκατα θα την πεισουμε?μονο αν τραβηξουμε το καλωδιο του υπολογιστη της απο την πριζα....
καπου χρειαζεται και η κοινη λογικη....
Δεν ξερω κατα ποσο εχει δικιο η, αδικο να φοβαται, αν εχουν γινει ερευνες πανω σε αυτο το θεμα, και ποσες γυναικες εμβολιασμενες εχουν γεννησει φυσιολογικα ¨η οχι, μετα το εμβολιο. Εγω αν ηταν κορη μου θα της ελεγα να ρωτησει τον γυναικολογο της, αν υπαρχουν στοιχεια πανω σε αυτο το θεμα.
Και ξερεις ποια ειναι η μαλακια των συμφεροντων; Εχουνε φορτωσει ενα σωρο παρενεργειες στο Εγγλεζικο εμβολιο και κανανε τον κοσμο να αμφιβαλει για ολα.
Αν νομιζεις οτι οι πιο πολλοι απο αυτους που δεν κανουν το εμβολιο, ειναι ψεκια, πηγαινε ρωτα ενα φαρμακοποιο η, ενα γιατρο, το τι πρηξαρχιδι τρωνε απο διαφορους και διαφορες που τους ρωτανε αν πρεπει να κανουν το εμβολιο.
Εντάξει, υπάρχουν και ψέκια φαρμακοποιοί και γιατροί. ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός επιστήμονας φαρμακοποιός ή γιατρός δε λέει "γάμα το εμβόλιο, μια γριπούλα είναι".
Δεν ξερω κατα ποσο εχει δικιο η, αδικο να φοβαται, αν εχουν γινει ερευνες πανω σε αυτο το θεμα, και ποσες γυναικες εμβολιασμενες εχουν γεννησει φυσιολογικα ¨η οχι, μετα το εμβολιο. Εγω αν ηταν κορη μου θα της ελεγα να ρωτησει τον γυναικολογο της, αν υπαρχουν στοιχεια πανω σε αυτο το θεμα.
Και ξερεις ποια ειναι η μαλακια των συμφεροντων; Εχουνε φορτωσει ενα σωρο παρενεργειες στο Εγγλεζικο εμβολιο και κανανε τον κοσμο να αμφιβαλει για ολα.
τι να σου πω ρε τυπε...αμα εχει στειρωθει ολο το ισραηλ, ε τοτε ας στειρωθει και η γκομενα μου ναπουμε...
τον γυναικολογο τι να τον ρωτησουμε?σιγα μην ξερει και αυτος...
αμα ειναι να το ψειριζουμε τοσο πολυ, γαμησε τα....
Ρε φιλαρακο,και εγω φοβομουνα να κανω το εμβολιο, ο πατερας μου πεθανε απο θρομβωση, ηξερα να προφυλασσομαι, ακομα και τωρα εμβολιασμενος διπλη μασκα φοραω, και θα τη φοραω οσο κραταει αυτη η ιστορια.Ας οψεται ομως η αναγκη μου για να ταξιδευω, αναγκαστηκα να το κανω. Αρα και εγω ψεκασμενος.
Πολύ συζήτηση γίνεται για το εμβόλιο. Έχουν γίνει όλοι ειδικοί ... Αν δεν ήταν ασφαλή δεν θα τα κάνανε όλοι οι γιατροί και οι εποιστήμονες...τ =τσάμπα φυλάγεστε