Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αναρωτιεμαι αν υπηρχαν και το 1970 κατι τετοιοι χαζοι που λεγανε θεωριες και για το εμβολιο της πολυομυελιτιδας ή της ευλογιάς ή της φυματιωσης

Οτι θα επρεπε να τους ελεγε η κυβερνηση τους οτι παιρνει την ευθυνη αν παθουν τιποτα και οτι θα επρεπε να το εχει το φαρμακειο της γωνιας

Ή ακομη καλυτερα να περιμενουμε καμια δεκαετια να δουμε αν υπαρχουν "μακροχρονιες" συνεπειες

Ευγε νεε μου τα σπας
Όλοι οι Ζαίοι και τα Χρυσαύγουλα είναι αρνητές.Τυχαίο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Α μην ξεχασω αυριο, οταν θα παω στο φαρμακειο να παρω ασπιρινες, να ρωτησω τον φαρμακοποιο αν παιρνει την ευθυνη αν τυχον παθω εγκεφαλικη αιμορραγια ως παρενεργεια

Και μετα να στειλω και ενα μειλ στο υπουργειο, να ρωτησω αν παιρνουν την ευθυνη για το ιδιο πραγμα αν παθω κατι

Και επειδη θα μου πουν μαλλον οχι, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΣΠΙΡΙΝΗ, βγάλετε κατι πιο ασφαλες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
κανένα ρε,
ρωτάω το νοσοκόμο στην καρέκλα, παίρνεις εσύ την ευθύνη αν πάθω κάτι από το μπόλι; Απάντηση: Όχι
ρωτάω τον επιβλέπων γιατρό, παίρνεις εσύ την ευθύνη αν πάθω κάτι από το μπόλι; Απάντηση: ΌΟΟΟΧΙ
ρωτάω η εταιρία που το έφτιαξε; Απάντηση: ΌΧΙ
η κυβέρνηση; Όχι
ε,
πάρτε τα αρχίδια μου ηλίθιοι, όταν το βγάλετε να είναι ασφαλές και το διαθέτει το φαρμακείο της γωνίας τότε τα ξαναλέμε, μέχρι τότε πειραματιστείτε με τους διαθέσιμους εθελοντές.
Τον περιπτερά ξέχασες να ρωτήσεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όλοι οι Ζαίοι και τα Χρυσαύγουλα είναι αρνητές.Τυχαίο?
Ρωταει λεει τον γιατρο αν παιρνει την ευθυνη ρε φιλε για το εμβολιο.

Μιλαμε για διανοηση, οχι αστεια.
Απο αυριο θα ρωταω και τον φαρμακοποιο αν παιρνει την ευθυνη για καθε φαρμακο που μου πουλαει κι επειδη θα μου πει φυσικα οχι, δεν θα ξαναπαρω τιποτα

Εγω λεω να ρωταμε και για τα εμβολια που κανουμε στα παιδια για τις παιδικες ασθενειες, αν παιρνει η κυβερνηση την ευθυνη αν παθει καποιο παιδι κατι

Κι επειδη θα μας πουν οχι, να τα αφησουμε ολα ανεμβολιαστα

Και ξερεις, ολοι αυτοι θεωρουν με απιστευτη αυταρεσκεια οτι ειναι εξυπνοι κι εμεις ειμαστε τα προβατα

Αναγούλα μού φερνουν

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
"κοινα αποδεκτους απο ολα τα κομματα γιατρους".
Ανατριχιασα.
Για ποια συναινεση μιλαμε?
Υπαρχει κανενα πολιτικο ζητημα?
Δηλαδη ο Τζονσον και η Μερκελ πηραν αγκαζε και την αντιπολιτευση για να πεισουν τον κοσμο?
Εμεις τι εχουμε παθει?
Θα σου πω τι έχουμε πάθει. Προχθές ήρθε στον γείτονα μου ένα παλληκάρι 19 χρόνων να ζητήσει δουλειά.
Τον ρωτησε αν έχει ξαναδουλέψει και το παιδί του είπε ότι ξεκίνησε να δουλεύει τα Χριστούγεννα του 2019, αλλά έχασε την δουλειά του μετά 2 μήνες λόγω κοβιντ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ. Αυτό το παιδί δεν έζησε τα 18 του και τα 19 του χρόνια. Και σε λίγους μήνες θα πάει φαντάρος και θα χάσει και τα 20. Αυτό το παιδί έχασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα σου πω τι έχουμε πάθει. Προχθές ήρθε στον γείτονα μου ένα παλληκάρι 19 χρόνων να ζητήσει δουλειά.
Τον ρωτησε αν έχει ξαναδουλέψει και το παιδί του είπε ότι ξεκίνησε να δουλεύει τα Χριστούγεννα του 2019, αλλά έχασε την δουλειά του μετά 2 μήνες λόγω κοβιντ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ. Αυτό το παιδί δεν έζησε τα 18 του και τα 19 του χρόνια. Και σε λίγους μήνες θα πάει φαντάρος και θα χάσει και τα 20. Αυτό το παιδί έχασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του...
Ε και λοιπον? Τι να κανουμε δηλαδη? Ετυχε.
Πανδημια εχουμε. Σε αλλες γενιες αυτες οι ηλικιες εζησαν πολεμο. Ή αφησαν τα κοκκαλα τους σε καποια χαρακωματα.
Μην τρελαθουμε κιολας. Που "εχασαν την ζωη τους" κιολας καποιοι επειδη περιοριστηκαν κατι μηνες.
Προχθες πεθανε απο καρκινο η ανιψια της Πρεζερακου, 7 ετων. Και θα λυπηθω τον 19χρονο επειδη για ενα εξαμηνο περιοριστηκε λιγο? "εχασε τα καλυτερα χρονια της ζωης του"?
Σορυ, οχι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Ρωταει λεει τον γιατρο αν παιρνει την ευθυνη ρε φιλε για το εμβολιο.

Μιλαμε για διανοηση, οχι αστεια.
Απο αυριο θα ρωταω και τον φαρμακοποιο αν παιρνει την ευθυνη για καθε φαρμακο που μου πουλαει κι επειδη θα μου πει φυσικα οχι, δεν θα ξαναπαρω τιποτα

Εγω λεω να ρωταμε και για τα εμβολια που κανουμε στα παιδια για τις παιδικες ασθενειες, αν παιρνει η κυβερνηση την ευθυνη αν παθει καποιο παιδι κατι

Κι επειδη θα μας πουν οχι, να τα αφησουμε ολα ανεμβολιαστα

Και ξερεις, ολοι αυτοι θεωρουν με απιστευτη αυταρεσκεια οτι ειναι εξυπνοι κι εμεις ειμαστε τα προβατα

Αναγούλα μού φερνουν
Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν ρωταει καθε πρωι τον περιπτερα αν παιρνει την ευθυνη για τα πνευμονια του την ωρα που αγοραζει τσιγαρα. Ή το μπαρμανι για το συκωτι του την ωρα που του βαζει το πεμπτο ποτο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Κατι εχεις παθει εσυ, δεν εξηγειται αλλιως, μαλλον παρενεργειες του μπολιασματος ειναι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Ε και λοιπον? Τι να κανουμε δηλαδη? Ετυχε.
Πανδημια εχουμε. Σε αλλες γενιες αυτες οι ηλικιες εζησαν πολεμο. Ή αφησαν τα κοκκαλα τους σε καποια χαρακωματα.
Μην τρελαθουμε κιολας. Που "εχασαν την ζωη τους" κιολας καποιοι επειδη περιοριστηκαν κατι μηνες.
Προχθες πεθανε απο καρκινο η ανιψια της Πρεζερακου, 7 ετων. Και θα λυπηθω τον 19χρονο επειδη για ενα εξαμηνο περιοριστηκε λιγο? "εχασε τα καλυτερα χρονια της ζωης του"?
Σορυ, οχι.
Αφού δεν έχουμε πάθει τίποτα, γιατί μας έχει πιάσει τέτοιο κόψιμο για τούς εμβολιασμούς;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τι λε ρε παιδί μου, πολύ δακρύβρεχτο...

Σοβαρά?

Οι παππούδες μας στην ηλικά αυτή πολεμούσαν και κάποιοι σκοτώθηκαν. Αυτός είναι 20 χρονών, έχει όλα τα χρόνια μπροστά του. Ποια καλύτερα χρόνια της ζωής του και αηδίες? Τα καλύτερα χρόνια της ζωής του άντρα είναι από τα 30 μέχρι τα 60. Οπότε, πολύ πιο δυστυχής θα είναι αντίστοιχα ένας 40άρης που έχασε το μαγαζί του εν μέσω πανδημίας παρά το 20χρονο που απλά δεν πρόλαβε να κάνει παρτούζα!

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.268
Πόντοι
7.636
Μέσα στην εβδομάδα θα παιχτεί το τσίμπημα με Pfizer.
Επόμενη δόση τέλος του μήνα.
Για να δούμε τι θα γίνει...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Κατι εχεις παθει εσυ, δεν εξηγειται αλλιως, μαλλον παρενεργειες του μπολιασματος ειναι.
Καλέ μου άνθρωπε, πρέπει να πεισθεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται να κάνει τό εμβόλιο. Αλλιώς και του χρόνου τα ίδια θα συζητάμε εδώ. Και δεν θα πεισθεί με απειλές και με ποινές. θυμήσου πως αντέδρασε ο Έλληνας με το δημοψήφισμα.
Πρέπει επιτέλους να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Καλέ μου άνθρωπε, πρέπει να πεισθεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται να κάνει τό εμβόλιο. Αλλιώς και του χρόνου τα ίδια θα συζητάμε εδώ. Και δεν θα πεισθεί με απειλές και με ποινές. θυμήσου πως αντέδρασε ο Έλληνας με το δημοψήφισμα.
Πρέπει επιτέλους να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω.
Ρε κωλογερακο, οι παλιοι τα ελεγαν μια χαρα, οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος.
Ετσι τους τα ειπανε, αλλιως τους τα ειπανε, οι βλαμμενοι κανουν του κεφαλιου τους. Ε, δε γινεται αλλιως.

Και φυσικα η βασικη ενσταση μου ειναι πως ο 20χρονος δεν εχεσε τιποτα, ΤΙΠΟΤΑ. Λιγο καιρο την καφετερια και το ψωλαρισμα εχασε, αν τα εχασε, γιατι δε μαζευοντουσαν στα καφε αλλα στις πλατειες πλεον.
Το λεγαμε απο την πρωτη στιγμη, εχουμε πολεμο. Και φυσικα κατι σαν τον 20αρη ειναι που απο τοτε εψαχναν να πουνε τα αντιθετα και να κανουν ηλιθιες κουτοπονηρες ερωτησεις για να «αποδειξουν το δικιο τους», τρομαρα τους.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
κανένα ρε,
ρωτάω το νοσοκόμο στην καρέκλα, παίρνεις εσύ την ευθύνη αν πάθω κάτι από το μπόλι; Απάντηση: Όχι
ρωτάω τον επιβλέπων γιατρό, παίρνεις εσύ την ευθύνη αν πάθω κάτι από το μπόλι; Απάντηση: ΌΟΟΟΧΙ
ρωτάω η εταιρία που το έφτιαξε; Απάντηση: ΌΧΙ
η κυβέρνηση; Όχι
ε,
πάρτε τα αρχίδια μου ηλίθιοι, όταν το βγάλετε να είναι ασφαλές και το διαθέτει το φαρμακείο της γωνίας τότε τα ξαναλέμε, μέχρι τότε πειραματιστείτε με τους διαθέσιμους εθελοντές.
Μια χαρά το γράφεις και αφού έτσι θέλεις να το αντιμετωπίσεις έτσι κάντο.
Έχεις όμως την ίδια συμπεριφορά απέναντι σε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόλα τα υπόλοιπα φάρμακα, εντός και εκτός φαρμακείου??
Αν ναι, η ζωη σου θα είναι κάπως δύσκολη αλλά αφού έτσι επέλεξες........
Αν όχι, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Δεν φταίμε οι υπόλοιποι για τις επιλογές σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom