jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Να ανεβεις στο σκαμπον αλλιως δεν θα τον φτανειςΠες τον ανεψιο σου που μπαινει στο μπου με τους κωδικους σου οτι θα τον ταραξω στις φαπες.
Να ανεβεις στο σκαμπον αλλιως δεν θα τον φτανειςΠες τον ανεψιο σου που μπαινει στο μπου με τους κωδικους σου οτι θα τον ταραξω στις φαπες.
Καλά που ακούω rock, Hard rock και heavy metal.μετα το κιαμο και ο τραγουδοποιος δρογωσης καθυβριζει τους ανεμβολιαστους
το κουλησταν αφου ειδε οτι τσιρακια τυπου πορδοσαλτε ουδεμια αποιχηση εχουν στον κοσμο επιστρατευει κι αλλα ρεταλια της κοινωνιας για να απειλουν ελληνες πολιτες
Μακρια και αλλαργα φιλε.Μέσα στην εβδομάδα θα παιχτεί το τσίμπημα με Pfizer.
Επόμενη δόση τέλος του μήνα.
Για να δούμε τι θα γίνει...
Ρε ασε τις μαλακιες ο αβραμης και η ξεκουρδιστη κιθαρα δικα σου κλωνοπροφιλα ειναι.Καλα τα πας κλωνε μου, εδω μου εχουν φορτωσει τα μισα νικνειμς του σαη, στα 4 κολλησες;
Η ασπιρινη ομως περασε απο ολα τα σταδια εγκρισης και μετα απο ερευνες και μελετες και δεν βγηκε με την μορφη του κατ επειγοντος.Α μην ξεχασω αυριο, οταν θα παω στο φαρμακειο να παρω ασπιρινες, να ρωτησω τον φαρμακοποιο αν παιρνει την ευθυνη αν τυχον παθω εγκεφαλικη αιμορραγια ως παρενεργεια
Και μετα να στειλω και ενα μειλ στο υπουργειο, να ρωτησω αν παιρνουν την ευθυνη για το ιδιο πραγμα αν παθω κατι
Και επειδη θα μου πουν μαλλον οχι, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΣΠΙΡΙΝΗ, βγάλετε κατι πιο ασφαλες
Ωστόσο, έχει παρενέργειες. Ακόμα!Η ασπιρινη ομως περασε απο ολα τα σταδια εγκρισης και μετα απο ερευνες και μελετες και δεν βγηκε με την μορφη του κατ επειγοντος.
Η ιατρική προχωράει. Αλλά εσύ είσαι ντουβάρι!Αντιθετα τα εμβολια σε λιγοτερο απο χρονο βγηκαν με τη μορφη του κατεπειγοντος,ξερεις τι σημαινει αυτο?οτι δεν εγιναν ολες οι κλινικες ερευνες και μελετες οι απαιτουμενες γιατι πιεζε ο χρονος και τα συμφεροντα.
Πες μου ΕΝΑ εμβόλιο που να μην έχει παρενέργειες. ΕΝΑ.Αν τα εμβολια ηταν ελεγμενα δεν θα εβγαιναν μετα οι παρενεργειες αλλα κατα τη διαρκεια των κλινικων δοκιμων θα υπηρχε καταγραφή.
Το ρωσικό το απορρίπτουν κι οι ίδιοι οι Ρώσοι. Τρώγε σανόΟ fda k Ema επισης θα ηταν πιο αυστηροι και δεν θα επρεπε να τα εγκρινουν,π.χ το ρωσικο γιατι το καθιστερουν ?θα μπορουσαν να το ειχαν εγκρινει η απορριψη απλα εκει δεν υπαρχουν συμφεροντα.
Το ιατρικό πρωτόκολλο λέει ότι δοκιμές γίνονται σε 10.000 άτομα. Για όλα.Μην τρωτε κουτοχορτο,οι εμβολιασμοι εγιναν πειραματικα πανω στον πληθυσμο με οποιοδηποτε κοστος,το δειγμα των 30χιλιαδων εθελοντων ηταν πολυ μικρο για να γινει καταγραφη,επρεπε τουλαχιστον οι εθελοντες να αγγιζαν τις 500000 για να εχουμε πληρη καταγραφη εγκριση και αξιολογηση.
Ναι.... ποσσοστά θρόμβωσης? Ξέρεις? Goοgle it!Οποτε ενω εμβολιαστηκαν 500 εκ βγηκε στη φορα οι θρομβοι του αστρα και στο 1.5 δις βγηκαν στη φορα οι μυο κ περικαρδιτιδες.
Mόνο και μόνο που δεν το κάνεις εσύ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μιλάς για έξυπνους αυτούς που δεν θα βιαστούνΟι εξυπνοι ας περιμενουν και να μην βιαστουν να εμβολιαστουν
ή ζωή μου είναι πανεύκολη,Μια χαρά το γράφεις και αφού έτσι θέλεις να το αντιμετωπίσεις έτσι κάντο.
Έχεις όμως την ίδια συμπεριφορά απέναντι σε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόλα τα υπόλοιπα φάρμακα, εντός και εκτός φαρμακείου??
Αν ναι, η ζωη σου θα είναι κάπως δύσκολη αλλά αφού έτσι επέλεξες........
Αν όχι, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Δεν φταίμε οι υπόλοιποι για τις επιλογές σου.
Εσένα ποιος σε έπεισε?ή ζωή μου είναι πανεύκολη,
οι ηλίθιοι που με περιστοιχίζουν είναι οι δύσκολοι
σε 2 χρονάκια τα ξαναλέμε...κράτα λογαριασμό των εγκεφαλικών, αυτοάνοσων κλπ.
για τα σκευάσματα που δεν έχουν τελικές κλινικές μελέτες.
Ο καθείς ας πράξει όπως νομίζει. Αλλά αν έχετε την ψευδαίσθηση ότι σας παρείχαν την πλήρη ενημέρωση, πληροφορία, για να πάρετε μια ώριμη απόφαση κάνετε τρομερό λάθος. Σας πείσανε όπως πάντα με καθρεφτάκια και χάντρες.
όποιος ψάχνει, βρίσκει, συλλέγει τις πληροφορίες, παρακολουθεί στενά κι αντιλαμβάνεται που και πως και ποιος και γιατί ώστε να πάρει μια ολοκληρωμένη, ώριμη απόφαση.Εσένα ποιος σε έπεισε?
Παρενεργειες καταγεγραμμενες σε φυλλαδιο.Ωστόσο, έχει παρενέργειες. Ακόμα!
Η ιατρική προχωράει. Αλλά εσύ είσαι ντουβάρι!
Πες μου ΕΝΑ εμβόλιο που να μην έχει παρενέργειες. ΕΝΑ.
Τράβα google και ψάξε. Περιμένω
Το ρωσικό το απορρίπτουν κι οι ίδιοι οι Ρώσοι. Τρώγε σανό
Το ιατρικό πρωτόκολλο λέει ότι δοκιμές γίνονται σε 10.000 άτομα. Για όλα.
Ναι.... ποσσοστά θρόμβωσης? Ξέρεις? Goοgle it!
Mόνο και μόνο που δεν το κάνεις εσύ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μιλάς για έξυπνους αυτούς που δεν θα βιαστούν
Υπερβολές. Γιατί?ή ζωή μου είναι πανεύκολη,
οι ηλίθιοι που με περιστοιχίζουν είναι οι δύσκολοι
σε 2 χρονάκια τα ξαναλέμε...κράτα λογαριασμό των εγκεφαλικών, αυτοάνοσων κλπ.
για τα σκευάσματα που δεν έχουν τελικές κλινικές μελέτες.
Ο καθείς ας πράξει όπως νομίζει. Αλλά αν έχετε την ψευδαίσθηση ότι σας παρείχαν την πλήρη ενημέρωση, πληροφορία, για να πάρετε μια ώριμη απόφαση κάνετε τρομερό λάθος. Σας πείσανε όπως πάντα με καθρεφτάκια και χάντρες.
Κατάλαβα....όποιος ψάχνει, βρίσκει, συλλέγει τις πληροφορίες, παρακολουθεί στενά κι αντιλαμβάνεται που και πως και ποιος και γιατί ώστε να πάρει μια ολοκληρωμένη, ώριμη απόφαση.
Αυτός είναι ο φίλος σου ο "σουγιάς";Κατι αναλογο εκανε ενας φιλος μου μεγαλος ποδολαγνος...σε γνωστες ολες τους προτεινε να πηγαίνουν για μπανιο ξαπλωνε μπροστα απο τις ξαπλωστρες και φωτογραφιζε τις πατούσες τους σε γνωστες του ομως οχι σε αλλες,εντωμεταξι ο πουστης ηξερε και τι νουμερο φοραγαν και εγραφε στη φωτο στο κινητο το νουμερο,ειχε μαζεψει απο γνωστες του καμια 20αρια φωτο και μου τις εδειχνε..
Αφασια ο τυπος.
Εντωμεταξύ γκομενα δεν ειχε ποτε σε μπουρδελα φοβοταν να παει και εψαχνε μονο ποδολαγνεια και το ειχε προτεινει σε μια φιλη του μονο ποδολαγνεια αυτη για μηνες ολο οχι του ελεγε ασε κερασματα που τις εκανε μικροδωρακια κλπ και του λεγα ρε γιατι κολλησες μ αυτη και δεν λες σε καμια αλλη και μου λεει εχει τα μεγαλυτερα πατουσια 42 νουμερο η τυπισσα 1.80 υψος τελος παντων ενεδωσε γιατι τις τα επριξε.
Ο τυπος εχει μικροφαλλια και μου λεγε το μεγαλο δαχτυλο της ηταν πιο μεγαλο απο το πουλι του και τις τα εχυσε 2 φορες αφασια ο τυπος.
μπορείς να κατηφορίσεις τον ολισθηρό δρόμο της ειρωνίας, εξάλλου μόνο αυτός σου ταιριάζει και το έχεις αποδείξει. Κάτι σου είχα γράψει προτύτερα την περασμένη εβδομάδα. Εξυπνάδες ; Αλλού.Κατάλαβα....
Facebook, twitter και την ξαδέρφη μου την Δέσποινα που έχει ένα γνωστό που έχει ένα γιατρό τζιμάνι που τα ξέρει όλα!
ΟΚ!!!
η καλή υγεία είναι απόρροια καλής ζωήςΥπερβολές. Γιατί?
Μα γιατί κανένα φάρμακο δεν έχει ολοκληρωμένες μελέτες.
Τακτικά ενημερώνουν τα εσώκλειστα στη συσκευασία φυλλάδια με αντενδείξεις/παρενέργειες που μπορεί να έχουν προκύψει απο την προηγούμενη ενημέρωση. Γιατί?
Μα γιατί έγιναν αναφορές και ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες μελέτες.
Ενα κάποιο σκεύασμα έχω μπροστά μου, αυτό που κυκλοφορεί δεκαετίες και πουλάει κάτι δις χαπάκια ημερησίως, και όλα τα παραπάνω είναι από το φυλλάδιο του.
Έχει μάλιστα και ολόκληρη παράγραφο για αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών που δεν αναφέρονται ήδη στο φυλλάδιο.
Να σταματήσουμε λοιπόν την χρήσγ της ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ γιατί όπως εσυ το σκέφτεσαι δεν είμαστε καλά ενημερωμένοι.
Δε νομίζω, κάτι δεν πάει καλά τον τρόπο σκέψης σου.
Χώρια που δεν έχουμε σπουδάσει Ιατρική/Φαρμακευτική/πολλά άλλα πεδία αυτού του χώρου.
Για τα αυτοάνοσα που γράφεις, πέρασα και από εκεί πρίν πολλά χρόνια.
Σταμάτησα την θεραπεία γιατί με είχε σοδομήσει το σκεύασμα που έπαιρνα, ΤΟΤΕ.
Οι παρενέργειες του πέρασαν κανένα δίμηνο μετά την διακοπή.
... είναι η μία ανάγνωση. Μία δεύτερη είναι οτι ο κάθε χέστης προτάσσει μια παπαροθεωρία μελλοντικών κινδύνων για να αποφύγει μία απόφαση που τον φοβίζει. Μία τρίτη είναι οι κλινικά ηλίθιοι που πραγματικά πιστεύουν τσιπάκια, 5G και μαγνητισμούς. Μία τέταρτη είναι τα κομματόσκυλα που νομίζουν οτι κάνουν αντιπολίτευση με θέματα υγείας.όποιος ψάχνει, βρίσκει, συλλέγει τις πληροφορίες, παρακολουθεί στενά κι αντιλαμβάνεται που και πως και ποιος και γιατί ώστε να πάρει μια ολοκληρωμένη, ώριμη απόφαση.
Επειδη εχεις παντα λογο με επιχειρηματα και αυτο το σεβομαι, ασχετο αν συμφωνω η διαφωνω, την δευτερη και την τεταρτη αναγνωση, δεν νομιζεις οτι ειναι διαπραγματευσιμες και μπορουν να πεισθουν να αλλαξουν γνωμη, ειτε με σωστη και ολοκληρωμενη ενημερωση η δευτερη, ειτε με πιεση των κομματικων ηγεσιων τους, η τεταρτη.... είναι η μία ανάγνωση. Μία δεύτερη είναι οτι ο κάθε χέστης προτάσσει μια παπαροθεωρία μελλοντικών κινδύνων για να αποφύγει μία απόφαση που τον φοβίζει. Μία τρίτη είναι οι κλινικά ηλίθιοι που πραγματικά πιστεύουν τσιπάκια, 5G και μαγνητισμούς. Μία τέταρτη είναι τα κομματόσκυλα που νομίζουν οτι κάνουν αντιπολίτευση με θέματα υγείας.
Προσωπικά έπαυσα να ασχολούμαι με τα κίνητρα του καθενός. Μου αρκεί οτι η συμπεριφορά τους είναι αντικοινωνική με θύματα τα ασθενέστερα μέλη.
Παρτάκηδες του αισχίστου είδους που τους αξίζει η καραμούζα.
Και όσο πιο μορφωμένοι και συγκροτημένοι τόσο μεγαλύτερη η παλιανθρωπιά τους μια και δεν έχουν το ελαφρυντικό της ανοησίας.
Αυτά ακριβώς. Από το φθινόπωρο που θα ξαναρχισει η ιστορία με το 5ο-6ο κύμα, άσε τους να κάτσουν σπίτι. Τότε όμως δε θα παίζουν επιδόματα για να κοπροσκυλιάσουν. Να δουμε τι θα γίνει τότε.Προσωπικά έπαυσα να ασχολούμαι με τα κίνητρα του καθενός. Μου αρκεί οτι η συμπεριφορά τους είναι αντικοινωνική με θύματα τα ασθενέστερα μέλη.
Παρτάκηδες του αισχίστου είδους που τους αξίζει η καραμούζα.
Και όσο πιο μορφωμένοι και συγκροτημένοι τόσο μεγαλύτερη η παλιανθρωπιά τους μια και δεν έχουν το ελαφρυντικό της ανοησίας.
Να δουμε στα ποσα κυματα θα φτασουμεΑυτά ακριβώς. Από το φθινόπωρο που θα ξαναρχισει η ιστορία με το 5ο-6ο κύμμα, άσε τους να κάτσουν σπίτι. Τότε όμως δε θα παίζουν επιδόματα για να κοπροσκυλιάσουν. Να δουμε τι θα γίνει τότε.