Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
μετα το κιαμο και ο τραγουδοποιος δρογωσης :shit: καθυβριζει τους ανεμβολιαστους

το κουλησταν αφου ειδε οτι τσιρακια τυπου πορδοσαλτε ουδεμια αποιχηση εχουν στον κοσμο επιστρατευει κι αλλα ρεταλια της κοινωνιας για να απειλουν ελληνες πολιτες :confused:
Καλά που ακούω rock, Hard rock και heavy metal.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μέσα στην εβδομάδα θα παιχτεί το τσίμπημα με Pfizer.
Επόμενη δόση τέλος του μήνα.
Για να δούμε τι θα γίνει...
Μακρια και αλλαργα φιλε.
Αν είσαι κατω απο 40 και χωρις προβληματα δεν υπαρχει λογος να το κανεις.
Και κοβιντ να κολλησεις θα τον περασεις χωρις προβλημα.
Απο 40 και ανω και οσοι εχουν υποκειμενα νοσηματα εχουν μια επικυνδινοτητα.
Απλα πανε να μας εμβολιασουν ολους για να επιτευχθεί η ανοσια και οχι για τον εαυτο μας και την προστασια μας.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλα τα πας κλωνε μου, εδω μου εχουν φορτωσει τα μισα νικνειμς του σαη, στα 4 κολλησες;
Ρε ασε τις μαλακιες ο αβραμης και η ξεκουρδιστη κιθαρα δικα σου κλωνοπροφιλα ειναι.
Απλα οταν ξεφτιλιζοσουν αλλαζες προφιλ,τωρα συνιθισες το ξεφτιλικι και εμεινες μ αυτο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Α μην ξεχασω αυριο, οταν θα παω στο φαρμακειο να παρω ασπιρινες, να ρωτησω τον φαρμακοποιο αν παιρνει την ευθυνη αν τυχον παθω εγκεφαλικη αιμορραγια ως παρενεργεια

Και μετα να στειλω και ενα μειλ στο υπουργειο, να ρωτησω αν παιρνουν την ευθυνη για το ιδιο πραγμα αν παθω κατι

Και επειδη θα μου πουν μαλλον οχι, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΣΠΙΡΙΝΗ, βγάλετε κατι πιο ασφαλες
Η ασπιρινη ομως περασε απο ολα τα σταδια εγκρισης και μετα απο ερευνες και μελετες και δεν βγηκε με την μορφη του κατ επειγοντος.
Αντιθετα τα εμβολια σε λιγοτερο απο χρονο βγηκαν με τη μορφη του κατεπειγοντος,ξερεις τι σημαινει αυτο?οτι δεν εγιναν ολες οι κλινικες ερευνες και μελετες οι απαιτουμενες γιατι πιεζε ο χρονος και τα συμφεροντα.
Αν τα εμβολια ηταν ελεγμενα δεν θα εβγαιναν μετα οι παρενεργειες αλλα κατα τη διαρκεια των κλινικων δοκιμων θα υπηρχε καταγραφή.
Ο fda k Ema επισης θα ηταν πιο αυστηροι και δεν θα επρεπε να τα εγκρινουν,π.χ το ρωσικο γιατι το καθιστερουν ?θα μπορουσαν να το ειχαν εγκρινει η απορριψη απλα εκει δεν υπαρχουν συμφεροντα.
Μην τρωτε κουτοχορτο,οι εμβολιασμοι εγιναν πειραματικα πανω στον πληθυσμο με οποιοδηποτε κοστος,το δειγμα των 30χιλιαδων εθελοντων ηταν πολυ μικρο για να γινει καταγραφη,επρεπε τουλαχιστον οι εθελοντες να αγγιζαν τις 500000 για να εχουμε πληρη καταγραφη εγκριση και αξιολογηση.
Οποτε ενω εμβολιαστηκαν 500 εκ βγηκε στη φορα οι θρομβοι του αστρα και στο 1.5 δις βγηκαν στη φορα οι μυο κ περικαρδιτιδες του Pfizer k moderna
Οι εξυπνοι ας περιμενουν και να μην βιαστουν να εμβολιαστουν

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η ασπιρινη ομως περασε απο ολα τα σταδια εγκρισης και μετα απο ερευνες και μελετες και δεν βγηκε με την μορφη του κατ επειγοντος.
Ωστόσο, έχει παρενέργειες. Ακόμα!

Αντιθετα τα εμβολια σε λιγοτερο απο χρονο βγηκαν με τη μορφη του κατεπειγοντος,ξερεις τι σημαινει αυτο?οτι δεν εγιναν ολες οι κλινικες ερευνες και μελετες οι απαιτουμενες γιατι πιεζε ο χρονος και τα συμφεροντα.
Η ιατρική προχωράει. Αλλά εσύ είσαι ντουβάρι! :)

Αν τα εμβολια ηταν ελεγμενα δεν θα εβγαιναν μετα οι παρενεργειες αλλα κατα τη διαρκεια των κλινικων δοκιμων θα υπηρχε καταγραφή.
Πες μου ΕΝΑ εμβόλιο που να μην έχει παρενέργειες. ΕΝΑ.
Τράβα google και ψάξε. Περιμένω :)

Ο fda k Ema επισης θα ηταν πιο αυστηροι και δεν θα επρεπε να τα εγκρινουν,π.χ το ρωσικο γιατι το καθιστερουν ?θα μπορουσαν να το ειχαν εγκρινει η απορριψη απλα εκει δεν υπαρχουν συμφεροντα.
Το ρωσικό το απορρίπτουν κι οι ίδιοι οι Ρώσοι. Τρώγε σανό :)

Μην τρωτε κουτοχορτο,οι εμβολιασμοι εγιναν πειραματικα πανω στον πληθυσμο με οποιοδηποτε κοστος,το δειγμα των 30χιλιαδων εθελοντων ηταν πολυ μικρο για να γινει καταγραφη,επρεπε τουλαχιστον οι εθελοντες να αγγιζαν τις 500000 για να εχουμε πληρη καταγραφη εγκριση και αξιολογηση.
Το ιατρικό πρωτόκολλο λέει ότι δοκιμές γίνονται σε 10.000 άτομα. Για όλα.

Οποτε ενω εμβολιαστηκαν 500 εκ βγηκε στη φορα οι θρομβοι του αστρα και στο 1.5 δις βγηκαν στη φορα οι μυο κ περικαρδιτιδες.
Ναι.... ποσσοστά θρόμβωσης? Ξέρεις? Goοgle it! :)

Οι εξυπνοι ας περιμενουν και να μην βιαστουν να εμβολιαστουν
Mόνο και μόνο που δεν το κάνεις εσύ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μιλάς για έξυπνους αυτούς που δεν θα βιαστούν :)

Τελευταία τροποποίηση:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
Μια χαρά το γράφεις και αφού έτσι θέλεις να το αντιμετωπίσεις έτσι κάντο.
Έχεις όμως την ίδια συμπεριφορά απέναντι σε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόλα τα υπόλοιπα φάρμακα, εντός και εκτός φαρμακείου??
Αν ναι, η ζωη σου θα είναι κάπως δύσκολη αλλά αφού έτσι επέλεξες........
Αν όχι, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Δεν φταίμε οι υπόλοιποι για τις επιλογές σου.
ή ζωή μου είναι πανεύκολη,
οι ηλίθιοι που με περιστοιχίζουν είναι οι δύσκολοι
σε 2 χρονάκια τα ξαναλέμε...κράτα λογαριασμό των εγκεφαλικών, αυτοάνοσων κλπ.
για τα σκευάσματα που δεν έχουν τελικές κλινικές μελέτες.
Ο καθείς ας πράξει όπως νομίζει. Αλλά αν έχετε την ψευδαίσθηση ότι σας παρείχαν την πλήρη ενημέρωση, πληροφορία, για να πάρετε μια ώριμη απόφαση κάνετε τρομερό λάθος. Σας πείσανε όπως πάντα με καθρεφτάκια και χάντρες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο καθείς ας πράξει όπως νομίζει. Αλλά αν έχετε την ψευδαίσθηση ότι σας παρείχαν την πλήρη ενημέρωση, πληροφορία, για να πάρετε μια ώριμη απόφαση κάνετε τρομερό λάθος. Σας πείσανε όπως πάντα με καθρεφτάκια και χάντρες.
Εσένα ποιος σε έπεισε? :)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ωστόσο, έχει παρενέργειες. Ακόμα!

Η ιατρική προχωράει. Αλλά εσύ είσαι ντουβάρι! :)

Πες μου ΕΝΑ εμβόλιο που να μην έχει παρενέργειες. ΕΝΑ.
Τράβα google και ψάξε. Περιμένω :)

Το ρωσικό το απορρίπτουν κι οι ίδιοι οι Ρώσοι. Τρώγε σανό :)

Το ιατρικό πρωτόκολλο λέει ότι δοκιμές γίνονται σε 10.000 άτομα. Για όλα.

Ναι.... ποσσοστά θρόμβωσης? Ξέρεις? Goοgle it! :)

Mόνο και μόνο που δεν το κάνεις εσύ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μιλάς για έξυπνους αυτούς που δεν θα βιαστούν :)
Παρενεργειες καταγεγραμμενες σε φυλλαδιο.
Εσυ πηρες φυλλαδιο φης φαιζερ η της μοντερνα που εκανες??να σου λεει ενδειξεις αντενδειξεις ανεπιθυμητες κλπ οχι γιατί?στοιχιζει το χαρτακι?
Το αντιγρηπικο δεν ειχε θανατοθς απο παρενεργειες,μονο μια χρονια 30 ατομα στη κορεα γιατι δεν τα ειχαν φυλλαξει σωστα και ειχαν εμβολιασει πανω απο 2 δις πληθυσμου.
Εδω για πες μου που οφειλονται οι 2000 και νεκροι?οσο γι αυτους που αφησε αναπηρια το εμβολιο ποσοι ειναι?η αυτούς που αναγκαστηκαν να νοσηλευτουν?
Το ρωσικπ γινεται κανονικα στη ρωσια δεν λεω οτι ειναι καλο τα ιδια σκατα με τα αλλα ειναι.
Ποσοστο θρομβων στους 100χιλιαδες 2 βαλε τις μυοπερικαρδιτιδες βαλε τα αλλεργικα σοκ 100 ατομα στα 100000 δινοπαθουν απο τα εμβολια.
Ασε μακροπροθεσμα πι επιπτωσεις που θα εχουν,αυτα τα νανολιπιδια που εχουν το γεννετικο υλικο του ιου πανε και δημιουργουν αντισωματα μεσω του ρνα,αν ομως εκει στο μιξερ γινει καμια μεταλλαξη στο ντνα τι γίνεται?.
Νεοπλασματικες ασθενειες,αυτοανοσα νοσηματα,τερατογεννεσεις και καρκινογεννεσεις.
Μονο μην γινει μεταλλαξη στο dna δεν σπυ λεω τιποτα αλλο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κατι αναλογο εκανε ενας φιλος μου μεγαλος ποδολαγνος...σε γνωστες ολες τους προτεινε να πηγαίνουν για μπανιο ξαπλωνε μπροστα απο τις ξαπλωστρες και φωτογραφιζε τις πατούσες τους σε γνωστες του ομως οχι σε αλλες,εντωμεταξι ο πουστης ηξερε και τι νουμερο φοραγαν και εγραφε στη φωτο στο κινητο το νουμερο,ειχε μαζεψει απο γνωστες του καμια 20αρια φωτο και μου τις εδειχνε..
Αφασια ο τυπος.
Εντωμεταξύ γκομενα δεν ειχε ποτε σε μπουρδελα φοβοταν να παει και εψαχνε μονο ποδολαγνεια και το ειχε προτεινει σε μια φιλη του μονο ποδολαγνεια αυτη για μηνες ολο οχι του ελεγε ασε κερασματα που τις εκανε μικροδωρακια κλπ και του λεγα ρε γιατι κολλησες μ αυτη και δεν λες σε καμια αλλη και μου λεει εχει τα μεγαλυτερα πατουσια 42 νουμερο η τυπισσα 1.80 υψος τελος παντων ενεδωσε γιατι τις τα επριξε.
Ο τυπος εχει μικροφαλλια και μου λεγε το μεγαλο δαχτυλο της ηταν πιο μεγαλο απο το πουλι του και τις τα εχυσε 2 φορες αφασια ο τυπος.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Υπερβολές. Γιατί?
Μα γιατί κανένα φάρμακο δεν έχει ολοκληρωμένες μελέτες.
Τακτικά ενημερώνουν τα εσώκλειστα στη συσκευασία φυλλάδια με αντενδείξεις/παρενέργειες που μπορεί να έχουν προκύψει απο την προηγούμενη ενημέρωση. Γιατί?
Μα γιατί έγιναν αναφορές και ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες μελέτες.
Ενα κάποιο σκεύασμα έχω μπροστά μου, αυτό που κυκλοφορεί δεκαετίες και πουλάει κάτι δις χαπάκια ημερησίως, και όλα τα παραπάνω είναι από το φυλλάδιο του.
Έχει μάλιστα και ολόκληρη παράγραφο για αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών που δεν αναφέρονται ήδη στο φυλλάδιο.
Να σταματήσουμε λοιπόν την χρήσγ της ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ γιατί όπως εσυ το σκέφτεσαι δεν είμαστε καλά ενημερωμένοι.
Δε νομίζω, κάτι δεν πάει καλά τον τρόπο σκέψης σου.
Χώρια που δεν έχουμε σπουδάσει Ιατρική/Φαρμακευτική/πολλά άλλα πεδία αυτού του χώρου.

Για τα αυτοάνοσα που γράφεις, πέρασα και από εκεί πρίν πολλά χρόνια.
Σταμάτησα την θεραπεία γιατί με είχε σοδομήσει το σκεύασμα που έπαιρνα, ΤΟΤΕ.
Οι παρενέργειες του πέρασαν κανένα δίμηνο μετά την διακοπή.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
όποιος ψάχνει, βρίσκει, συλλέγει τις πληροφορίες, παρακολουθεί στενά κι αντιλαμβάνεται που και πως και ποιος και γιατί ώστε να πάρει μια ολοκληρωμένη, ώριμη απόφαση.
Κατάλαβα....

Facebook, twitter και την ξαδέρφη μου την Δέσποινα που έχει ένα γνωστό που έχει ένα γιατρό τζιμάνι που τα ξέρει όλα!

ΟΚ!!! :thumbsup:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Κατι αναλογο εκανε ενας φιλος μου μεγαλος ποδολαγνος...σε γνωστες ολες τους προτεινε να πηγαίνουν για μπανιο ξαπλωνε μπροστα απο τις ξαπλωστρες και φωτογραφιζε τις πατούσες τους σε γνωστες του ομως οχι σε αλλες,εντωμεταξι ο πουστης ηξερε και τι νουμερο φοραγαν και εγραφε στη φωτο στο κινητο το νουμερο,ειχε μαζεψει απο γνωστες του καμια 20αρια φωτο και μου τις εδειχνε..
Αφασια ο τυπος.
Εντωμεταξύ γκομενα δεν ειχε ποτε σε μπουρδελα φοβοταν να παει και εψαχνε μονο ποδολαγνεια και το ειχε προτεινει σε μια φιλη του μονο ποδολαγνεια αυτη για μηνες ολο οχι του ελεγε ασε κερασματα που τις εκανε μικροδωρακια κλπ και του λεγα ρε γιατι κολλησες μ αυτη και δεν λες σε καμια αλλη και μου λεει εχει τα μεγαλυτερα πατουσια 42 νουμερο η τυπισσα 1.80 υψος τελος παντων ενεδωσε γιατι τις τα επριξε.
Ο τυπος εχει μικροφαλλια και μου λεγε το μεγαλο δαχτυλο της ηταν πιο μεγαλο απο το πουλι του και τις τα εχυσε 2 φορες αφασια ο τυπος.
Αυτός είναι ο φίλος σου ο "σουγιάς";

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
Κατάλαβα....

Facebook, twitter και την ξαδέρφη μου την Δέσποινα που έχει ένα γνωστό που έχει ένα γιατρό τζιμάνι που τα ξέρει όλα!

ΟΚ!!! :thumbsup:
μπορείς να κατηφορίσεις τον ολισθηρό δρόμο της ειρωνίας, εξάλλου μόνο αυτός σου ταιριάζει και το έχεις αποδείξει. Κάτι σου είχα γράψει προτύτερα την περασμένη εβδομάδα. Εξυπνάδες ; Αλλού.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
Υπερβολές. Γιατί?
Μα γιατί κανένα φάρμακο δεν έχει ολοκληρωμένες μελέτες.
Τακτικά ενημερώνουν τα εσώκλειστα στη συσκευασία φυλλάδια με αντενδείξεις/παρενέργειες που μπορεί να έχουν προκύψει απο την προηγούμενη ενημέρωση. Γιατί?
Μα γιατί έγιναν αναφορές και ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες μελέτες.
Ενα κάποιο σκεύασμα έχω μπροστά μου, αυτό που κυκλοφορεί δεκαετίες και πουλάει κάτι δις χαπάκια ημερησίως, και όλα τα παραπάνω είναι από το φυλλάδιο του.
Έχει μάλιστα και ολόκληρη παράγραφο για αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών που δεν αναφέρονται ήδη στο φυλλάδιο.
Να σταματήσουμε λοιπόν την χρήσγ της ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ γιατί όπως εσυ το σκέφτεσαι δεν είμαστε καλά ενημερωμένοι.
Δε νομίζω, κάτι δεν πάει καλά τον τρόπο σκέψης σου.
Χώρια που δεν έχουμε σπουδάσει Ιατρική/Φαρμακευτική/πολλά άλλα πεδία αυτού του χώρου.

Για τα αυτοάνοσα που γράφεις, πέρασα και από εκεί πρίν πολλά χρόνια.
Σταμάτησα την θεραπεία γιατί με είχε σοδομήσει το σκεύασμα που έπαιρνα, ΤΟΤΕ.
Οι παρενέργειες του πέρασαν κανένα δίμηνο μετά την διακοπή.
η καλή υγεία είναι απόρροια καλής ζωής
καμία σύριγγα, κανένα φαρμάκι δεν έφερε καλή υγεία ή καλή ζωή.
Αυτό που εσένα μπορεί ίσως να σε θεραπεύσει, εμένα μπορεί να με σκοτώσει.
Τα σκευάσματα βγαίνουν φασόν για όλους βάσει στατιστικής.
Σε μη ηλεγμένα και τόσο βιαστικά ζητήματα λανσαρίσματος θεραπειών μιας ίωσης
με λυσσαλέα προσπάθεια πειθούς από όλο το σκυλολόϊ (το ίδιο που έπεισε ότι είμαστε σκλάβοι οικονομικά)
αδυνατεί να προσφέρει στέρεα επιχειρήματα.
Δεν υπάρχουν ασθενείες, αλλά μόνο Α-σθενείς. Όταν μια θεραπεία είναι κατασταλτική και δεν κτυπά την Αιτία του Συμπτώματος, δεν αξίζει μνείας, πόσο μάλλον περισσότερο εδώ το μέγα πείραμα από εταιρίες φονιάδες με καταδίκες και γραφές μαφιόζικου μάρκετινγκ.
Φόβος + Τρόμος = το νόμισμα του ελέγχου.
Σήμερα η Δ, αύριο η Κ, χτες η ΑλΚαίντα, αύριο μια άλλη
στα σούπερ μάρκετ και τα ΜΜΜ δεν κολλάει το ίδιο με τις παραλίες ή το ψαροντούφεκο.
Καλή διασκέδαση

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
όποιος ψάχνει, βρίσκει, συλλέγει τις πληροφορίες, παρακολουθεί στενά κι αντιλαμβάνεται που και πως και ποιος και γιατί ώστε να πάρει μια ολοκληρωμένη, ώριμη απόφαση.
... είναι η μία ανάγνωση. Μία δεύτερη είναι οτι ο κάθε χέστης προτάσσει μια παπαροθεωρία μελλοντικών κινδύνων για να αποφύγει μία απόφαση που τον φοβίζει. Μία τρίτη είναι οι κλινικά ηλίθιοι που πραγματικά πιστεύουν τσιπάκια, 5G και μαγνητισμούς. Μία τέταρτη είναι τα κομματόσκυλα που νομίζουν οτι κάνουν αντιπολίτευση με θέματα υγείας.

Προσωπικά έπαυσα να ασχολούμαι με τα κίνητρα του καθενός. Μου αρκεί οτι η συμπεριφορά τους είναι αντικοινωνική με θύματα τα ασθενέστερα μέλη.
Παρτάκηδες του αισχίστου είδους που τους αξίζει η καραμούζα.
Και όσο πιο μορφωμένοι και συγκροτημένοι τόσο μεγαλύτερη η παλιανθρωπιά τους μια και δεν έχουν το ελαφρυντικό της ανοησίας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.944
Πόντοι
19.795
... είναι η μία ανάγνωση. Μία δεύτερη είναι οτι ο κάθε χέστης προτάσσει μια παπαροθεωρία μελλοντικών κινδύνων για να αποφύγει μία απόφαση που τον φοβίζει. Μία τρίτη είναι οι κλινικά ηλίθιοι που πραγματικά πιστεύουν τσιπάκια, 5G και μαγνητισμούς. Μία τέταρτη είναι τα κομματόσκυλα που νομίζουν οτι κάνουν αντιπολίτευση με θέματα υγείας.

Προσωπικά έπαυσα να ασχολούμαι με τα κίνητρα του καθενός. Μου αρκεί οτι η συμπεριφορά τους είναι αντικοινωνική με θύματα τα ασθενέστερα μέλη.
Και όσο πιο μορφωμένοι και συγκροτημένοι τόσο μεγαλύτερη η παλιανθρωπιά τους μια και δεν έχουν το ελαφρυντικό της ανοησίας.
Επειδη εχεις παντα λογο με επιχειρηματα και αυτο το σεβομαι, ασχετο αν συμφωνω η διαφωνω, την δευτερη και την τεταρτη αναγνωση, δεν νομιζεις οτι ειναι διαπραγματευσιμες και μπορουν να πεισθουν να αλλαξουν γνωμη, ειτε με σωστη και ολοκληρωμενη ενημερωση η δευτερη, ειτε με πιεση των κομματικων ηγεσιων τους, η τεταρτη.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Αυτά ακριβώς. Από το φθινόπωρο που θα ξαναρχισει η ιστορία με το 5ο-6ο κύμα, άσε τους να κάτσουν σπίτι. Τότε όμως δε θα παίζουν επιδόματα για να κοπροσκυλιάσουν. Να δουμε τι θα γίνει τότε.

Τελευταία τροποποίηση:

liambouras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
81
Πόντοι
0
Αυτά ακριβώς. Από το φθινόπωρο που θα ξαναρχισει η ιστορία με το 5ο-6ο κύμμα, άσε τους να κάτσουν σπίτι. Τότε όμως δε θα παίζουν επιδόματα για να κοπροσκυλιάσουν. Να δουμε τι θα γίνει τότε.
Να δουμε στα ποσα κυματα θα φτασουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom