Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μερικές απλές αλήθειες :
  • Δεν γνωρίζουμε εάν ο εμβολιασμένος μπορεί να μεταδόσει τον ιό σε άλλους σε περίπτωση που καταστεί φορέας του. Συνεπώς τα περί αλτρουισμού όσων επιλέξαμε να εμβολιαστούμε είναι κουραφέξαλα. Εμβολιαστήκαμε για λόγους ατομικής προστασίας ή/και κανονιστικής συμμόρφωσης και απλά ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ότι συνεισφέρουμε στο σπάσιμο της αλυσίδας μετάδοσης.
  • Η αυξομείωση της προσδοκόμενης θνητότητας και βαριάς νόσησης (συμπεριλαμβανομένων των επιλοκών και της long-covid) διαφοροποιείται κατά 100δες φορές αναλόγως της ηλικίας και ιατρικού ιστορικού του κάθε ανθρώπου.
  • Οι παρατηρούμενες παρενέργεις παρουσιάζουν μεταβολόμενη συχνότητα εμφάνισης αναλόγως του βιολογικού προφίλ του κάθε εμβολιασμένου.
  • Οι πιθανότητες προσβολής από την covid διαφοροποιύνται κατά 100δες φορές ανάλογα με τον καθημερινό τρόπο ζωής και τα αυτοπροστατευτικά μέτρα που λαμβάνει ο κάθε άνθρωπος.
  • Δεν γνωρίζουμε την διάρκεια ανοσίας μετά τον εμβολιασμό.
  • Δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων.
  • Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που τα εμβόλια κυκλοφορούν με προσωρινές έκτακτες άδειες αφού οι κλινικές μελέτες συνεχίζονται.
ΑΡΑ

• Ο αντι-εμβολιαστής που φοβάται την εμφύτευση 5G ενεργοποιούμενων nanochips και για αυτό αποφεύγει τον εμβολιασμό του ελάχιστα διαφέρει σε επίπεδο αφέλειας από εκείνον που συστήνει "κάντε το οποιοδήποτε εμβόλιο, το συντομότερο δυνατό ανεξαρτήτως του βιολογικού σας προφίλ και των καθημερινών σας συνηθειών".

ΣΥΝΕΠΩΣ

• Ενημερωνόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε μόνοι μας περί εμβολιασμού προσπαθώντας να παραβλέψουμε κάθε γενικευτική και ακραία θετική η αρνητική άποψη χωρίς να ξεχνάμε ότι σε όλα τα ανθρώπινα πράγματα η αλήθεια βρίσκεται πάντα "κάπου ανάμεσα".
  • Μιλάμε με τον γιατρό μας προτού αποφασίσουμε τι θα κάνουμε ώστε να εκτιμήσουμε μαζί του το βιολογικό μας προφίλ (ηλικία, ιατρικό ιστορικό κτλ) και τα ρίσκα που απορρέουν από αυτό σε σχέση με τον τρόπο ζωής μας και την καθημερινότητα μας.
  • Δεν παίζουμε το παιχνίδι του διχασμού - ο εμβολιασμός είναι ένα ακόμα εργαλείο αυτοπροστασίας μας, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο - στις επιδημίες η μαγική λέξη είναι ανοχή και συνεργασία ΕΚΤΟΣ εάν κάποιος προκρίνει την λύση της επιβολής υγειονομικής δικτατορίας.
Εγω διάβασα άρθρο που αποδεικνύει στατιστικά σε πολύ μεγαλο δείγμα, χιλιάδων, ότι οι Εμβολιασμενοι που κόλλησαν εκτός του ότι είναι πολύ πιο λίγοι, έχουν και πολύ λιγότερο ιικο φορτίο οπότε πολύ πιο απίθανο σε σχέση με ανεμβολιαστος φορεις να καλλησουν με την σειρά τους αλλους.

Ψεύτες ήταν;

Ο cdc που είπε ότι οι Εμβολιασμενοι περιττό να φορούν μάσκα κι αυτός ψεύτης;

Απο που τα άκουσες αυτά και εγώ διαβάζω στις ανακοινώσεις των οργανισμών και στα άρθρα από τις επιστημονικές έρευνες τα αντίθετα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ψάξε να ενημερωθείς κι εσύ, η πολύ τηλεόραση κι ο Κιάμος προκαλούν ύπνωση.

χώρες με πολύ υψηλά ποσοστά τρυπημένων που νοσούν...ποια προστασία αναρωτιέμαι, ποια ανοσία ;
αλλού είναι το παιχνίδι αλλά τι να καταλάβει το πρόβατο που άγεται και φέρεται από επαγγελματίες μαρκετίστες;
ο φόβος είναι αντίδραση, το θάρρος είναι απόφαση. Έτσι απλά.
Που; το Ισραήλ που έχει μηδενισμενους τους νεκρούς εδώ και 3 μήνες;

Μήπως οι χώρες που λες είναι τεράστιες Σεϋχέλλες;;

Χαχαχα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Πρόσεχε τον προστάτη σου γιατί σέρνονται και προστατίτιδες.
Θα σας πλαντάξουν στο γαμήσι και θα πονέσουν οι αμυγδαλές σας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης!
Ο βα νταμ συνηθισμένος...:confused::confused::confused:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Εγω διάβασα άρθρο που αποδεικνύει στατιστικά σε πολύ μεγαλο δείγμα, χιλιάδων, ότι οι Εμβολιασμενοι που κόλλησαν εκτός του ότι είναι πολύ πιο λίγοι, έχουν και πολύ λιγότερο ιικο φορτίο οπότε πολύ πιο απίθανο σε σχέση με ανεμβολιαστος φορεις να καλλησουν με την σειρά τους αλλους.

Ψεύτες ήταν;

Ο cdc που είπε ότι οι Εμβολιασμενοι περιττό να φορούν μάσκα κι αυτός ψεύτης;

Απο που τα άκουσες αυτά και εγώ διαβάζω στις ανακοινώσεις των οργανισμών και στα άρθρα από τις επιστημονικές έρευνες τα αντίθετα;
Εγώ ξέρεις τι παρατήρησα; Στο EURΟ που σε κάποια γήπεδα έγινε "πατείς με πατώ σε" και δεν φοράγανε μάσκες κόλλησε το σύμπαν παρόλα τα ποσοστά εμβολιασμού και κουραφέξαλα. Βλέπε Βουδαπέστη και Ουέμπλεϊ. Κορανιάστηκαν μέχρι και οι Σκωτσέζοι που είδαν το Αγγλία-Σκωτία. Από το ένα άκρο στο άλλο. Από τα αδειανά γήπεδα στα φίσκα. Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω αντιληφθεί.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ελα ελα χαλαρωσε,εχεις δεχτει την μεγαλυτερη πλυση εγκεφάλου απο τα ψεκασμενα μμε.
Ειναι προσωπικη επιλογη του καθενα αν θελει να εμβολιαστεί η δεν θελει.
Στην προσωπικη υγεια του καθενα δεν χωρανε νομοι υποχρεωτικοτητα και πιστοποιητικα.
Ο καθενας επιλεγει το καλυτερο για τον εαυτο του.
Τα διεθνή δικαστήρια είπαν το αντίθετο για την υποχρέωση εμβολιασμού των μαθητών.

Για την ακρίβεια είναι ελεύθεροι να μην εμβολιαζονται από άποψη όσοι θέλουν αλλά όχι και να τους δέχονται στα σχολεία για να κολλήσουν κανένα παιδάκι που έμεινε ανεμβολιαστο λόγω πχ αλλεργίας.

Αν θέλετε να ρισκάρετε την υγεία σας δικαίωμα σας.

Μακριά όμως από αυτούς που για πραγματικούς λόγους υγείας δεν εμβολιαζονται.

Δεν θα ρισκάρουμε την ζωή του άτυχου επειδή το θέλει ο βλαξ γείτονας.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μπορείς να κατηφορίσεις τον ολισθηρό δρόμο της ειρωνίας, εξάλλου μόνο αυτός σου ταιριάζει και το έχεις αποδείξει. Κάτι σου είχα γράψει προτύτερα την περασμένη εβδομάδα. Εξυπνάδες ; Αλλού.
Ναι όντως, το έχω αυτό. Όταν ακούω πίπες, έτσι απαντάω.

Κάνε μου μήνυση :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Θα σας πλαντάξουν στο γαμήσι και θα πονέσουν οι αμυγδαλές σας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης!
Ο βα νταμ συνηθισμένος...:confused::confused::confused:
Με λιγα λογια χαιρεσαι να βλεπεις πακιστανους να γαμανε πατριωτες σου ελληνες???
Μπραβο να χαρω εγω ενα πατριωτη,οταν το 21 οι τουρκοι γαμουσαν στη φυλακη κανα πατριώτη οι υπολοιποι σχεδιαζαν να κανουν ντου να τον απελευθερωσουν,εσυ ομως θα γελας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγώ ξέρεις τι παρατήρησα; Στο EURΟ που σε κάποια γήπεδα έγινε "πατείς με πατώ σε" και δεν φοράγανε μάσκες κόλλησε το σύμπαν παρόλα τα ποσοστά εμβολιασμού και κουραφέξαλα. Βλέπε Βουδαπέστη και Ουέμπλεϊ. Κορανιάστηκαν μέχρι και οι Σκωτσέζοι που είδαν το Αγγλία-Σκωτία. Από το ένα άκρο στο άλλο. Από τα αδειανά γήπεδα στα φίσκα. Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω αντιληφθεί.
Σε άλλον πλανήτη ζούμε, για ρίξε μια ματιά στους ημερισιους νεκρούς Αγγλίας και Σκωτίας πριν και μετά τον εμβολιασμο.

Και κρυολόγημα κολλάς κάθε χρόνο, το πρόβλημα είναι αν είσαι για νοσοκομείο ή για θάνατο, που αυτό το βελτίωσε περίπου 20 φορές στους εμβολιασμένους το εμβόλιο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μωρή κατσιασμένη μπάμια, εγώ έχω κάνει το εμβόλιο εδώ και έξι μήνες. Κοίτα τα χάλια σου που ούτε το εμβόλιο της χολέρας δεν σε πιάνει από τη μπίχλα.
6 μηνες τον γεναρη το εκανες??
Με λιγα λογια εισαι ανω των 85 ετων..μια χαρα
Το ψεμα σου ρε βουλγαρικο μουλαρι αλλο πραγμα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Με λιγα λογια χαιρεσαι να βλεπεις πακιστανους να γαμανε πατριωτες σου ελληνες???
Μπραβο να χαρω εγω ενα πατριωτη,οταν το 21 οι τουρκοι γαμουσαν στη φυλακη κανα πατριώτη οι υπολοιποι σχεδιαζαν να κανουν ντου να τον απελευθερωσουν,εσυ ομως θα γελας.
Εσύ είσαι αλβανό, με χαρά μου και χαρά σου θα σε γαμήσουν ούλοι... :confused: :confused: :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
6 μηνες τον γεναρη το εκανες??
Με λιγα λογια εισαι ανω των 85 ετων..μια χαρα
Το ψεμα σου ρε βουλγαρικο μουλαρι αλλο πραγμα
Καλά κάτσε ψάχνε πόσο είναι ο καθένας!

Εμεις ξέρουμε ότι είσαι 32 χρονών μαλάκας με περγαμηνές! :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλά κάτσε ψάχνε πόσο είναι ο καθένας!

Εμεις ξέρουμε ότι είσαι 32 χρονών μαλάκας με περγαμηνές! :)
Εσυ και η πξουλα εχετε δυο κοινα.
1.ειστε ψευτες
2.η πξουλα ειναι πρασινη γλιτσα και εσυ εχεις πρασινη γλιτσα στο νυχι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Απο τοτε που ο τροβαδουρος χαιρεται να βλεπει πακιστανους να βιαζουν ομοεθνεις του
Ίσα μωρή πόρνη του δρόμου, εσύ ο ΙΔΙΟΣ έχεις πει ότι δεν θα πυροβολούσες Τούρκο... άρα ούτε και πάκη... με τους οποίους εσείς είστε κολλητοί ρε βρωμιάρη!!! :tooth:
πακια.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Μωρή κατσιασμένη μπάμια, εγώ έχω κάνει το εμβόλιο εδώ και έξι μήνες. Κοίτα τα χάλια σου που ούτε το εμβόλιο της χολέρας δεν σε πιάνει από τη μπίχλα.
Μαν δεν υπάρχει εμβόλιο για τη χολέρα :confused:
Είναι πόσιμη μορφή κ είναι σαν να πίνεις εμμετο

Πιο αηδιαστικό πράγμα δεν έχω πιει:zombie::zombie:
Ούτε στον εχθρό μου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ίσα μωρή πόρνη του δρόμου, εσύ ο ΙΔΙΟΣ έχεις πει ότι δεν θα πυροβολούσες Τούρκο... άρα ούτε και πάκη... με τους οποίους εσείς είστε κολλητοί ρε βρωμιάρη!!! :tooth:
πακια.jpg
Η φωτογραφια ειναι φεικ..
Εμεις στον συριζα υποστηριζουμε ολους τους μεταναστες και προσφυγες και τους αντιμετωπιζουμε ισοτιμα και δημοκρατικα..
Ο καθε πολιτης της χωρας εχει ισα δικαιωματα απεναντι σε ολα.
Διχασμους ρατσιστικα στοιχεια βια κλπ μονο εσεις της δεξιας τα υποστηριζετε

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
πακια.jpg
Αυτοί με Ρομά μοιάζουν κι όχι με πάκηδες. Πάλι παραπλανητικές φωτο βάζεις.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εμεις στον συριζα υποστηριζουμε ολους τους μεταναστες και προσφυγες και τους αντιμετωπιζουμε ισοτιμα και δημοκρατικα..
Είναι φέικ γιατί ο μπροστά δεξιά τα δάκτυλα τα έχει βάλει στον κώλο του...τσίπρα :confused: :confused: :confused:
pakia-jpg.730989

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Κι αυτή fake? :)

πακια2.jpg

... κι αυτή??? :)

πακια3.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom