jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Αν με ξεβρακωσες παραδεχεσαι οτι εισαι 85 πλας??Σκούξε κι΄αλλό ρε σκουπίδι του Πόγραδετς. Πάλι σε ξεβράκωσα και άρχισες την κλαψούρα.
Αν ναι τοτε σου δινω τη νικη
Αν με ξεβρακωσες παραδεχεσαι οτι εισαι 85 πλας??Σκούξε κι΄αλλό ρε σκουπίδι του Πόγραδετς. Πάλι σε ξεβράκωσα και άρχισες την κλαψούρα.
Ρε μαλάκα γελοίε τον κόβεις για 85+ ???? Μα είσαι κόπανος εντελώς???Αν με ξεβρακωσες παραδεχεσαι οτι εισαι 85 πλας??
Αν ναι τοτε σου δινω τη νικη
Εγω διάβασα άρθρο που αποδεικνύει στατιστικά σε πολύ μεγαλο δείγμα, χιλιάδων, ότι οι Εμβολιασμενοι που κόλλησαν εκτός του ότι είναι πολύ πιο λίγοι, έχουν και πολύ λιγότερο ιικο φορτίο οπότε πολύ πιο απίθανο σε σχέση με ανεμβολιαστος φορεις να καλλησουν με την σειρά τους αλλους.
Ψεύτες ήταν;
Ο cdc που είπε ότι οι Εμβολιασμενοι περιττό να φορούν μάσκα κι αυτός ψεύτης;
Απο που τα άκουσες αυτά και εγώ διαβάζω στις ανακοινώσεις των οργανισμών και στα άρθρα από τις επιστημονικές έρευνες τα αντίθετα;
Currently authorized vaccines in the United States are highly effective at protecting vaccinated people against symptomatic and severe COVID-19. Additionally, a growing body of evidence suggests that fully vaccinated people are less likely to have asymptomatic infection or transmit SARS-CoV-2 to others. How long vaccine protection lasts and how much vaccines protect against emerging SARS-CoV-2 variants are still under investigation.
...
Fully vaccinated people can: Resume activities without wearing masks or physically distancing, except where required by federal, state, local, tribal, or territorial laws, rules and regulations, including local business and workplace guidance
COVID-19 and Your Health
Symptoms, testing, what to do if sick, daily activities, and more.www.cdc.gov
Ναι ναι καλά.... κάτσε να περάσουν 2-3-5... 10 χρόνια...!!!!!Ολοκληρωσα και τις 2 δοσεις και ολα καλα
Μετανοείτε. Έρχεται το τέλοςΝαι ναι καλά.... κάτσε να περάσουν 2-3-5... 10 χρόνια...!!!!!
(όπως θα 'λεγε ο μπούλης!)
ψάξε να ενημερωθείς κι εσύ, η πολύ τηλεόραση κι ο Κιάμος προκαλούν ύπνωση.
Εισαι θεοχαζος...δεν καταλαβες οτι ειπε ψεμα.Ρε μαλάκα γελοίε τον κόβεις για 85+ ???? Μα είσαι κόπανος εντελώς???
Τον κόβεις για 85άρη? Ξες πολλούς 85άρηδες στο site?
Είναι χιουμοριστικό; Ειλικρινά δε ξέρω αν γραφει σοβαρά ή τρολάρει.Γονατίστε ρε νιαμου
Διατηρώ το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης
Οι ανεμβολιαστοι στη "Λειβαδια" Γιγαντα ΚαραμανηΠερηφανος πληρως εμβολιασμενος με ΦΑΙΖΕΡ απο τις 24/6
Βλεπω ανεμβολιαστους και αλλαζω δρομο!
Δε θελω ουτε να τους μιλαω ουτε καν να αναπνεω τον ιδιο αερα μαζι τους!
Εκοψα τη καλημερα σε γνωστους μου ανεμβολιαστους! Τους μπλοκαρα και τους διεγραψα απ τη ζωη μου!
Μακαρι το κρατος να θεσπισει νομο να μη τους επιτρεπει αυτους να μπαινουν στα ιδια μαγαζια/ ΜΜΜ/ παρκα/ εσωτ και εξωτ χωρους με εμας!
ΚΑΛΗ ΑΝΟΣΙΑ σε ολους τους εμβολιασμενους !
Που είσαι ρε Καραμάναρε?Περηφανος πληρως εμβολιασμενος με ΦΑΙΖΕΡ απο τις 24/6
Εκοψα τη καλημερα σε γνωστους μου ανεμβολιαστους! Τους μπλοκαρα και τους διεγραψα απ τη ζωη μου!
Μακαρι το κρατος να θεσπισει νομο να μη τους επιτρεπει αυτους να μπαινουν στα ιδια μαγαζια/ ΜΜΜ/ παρκα/ εσωτ και εξωτ χωρους με εμας!
Εμβολιασμένος με το αντρικό άστρα ζένεκα από 28/06!!!Περηφανος πληρως εμβολιασμενος με ΦΑΙΖΕΡ απο τις 24/6
Για προβατινα…Οι ανεμβολιαστοι στη "Λειβαδια" Γιγαντα Καραμανη
Άνοιξε κ.απο σήμερα η Μολδαβία για να έρχονται εμβολιασμενες μολδαβεςΕμβολιασμένος με το αντρικό άστρα ζένεκα από 28/06!!!
Να ανοίξουν τα ξερονήσια τώρα για να μαντρωθούν τα νιαμου οι αρνητές που βρωμίζουν τον αέρα μας!!!
ΣΤΡΑΤΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!
Πες της υπάρχουν και γραφεία για εκτελωνισμούςΜε παρακαλούσε σήμερα αυτη Από Κισινάου να την κατεβάσω αλλα Ήταν ανεμβολιαστη κ εγώ ασφαλως την απέρριψα
Αυτήν θα την πάρουμε εμείς οι ανεμβολίαστοι αμα είναι , μην τα θέλουν όλα δικά τους οι εμβολιασμένοι. Αντε να δούμε τι άλλη θυσία θα κάνουμεΆνοιξε κ.απο σήμερα η Μολδαβία για να έρχονται εμβολιασμενες μολδαβες
Με παρακαλούσε σήμερα αυτη Από Κισινάου να την κατεβάσω αλλα Ήταν ανεμβολιαστη κ εγώ ασφαλως την απέρριψα
Χμμμμ... ναι... συγκυβερνήσαμε πρόσφατα, υπάρχει επικοινωνία. Όπως έχεις κι εσύ επικοινωνία με κάτι χρυσαύγουλα, επειδή κι εσείς συγκυβερνήσατε το 15-19Ααα και ειναι πασοκος γλιτσας ξερεις,τα πατε καλα μαζι?
Ρε athinaie γαμώ τα σενάριά σου!!!!!Περηφανος πληρως εμβολιασμενος με ΦΑΙΖΕΡ απο τις 24/6