Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αν με ξεβρακωσες παραδεχεσαι οτι εισαι 85 πλας??
Αν ναι τοτε σου δινω τη νικη
Ρε μαλάκα γελοίε τον κόβεις για 85+ ???? Μα είσαι κόπανος εντελώς??? :think:
Τον κόβεις για 85άρη? Ξες πολλούς 85άρηδες στο site?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εγω διάβασα άρθρο που αποδεικνύει στατιστικά σε πολύ μεγαλο δείγμα, χιλιάδων, ότι οι Εμβολιασμενοι που κόλλησαν εκτός του ότι είναι πολύ πιο λίγοι, έχουν και πολύ λιγότερο ιικο φορτίο οπότε πολύ πιο απίθανο σε σχέση με ανεμβολιαστος φορεις να καλλησουν με την σειρά τους αλλους.

Ψεύτες ήταν;

Ο cdc που είπε ότι οι Εμβολιασμενοι περιττό να φορούν μάσκα κι αυτός ψεύτης;

Απο που τα άκουσες αυτά και εγώ διαβάζω στις ανακοινώσεις των οργανισμών και στα άρθρα από τις επιστημονικές έρευνες τα αντίθετα;

Στο έχω ξαναπεί, μην αρκείσαι στις επικεφαλίδες :

Currently authorized vaccines in the United States are highly effective at protecting vaccinated people against symptomatic and severe COVID-19. Additionally, a growing body of evidence suggests that fully vaccinated people are less likely to have asymptomatic infection or transmit SARS-CoV-2 to others. How long vaccine protection lasts and how much vaccines protect against emerging SARS-CoV-2 variants are still under investigation.
...
Fully vaccinated people can: Resume activities without wearing masks or physically distancing, except where required by federal, state, local, tribal, or territorial laws, rules and regulations, including local business and workplace guidance

Η γελοιότητα της θεωρίας του ιικού φορτίου η οποία δεν συμπεριλαμβάνει την ελάχιστη ποσότητα ιού που απαιτείται για να αρρωστήσει κανείς γίνεται κατανοητή με την εξής αναλογία :

Εάν σε πυροβολήσω εξ επαφής στο κεφάλι με 3 σφαίρες αντί για 30, έχεις 10 φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να επιβιώσεις?

Το κύριο κέρδος λοιπόν σε επίπεδο σπασίματος της αλυσίδας μετάδοσης φαίνεται να προέρχεται στην περίπτωση του εμβολιασμού από τις μικρότερες πιθανότητες νόσησης και όχι από τις μικρότερες πιθανότητες μετάδοσης σε περίπωση νόσησης. Και αυτό για τον πρόσθετο λόγο ότι ο εμβολιασμένος ΑΝ προσβληθεί από τον ιό έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι ασυμπτωματικός και απρόσεκτος (και άρα υπερμεταδότης) από τον υποψιασμένο και περισσότερο πιθανό να δώσει συμπτώματα μη εμβολιασμένο (που πιθανότατα θα επιλέξει να αυτο-απομονωθεί με το πρώτο σύμπτωμα). Όμως από την άλλη ο εμβολιασμένος όντως πιστεύει στην ύπαρξη του ιού ενώ ο ανεμβολίαστος μπορεί και όχι άρα ... κτλ κτλ κτλ

Για όλους αυτούς του λόγους "υποθέτουμε" είναι λοιπόν η σωστή διατύπωση όχι "αποδείξαμε".

Και επειδή υποθέτουμε χωρίς επαρκή δεδομένα το πράγμα γίνεται εξαιρετικά περίπλοκο σε επίπεδο επιδημικής πολιτικής. πχ μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να μεταδόσει τον ιό ο εμβολιασμένος ασυμπτωματικός φορέας ΑΝ δεν φοράει Ν95 μάσκα ή ο ανεμβολίαστος ασυμπτωματικός αν φοράει? κτλ κτλ

Αυτά και δεν επανέρχομαι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε μαλάκα γελοίε τον κόβεις για 85+ ???? Μα είσαι κόπανος εντελώς??? :think:
Τον κόβεις για 85άρη? Ξες πολλούς 85άρηδες στο site?
Εισαι θεοχαζος...δεν καταλαβες οτι ειπε ψεμα.
Του ειπα αν δεν ειναι ψεμα αυτο που ειπε να παραδεχτει οτι ειναι 85αρης.
Ααα και ειναι πασοκος γλιτσας ξερεις,τα πατε καλα μαζι?

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Είναι χιουμοριστικό; Ειλικρινά δε ξέρω αν γραφει σοβαρά ή τρολάρει.

"Επίσης θα ήθελα την επιστημονική σας εξήγηση γιατί μετά τον εμβολιασμό της κόρης μου κολλούσα κέρματα στο μπράτσο της και δεν έπεφταν."

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρω, τουλάχιστον έχει το όνομα της κυρίας που το έγραψε.
Κάτι είναι και αυτό, να το βλέπουν τα τρολ που γυρνάνε με διάφορα νικ εδω μέσα και γράφουν τις μαλακίες τους.

Άκυρο, είναι απάντηση στο παρακάτω, επίσης ΕΠΩΝΥΜΟ
Είναι "δικαίωμα" μου...
"Εφημερευσα στην κλινική covid, εγώ ο ενδοκρινολόγος, που είχα κάνει γενική παθολογία πριν 21 χρόνια. Με πολύ άγχος. Άγχος μην κολλήσω και το μεταδώσω στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και με βαρύ φορτίο στους ώμους μην δεν μπορέσω να βοηθήσω ουσιαστικά τους ασθενείς... Και οι ασθενείς δεν ήταν μόνο ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας, αλλά επίσης και νέοι! Άνθρωποι υγιείς που κινδύνευσε η ζωή τους ή ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα με την αγωνία της δύσπνοιας και το βάρος της αφόρητης μοναξιάς μέσα στην κλινική covid. Προσπάθησα πολλές φορές, με το καλό, μα και με το...αγριο να εξηγήσω ότι τα εμβόλια είναι ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία, σε ανθρώπους που δεν ήθελαν να ακούσουν ή που με χλεύαζαν.."

Τελευταία τροποποίηση:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Περηφανος πληρως εμβολιασμενος με ΦΑΙΖΕΡ απο τις 24/6
Βλεπω ανεμβολιαστους και αλλαζω δρομο!
Δε θελω ουτε να τους μιλαω ουτε καν να αναπνεω τον ιδιο αερα μαζι τους!
Εκοψα τη καλημερα σε γνωστους μου ανεμβολιαστους! Τους μπλοκαρα και τους διεγραψα απ τη ζωη μου!

Μακαρι το κρατος να θεσπισει νομο να μη τους επιτρεπει αυτους να μπαινουν στα ιδια μαγαζια/ ΜΜΜ/ παρκα/ εσωτ και εξωτ χωρους με εμας!

ΚΑΛΗ ΑΝΟΣΙΑ σε ολους τους εμβολιασμενους !

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Εκοψα τη καλημερα σε γνωστους μου ανεμβολιαστους! Τους μπλοκαρα και τους διεγραψα απ τη ζωη μου!

Μακαρι το κρατος να θεσπισει νομο να μη τους επιτρεπει αυτους να μπαινουν στα ιδια μαγαζια/ ΜΜΜ/ παρκα/ εσωτ και εξωτ χωρους με εμας!

Οι ανεμβολιαστοι στη "Λειβαδια" Γιγαντα Καραμανη :rockon: :rockon: :ak::ak:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.304
Πόντοι
4.546

Που είσαι ρε Καραμάναρε?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Εμβολιασμένος με το αντρικό άστρα ζένεκα από 28/06!!!

Να ανοίξουν τα ξερονήσια τώρα για να μαντρωθούν τα νιαμου οι αρνητές που βρωμίζουν τον αέρα μας!!!

ΣΤΡΑΤΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!:headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Εμβολιασμένος με το αντρικό άστρα ζένεκα από 28/06!!!

Να ανοίξουν τα ξερονήσια τώρα για να μαντρωθούν τα νιαμου οι αρνητές που βρωμίζουν τον αέρα μας!!!

ΣΤΡΑΤΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!:headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2:
Άνοιξε κ.απο σήμερα η Μολδαβία για να έρχονται εμβολιασμενες μολδαβες :headbaning2: :headbaning2:

Με παρακαλούσε σήμερα αυτη Από Κισινάου να την κατεβάσω αλλα Ήταν ανεμβολιαστη κ εγώ ασφαλως την απέρριψα :headbaning2::headbaning2::confused:
αρχείο λήψης.jpeg

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Άνοιξε κ.απο σήμερα η Μολδαβία για να έρχονται εμβολιασμενες μολδαβες :headbaning2: :headbaning2:

Με παρακαλούσε σήμερα αυτη Από Κισινάου να την κατεβάσω αλλα Ήταν ανεμβολιαστη κ εγώ ασφαλως την απέρριψα :headbaning2::headbaning2::confused:
αρχείο λήψης.jpeg
Αυτήν θα την πάρουμε εμείς οι ανεμβολίαστοι αμα είναι , μην τα θέλουν όλα δικά τους οι εμβολιασμένοι. Αντε να δούμε τι άλλη θυσία θα κάνουμε :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ααα και ειναι πασοκος γλιτσας ξερεις,τα πατε καλα μαζι?
Χμμμμ... ναι... συγκυβερνήσαμε πρόσφατα, υπάρχει επικοινωνία. Όπως έχεις κι εσύ επικοινωνία με κάτι χρυσαύγουλα, επειδή κι εσείς συγκυβερνήσατε το 15-19 :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε athinaie γαμώ τα σενάριά σου!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom