Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Εγώ επειδή είμαι ''συνομωσιολόγος''
πως γίνεται κανείς ''συνομωσιολόγος'' ; Τι πρέπει να έχει σπουδάσει;
οι εμβολιασμένοι έχουν και θα έχουν για τα επόμενα 5 χρόνια της ζωής τους.
Είναι σίγουρο το 5 χρόνια; Απο που προέκυψε 5 και όχι 7 ας πούμε; Δωσε κάποια αξιόπιστα στοιχεία ρε συ. Δεν είναι οτι νομίζουμε οτι δεν είσαι αξιόπιστος φυσικα...
Φίλος μου που είχε αρρωστήσει οικογενειακώς από τον COVID19 πέρυσι τον Φεβρουάριο αρρώστησε ξανά τον προηγούμενο μήνα και έμεινε σε ΜΕΘ για 20 μέρες μαζί με άλλους 4 από τους οποίους οι 2 είχαν ήδη εμβολιαστεί πριν από λίγους μήνες!
Αυτό δεν είναι τίποτα! Εμένα φίλος μου πήγε σε αγώνα μπάσκετ στηρίζοντας ΠΑΟ, και επέστρεψε ΑΕΚ!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, από χθες το μεσημέρι περιμένω από τον δικηγόρο και τους βοηθούς του εδώ να μου απαντήσουν στην παρακάτω ερώτηση την οποίαν αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι!

Πρέπει να ευχαριστήσουμε ή όχι τον Κούλη και την κυβέρνησή του που έκλεισαν τους οίκους ανοχής για τους Έλληνες επί 8 ολόκληρους μήνες και γιατί; (Αιτιολογημένη απάντηση δικηγόρε!)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
:confused:Ακομα?Ρε μπας και "ψωνισες" κανενα κρυωμα απλό?Δεν ειναι σπανιο ξερεις,προχθες ανεβασε ο μπατζανακης μου 38 πυρετό και πανικοβλήθηκε-δουλευει και στο αεροδρόμιο-αλλα εκανε rapid και μοριακό και ηταν αρνητικός.
Τι να πω :confused:
Θα κάνω μηνυση τη φαιζερ μέσω του αλεξ71 :headbaning2: :headbaning2:

• Like
Αντιδράσεις: 6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
Τι να πω :confused:
Θα κάνω μηνυση τη φαιζερ μέσω του αλεξ71 :headbaning2: :headbaning2:
Pfizer έκανε χθες φίλος.
Σήμερα στη δουλειά μετά το μεσημέρι ακριβώς στις 24 ώρες κρυάδες...Μόνο αυτό βέβαια.
Με παυσίπονο ίσως ηρεμεί.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Πού το έγραψα αυτό; Μήπως το εμβόλιο που έκανες σου προκαλεί ψευδαισθήσεις;
Έχεις δίκιο. Εσύ μας δίνεις 5 χρόνια. Ο imperialdeamon1821 μας έδινε μόνο 2.
Μπερδεύω τα ψέκια.
Συγνώμη που σου έβαλα λόγια που δεν είπες.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο. Εσύ μας δίνεις 5 χρόνια. Ο imperialdeamon1821 μας έδινε μόνο 2.
Μπερδεύω τα ψέκια.
Συγνώμη που σου έβαλα λόγια που δεν είπες.
σε τιμά φιλαράκο το οτι ζητάς συγνώμη αντι να βρίσεις, όπως ειναι ο κανόνας για ορισμένους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

Που ειναι οι ψεκασμενοι να μας πουν οτι ολα αυτα ειναι θεωριες συνωμοσιας; Που βριζανε τον Τραμπ οταν τα ελεγε; Που βριζανε επιστημονες οταν πολυ νωρις, εκαναν λογο για τετοιο ενδεχομενο. Το φεισμπουκ διαβασα οτι μπλοκαρε αναρτησεις που μιλαγαν για κατι τετοιο! Και μολις πριν λιγες ημερες ετρεξε να ξεμπλοκαρει. Λογοκρισια. Εποχες φασισμου. Ολοκληρωτισμου.
ρε άνθρωπε, ο Φάουτσι είπε ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Από δεν αποκλείεται, μέχρι τη βεβαιότητα, υπάρχει πολύς δρόμος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω τι θα γινόταν και τι όχι , όπως επίσης δεν ξέρω αν βασίζεται και το sputnik στην ίδια κατηγορία των rna εμβολίων η όχι , αν το ρώσικο είναι όντως παλιάς τεχνολογίας εμβόλιο μπορεί κάποιοι να το έκαναν ... μπορεί και όχι , δεν είναι οτι έβγαλα κάποιο συμπέρασμα , απλά κάνω μια υπόθεση , συμπεράσματα βγάζουν άλλοι , όπως πχ αυτοί που συμπέραναν οτι η έξαρση της θεσσαλονίκης ευθύνεται στην γιορτή του αγίου Δημητρίου ενω μπορεί απλά να συνέπεσαν χρονικά.
Τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη με τα τη γιορτή, όπου άλλοι δεν φόραγαν μάσκες, άλλοι τις φόραγαν στραβά, πασπάτευαν με τα βρωμόχερά τους τα αντίδωρα, κι έγλειψαν τον ίδιο κουτάλι κοινωνώντας, ήταν 9πλάσια σε αναλογία πληθυσμού από την Αττική. Κι έρχεσαι εσύ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΓΡΆΦΕΙΣ ... ενω μπορεί απλά να συνέπεσαν χρονικά..... Πληρώνεσαι καλά τουλάχιστον; ο ίδιος ο Υπουργός ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να το παραδεχτεί
«Θέλω να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδος, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης... Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, θυμίζω ότι αυτό ήταν το βασικότερο λάθος που έγινε στη Θεσσαλονίκη, και το παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός στη Βουλή».
πηγή https://www.naftemporiki.gr/story/1...-karantina-prin-ti-giorti-tou-agiou-dimitriou

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη με τα τη γιορτή, όπου άλλοι δεν φόραγαν μάσκες, άλλοι τις φόραγαν στραβά, πασπάτευαν με τα βρωμόχερά τους τα αντίδωρα, κι έγλειψαν τον ίδιο κουτάλι κοινωνώντας, ήταν 9πλάσια σε αναλογία πληθυσμού από την Αττική. Κι έρχεσαι εσύ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΓΡΆΦΕΙΣ ... ενω μπορεί απλά να συνέπεσαν χρονικά..... Πληρώνεσαι καλά τουλάχιστον; ο ίδιος ο Υπουργός ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να το παραδεχτεί
«Θέλω να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδος, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης... Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, θυμίζω ότι αυτό ήταν το βασικότερο λάθος που έγινε στη Θεσσαλονίκη, και το παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός στη Βουλή».
πηγή https://www.naftemporiki.gr/story/1...-karantina-prin-ti-giorti-tou-agiou-dimitriou
Δυστυχως ολα τα ανωτερω ειναι αληθη

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ρε άνθρωπε, ο Φάουτσι είπε ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Από δεν αποκλείεται, μέχρι τη βεβαιότητα, υπάρχει πολύς δρόμος
Στον Φαουτσι εγινε μια ερωτηση. "Θεωρειτε οτι ο ιος ξεφυγε απο εργαστηριο?"
Τρεις απαντησεις ειναι εφικτες. Ναι, οχι, δεν μπορω να το αποκλεισω.
Ο ανθρωπος ειπε το πιο ανωδυνο. Εξάλλου πώς να ελεγε ναι ή οχι? Με τι στοιχεία?
Ή να ελεγε απλως "δεν απαντω?"
Και αμεσως το πηραν καποιοι και μιλανε για "βομβα". Ενω προκειται ουσιαστικά για ΜΗ απαντηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είσαι έντιμος, το έχεις αποδείξει με τη στάση σου
Το ιδιο σκεφτομαι κι εγω για σενα παρα τις κατα καιρους διαφωνιες μας

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ακόμα περιμένω δικηγόρε την απάντησή σου!

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Ακόμα περιμένω δικηγόρε την απάντησή σου!
Και τι διαφορά θα έχει η οποιαδήποτε απάντηση αφου εσυ θα βάλεις την ίδια κασέτα ασχέτως με το τι θα απαντήσει;

Ασε τις προφάσεις, δεν περνάνε εδω. Επι τη ευκαιρία, σε ρωτάω και εγω κάτι παραπίσω, για ρίξε μια ματιά

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Και τι διαφορά θα έχει η οποιαδήποτε απάντηση αφου εσυ θα βάλεις την ίδια κασέτα ασχέτως με το τι θα απαντήσει;

Ασε τις προφάσεις, δεν περνάνε εδω. Επι τη ευκαιρία, σε ρωτάω και εγω κάτι παραπίσω, για ρίξε μια ματιά
Θα σου απαντήσω όταν μου απαντήσει πρώτα το αφεντικό σου σε αυτό που τον ρώτησα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Είσαι βλάκας τελικά.
Αναμενόμενο με βάση τα γραφόμενά σου
Εσύ γερμανοτσολιά πόσα κοκαλάκια γλύφεις κάθε μέρα με την ελπίδα να σε διορίσουν κάπου ή να σου δώσουν κάποια προαγωγή στο μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικό Δημόσιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom