Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θειο δεν εισαι απλα ψεκασμενος

Εσυ επεσες ολοκληρος μεσα στο ψεκαστικο
Eσύ πρέπει να έπεσες στο καζάνι της μαλακίας. Κι έγινες σαν τον Οβελίξ, αλλά... όχι με δύναμη :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Αυτό είναι το επίσημο αφήγημα , εγω δεν το πιστεύω τι να κάνουμε ; Αλλά έστω οτι μπορεί να ισχύει και να κάνω εγω λάθος , για την έξαρση της Αθήνας αργότερα ποιός έφταιγε , άραγε υπάρχει και εκεί κάποιο άλλο επίσημο αφήγημα που θα πρέπει να πιστέψουμε ;

Η μήπως υπάρχει λογική στο οτι κλείνω το λιανεμπόριο και δεν αφήνω ανοιχτά τα μαγαζιά με ένα άτομο ανα πόσα τετραγωνικά , αλλά ταυτόχρονα δεν κάνω κάτι για να περιορίσω τον συνωστισμό στα λεωφορεία ; Δηλαδή αν τα μαγαζιά ηταν ανοιχτά και μας έλεγαν οτι έφταιγε το λιανεμπόριο για την έξαρση θα έπρεπε να το πιστέψουμε ; Εγω πιό πολύ στα λεωφορεία θα στοιχημάτιζα παρόλο που το επίσημο αφήγημα ηταν σε κάποια φάση το δεν κολλάει στα λεωφορεία λόγω μάσκας.

Επίσης δεν χρειάζεται να πληρωθώ για να αμφισβητήσω το επίσημο αφήγημα , μπορώ να το κάνω και δωρεάν ... όπως και το κάνω καλή ωρα.
Είσαι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ του ισχυρισμού που έκανα λίγες σελίδες πριν, ότι οι Συνομωσιολόγοι δεν επηρεάζονται από στοιχεία ή λογικά επιχειρήματα, ακριβώς επειδή ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ όσα έχουν μέσα στο κεφάλι τους. Ισχυρίζεσαι, με κάθε σοβαρότητα, πως μια Κυβέρνηση η Εκλογική Βάση της οποίας είναι θρησκευόμενη, και ο Πολιτικός Σχηματισμός της οποίας εδώ και δεκαετίες έχει έμβλημα το Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια, θα ψευδόταν συγκρουόμενη με την Εκκλησία σε κάτι τόσο σοβαρό κι όλας. Από τη μια μεριά θεωρείς πως ΥΠΑΡΧΕΙ διασπορά του Ιού στα ΜΜΕ, λόγω του Συνωστισμού. Από την άλλη μεριά θεωρείς πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ διασπορά του Ιού στους Ναούς, όπου υπάρχει ΚΑΙ Συνωστισμός, ΚΑΙ δεν φορέθηκαν μάσκες σωστά, ΚΑΙ έπιαναν τα αντίδωρα χωρίς (εννοείται) να έχουν απολυμάνει τα χέρια τους, ΚΑΙ έγλειψαν το ίδιο κουτάλι Κοινωνώντας. Η παρατεταμένη επαφή με το Χριστιανισμό επιφέρει σοβαρές βλάβες στην κριτική Ικανότητα των ατόμων, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά (αν δεν είσαι μισθοφόρος για να τα γράφεις αυτά). Κι επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ας θυμηθούμε τι είχε γίνει στην ΤΥΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ με τη διασπορά του Ιού στη Σαλόνικα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Είσαι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ του ισχυρισμού που έκανα λίγες σελίδες πριν, ότι οι Συνομωσιολόγοι δεν επηρεάζονται από στοιχεία ή λογικά επιχειρήματα, ακριβώς επειδή ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ όσα έχουν μέσα στο κεφάλι τους. Ισχυρίζεσαι, με κάθε σοβαρότητα, πως μια Κυβέρνηση η Εκλογική Βάση της οποίας είναι θρησκευόμενη, και ο Πολιτικός Σχηματισμός της οποίας εδώ και δεκαετίες έχει έμβλημα το Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια, θα ψευδόταν συγκρουόμενη με την Εκκλησία σε κάτι τόσο σοβαρό κι όλας. Από τη μια μεριά θεωρείς πως ΥΠΑΡΧΕΙ διασπορά του Ιού στα ΜΜΕ, λόγω του Συνωστισμού. Από την άλλη μεριά θεωρείς πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ διασπορά του Ιού στους Ναούς, όπου υπάρχει ΚΑΙ Συνωστισμός, ΚΑΙ δεν φορέθηκαν μάσκες σωστά, ΚΑΙ έπιαναν τα αντίδωρα χωρίς (εννοείται) να έχουν απολυμάνει τα χέρια τους, ΚΑΙ έγλειψαν το ίδιο κουτάλι Κοινωνώντας. Η παρατεταμένη επαφή με το Χριστιανισμό επιφέρει σοβαρές βλάβες στην κριτική Ικανότητα των ατόμων, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά (αν δεν είσαι μισθοφόρος για να τα γράφεις αυτά). Κι επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ας θυμηθούμε τι είχε γίνει στην ΤΥΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ με τη διασπορά του Ιού στη Σαλόνικα
Το ερώτημα είναι το εξής , κατά τα λεγόμενά τους αν είχαμε κάνει μια εβδομάδα νωρίτερα λοκντάουν στην θεσσαλονίκη θα γλυτώναμε την τόσο μεγάλη έξαρση σωστά ; Τότε γιατί συνέβει η έξαρση στην Αθήνα , ενω εκει έγινε το λοκντάουν τουλάχιστον ένα μήνα πριν την έξαρση , που θα έπρεπε σύμφωνα με την δικιά τους θεωρία η έξαρση να μην συμβεί ποτε.

Δεν λέω οτι αποκλείεται να συνέβαλε η γιορτή του αγίου Δημητρίου , ούτε και κολλημένος χριστιανός είμαι , αμα σκεφτείς οτι δεν πατάω καν στην εκκλησία μάλλον το αντίθετο απο φανατικό χριστιανό θα με έλεγε κανείς , και έτσι όπως εσύ θεωρείς οτι εγω δεν έχω κριτική ικανότητα , το ίδιο μπορώ να πω και εγω για σένα η για όποιον άλλον καταπίνει αμάσητο το όποιο επίσημο αφήγημά τους.

Εγω είχα πει και τότε αν θυμάσαι (λογικά με λίγο ψάξιμο θα μπορούσα να βρω το πόστ) οτι μπορεί να έπαιξε ρόλο και η υγρασία και ποιός ξέρει τι άλλο μπορει να πάιζει ρόλο που το αγνοώ , αλλά και η υγρασία μόνο σε συνδυασμό με την πολυκοσμία που υπάρχει στην θεσσαλονίκη μπορεί να έφταναν και να περισσευαν για να γίνει αυτή η έξαρση , μπορεί όλα αυτά να έπαιξαν 90% ρόλο και 10% η γιορτή , αλλά αν εσυ θες να πιστέψεις μόνο οτι λενε τα κανάλια ποιός είμαι εγω να σε εμποδίσω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τα δυο υποτιθέμενα μη RNA εμβόλια μήπως τελικά είναι RNA εμβόλια και αυτά ; Γιατί κάτι τέτοιο είπε σε πρόσφατη συνέντευξη ο Κούβελας , οτι χρησιμοποιούν τον αδενοιό σαν όχημα για να εισέλθει το RNA η το DNA , δεν ξέρω , το έψαξα και εγω λίγο στο ιντερνετ και βρήκα αυτό εδω που εξηγεί αναλυτικά πως λειτουργεί το johnson και απο οτι βλέπω μάλλον και αυτό με RNA έχει να κάνει.

Τα δυο μρνα χρησιμοποιουν νανολιπιδια που φερουν το γενετικο υλικο του κοβιντ ενω το αστρα και τζονσον χρησιμοποιουν τον αδενοιο ως μεταφορεα του γενετικου υλικου.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Τα δυο μρνα χρησιμοποιουν νανολιπιδια που φερουν το γενετικο υλικο του κοβιντ ενω το αστρα και τζονσον χρησιμοποιουν τον αδενοιο ως μεταφορεα του γενετικου υλικου.
Τα εξήγησε αναλυτικά και ο τύπος Σκότσμαν πιό πάνω , φαίνεται πως υπάρχει μια mRNA διαδικασία και στα δυο μη mRNA , αλλα διαφορετική απο τα άλλα :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ζαν μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλώ τι είναι το mrna και τι το mrna εμβόλιο που αποφεύγεις?
Απλά πράματα, με δικά σου λόγια...
Αφου το κανες τωρα δεν θελω να σε απογοητεύσω ρε προμοταρα.
Απλα κανε διαθηκη και δωσμου την cla να την πουλήσω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεύτερη δόση πριν από λίγο.

Όλα καλά!
Καλα μεσα σε μια 2 ωρες δεν φαινεται κατι μετα απο το 10ωρο θα μου πεις.
Αν δεν μπεις το βραδι στο σαιτ να γραψεις μαλακια θα ανησυχησω και θα ερθω στο πατρικο σου να σε δω.
Σημερα που εκανες το rna εμβολιο κοιτα μην παρεις κανα λεβιτρα και εχουμε αλλα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αν δεν μπεις το βραδι στο σαιτ να γραψεις μαλακια θα ανησυχησω και θα ερθω στο πατρικο σου να σε δω.
Ο θειτσος εχει παρενεργειες και χωρις το πειραματικο σκευασμα

Τοσο κουλησανο που εχει καταναλωσει τα τελευταια 2 χρονια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σε κάνα 10ωρο, την ώρα που εσύ θα τον παίζεις, εγώ μάλλον θα γαμάω... ή θα έχουμε πέσει για ύπνο :)

Ρώτα τη μαμά σου πρώτα αν σε αφήνει να βγαίνεις έξω το βράδια :)

Τα λεβίτρα τα έχω για να ξεκωλιάζω κάτι πουτανάκια στην ηλικία του φούρναρη μιας κι εσείς της ίδιας ηλικίας προτιμάτε την :jerking2: και σας τα τρώμε εμείς οι πρεσβύτεροι :)

Για απόψε με το μωρό είμαι ΟΚ, 1-2 της φτάνουν :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο θειτσος εχει παρενεργειες και χωρις το πειραματικο σκευασμα

Τοσο κουλησανο που εχει καταναλωσει τα τελευταια 2 χρονια
Ούτε μία!

Εσύ μην το κάνεις, ΟΚ? Μου το υπόσχεσαι αυτό, έτσι? :)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θειτσο αν εχω κανα γκουχου γκουχου ασπιρινουλα ποιυ ειναι και δοκιμασμενη 100 χρονια

Κορονοϊός: Η ασπιρίνη μπορεί να είναι πολύ σημαντική στο πώς περνάτε την COVID-19 – Τι να ξέρετε

Εσεις τρυπηθειτε στο ονομα του κοροιδοιου

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Φυσικά και δεν είσαι σαν κι εμένα! Εσύ σφουγγοκωλάριος του χασοδίκη είσαι για να απαντάς για λογαριασμό του!

Στο Δημόσιο δεν έχεις ελπίδα να σε βάλουν διότι τα Ελληνικά σου είναι 2ας δημοτικού!

Λαθροπάκης ή Τουρκαλβανός είσαι προφανώς!
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο γελοίος γίνεσαι οταν εσυ, ενας αμορφωτος ζητιάνος, κριτικάρεις εμένα για τη χρήση της Ελληνικής γλώσσας.

Εισαι εμφανώς κατώτερος σε διανοητικό επίπεδο, και κακώς έχεις την εντύπωση οτι έχεις το δικαίωμα να μου απευθύνεις το λόγο. Σε κατώτερους σαν εσένα απευθύνω το λόγο οταν το επιλέξω, και για να διασκεδάσω.

Δεν είναι δικό μου θέμα το οτι τρως φάπες κάθε μέρα στη δουλειά (λουστρος είπαμε οτι είσαι;)

Σε λυπάμαι ρε γύφτο, νομίζεις οτι όλοι είναι σαν εσένα και θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. Μέχρι εκει φτάνεις. Γύφτο τραβα γυάλισε κανα παπούτσι

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Οι άσχημοι κάνετε διδοσικα εμβόλια.
Όσοι είμαστε κουκλοι και βγάζουμε απευθείας ομορφες φωτογραφίες κάνουμε τζονσον.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι δεν μπορείς να απαντήσεις γιατί απλά είσαι ανίδεος και παπαγαλίζεις ότι μαλακία διαβάσεις...
(και κατόπιν με το κουτό σου το μυαλό την γράφεις όπως σε βολεύει)
εγώ, γνωρίζοντας το εκτεταμένο εύρος των ιατρικών και περί της βιολογίας γνώσεών σου, δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στο μεγαλείο ψυχής σου και να συνεχίσω - χωρίς άγχος χάρη εσού - να απολαμβάνω τις τελευταιές μου (κατ'εσέ) ώρες...:confused:
Προμοτορα οχι τωρα,εδω θα σε έχουμε να σε καμαρωνουμε.
Αλλα σε κανα 5αρι η 10αρι χρονια,τοτε να δω τι θα κανεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σε κάνα 10ωρο, την ώρα που εσύ θα τον παίζεις, εγώ μάλλον θα γαμάω... ή θα έχουμε πέσει για ύπνο :)

Ρώτα τη μαμά σου πρώτα αν σε αφήνει να βγαίνεις έξω το βράδια :)

Τα λεβίτρα τα έχω για να ξεκωλιάζω κάτι πουτανάκια στην ηλικία του φούρναρη μιας κι εσείς της ίδιας ηλικίας προτιμάτε την :jerking2: και σας τα τρώμε εμείς οι πρεσβύτεροι :)

Για απόψε με το μωρό είμαι ΟΚ, 1-2 της φτάνουν :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ούτε μία!

Εσύ μην το κάνεις, ΟΚ? Μου το υπόσχεσαι αυτό, έτσι? :)
Μας εχεις καταφλοσωσει στο ψεμα.
Ρε θα εισαι ταβλα το βραδι τι θα το κανεις το μωρο,να σου φτιαχνει τσαγακι η χαμομηλάκι??
Ποια ξεκωλιαζεις ρε που σε εχουμε κανει εδω μεσα προσωπικη μας πουτανιτσα.
Ποια μας τρωτε ρε χαζοβιολη??
Οτι περισσεύει το πεταμε και εσεις το μαζευετε.
Στειλε φωτογραφια απο το μωρο να δουμε αξιζει???

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297

Horny7

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
2.292

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο γελοίος γίνεσαι οταν εσυ, ενας αμορφωτος ζητιάνος, κριτικάρεις εμένα για τη χρήση της Ελληνικής γλώσσας.

Εισαι εμφανώς κατώτερος σε διανοητικό επίπεδο, και κακώς έχεις την εντύπωση οτι έχεις το δικαίωμα να μου απευθύνεις το λόγο. Σε κατώτερους σαν εσένα απευθύνω το λόγο οταν το επιλέξω, και για να διασκεδάσω.

Δεν είναι δικό μου θέμα το οτι τρως φάπες κάθε μέρα στη δουλειά (λουστρος είπαμε οτι είσαι;)

Σε λυπάμαι ρε γύφτο, νομίζεις οτι όλοι είναι σαν εσένα και θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. Μέχρι εκει φτάνεις. Γύφτο τραβα γυάλισε κανα παπούτσι
Εσύ γερμανοτσολιά, κουκουλοφόρε, τσανακογλύφτη, σφουγγοκωλάριε του χασοδίκη, τα έγραψες από μόνος σου όλα αυτά ή κατέφυγες για βοήθεια στο αφεντικό σου που φοβάται να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Εσύ γερμανοτσολιά, κουκουλοφόρε, τσανακογλύφτη, σφουγγοκωλάριε του χασοδίκη, τα έγραψες από μόνος σου όλα αυτά ή κατέφυγες για βοήθεια στο αφεντικό σου που φοβάται να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση;
Τύπε είσαι χρόνια μαλάκας;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εσεις τρυπηθειτε στο ονομα του κοροιδοιου
Eγω ειλικρινα σού ευχομαι να ΜΗΝ κολλησεις και να μην μπορεις να παρεις ανασα, ώστε να σκυλομετανιωσεις για καθε μαλακία που εχεις γραψει με τοση ευκολια εδω μεσα.
Γιατι ο συγκεκριμενος ιος ειναι περιεργο πραγμα, κατι αρνητές του κωλου τους αρπαζει και τους ξεσκιζει, και μετα οι διαφοροι σαν του λογου σου βγαινουν και κανουν αναρτησεις "συγνωμη παιδια για αυτα που εγραφα, ειναι αγριο πραγμα, προσεχετε και εμβολιασθειτε".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom