Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εσύ γερμανοτσολιά πόσα κολαράκια γλύφεις κάθε μέρα με την ελπίδα να σε διορίσουν κάπου ή να σου δώσουν κάποια προαγωγή στο μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικό Δημόσιο;
Στο διορθωσα μαστορα προς το πιο ρεαλιστικο

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Εσύ γερμανοτσολιά
τι σημαίνει αυτό το γερμανοτζολιαζ; Δε μιλάς Ελληνικά ε;
πόσα κοκαλάκια γλύφεις κάθε μέρα με την ελπίδα να σε διορίσουν κάπου ή να σου δώσουν κάποια προαγωγή στο μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικό Δημόσιο;
Να με διορίσουν στο δημόσιο; Χααχααχααα

Νομίζεις οτι όλοι είναι σαν εσένα ρε πηθικα;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ολο και περισσοτεροι ανθρωποι εμβολιαζονται. Συναδελφοι μου ο ενας μετα τον αλλον ανακοινωνουν <Πηγα κι εκανα το εμβολιο.> Συγγενεις μου εχουν κανει σχεδον ολοι. Εμβολιο Φαιζερ, χωρις καμια ενοχληση. Το ραντεβου μου που εχω κλεισει εδω και καιρο για εμβολιασμο με Φαιζερ πλησιαζει (αρχες Ιουλιου). Οποτε θα πρεπει να παρω θεση. Ακουω ολο αυτο το διαστημα και τις δυο αποψεις. Γραφονται επιχειρηματα και απο τις πλευρες. Θα χρειαστω αξιοπιστη σοβαρη συμβουλη με επιχειρηματα. Θα παρακαλεσω τον Πουσυ Βαγκον και Ζαν Κλωντ που εχουν γραψει καποια επιχειρηματα, να γραψουν κατι ακομη ωστε να μπορεσω να παρω μια αποφαση,

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Ολο και περισσοτεροι ανθρωποι εμβολιαζονται. Συναδελφοι μου ο ενας μετα τον αλλον ανακοινωνουν <Πηγα κι εκανα το εμβολιο.> Συγγενεις μου εχουν κανει σχεδον ολοι. Εμβολιο Φαιζερ, χωρις καμια ενοχληση. Το ραντεβου μου που εχω κλεισει εδω και καιρο για εμβολιασμο με Φαιζερ πλησιαζει (αρχες Ιουλιου). Οποτε θα πρεπει να παρω θεση. Ακουω ολο αυτο το διαστημα και τις δυο αποψεις. Γραφονται επιχειρηματα και απο τις πλευρες. Θα χρειαστω αξιοπιστη σοβαρη συμβουλη με επιχειρηματα. Θα παρακαλεσω τον Πουσυ Βαγκον και Ζαν Κλωντ που εχουν γραψει καποια επιχειρηματα, να γραψουν κατι ακομη ωστε να μπορεσω να παρω μια αποφαση,
Βρήκες τον Ζαν Κλοντ για να πάρεις απόφαση;
Είσαι άξιος της μοίρας σου και ότι σε φωτίσει ο Ζαν να κάνεις.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
τι σημαίνει αυτό το γερμανοτζολιαζ; Δε μιλάς Ελληνικά ε;

Να με διορίσουν στο δημόσιο; Χααχααχααα

Νομίζεις οτι όλοι είναι σαν εσένα ρε πηθικα;
Φυσικά και δεν είσαι σαν κι εμένα! Εσύ σφουγγοκωλάριος του χασοδίκη είσαι για να απαντάς για λογαριασμό του!

Στο Δημόσιο δεν έχεις ελπίδα να σε βάλουν διότι τα Ελληνικά σου είναι 2ας δημοτικού!

Λαθροπάκης ή Τουρκαλβανός είσαι προφανώς!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Βρήκες τον Ζαν Κλοντ για να πάρεις απόφαση;
Είσαι άξιος της μοίρας σου και ότι σε φωτίσει ο Ζαν να κάνεις.
Μιλαγα με καποιον που ετρεξε και εκανε εμβολιο. Φαιζερ. Καμια παρενεργεια. Και μου ειπε <Ακουω τις αποψεις που λενε για επικινδυνοτητα αυτων των εμβολιων, μετα απο χρονια. Πραγματικα δε μπορω να πω με σιγουρια. Κανεις δε ξερει. Απλως φοβομουν τον ιο και ετρεξα να κανω το εμβολιο. >

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Μιλαγα με καποιον που ετρεξε και εκανε εμβολιο. Φαιζερ. Καμια παρενεργεια. Και μου ειπε <Ακουω τις αποψεις που λενε για επικινδυνοτητα αυτων των εμβολιων, μετα απο χρονια. Πραγματικα δε μπορω να πω με σιγουρια. Κανεις δε ξερει. Απλως φοβομουν τον ιο και ετρεξα να κανω το εμβολιο. >
Θα βρεις δέκα να σου πουν ότι είχαν πόνο μετά και δέκα που θα σου πουν ότι δεν ένιωσαν τίποτα μετά.
Δηλαδή εσύ με το μυαλό σου τι συμπέρασμα θα βγάλεις;;

Δεν καταλαβαίνεις ότι οι παρενέργειες δεν φαίνονται άμεσα αλλά μετά από χρόνια;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τι να πω :confused:
Θα κάνω μηνυση τη φαιζερ μέσω του αλεξ71 :headbaning2: :headbaning2:
Δεν αναλαμβανει αντεμβολιαστες ο αλεξ ειμαι σιγουρος.
Εδω μου λεγε οτι οποιος δεν κανει το εμβολιο έπρεπε να τιμωρείται
Αχαχαχαχαχαχα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Θα βρεις δέκα να σου πουν ότι είχαν πόνο μετά και δέκα που θα σου πουν ότι δεν ένιωσαν τίποτα μετά.

Ολα ειναι πιθανα. Κι αυτος που ηταν υπερμαχος του εμβολιου και ετρεξε να το κανει, ειπε οτι δε γνωριζει φυσικα τι επιφυλασει το μελλον. Αλλα το ιδιο ισχυει και για τα εμβολια που ηδη εχουμε κανει, απο μικροι, μεχρι στο Στρατο. Τα καναμε με τη σιγουρια οτι ειναι απαραιτητα και χρησιμα για την υγεια του ανθρωπου. Γιατι αυτα τα εμβολια ειναι κατι το διαφορετικο;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Δεν αναλαμβανει αντεμβολιαστες ο αλεξ ειμαι σιγουρος.
Εδω μου λεγε οτι οποιος δεν κανει το εμβολιο έπρεπε να τιμωρείται
Αχαχαχαχαχαχα
Φαίνεται ότι το όνειρό του ήταν να γίνει στρατοδίκης αλλά μετά την πτώση της χούντας αναγκάστηκε και έγινε χασοδίκης!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Θα σου πω αρχικα πως αν εισαι πανω απο 40 η εχεις υποκειμενα νοσηματα να το κανεις.
Αν ομως δεν εχεις τιποτα απο τα δυο τοτε δεν υπαρχει λογος.
Εγω ειχα για τις 27/5 και το ακυρωσα με αδενοεμβολιο.
Οσο και αν σου ακουγεται τρελο κανε αδενοεμβολιο αστρα η τζονσον παρα τα μρνα τα οποια στο μελλον δεν ξέρουμε τι επιπτωσεις θα εχουν..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Θα σου πω αρχικα πως αν εισαι πανω απο 40 η εχεις υποκειμενα νοσηματα να το κανεις.
Οσο και αν σου ακουγεται τρελο κανε αδενοεμβολιο αστρα η τζονσον παρα τα μρνα τα οποια στο μελλον δεν ξέρουμε τι επιπτωσεις θα εχουν..
Ανω των 40.
Το Φαιζερ ειναι καλο αλλα καινουριο, κανεις δε ξερει το μελλον.
Αστραζενεκα το εχουν απαγορευσει αλλα κρατη, και στην Ελλαδα υπηρχαν περιπτωσεις θρομβωσεων.

Αρχικα ειχα παρει αποφαση να μη κανω εμβολιο. Καθολου. Κι οτι γινει. Οσο περναει ο καιρος, το κανουν οσοι γνωριζω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Το ιδιο σκεφτομαι κι εγω για σενα παρα τις κατα καιρους διαφωνιες μας
Αυτή είναι η έννοια της Δημοκρατίας Άλεξ. Δύο Πολιτισμένοι άνθρωποι να μπορούν να συζητήσουν, έστω κι αν έχουν διαφορετικές απόψεις, χωρίς να βρίζει ο ένας τον άλλο, και χωρίς να καταφεύγουν σε χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη με τα τη γιορτή, όπου άλλοι δεν φόραγαν μάσκες, άλλοι τις φόραγαν στραβά, πασπάτευαν με τα βρωμόχερά τους τα αντίδωρα, κι έγλειψαν τον ίδιο κουτάλι κοινωνώντας, ήταν 9πλάσια σε αναλογία πληθυσμού από την Αττική. Κι έρχεσαι εσύ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΓΡΆΦΕΙΣ ... ενω μπορεί απλά να συνέπεσαν χρονικά..... Πληρώνεσαι καλά τουλάχιστον; ο ίδιος ο Υπουργός ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να το παραδεχτεί
«Θέλω να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδος, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης... Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, θυμίζω ότι αυτό ήταν το βασικότερο λάθος που έγινε στη Θεσσαλονίκη, και το παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός στη Βουλή».
πηγή https://www.naftemporiki.gr/story/1...-karantina-prin-ti-giorti-tou-agiou-dimitriou
Αυτό είναι το επίσημο αφήγημα , εγω δεν το πιστεύω τι να κάνουμε ; Αλλά έστω οτι μπορεί να ισχύει και να κάνω εγω λάθος , για την έξαρση της Αθήνας αργότερα ποιός έφταιγε , άραγε υπάρχει και εκεί κάποιο άλλο επίσημο αφήγημα που θα πρέπει να πιστέψουμε ;

Η μήπως υπάρχει λογική στο οτι κλείνω το λιανεμπόριο και δεν αφήνω ανοιχτά τα μαγαζιά με ένα άτομο ανα πόσα τετραγωνικά , αλλά ταυτόχρονα δεν κάνω κάτι για να περιορίσω τον συνωστισμό στα λεωφορεία ; Δηλαδή αν τα μαγαζιά ηταν ανοιχτά και μας έλεγαν οτι έφταιγε το λιανεμπόριο για την έξαρση θα έπρεπε να το πιστέψουμε ; Εγω πιό πολύ στα λεωφορεία θα στοιχημάτιζα παρόλο που το επίσημο αφήγημα ηταν σε κάποια φάση το δεν κολλάει στα λεωφορεία λόγω μάσκας.

Επίσης δεν χρειάζεται να πληρωθώ για να αμφισβητήσω το επίσημο αφήγημα , μπορώ να το κάνω και δωρεάν ... όπως και το κάνω καλή ωρα.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ανω των 40.
Το Φαιζερ ειναι καλο αλλα καινουριο, κανεις δε ξερει το μελλον.
Αστραζενεκα το εχουν απαγορευσει αλλα κρατη, και στην Ελλαδα υπηρχαν περιπτωσεις θρομβωσεων.

Αρχικα ειχα παρει αποφαση να μη κανω εμβολιο. Καθολου. Κι οτι γινει. Οσο περναει ο καιρος, το κανουν οσοι γνωριζω.
Εγω αν θα κανω θα κανω αδενοεμβολιο,παλια συνταγη δοκιμασμενη,σε αδενοιο εχουν το γενετικο υλικο του κοβιντ και ετσι δημιουργουνται τα αντισωματα.
Τωρα τα μρνα δεν τα εμπιστευομαι και οι επιπτωσεις θα φανουν στο μελλον.
Τζονσον η αστρα για μένα.
Το να παθεις θρομβωση ειναι σαν να πιασεις το τζοκερ,αν παιξεις τζοκερ νομιζεις θα πιασεις το 5 συν 1 οχι,τοτε γιατι να πιστευεις οτι θα παθεις θρομβο απο τα αδενοεμβολια.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Εγω αν θα κανω θα κανω αδενοεμβολιο,παλια συνταγη δοκιμασμενη,σε αδενοιο εχουν το γενετικο υλικο του κοβιντ και ετσι δημιουργουνται τα αντισωματα.
Τωρα τα μρνα δεν τα εμπιστευομαι και οι επιπτωσεις θα φανουν στο μελλον.
Τζονσον η αστρα για μένα.
Το να παθεις θρομβωση ειναι σαν να πιασεις το τζοκερ,αν παιξεις τζοκερ νομιζεις θα πιασεις το 5 συν 1 οχι,τοτε γιατι να πιστευεις οτι θα παθεις θρομβο απο τα αδενοεμβολια.
Τα δυο υποτιθέμενα μη RNA εμβόλια μήπως τελικά είναι RNA εμβόλια και αυτά ; Γιατί κάτι τέτοιο είπε σε πρόσφατη συνέντευξη ο Κούβελας , οτι χρησιμοποιούν τον αδενοιό σαν όχημα για να εισέλθει το RNA η το DNA , δεν ξέρω , το έψαξα και εγω λίγο στο ιντερνετ και βρήκα αυτό εδω που εξηγεί αναλυτικά πως λειτουργεί το johnson και απο οτι βλέπω μάλλον και αυτό με RNA έχει να κάνει.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Τα δυο υποτιθέμενα μη RNA εμβόλια μήπως τελικά είναι RNA εμβόλια και αυτά ; Γιατί κάτι τέτοιο είπε σε πρόσφατη συνέντευξη ο Κούβελας , οτι χρησιμοποιούν τον αδενοιό σαν όχημα για να εισέλθει το RNA η το DNA , δεν ξέρω , το έψαξα και εγω λίγο στο ιντερνετ και βρήκα αυτό εδω που εξηγεί αναλυτικά πως λειτουργεί το johnson και απο οτι βλέπω μάλλον και αυτό με RNA έχει να κάνει.

To ανέφερε και άλλο μέλος: και τα τέσσερα εμβόλια που ήρθαν στη χώρα μας είναι μεθόδου mRNA.
Τα Astra και Johnson χρησιμοποιούν αδενοϊό ενώ τα άλλα δύο χρησιμοποιούν νανολιπίδια.

Αυτό είναι το επίσημο αφήγημα , εγω δεν το πιστεύω τι να κάνουμε ; Αλλά έστω οτι μπορεί να ισχύει και να κάνω εγω λάθος , για την έξαρση της Αθήνας αργότερα ποιός έφταιγε , άραγε υπάρχει και εκεί κάποιο άλλο επίσημο αφήγημα που θα πρέπει να πιστέψουμε ;

Η μήπως υπάρχει λογική στο οτι κλείνω το λιανεμπόριο και δεν αφήνω ανοιχτά τα μαγαζιά με ένα άτομο ανα πόσα τετραγωνικά , αλλά ταυτόχρονα δεν κάνω κάτι για να περιορίσω τον συνωστισμό στα λεωφορεία ; Δηλαδή αν τα μαγαζιά ηταν ανοιχτά και μας έλεγαν οτι έφταιγε το λιανεμπόριο για την έξαρση θα έπρεπε να το πιστέψουμε ; Εγω πιό πολύ στα λεωφορεία θα στοιχημάτιζα παρόλο που το επίσημο αφήγημα ηταν σε κάποια φάση το δεν κολλάει στα λεωφορεία λόγω μάσκας.

Επίσης δεν χρειάζεται να πληρωθώ για να αμφισβητήσω το επίσημο αφήγημα , μπορώ να το κάνω και δωρεάν ... όπως και το κάνω καλή ωρα.
Καλά κάνεις και δεν πιστεύεις τα επίσημα διηγήματα προφανώς.
Κρούσματα "ασυμπτωματικά" (δεν υπάρχει σαν όρος αυτό) από tests τα οποία δεν έχουν κατασκευαστεί για να δείχνουν ποιοι είναι ασθενείς (το έχει πει ο ίδιος ο δημιουργός τους) στα οποία γίνονται παραπάνω κύκλοι από όσους συστήνονται.
Τα μέτρα που δεν έχουν καμία λογική και είναι αντικρουόμενα μεταξύ τους, δείχνουν πολλά από μόνα τους.

Scotsman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
12
Like
644
Πόντοι
990

Tα παλιότερα εμβόλια περιείχαν απλά απενεργοποιημένα ή αποδυναμωμένα αντιγόνα (ιούς, βακτήρια,κτλ) τα οποία αναγνωρίζονταν από τα λεμφοκύτταρα και ακολουθούσε η διαδικασία παραγωγής αντισωμάτων.

Τα νέα (μη-RNA) δεν περιέχουν mRNA. Περιέχουν απενεργοποιημένα αντιγόνα (σε αυτήν την περίπτωση τον αδενοϊό 26).
Τα αντιγόνα αυτά περιέχουν το DNA του ιού τροποποιημένου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να γίνει πολλαπλασιασμός του από το κύτταρο αφού εισέλθει σε αυτό.
Από το DNA αυτό του ιού διαβάζεται μόνο το γονίδιο που περιέχει την πληροφορία για την παραγωγή των πρωτεϊνών που χρησιμοποιεί ο ιός για να προσδεθεί και να εισέλθει στο κύτταρο (spikes).
Η πληροφορία αυτή μετατρέπεται σε μορφή mRNA (μεταγραφή).
Το κύτταρο χρησιμοποιεί αυτήν την mRNA πληροφορία για να παράξει αντίγραφα των spikes αυτών (μετάφραση).
Αφού παραχθούν τα spikes, απελευθερώνονται από το κύτταρα όπου και αναγνωρίζονται από τα λεμφοκύτταρα και πάει λέγοντας με την διαδικασία που χρσιμοποιεί το ανοσοποιητικό μας ώστε να παράξει αντισώματα.

Αντίστοιχα, αν ένα κύτταρο προσβληθεί από έναν κανονικό (μη τροποποιημένο) ιό, θα εισέλθει το DNA του στο κύτταρο, θα διαβάζονταν τα γονίδια του DNA, θα παραγόταν mRNA με την πληροφορία για την παραγωγή πρωτεϊνών απαραίτητων για των πολλαπλασιασμό του ιού, και ο ιός θα πολλαπλασιαζόταν.

Με λίγα λόγια η παραγωγή mRNA είναι ένα από τα στάδια, αλλά δεν περιέχεται στο ίδιο το εμβόλιο.

Τα mRNA εμβόλια που δεν χρησιμοποιούν κάποιον ιό για να "κουβαλήσει" την πληροφορία είναι λιγότερο ανθεκτικά καθώς το RNA είναι λιγότερο ανθεκτικό από το DNA και δεν έχουν την προστασία του πρωτεϊνικού περιβλήματος του ιού.
Για αυτό χρειάζεται να εφαρμοστούν διάφορες μέθοδοι και για την συντήρηση και μεταφορά τους (πχ χαμηλότερες θερμοκρασίες), και για να μην καταστραφούν αφού εισέλθουν στο σώμα μας (με χημικές τροποποιήσεις κατά την παραγωγή τους), και για να μπορέσει να εισέλθει στα κύτταρά μας (περιβάλλοντάς τα με νανοσωματίδια λιπιδίων).
Όμως έτσι αποφεύγεται η ανάγκη να "καλλιεργήθούν" τα αντιγόνα στο εργαστήριο προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα εμβόλια, κάτι πιο δύσκολο, χρονοβόρο και κοστοβόρο.
Αφού εισέλθει το mRNA στο κύτταρο ακολουθεί η ίδια διαδικασία που περιγράφηκε παραπάνω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

ενω του κορονοιου, της γριπης, της ιλαρας, του τετανου, της πολιομυελιτιδας κλπ οι παρενεργειες φαινονται πολυ πιο γρηγορα και επειδη ειναι χιλιαδες εως εκατομυρια φορες χειροτερες πανυγηριζουμε και κανουμε τα εμβολια καθε φορα απο τις 50 φορες που βγαλαν εμβολια εναντια σε τετοιες μολυσματικες νοσους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατι?

για να πεθανουν και του χρονου 73 κατω των 39 ετων και να γλυτωσουν 5-10 απο τα εμβολια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom