Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Τσιόδρας: Ένας στους 10 Έλληνες είχε ανοσία στον κορονοϊό το τέλος του 2020
Ένας στους δέκα Έλληνες εκτιμάται ότι είχε αντισώματα κορονοϊού στο τέλος του 2020, δηλαδή είχε νοσήσει από κορονοϊό, σύμφωνα με τα στοιχεία μελέτης τα οποία παρουσίασε σήμερα Τρίτη 6/4 ο γνωστό λοιμωξιολόγος και Τακτικός Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας.

Αρκετά με την τρομολαγνεία. Για σοβαρευτείτε λίγο. Θέλετε και στοιχεία ...
Μπουρδελιάρηδες της φακής :grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Άκουσα σήμερα πως και τα 4 εμβόλια που κυκλοφορούν στην χώρα μας είναι μεθόδου mRNA , απλά το άστρα και το τζόνσον χρησιμοποιούν τον αδενοιό για την είσοδο του mRNA , και τα άλλα δύο χρησιμοποιούν κάτι άλλο αντί για αδενοιό , δεν το πιασα καλά νομίζω τριγλυκερίδια η κάτι τέτοιο.

Ενω είχα την εντύπωση οτι τα mRNA εμβόλια ηταν μόνο το φάιζερ και το μοντέρνα , και νομίζω οι περισσότεροι αυτό πίστευαν , το οποίο απο οτι φαίνεται παίζει να μην ισχύει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ρομπερτ Κεννεντυ τζουνιορ.
Αντι-εμβολιαστης (γενικως, οχι μονο για τον κορωνοιο) και συνομωσιολογος.
Μια θλιβερη προσωπικοτητα.
Μακάρι να ισχύει αυτό που λέει για την πρόσβαση στα παιδιά μας, να έχω κάπου να τα αφήνω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Άκουσα σήμερα πως και τα 4 εμβόλια που κυκλοφορούν στην χώρα μας είναι μεθόδου mRNA , απλά το άστρα και το τζόνσον χρησιμοποιούν τον αδενοιό για την είσοδο του mRNA , και τα άλλα δύο χρησιμοποιούν κάτι άλλο αντί για αδενοιό , δεν το πιασα καλά νομίζω τριγλυκερίδια η κάτι τέτοιο.

Ρε τύπε, τι τριγλυκερίδια, τι νουκλεοτίδια, τι πολυαμίδια, τι πορνίδια, τι πριονίδια.

Άστο να πάει στο διάολο το γαμημένο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Ρε τύπε, τι τριγλυκερίδια, τι νουκλεοτίδια, τι πολυαμίδια, τι πορνίδια, τι πριονίδια.

Άστο να πάει στο διάολο το γαμημένο.
Ασε τα τριγλυκερίδια , είπα οτι δεν το άκουσα καλά , αυτό που έγραψα ισχύει η όχι ; Όπως έλεγε και σε προηγούμενο πόστ κάποιος μην κοιτάμε το δέντρο και δεν βλέπουμε το δάσος.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ασε τα τριγλυκερίδια , είπα οτι δεν το άκουσα καλά , αυτό που έγραψα ισχύει η όχι ; Όπως έλεγε και σε προηγούμενο πόστ κάποιος μην κοιτάμε το δέντρο και δεν βλέπουμε το δάσος.
Το τελευταίο το έγραψα εγώ.

Εν προκειμένω, μόλις πληροφορήθηκα από γνωστή μου στη Σουηδία ότι ο εμβολιασμός με ASTRA ZENEKA έχει ήδη απαγορευτεί και στην Σουηδία, χώρα συμπαραγωγής αυτού του εμβολίου!

Πρόβατα, τρέξτε να προλάβετε να εμβολιαστείτε!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Ενω είχα την εντύπωση οτι τα mRNA εμβόλια ηταν μόνο το φάιζερ και το μοντέρνα , και νομίζω οι περισσότεροι αυτό πίστευαν , το οποίο απο οτι φαίνεται παίζει να μην ισχύει.
Από ό,τι φαίνεται έχεις δίκιο, δυστυχώς!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Από ό,τι φαίνεται έχεις δίκιο, δυστυχώς!
Τότε πρέπει να δώσουμε το credit στον κύριο Κούβελα , γιατί απο αυτόν το άκουσα , απλά επειδή κάποιοι νομίζουν οτι ο συγκεκριμένος δεν είναι αξιόπιστος είπα να μην το αναφέρω αρχικά .... με την ευκαιρία εδω άλλος ένας συνομωσιολόγος επιστήμονας , η τουλάχιστον πολλά απο αυτά που λέει τα ακούμε υποτίθεται από συνομωσιολόγους.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Ειπα σε μια μουναρα που περιμενε να εμβολιαστει σε ουρα εμβολιαστικου κεντρου
Να μουνα εμβολιο να σε ριξω στο κρεβατι
Και ακουσα ενα ουστ ηλιθιε
Πινωντας τη φαντα μου η χυλοπιτα εξαερωθηκε στη στομαχα μου και ρευτηκα με ανακουφιση
Παιδες η φαντα σε προστατευει απο πασα νοσο
Το χω παρατηρησει
Οταν με πιανει μια κακοδιαθεσια η κανα συναχι η φαντα ειναι βαλσαμο

Θα την εχω αχωριστη μου φιλη στις βολτες στο μεταξουργειο

Εκει εχει και κατι μαυρα ανθρωπακια που λενε οτι σαν τα εκνευρισεις και σε δαγκασουν παραγεις αντισωματα απεναντι στα παντα μαζι και στον κορωναιο.
Καποιοι σκεφτηκαν να τα μαζευψουν απο τις χλεπες τους και να τα πουν πακι-ζερ η αστρα-πακιστανεκα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Νταξ μωρέ, μην τρελαίνεσαι.
Στύψε ΔΥΟ λεμόνια το πρωί και θα είσαι περδίκι!
Εγώ επειδή είμαι ''συνομωσιολόγος'' δεν έχω πρόβλημα, οι εμβολιασμένοι έχουν και θα έχουν για τα επόμενα 5 χρόνια της ζωής τους.

Φίλος μου που είχε αρρωστήσει οικογενειακώς από τον COVID19 πέρυσι τον Φεβρουάριο αρρώστησε ξανά τον προηγούμενο μήνα και έμεινε σε ΜΕΘ για 20 μέρες μαζί με άλλους 4 από τους οποίους οι 2 είχαν ήδη εμβολιαστεί πριν από λίγους μήνες!

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Κάτι η ενασχόληση με τα μαχητικά αθλήματα, κάτι η νοοτροπία των Ιαπώνων που τους θεωρώ πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, κάτι το μπουσίντο, κάτι η ιστορία τους που τη μελετώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κάτι οι Ιαπωνίδες που τις θεωρώ πολύ αισθησιακές γυναίκες.......
συμφωνώ ότι οι ιάπωνες είναι ιδιαίτερη περίπτωση λαού συνολικά, αν και προσωπικά δεν έχω πάψει να αμφιταλαντεύομαι συνεχώς αναμεσα στο + και το - στο πως τους βλέπω.
αλλά οι γιαπωνέζες αισθησιακές ; είχες εμπειρία και το λες αυτό ή έτσι σου φαίνονται ; από αυτά που ακούω για το πως είναι η σύγχρονη ζωή στην Ιαπωνία στο κομμάτι σχέσεις/ερωτικά δεν μου γεμίζουν το μάτι.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Εγώ επειδή είμαι ''συνομωσιολόγος'' δεν έχω πρόβλημα, οι εμβολιασμένοι έχουν και θα έχουν για τα επόμενα 5 χρόνια της ζωής τους.

Φίλος μου που είχε αρρωστήσει οικογενειακώς από τον COVID19 πέρυσι τον Φεβρουάριο αρρώστησε ξανά τον προηγούμενο μήνα και έμεινε σε ΜΕΘ για 20 μέρες μαζί με άλλους 4 από τους οποίους οι 2 είχαν ήδη εμβολιαστεί πριν από λίγους μήνες!

για πες γιατί με ζώνουν τα φίδια έτσι όπως τα γράφεις. τι θα γίνεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ; και γιατί 5 ; μετά τι ; θα σταματήσουν τα προβλήματα ή :priest: ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Και μετα ξυπνησες.

Κατ αρχην περσι τον Φεβρουαριο αποκλειεται να αρρωστησε οικογενειακως, εκτος αν ηταν το πρωτο κρουσμα.
Το πρωτο κρουσμα ηταν στις 26 Φεβρουαριου 2020.

5 κρεβατια ειχε η ΜΕΘ?
Και ειχαν εμβολιασθει οι 2 στους 4?
Πω πω...

Πειστικοτατος
Πες μας τωρα και προβατα παλι να ψαρωσουμε.
Τουλαχιστον σου δινουν κανενα καλο μισθο ή γραφεις μαλακιες ολη την ωρα για καμια τυροπιτα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ελα ρε φωτοδότα, εχουμε κανενα ψεκασμενο λινκ κανενος ψεκασμενου γιατρου που να μας το τεκμηριωνει αυτο?
Μωρε επρεπε με το που ανεβαινουν τετοια ποσταρισματα, να ερχεται η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να σας μαζευει και να σας κατασχει τον υπολογιστη.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ελα ρε φωτοδότα, εχουμε κανενα ψεκασμενο λινκ κανενος ψεκασμενου γιατρου που να μας το τεκμηριωνει αυτο?
Μωρε επρεπε με το που ανεβαινουν τετοια ποσταρισματα, να ερχεται η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να σας μαζευει και να σας κατασχει τον υπολογιστη.
Ενω ολατα αλλα περι κοροιδοιου εχουν τεκμηριωθει
Ασε ρε μαστορα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.285
Πόντοι
10.336

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.285
Πόντοι
10.336
εγω και με μια στειρωση ειμαι ικανοποιημενος. ας κρατησουν το πισι να γελαμε λιγο. Ακομα και οι τελευταιοι ηλιθιοι νιωθουν εξυπνοτεροι με αυτα που διαβαζουν εδω μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom