Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δε σε βλέπω διαβασμένο. Οι Παλαιστίνιοι είναι πάκηδες στην πραγματικότητα και μας το κρύβουν οι Σιωνιστές. Γιαυτό άλλωστε και ο Ερντογάν σε στενή συνεργασία με τον πάκη το Σαρίφ, στήριξαν τη Χεζμπολάχ στις τελευταίες ταραχές. Δε σκοπεύουν να επιτρέψουν στους "ΝΑΖΙ εβραίους" να εκδιώξουν τα αδέρφια τους Παλαιστίνιους από την προαιώνια πάκικη γη της Ιερουσαλήμ.
Ψάξου λίγο.....
Μέχρι το σημείο που εξηγούσες για τους "ΝΑΖΙ εβραίους" το είχα. Μετά μπερδεύτηκα.
Έτσι όμως γίνεται με το διάβασμα. Αν το αφήσεις σε αφήνει.
Δεν μακραίνει και το μαλλί να πεταχτώ σε κανέναν μπαρμπέρη για πρόχειρο σεμινάριο.
Αυτός θα ξέρει σίγουρα τις τελευταίες εξελίξεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΟΦ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “86% ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ PFIZER ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”. ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…​

Συνεχίζεται το έγκλημα των εμβολιασμών για τον κορονοϊό που ειδικά πλέον για τα παιδιά γίνεται ακόμη πιο ειδεχθές. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις επιστημονικές απόψεις που αναπτύσσονται κατά κόρο πια, επισημαίνοντας ότι ακόμη κι αν για τις μεγαλύτερες ηλικίες έχει κάποιο νόημα ο εμβολιασμός στις μικρότερες είναι τουλάχιστον περιττός αφού αποδεδειγμένα τα παιδιά δεν έχουν προβλήματα νόσησης.

Το έγκλημα παίρνει πλέον και τον χαρακτήρα του «εκ προμελέτης εγκλήματος» για το οποίο αργά ή γρήγορα θα στηθούν διεθνή δικαστήρια, θα γίνουν νέες Δίκες Νυρεμβέργης και οι σύγχρονοι Μένγκελε θα κληθούν να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν σκληρά.

Εγκληματιες

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Κανε στην ακρη

Αρχισαν οι παρενεργειες του χτικιου
Δεν ομιλώ τη ναζιστική, σόρυ μάστορα - μάθε να μιλάς Ελληνικά, ισως σε βοηθήσει και γενικοτερα

Πληρώνει καλά ρε συ το μακελειό; Θα μας δώσεις κανα ποσοστό για το τζέρτζελο που κάνουμε με τις ανοησίες που ποστάρεις;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Δεν ομιλώ τη ναζιστική, σόρυ μάστορα - μάθε να μιλάς Ελληνικά, ισως σε βοηθήσει και γενικοτερα

Πληρώνει καλά ρε συ το μακελειό; Θα μας δώσεις κανα ποσοστό για το τζέρτζελο που κάνουμε με τις ανοησίες που ποστάρεις;
Μακάρι να πληρώνεται γιατι αλλιώς σημαίνει οτι ειναι τέρμα ηλίθιος :idiot: :uglystupid:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Άντε ρε τύπε ξεδίπλωσέ το!
Μας ξεκινάς από τις κοινοτυπίες οτι ο Κένεντυ δολοφονήθηκε (λες και υπήρχε κάποια άλλη άποψη) για να το φέρεις εκεί που θες.
Πες μας λοιπόν για τον Πάκη.
να πω και γω με τη σειρά μου ότι δεν σε βλέπω ενημερωμένο. Φυσικά και δεν δολοφονήθηκε ο Κενεντυ ! απλά έπασχε από δομική αστάθεια των οστών του κρανίου που οι κομπογινιτες γιατροί που τον πρόσεχαν απέτυχαν αν διαγνώσουν εγκαίρως. Ε κάποια στιγμή ζόρισε παραπάνω έγινε ένα κρακ και φύγαν τα μυαλά έξω και πάει ο άνθρωπος. Τότε το διεθνές σύστημα των πολυεθνικών που ταϊζει τους σκιτζήδες γιατρούς για να καλύψει την ανευθυνότητά τους έστησε το σενάριο της δολοφονίας χαντακώνοντας τους αθώους που ντουφεκάγανε τα μπεκατσόνια .... κατάλαβες για τη συνομωσία μιλάμε ; :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αλλος χτικιοψεκασμενος με ορατες πλεονοι παρενεργειες του χτικιου

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
να πω και γω με τη σειρά μου ότι δεν σε βλέπω ενημερωμένο. Φυσικά και δεν δολοφονήθηκε ο Κενεντυ ! απλά έπασχε από δομική αστάθεια των οστών του κρανίου που οι κομπογινιτες γιατροί που τον πρόσεχαν απέτυχαν αν διαγνώσουν εγκαίρως. Ε κάποια στιγμή ζόρισε παραπάνω έγινε ένα κρακ και φύγαν τα μυαλά έξω και πάει ο άνθρωπος. Τότε το διεθνές σύστημα των πολυεθνικών που ταϊζει τους σκιτζήδες γιατρούς για να καλύψει την ανευθυνότητά τους έστησε το σενάριο της δολοφονίας χαντακώνοντας τους αθώους που ντουφεκάγανε τα μπεκατσόνια .... κατάλαβες για τη συνομωσία μιλάμε ; :hi:
Αυτό με το 'κρακ' με ανησύχησε τύπε μου.
Ελπίζω να μην είναι κολλητικό γιατι είχαμε εδώ στο bou παλαιά μέλη που αφού έγιναν επανειλημμένα σώβρακο, μετά κάνανε 'κρακ' και δεν τους ξανακούσαμε!
Κάτι ΧΑυγίτες που το γύρισαν Σύριζα, κάτι ακροαριστερούς που έριχναν γαμωμάνες και λοιπά ωδικά πτηνά.
Το τελευταίο που ακούσαμε από αυτούς ήταν ένα 'κρακ'. :confused:

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Αλλος χτικιοψεκασμενος με ορατες πλεονοι παρενεργειες του χτικιου
Ορολογία μακελειού
Εσυ την ετοίμασες, σωστά;
Λέγε τώρα, πόσα παίρνεις;
Θα δώσεις ποσοστά ρε ναζιστόμουτρο;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ορολογία μακελειού
Εσυ την ετοίμασες, σωστά;

Δεν το ειπα για σενα

Εσυ εισαι ψεκασμενος κλωνος και χωρις το χτικιο
Λέγε τώρα, πόσα παίρνεις;
Θα δώσεις ποσοστά ρε ναζιστόμουτρο;

Εχω κατι καλυτερο για σενα
Βοηθος μου να σκυβεις να μαζευεις το μολυβι οταν πεφτει
0.8€ το σκυψιμο

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Εχω κατι καλυτερο για σενα
Βοηθος μου να σκυβεις να μαζευεις το μολυβι οταν πεφτει
0.8€ το σκυψιμο
Σα να μιλάω με παιδάκι δημοτικού.

Αγόρι μου είσαι βλάκας;

Και κάτι άλλο - όσοι διαφημίζονται εδω μέσα πληρώνουν. Αν θες να ποστάρεις λινκ του εργοδότη σου θα πρέπει να πληρώσεις και εσύ

αντε ναζιστοπασόκε, νομίζεις οτι ήμαστε ίδιο επίπεδο.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, εγώ περιμένω από τον δικηγόρο και τους βοηθούς του εδώ να μου απαντήσουν στην παρακάτω ερώτηση

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Κούλη και την κυβέρνησή του που έκλεισαν τους οίκους ανοχής για τους Έλληνες επί 8 ολόκληρους μήνες και γιατί; (Αιτιολογημένη απάντηση δικηγόρε!)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ψαγμένο σε βλέπω στοκα :)
Κάτι η ενασχόληση με τα μαχητικά αθλήματα, κάτι η νοοτροπία των Ιαπώνων που τους θεωρώ πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, κάτι το μπουσίντο, κάτι η ιστορία τους που τη μελετώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κάτι οι Ιαπωνίδες που τις θεωρώ πολύ αισθησιακές γυναίκες.......

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Στις τελευταιες 20 σελίδες διαβασαμε και μαθαμε ότι:
-Τα λεμόνια και τα πορτοκάλια προστατευουν ΚΑΙ από τον κορονοιό.
-Oι Εβραίοι εμβολιάστηκαν με νερακι και εδωσαν στους Παλαιστίνιους το "δηλητηριο" της pfizer.
-Ο Παπανδρέου πεθανε από καρκίνο
Καλά,ο Αλβανός απαλάσσεται,μας σπαει τα ούμπαλα "μακελευοντας" στο "Pronews".
Στο μεταξυ δυο φιλοι μου που νοσησαν και το περασαν,ο ενας ταλαιπωρείται από επαναλαμβανόμενες βρογχιτιδες και εχει παντρευτει το εισπνεόμενο και ο άλλος -που σας ειχα πει οτι ηταν 25 μερες διασωληνωμενος στο Θριασιο τα Χριστούγεννα,θυμίζω,48 χρονών ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ και τρελος με τη Γυμναστική και τα Παρα-Πεντε,βγηκε 30 κιλά κατω σε μυικη μαζα και ακόμα περπαταει με τριποδο παρακαλώ μπαστουνακι!!Και οι δυο εχουν επίσης περιορισμενη γευση και οσφρηση,ανησυχο υπνο και λαχανιαζουν στα 10 μετρα περπατημα.
Επιπλέον σημερα στο Real ακουγα μια συνεντευξη μιας "αρνητριας",που εδωσε πριν δυο μηνες στο σταθμό ,επώνυμα,με ωραια επιχειρηματα και οχι τυπου τσιπακια,καρκινους κλπ.Ε,τη συνεντευξη την ξαναέπαιξαν σημερα γιατι η κυρία ,65 χρονων υγιεστατη όπως είπαν,κόλλησε,νοσηλεύθηκε,διασωληνωθηκε και τελικα πεθανε χτες..
Συνεχιστε τωρα τις μαλακιες με τα πορτοκάλια,τους Εβραιους,τον Κενεντυ και το Μιτεραν..
Εγω τελείωσα με τις δοσεις pfizer-δεν καταλαβα Χριστό- και περιμενω να περασω ενα ει δυνατον νορμαλ καλοκαίρι..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Στις τελευταιες 20 σελίδες διαβασαμε και μαθαμε ότι:
-Τα λεμόνια και τα πορτοκάλια προστατευουν ΚΑΙ από τον κορονοιό.
-Oι Εβραίοι εμβολιάστηκαν με νερακι και εδωσαν στους Παλαιστίνιους το "δηλητηριο" της pfizer.
-Ο Παπανδρέου πεθανε από καρκίνο
Καλά,ο Αλβανός απαλάσσεται,μας σπαει τα ούμπαλα "μακελευοντας" στο "Pronews".
Στο μεταξυ δυο φιλοι μου που νοσησαν και το περασαν,ο ενας ταλαιπωρείται από επαναλαμβανόμενες βρογχιτιδες και εχει παντρευτει το εισπνεόμενο και ο άλλος -που σας ειχα πει οτι ηταν 25 μερες διασωληνωμενος στο Θριασιο τα Χριστούγεννα,θυμίζω,48 χρονών ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ και τρελος με τη Γυμναστική και τα Παρα-Πεντε,βγηκε 30 κιλά κατω σε μυικη μαζα και ακόμα περπαταει με τριποδο παρακαλώ μπαστουνακι!!Και οι δυο εχουν επίσης περιορισμενη γευση και οσφρηση,ανησυχο υπνο και λαχανιαζουν στα 10 μετρα περπατημα.
Επιπλέον σημερα στο Real ακουγα μια συνεντευξη μιας "αρνητριας",που εδωσε πριν δυο μηνες στο σταθμό ,επώνυμα,με ωραια επιχειρηματα και οχι τυπου τσιπακια,καρκινους κλπ.Ε,τη συνεντευξη την ξαναέπαιξαν σημερα γιατι η κυρία ,65 χρονων υγιεστατη όπως είπαν,κόλλησε,νοσηλεύθηκε,διασωληνωθηκε και τελικα πεθανε χτες..
Συνεχιστε τωρα τις μαλακιες με τα πορτοκάλια,τους Εβραιους,τον Κενεντυ και το Μιτεραν..
Εγω τελείωσα με τις δοσεις pfizer-δεν καταλαβα Χριστό- και περιμενω να περασω ενα ει δυνατον νορμαλ καλοκαίρι..
Να είσαι σίγουρος πως οι ψεκασμένοι θεωρούν ΚΑΙ όσα γράφεις εσύ, αλλά ΚΑΙ το θάνατο της αρνήτριας κατασκευασμένα ψέματα. Κι επειδή ίσως δεν έχουν βαρύ περιστατικό στον κύκλο τους, θα συνεχίσουν να λένε για λεμόνια και πορτοκάλια. Και πάλι καλά να λες. Εδώ υπάρχουν κατά δήλωσή τους Νοσηλευτές που προτείνουν πυροβασία.
Τελετή πυροβασίας χωρίς τα μέτρα προστασίας από τον ιό, πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος, από ομάδα υποστηρικτών εναλλακτικών θεραπειών. Ο επικεφαλής, ο οποίος μάλιστα δηλώνει νοσηλευτής στον Ευαγγελισμό, υποστηρίζει, ότι... η φωτιά σκοτώνει τον κοροναϊό.
πηγή https://www.alphatv.gr/news/koinoni...in-akadimia-platonos-i-fotia-skotonei-ton-io/

• Ουάου
Αντιδράσεις: alpula

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.258
Πόντοι
1.056
24 ώρες μετά την δεύτερη δόση Pfizer και όλα under control.... όπως είπε και ο προγράφων .... το ίδιο επιθυμούμε και δι' υμάς...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
εχω κινδυνευσει ηδη απειρα απο τον ιο τυπε... δεν ειδα καμια ζημια να γινεται και δε την εχω και φοβο!
εσυ μπορεις να κανεις αφοβα το εμβολιο κατα του φοβου σου. εγω δεν εχω ουτε αυτον.
Δικαιωνεις την προσωνυμια σου...κατσαπλιας με κοινωνικη ευθυνη ειναι σαν παρθενα στα λατρεμενα μας ιδρυματα...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom