Έτσι μπράβο, Jimmy, κάνε μου διαφήμιση!μην τον ακους σαββα ειναι μια/ενας ο ωριων ... σιγουρα ολες τις συμφορουμίτισες τις εχει πελατισσες στο μαγαζι και τις πουλαει βρακακια
Εδώ το καλό βρακί! Πάρε πάρε!!
Έτσι μπράβο, Jimmy, κάνε μου διαφήμιση!μην τον ακους σαββα ειναι μια/ενας ο ωριων ... σιγουρα ολες τις συμφορουμίτισες τις εχει πελατισσες στο μαγαζι και τις πουλαει βρακακια
επεσε για υπνο ο καπτεν τα χρονια βλεπεις παντως αργυροτοξε βλεπω μας εβαλες τα γυαλια σε ολους και επιταφιους πας και γκομενες και στο μπου ολα τα προλαβαινεις - μαλλον εγω και ο καπτεν θα χρειαστουμε συμβουλες αντοχης και διαρκειαςΑργυροτοξος παρακαλώ...
Τζαστ Αργυροτοξος...θενκς!aka SilverBowman
Στην διάθεση σας!επεσε για υπνο ο καπτεν τα χρονια βλεπεις παντως αργυροτοξε βλεπω μας εβαλες τα γυαλια σε ολους και επιταφιους πας και γκομενες και στο μπου ολα τα προλαβαινεις - μαλλον εγω και ο καπτεν θα χρειαστουμε συμβουλες αντοχης και διαρκειας
Στην διάθεση σας!
Μπορεί να σε έκανα φίρμα αλλά για μένα θα μείνεις πάντα ο Αργύρης, ο φίλος μου.Αργυροτοξος παρακαλώ...
Εσύ σταμάτα να παρατάς το Πι γιατί θα φας τα μούτρα σου. Όταν φτάσω τα χρόνια σου (δύσκολο αλλά λέμε) ελπίζω να μην λέω τέτοια ανοϊκά ρε Τζιμυ.επεσε για υπνο ο καπτεν τα χρονια βλεπεις παντως αργυροτοξε βλεπω μας εβαλες τα γυαλια σε ολους και επιταφιους πας και γκομενες και στο μπου ολα τα προλαβαινεις - μαλλον εγω και ο καπτεν θα χρειαστουμε συμβουλες αντοχης και διαρκειας
Σου πήρε το σταυρουδάκι το χρυσό ;Σε κάποια φάση έφυγε και δεν γύρισε...πήρε κάτι από εμένα μαζί της....ας είναι καλά όπου είναι.
Εσύ απλώς να θυμάσαι ποιος εμπνευσμένος νους στο άνοιξε αυτό το στρινγκάδικο και σε έσωσε από το να σε εντοπίσει ο συζυγούλης σου.Έτσι μπράβο, Jimmy, κάνε μου διαφήμιση!
Εδώ το καλό βρακί! Πάρε πάρε!!
μπορει να εισαι θαλασσολυκος καπτεν αλλα τωρα ειμαστε σε στερια και σε στερια σπανια χανω το πολυ-πολυ ισοπαλια να φερωτο ΠΙ το κουβαλω για ξεκαρφωμα ειναι κουφιο απο μεσα και εχω κρυμμενα στιλεταΕσύ σταμάτα να παρατάς το Πι γιατί θα φας τα μούτρα σου. Όταν φτάσω τα χρόνια σου (δύσκολο αλλά λέμε) ελπίζω να μην λέω τέτοια ανοϊκά ρε Τζιμυ.
Μα ποιος είσαι; Ο Γούλβεριν; Υποκλίνομαι παππού. Όλα τα ξέρεις εσύμπορει να εισαι θαλασσολυκος καπτεν αλλα τωρα ειμαστε σε στερια και σε στερια σπανια χανω το πολυ-πολυ ισοπαλια να φερωτο ΠΙ το κουβαλω για ξεκαρφωμα ειναι κουφιο απο μεσα και εχω κρυμμενα στιλετα
λιγο εριδα δε βλαπτει καπτεν -ισα-ισα τονωνει και κραταει σε φορμα τα γερικα μας κορμιαΜα ποιος είσαι; Ο Γούλβεριν; Υποκλίνομαι παππού. Όλα τα ξέρεις εσύ
Ό,τι πεις. Τα βάζω εγώ με αρχαίους; Όχι. Άκου εκεί νεναυάγηκε...λιγο εριδα δε βλαπτει καπτεν -ισα-ισα τονωνει και κραταει σε φορμα τα γερικα μας κορμια
Το αργυροτόξος θυμίζει όνομα ομοφυλόφιλου πατρίκιου της εποχής του Ρωμανού Διογένη....Τζαστ Αργυροτοξος...θενκς!
Μπαχαλακιδες μουνοπανα , ζηλεψαν που παει καλα και γραφει ο κοσμος και ηρθαν να το διαλυσουνΑρχαιοι με όλο το σεβασμό, το γαμησατε το νήμα ρε νιαμου
ΝΑΙΜπαχαλακιδες μουνοπανα , ζηλεψαν που παει καλα και γραφει ο κοσμος και ηρθαν να το διαλυσουν
Είσαι ο τέταρτος που μας το λέει. Έχεις δίκιο.Αρχαιοι με όλο το σεβασμό, το γαμησατε το νήμα ρε νιαμου
Φεύγω επειδή σας εκτιμώ πολύ κ. Νίπλη. Εγώ ρώτησα ένα ανώνυμο προφίλ ποιο είναι το πιο βρώμικο πράγμα που θέλει να ζητήσει και τα έκαναν πουτάνα όλα για να υπεκφύγουνΜπαχαλακιδες μουνοπανα , ζηλεψαν που παει καλα και γραφει ο κοσμος και ηρθαν να το διαλυσουν
εχεις νευρα σε καταλαβαινω σου χαλασα το μεσημεριανό υπνο οι ηλικιωμενοι πρεπει να ξεκουραζονται το νεναυαγηκα δεν σου αρεσει δεν πειραζει αρεσει σε εμενα οταν τρωω ...τρωω για γεμισω το δικο μου στομαχι οχι των αλλωνΌ,τι πεις. Τα βάζω εγώ με αρχαίους; Όχι. Άκου εκεί νεναυάγηκε...
Πάλι μαλώνετε;Ό,τι πεις. Τα βάζω εγώ με αρχαίους; Όχι. Άκου εκεί νεναυάγηκε...