argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.856
- Πόντοι
- 9.297
Είναι μια εκ των υπερτριακοσιων προσωνυμιων του θεού Απόλλωνα...Το αργυροτόξος θυμίζει όνομα ομοφυλόφιλου πατρίκιου της εποχής του Ρωμανού Διογένη....
Είναι μια εκ των υπερτριακοσιων προσωνυμιων του θεού Απόλλωνα...Το αργυροτόξος θυμίζει όνομα ομοφυλόφιλου πατρίκιου της εποχής του Ρωμανού Διογένη....
Πάλι μαλώνετε;
Κάνε το σώμα σου ασπίδα που θα την τρυπήσουν τα βέλη της μεταξύ μας έριδος....Πάλι μαλώνετε;
Πήρε την διάθεση μου να την ακολουθήσω αλλά έχασα τα ίχνη της....Μπορεί να σε έκανα φίρμα αλλά για μένα θα μείνεις πάντα ο Αργύρης, ο φίλος μου.
Εσύ σταμάτα να παρατάς το Πι γιατί θα φας τα μούτρα σου. Όταν φτάσω τα χρόνια σου (δύσκολο αλλά λέμε) ελπίζω να μην λέω τέτοια ανοϊκά ρε Τζιμυ.
Σου πήρε το σταυρουδάκι το χρυσό ;
Εσύ απλώς να θυμάσαι ποιος εμπνευσμένος νους στο άνοιξε αυτό το στρινγκάδικο και σε έσωσε από το να σε εντοπίσει ο συζυγούλης σου.
Όλα εγώ πια;
Τελικά μόνο ο κινέζος είναι ξήγας
Ευτυχώς δεν με έκανες και πληβείο...Το αργυροτόξος θυμίζει όνομα ομοφυλόφιλου πατρίκιου της εποχής του Ρωμανού Διογένη....
το σώμα μου ασπίδα;Κάνε το σώμα σου ασπίδα που θα την τρυπήσουν τα βέλη της μεταξύ μας έριδος....
Είναι μια εκ των υπερτριακοσιων προσωνυμιων του θεού Απόλλωνα...
Τι θέλεις ρε γαμημένε εσύ;Μπαχαλακιδες μουνοπανα , ζηλεψαν που παει καλα και γραφει ο κοσμος και ηρθαν να το διαλυσουν
Είπα να το παίξω λίγο άντρας.
Θαύματα μεγάλα γίνονται!!!
Τέτοια κάνεις και μας τρελαίνεις....Είπα να το παίξω λίγο άντρας.
Τέτοια κάνεις και τους τρελαίνεις αλλά εγώ τι κάνω και μου βουίζεις συνέχεια;Είπα να το παίξω λίγο άντρας.
Δεν σου αρέσει η Μάγια η μελισσούλα?Τέτοια κάνεις και τους τρελαίνεις αλλά εγώ τι κάνω και μου βουίζεις συνέχεια;
Δεν θέτε;Τέτοια κάνεις και τους τρελαίνεις αλλά εγώ τι κάνω και μου βουίζεις συνέχεια;
Δεν απαντούν με ερωτήσεις όταν ερωτά ο Κυβερνήτης, ναύτη.Δεν θέτε;
Αυτό με τον λόγο που δεν ζήτησα, δεκτόν. Συγγνώμη.Δεν απαντούν με ερωτήσεις όταν ερωτά ο Κυβερνήτης, ναύτη.
Όταν έχουν ερωτήσεις οι ναύτες, ζητούν τον λόγο και εαν τους δοθεί έχει καλώς.
Να τα αφήσεις αυτά τα κοριτσίστικα
Γάτα ο ΜούτσοςΑυτό με τον λόγο που δεν ζήτησα, δεκτόν. Συγγνώμη.
Κατά τα λοιπά, δεν απαντώ στα αυτονόητα.
Οσονούπω σκύλος, παρακαλώ.Γάτα ο Μούτσος
Θα πέσεις στα 4 δηλαδή?Οσονούπω σκύλος, παρακαλώ.
Σε σχέση με το πόσο χαμηλά έχω πέσει εδώ, τα 4 είναι σήκωμαΘα πέσεις στα 4 δηλαδή?