Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Που ξέρεις,μπορεί και να σου αρέσει....Σε σχέση με το πόσο χαμηλά έχω πέσει εδώ, τα 4 είναι σήκωμα
Οψόμεθα....
Που ξέρεις,μπορεί και να σου αρέσει....Σε σχέση με το πόσο χαμηλά έχω πέσει εδώ, τα 4 είναι σήκωμα
τι τσιμπησες;Που ξέρεις,μπορεί και να σου αρέσει....
Οψόμεθα....
Μουσακά και μπρόκολο.τι τσιμπησες;
κοκορετσακι,πατατες μακκεην,σαλατουλαΜουσακά και μπρόκολο.
Εσύ?
Τι μακκέην ρε μαλάκα.....κοκορετσακι,πατατες μακκεην,σαλατουλα
ποσο γλυκος και τρυφερος εισαι ρε φιλε αθηναιο?κοκορετσακι,πατατες μακκεην,σαλατουλα
καποιες φορες τις γουσταρω..τις σμαιλ και τις μπαρμπεκιουΤι μακκέην ρε μαλάκα.....
Φρέσκες δεν έχει ο μανάβης σου?
Τις φτιάχνω και εγω έτσι με φρέσκιες.καποιες φορες τις γουσταρω..τις σμαιλ και τις μπαρμπεκιου
φτιαξε ρε ,μουνη και φερε μουΤις φτιάχνω και εγω έτσι με φρέσκιες.
Σε μια άλλη ζωή ήμουν σεφ.
Έχουν πάει όλοι στο νήμα του Εμμανουήλ που γίνεται Ο χαμός...Aρχισε να παραπαιει το νημα
εχει δικιο ο αριονας πως στο μπουτσο λεγεται να πουμε. μιλαμε για φουλ εξαητινγκ νήμα να διαβαζεις δέκα σελιδες ερήμην πυρφορισμα με τυπο καπταιν. νικάει ακομα και ατάκες πηγες φινο κλπAρχισε να παραπαιει το νημα
κυριε ρετρο γιατι δεν χαμογελατε ποτε ωριων και καπτεν ειναι πολυ καλα παιδια να τους κανετε φιλουςεχει δικιο ο αριονας πως στο μπουτσο λεγεται να πουμε. μιλαμε για φουλ εξαητινγκ νήμα να διαβαζεις δέκα σελιδες ερήμην πυρφορισμα με τυπο καπταιν. νικάει ακομα και ατάκες πηγες φινο κλπ
Τι παιδί είσαι εσύ!κυριε ρετρο γιατι δεν χαμογελατε ποτε ωριων και καπτεν ειναι πολυ καλα παιδια να τους κανετε φιλους
E δεν γινεται δουλεια ετσι.Εχουμε και τον δικο σου που ποσταρει σεντονια για να την πει στον προσφρορακια.εχει δικιο ο αριονας πως στο μπουτσο λεγεται να πουμε. μιλαμε για φουλ εξαητινγκ νήμα να διαβαζεις δέκα σελιδες ερήμην πυρφορισμα με τυπο καπταιν. νικάει ακομα και ατάκες πηγες φινο κλπ
ο ρετρο ερχεται παντα οταν καποιος ξεχωριζει η εμφανιση του σημαινει συγχαρητήριαΤι παιδί είσαι εσύ!
Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι...
που παει το σαη ρε μαν. εγινε μέγας και ο αριονας να πουμε. που η μονη του συνεισφορά στο σαη ειναι να παιζει βικτορ βικτόρια με τους μύστεςE δεν γινεται δουλεια ετσι.Εχουμε και τον δικο σου που ποσταρει σεντονια για να την πει στον προσφρορακια.
Δεν πειράζει, να 'ναι καλά. Και αυτός και η οικογένειά του. Και όλη του η γειτονιά.ο ρετρο ερχεται παντα οταν καποιος ξεχωριζει η εμφανιση του σημαινει συγχαρητήρια
Τελικά τύπε ποιον παντρεύτηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ?Έχουν πάει όλοι στο νήμα του Εμμανουήλ που γίνεται Ο χαμός...
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται! - bourdela.com forum