Νέα

Ποιό είναι το πιο βρόμικο πράγμα που έχετε κάνει ή ζητήσει;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Δεν έρχομαι εγώ. Έχω απαράβατο κανόνα να μην συναντήσω κανέναν συμφουρμίτη. Θα μαθαίνω τα νέα σας από μακριά. :smiling-face-with-heart-eyes:
Disappointed Wes Bentley GIF by Yellowstone

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Παιδιά, βρείτε τα εσείς μεταξύ σας και να προσέχετε τον Αργύρη και τα δύο σας. Αν σας πει ότι είναι θεραπευτής αγκαλιάς, πείτε όχι.

Ο Καπετάνιος προτιμά να κολυμπά μέσ'τα μουνιά και δεν συγχρωτιζεται με ανώμαλους κυρίους, μούτσους και χριστιανούς.
Να προσέχετε και εσείς να μην πνιγείτε από το πολύ μουνί, Καπετάνιε μου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Έχω την εντύπωση τελικά ότι τον ξεσκονίζεις τον κουραμπιέ.....

:confused:
Κρατάω δυνάμεις για την κατάλληλη ώρα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αφού και πέρυσι πριν την μαγειρίτσα γάμησες. Γι αυτό άλλωστε παρακολουθείς την ανάσταση στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών. Δεν τα λες και πολύ ιερά σήμερα κι ανησυχώ
Με μπερδεύεις με κάποιον άλλον ...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Δεν έρχομαι εγώ. Έχω απαράβατο κανόνα να μην συναντήσω κανέναν συμφουρμίτη. Θα μαθαίνω τα νέα σας από μακριά. :smiling-face-with-heart-eyes:
Αχ , πόσο αποφασισμένος φαίνεσαι βρε μούτσο.... Μας έκοψες τα πόδια τώρα. Δεν πέτυχε το κόλπο ρε Μαρκήσιε. Τσάμπα μάθαμε αποξω τόσες ατάκες.
Να προσέχετε και εσείς να μην πνιγείτε από το πολύ μουνί, Καπετάνιε μου.
Ο πνιγμός είναι έντιμος θάνατος για έναν θαλασσόλυκο, ναυτάκι .

Τώρα να με συγχωρείτε, έχω κάτι επείγουσες δουλειές

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Αχ , πόσο αποφασισμένος φαίνεσαι βρε μούτσο.... Μας έκοψες τα πόδια τώρα. Δεν πέτυχε το κόλπο ρε Μαρκήσιε. Τσάμπα μάθαμε αποξω τόσες ατάκες.

Ο πνιγμός είναι έντιμος θάνατος για έναν θαλασσόλυκο, ναυτάκι .

Τώρα να με συγχωρείτε, έχω κάτι επείγουσες δουλειές
Δεν υπάρχει κανένα κόλπο καπετάνιε.

Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους στον κατάλληλο χωροχρόνο.

:cool2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.625
Πόντοι
3.506
Εγώ; Τι να κάνω εγώ; Να σας φέρνω τις πετσέτες;
Ωρίων καλά που είσαι καί εσύ αλλιώς θα είχαμε σκοτωθεί όλοι -. ειρηνευτικη δύναμη του ΟΗΕ είσαι ένα κυανό κράνος στο λιτό σού άβαταρ θα ταίριαζε :angel: ο καπετάνιος από τι βλέπω έφυγε πρώτος μετά σου λέει ο καπετάνιος εγκαταλείπει το πλοίο τελευταίος :confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Μην τσιμπάτε, έτσι τα λέω αυτά, για τους άλλους, εσείς ανήκετε σε άλλο μισθολόγιο. :2funny:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Ωρίων καλά που είσαι καί εσύ αλλιώς θα είχαμε σκοτωθεί όλοι -. ειρηνευτικη δύναμη του ΟΗΕ είσαι ένα κυανό κράνος στο λιτό σού άβαταρ θα ταίριαζε :angel: ο καπετάνιος από τι βλέπω έφυγε πρώτος μετά σου λέει ο καπετάνιος εγκαταλείπει το πλοίο τελευταίος :confused:
Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, Jimmy. Κερδίζουμε περισσότερα έτσι. Δεν μου αρέσει η διάσπαση.

Ο Καπετάνιος είναι από νωρίς στις επάλξεις. Πρέπει να ξεκουραστεί και αυτός, για να μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Άνθρωπος είναι, δεν είναι μηχανή.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.625
Πόντοι
3.506
Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, Jimmy. Κερδίζουμε περισσότερα έτσι. Δεν μου αρέσει η διάσπαση.

Ο Καπετάνιος είναι από νωρίς στις επάλξεις. Πρέπει να ξεκουραστεί και αυτός, για να μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Άνθρωπος είναι, δεν είναι μηχανή.
Μέγας είσαι καί μέγιστα τα λόγια σου Ωρίων :smiling-face-with-heart-eyes:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536

Πες τα ρε Ρίο. Πρέπει να ρίξω έναν ύπνο σε κάποιο τίμιο ξενοδοχείο κι εγώ. Όλο βράδυ δούλευα
ο καπετάνιος από τι βλέπω έφυγε πρώτος μετά σου λέει ο καπετάνιος εγκαταλείπει το πλοίο τελευταίος :confused:
Σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά ρε Τζίμυ και θα στην χαρίσω πάλι.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Ισχύει και για συμφορουμίτισες η απαγόρευση ;
Αλλά θα μου πείς αυτές είναι το 0.01 % του φόρουμ η κάπου εκεί :confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Ναι, για όλους. Είμαι πολύ ευέξαπτος και αρπάζομαι εύκολα και το αποφεύγω γενικώς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Παιδιά, βρείτε τα εσείς μεταξύ σας και να προσέχετε τον Αργύρη και τα δύο σας. Αν σας πει ότι είναι θεραπευτής αγκαλιάς, πείτε όχι.

Ο Καπετάνιος προτιμά να κολυμπά μέσ'τα μουνιά και δεν συγχρωτιζεται με ανώμαλους κυρίους, μούτσους και χριστιανούς

Αργύρη, μην το παρακάνεις .
Αργυροτοξος παρακαλώ...

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.625
Πόντοι
3.506
μην τον ακους σαββα ειναι μια/ενας ο ωριων ... σιγουρα ολες τις συμφορουμίτισες τις εχει πελατισσες στο μαγαζι και τις πουλαει βρακακια:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom