jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.165
- Πόντοι
- 3.506
πραγματικα δεν ξερω -μεχρι στιγμης δεν εχω βρει θεο ουτε αυτος εχει βρει εμενα αλλα φυσικα δεν αποκλειω τιποταΥπάρχει.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
πραγματικα δεν ξερω -μεχρι στιγμης δεν εχω βρει θεο ουτε αυτος εχει βρει εμενα αλλα φυσικα δεν αποκλειω τιποταΥπάρχει.
Το ότι υπάρχεις είναι θέλημα Θεού...πραγματικα δεν ξερω -μεχρι στιγμης δεν εχω βρει θεο ουτε αυτος εχει βρει εμενα αλλα φυσικα δεν αποκλειω τιποτα![]()
Καλημέρα Αργύρη. Όταν δεις αυτό το ποστ, απάντησέ μου, γιατί έχω αγωνία.Το ότι υπάρχεις είναι θέλημα Θεού...
Για ποιον μιλάμε τώρα;Λοιπόν, αν κάποιος γαμήσει Μ.Παρασκευή, αλλά ό,τι έκανε το έκανε από την θλίψη, αποζητώντας ανθρώπινη επαφή για να ξεχάσει τους Ιούδες, ποια ουράνια ποινή αντιμετωπίζει; Επίσης , αν εκτός από φυσιολογικό , έκαμε και πρωκτικό σεξ, αλλάζει κάτι;
Γενικά ρωτάω για να ξέρουμεΓια ποιον μιλάμε τώρα;
Α, λέω και εγώ.Γενικά ρωτάω για να ξέρουμε
Τι λες κι εσύ; Τι θα άλλαζε δηλαδή αν ρωτούσα για, π.χ. έναν φίλο ;Α, λέω και εγώ.
Για φίλο (με παριζάκι), δεν θα άλλαζε.Τι λες κι εσύ; Τι θα άλλαζε δηλαδή αν ρωτούσα για, π.χ. έναν φίλο ;
και γιατί θα άλλαζε αν έλεγα για εμένα; Δεν καταλαβαίνωΓια φίλο (με παριζάκι), δεν θα άλλαζε.
Αν λέγατε για εσάς, όμως, θα άλλαζε.
"Θλίψη" και "ανθρώπινη επαφή" εσείς;και γιατί θα άλλαζε αν έλεγα για εμένα; Δεν καταλαβαίνω
Α ναι. Ε δεν ρωτούσα για εμένα. Για πες μας εσύ , τι είναι το πιο βρώμικο που έχεις κάνει;"Θλίψη" και "ανθρώπινη επαφή" εσείς;
Δεν συνεβει με κορίτσι του επαγγέλματος αλλά σε καυλες ανεξέλεγκτου επιπέδου, ενώ έκανα γλυφοκωλι σε γκομενα, της έβαλα κωλο δάχτυλο και το έβγαλα γεμάτο μερεντα, κ το εγλειψα![]()
Επίσης χωρισμενο μιλφακι πάνω στο γαμηση κατουραγε μέσα σε ποτήρι, και τα πίναμε λες και ήταν πορτοκαλάδα, Θεέ μου σχγωραμε χρονιάρες μέρες
Για έναν τύπο που στραπόναρε η ντίβα.Για ποιον μιλάμε τώρα;
Αυτό το έχω μεγάλη ανάγκη να το ακούσω.....Α ναι. Ε δεν ρωτούσα για εμένα. Για πες μας εσύ , τι είναι το πιο βρώμικο που έχεις κάνει;
μην εισαι διαβολεας ρεΓια έναν τύπο που στραπόναρε η ντίβα.
![]()
Φίλε μου , μην βγάζεις τα άπλυτά σου στην φορά. Ίσως φταίς εσύ που δεν μπόρεσες να την ξεκλειδώσεις και σε ξεκλείδωσε αυτή.Για έναν τύπο που στραπόναρε η ντίβα.
![]()
Λέγε ρε.Φίλε μου , μην βγάζεις τα άπλυτά σου στην φορά. Ίσως φταίς εσύ που δεν μπόρεσες να την ξεκλειδώσεις και σε ξεκλείδωσε αυτή.