Νέα

Ποιό είναι το πιο βρόμικο πράγμα που έχετε κάνει ή ζητήσει;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Λέγε ρε.
Σου άνοιξε την ροδέλα?
Εγώ είμαι ενεργητικός.Δεν...

Έλα για πες,υπάρχει εχεμύθεια αδερφέ κάπτενΊγκλο.

:tooth:
Φίλε μου, ο Καπετάνιος είναι στρέιτ. Μην κοιτάς που σε κάνει παρέα επειδή έχει κατανόηση ακόμα και για όσους έχουν αυτήν την έξη. Το θέμα μας είναι εάν γαμώντας μουνι και κωλο Μ. Παρασκευή κινδυνεύει μια ψυχή ή όχι.
Κάπου εδώ είναι ο φίλος καπετάνιος παίζοντας με τους μούτσους @Ωρίων

gay GIF
Γιατί ποσταρεις τον αδερφό σου και τον ξάδερφο σου που μας έλεγες πριν;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Φίλε μου, ο Καπετάνιος είναι στρέιτ. Μην κοιτάς που σε κάνει παρέα επειδή έχει κατανόηση ακόμα και για όσους έχουν αυτήν την έξη. Το θέμα μας είναι εάν γαμώντας μουνι και κωλο Μ. Παρασκευή κινδυνεύει μια ψυχή ή όχι.

Γιατί ποσταρεις τον αδερφό σου και τον ξάδερφο σου που μας έλεγες πριν;
Εσένα πόσταρα....

Στο θέμα μας τώρα,δεν υπάρχει καμμια αμαρτία,γαμάτε άφοβα....

:zfuck:

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Εσένα πόσταρα....

Στο θέμα μας τώρα,δεν υπάρχει λαμμια αμαρτία,γαμάτε άφοβα....

Θα πω στην Ντίβα, σε πρώτη ευκαιρία, να μην σε σκίζει έτσι. Μας επρηξες χθες ότι είναι τσολιάς. Μετά κατάλαβα γιατί την λες έτσι. Είπε ότι στα ραντεβού σας σιγοτραγουδάς "είναι βαριά η πουτσα του τσολιά".

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
για πες το πιο βρωμικο που εχεις κανει
Με Κρητικιά μέσα σε στάβλο ανάμεσα σε αιγοπρόβατα και μετά πλύσιμο με νερό από γούρνα που πίναν νερό τα ζά.
Η τραγίλα δεν έφευγε για μέρες όσο και αν πλύθηκα....

:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Θα πω στην Ντίβα, σε πρώτη ευκαιρία, να μην σε σκίζει έτσι. Μας επρηξες χθες ότι είναι τσολιάς. Μετά κατάλαβα γιατί την λες έτσι. Είπε ότι στα ραντεβού σας σιγοτραγουδάς "είναι βαριά η πουτσα του τσολιά".
Καλά ναι,πες στην ντιβάρα Μαρκήσιος και θα σου πεί οτι θέλει ρεπό πριν την συνάντηση.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Καλά ναι,πες στην ντιβάρα Μαρκήσιος και θα σου πεί οτι θέλει ρεπό πριν την συνάντηση.

Λογικό. Θέλει να προετοιμαστεί ψυχολογικά για την βαρετή εμπειρία. Με εμένα το παίρνει μετά λόγω εξάντλησης.

Τέλος πάντων. Θα σταθώ στην βιβλιογραφία σου. Ίσως να μην θυμάσαι πια τι έγραφες τότε για όσες σε βάτεψαν με γκοντεμίς. Ως καλλιτέχνης όμως θα είσαι πάντα μεγάλος, Μαρκήσιε.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.842
Πόντοι
6.236

Λογικό. Θέλει να προετοιμαστεί ψυχολογικά για την βαρετή εμπειρία. Με εμένα το παίρνει μετά λόγω εξάντλησης.
Η παρεξήγηση θα λυθεί μόνο αν την πάρετε ταυτόχρονα. Η Diva θα αποφανθεί ποιος έχει δίκιο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.199
Πόντοι
9.297
Καλημέρα Αργύρη. Όταν δεις αυτό το ποστ, απάντησέ μου, γιατί έχω αγωνία.

Λοιπόν, αν κάποιος γαμήσει Μ.Παρασκευή, αλλά ό,τι έκανε το έκανε από την θλίψη, αποζητώντας ανθρώπινη επαφή για να ξεχάσει τους Ιούδες, ποια ουράνια ποινή αντιμετωπίζει; Επίσης , αν εκτός από φυσιολογικό , έκαμε και πρωκτικό σεξ, αλλάζει κάτι;
Αισχος!
Κρατηθειτε μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα τουλάχιστον!!!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Η παρεξήγηση θα λυθεί μόνο αν την πάρετε ταυτόχρονα. Η Diva θα αποφανθεί ποιος έχει δίκιο.
Μπορεί ο κύριος να θέλει να θαυμάζει το πιστόνι μου επί το έργον αλλά ο Καπετάνιος τετοιες στιγμές τις μοιράζεται μόνο με μουνάρες
Αισχος!
Κρατηθειτε μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα τουλάχιστον!!!
Ούτε Κυριακή γαμάμε δηλαδή; Μήπως μας δουλεύεις ρε Αργύρη;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.199
Πόντοι
9.297
Μπορεί ο κύριος να θέλει να θαυμάζει το πιστόνι μου επί το έργον αλλά ο Καπετάνιος τετοιες στιγμές τις μοιράζεται μόνο με μουνάρες

Ούτε Κυριακή γαμάμε δηλαδή; Μήπως μας δουλεύεις ρε Αργύρη;
Για πρακτικούς λόγους δεν το συνιστώ ..
Θα έχεις φάει σαν πουστης άσε που τα ιδρύματα μπορεί να είναι και κλειστά.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536

Τέλος πάντων. Θα σταθώ στην βιβλιογραφία σου. Ίσως να μην θυμάσαι πια τι έγραφες τότε για όσες σε βάτεψαν με γκοντεμίς. Ως καλλιτέχνης όμως θα είσαι πάντα μεγάλος, Μαρκήσιε.
Θα σου λυθούν όλες οι απορίες όταν την πάρουμε μαζί....
:2on1:

Μην φοβάσαι,είσαι φίλος δεν θα μαζέψεις δόντια από πεζοδρόμιο.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Για πρακτικούς λόγους δεν το συνιστώ ..
Θα έχεις φάει σαν πουστης άσε που τα ιδρύματα μπορεί να είναι και κλειστά.
Αφού και πέρυσι πριν την μαγειρίτσα γάμησες. Γι αυτό άλλωστε παρακολουθείς την ανάσταση στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών. Δεν τα λες και πολύ ιερά σήμερα κι ανησυχώ

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Παιδιά, βρείτε τα εσείς μεταξύ σας και να προσέχετε τον Αργύρη και τα δύο σας. Αν σας πει ότι είναι θεραπευτής αγκαλιάς, πείτε όχι.

Ο Καπετάνιος προτιμά να κολυμπά μέσ'τα μουνιά και δεν συγχρωτιζεται με ανώμαλους κυρίους, μούτσους και χριστιανούς

Αργύρη, μην το παρακάνεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom