Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Αλμυρό ε? Έπρεπε να είχε φάει ανανά για να είναι γλυκόΣαλτυ Καραμελ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειναι μοναχικός λυκος τυπε , τρωει μόνος
Αλμυρό ε? Έπρεπε να είχε φάει ανανά για να είναι γλυκόΣαλτυ Καραμελ
Ειναι μοναχικός λυκος τυπε , τρωει μόνος
δε πιστευω να δεχτεις την προσκληση;
μπα μαλλον θα πανε ο ρετρο με τον αυτοφορακια που θελουν μισελεν.δε πιστευω να δεχτεις την προσκληση;
πηγαινε βρε μαλάκα , αρχοντα θα σε εχει , φωναξε και Eraser να τσουγκρισετε "αυγα" ...μπα μαλλον θα πανε ο ρετρο με τον αυτοφορακια που θελουν μισελεν.
Που τα ξέρεις εσυ τύπε αυτα ;Αλμυρό ε? Έπρεπε να είχε φάει ανανά για να είναι γλυκό
ΤΥΠΕ νηστευεις?πηγαινε βρε μαλάκα , αρχοντα θα σε εχει , φωναξε και Eraser να τσουγκρισετε "αυγα" ...
Που τα ξέρεις εσυ τύπε αυτα ;
Ναι , απο την φτωχιαΤΥΠΕ νηστευεις?
Καρφώθηκα ε?πηγαινε βρε μαλάκα , αρχοντα θα σε εχει , φωναξε και Eraser να τσουγκρισετε "αυγα" ...
Που τα ξέρεις εσυ τύπε αυτα ;
τι τσιμπησες μεγαλη παρασκευη ΤΥΠΕ.Ναι , απο την φτωχια
ταλιάτατι τσιμπησες μεγαλη παρασκευη ΤΥΠΕ.
πινεζα χριστιαννη?δωτο της εδωσες?ταλιάτα
Κυριακή θέλω επίσημες φωτογραφίες, να βλέπω τα κοψίδια και τις μπύρες να μη χωράνε στο τραπέζι!
τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε. και ο μπαρμπα δαλαη το ιδιο προβλημα εχει οταν αράζει καφετέρια για να χει οπτικό πεδίοΚαρφώθηκα ε?
δεν γινεται αγαπητε υπαρχουν και ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ εδω μεσα ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ...Κυριακή θέλω επίσημες φωτογραφίες, να βλέπω τα κοψίδια και τις μπύρες να μη χωράνε στο τραπέζι!
μηπως θες και εφημεριδα με ημερομηνια?Κυριακή θέλω επίσημες φωτογραφίες, να βλέπω τα κοψίδια και τις μπύρες να μη χωράνε στο τραπέζι!
δεν γινεται αγαπητε υπαρχουν και ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ εδω μεσα ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ...