Κανείς δεν το κανει σε κανέναν αν κι εφόσον δεν τηρηθούν κάποια πράγματα, τουλάχιστον οσο μ αφορα παίζουν προϋποθέσεις και αποστείρωση πρωτίστως.. μην λέμε αυθαίρεσιες !
Τωρα αν η αλλη δεν είναι επαγγελματίας και δεν προσέχει αλλο αυτό, μιλάμε για τα ΣΩΣΤΑ ΆΤΟΜΑ πως λειτουργούν.
*μιας που εχω σύντροφο ιατρό τα τελευταία χρόνια, γνωρίζω πολλά παραπάνω..
Την καλημέρα μου,κι απολαυστε οτι γουστάρετε, πάντα με τις κατάλληλες προφυλάξεις και κανόνες υγιεινής!
Κανείς δεν το κανει σε κανέναν αν κι εφόσον δεν τηρηθούν κάποια πράγματα, τουλάχιστον οσο μ αφορα παίζουν προϋποθέσεις και αποστείρωση πρωτίστως.. μην λέμε αυθαίρεσιες !
Τωρα αν η αλλη δεν είναι επαγγελματίας και δεν προσέχει γενικά, αλλο αυτό, μιλάμε για τα ΣΩΣΤΑ ΆΤΟΜΑ πως λειτουργούν.
*μιας που εχω σύντροφο ιατρό τα τελευταία χρόνια, γνωρίζω πολλά παραπάνω..
Την καλημέρα μου,κι απολαυστε οτι γουστάρετε, πάντα με τις κατάλληλες προφυλάξεις και κανόνες υγιεινής!
...κι ένα κλύσμα απο τον κυριο πριν ,το ιδανικό θα ήταν..(οχι φαρμακευτικο απαραίτητα,αλλα με δάχτυλα και λιπαρό σαπουνι)
Καλό πλύσιμο περιοχής γύρω γύρω,φυσικα αν υπάρχει κάποιο σημάδι η αιμορροΐδες η οτιδήποτε που δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής απλα δεν το προσφέρω
Παω για δουλεια τώρα, οτιδήποτε άλλο θελήσετε στην διαθεση σας αρκεί να εχω χρόνο να τα πούμε
...κι ένα κλύσμα απο τον κυριο πριν ,το ιδανικό θα ήταν..(οχι φαρμακευτικο απαραίτητα,αλλα με δάχτυλα και λιπαρό σαπουνι)
Καλό πλύσιμο περιοχής γύρω γύρω,φυσικα αν υπάρχει κάποιο σημάδι η αιμορροΐδες η οτιδήποτε που δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής απλα δεν το προσφέρω
Παω για δουλεια τώρα, οτιδήποτε άλλο θελήσετε στην διαθεση σας αρκεί να εχω χρόνο να τα πούμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολλές επαγγελματίες κ μη το προφέρουν...!Δεν είναι προνόμιο των γκει
Παραθέτω 2,3 που εγράψαν για anal rimming* απο τους εκατοντάδες
Πλάκα έκανα φίλε, γι αυτό και τα γέλια
Περισσότερο ειρωνικός ήθελα να είμαι προς το σχόλιο ότι το κάνουν οι gay..
Εξάλλου, αν είδες παραπάνω, εγώ ήμουν που είπα πως μου χει λείψει ένα καλό γλυφοκώλι
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: Ρε σεις, αυτό αν το κάνει στον καθέναν δεν είναι τρομερά επικίνδυνο για ΣΜΝ? (πχ κονδυλώματα πρωκτού) ή κάνω λάθος; Εδώ δεν το κανουν ουτε οι τρανς το γλειφοκώλι...
Κονδυλώματα μπορείς να κολλήσεις και από την απλή επαφή δέρμα με δέρμα με κάποιον που έχει...τώρα για αλλά μικρόβια πριν την πράξη κάνουμε σχολαστικό καθαρισμό .... είναι κυρίως επικίνδυνη πρακτική για αυτόν που το κάνει υπό την προϋπόθεση πως ο δέκτης δεν τηρεί κανόνες καθαριότητας
Λοιπον το γλυφοκωλι είναι πολυ πιο ασφαλές από το γλυφομουνι για τους εξής λόγους:
- Δεν κατεβάζει υγρα.
- Τα μικρόβια, αν υπάρχουν, στο κόλον βρίσκονται τουλαχιστον 5cm μέσα, σημείο που φυσικά δεν μπορεί να φτάσει η γλώσσα.
- Αν ο πρωκτος είναι μέτρια καθαρός, λίγο καθαρός, καθόλου καθαρός μυρίζει και σε προειδοποιεί η μυτη σου να μην γλυψεις.
- Ο πρωκτος πρεπει να είναι σχολαστικότατα πλυμμενος για να μη μυρίζει καθόλου άρα τότε παιζεις με τη γλώσσα σου αφοβα.
- Για να κολλήσεις ηπατίτιδα πρεπει να φας κόπρανα, δηλαδή εμφανή ευρήματα ή να πιεις ουρά από μολυσμένο άτομο.
- Επίσης μετά το γλυψιμο κάνουμε γαργάρες με Betadin στοματικό διάλυμα. Τα μικρόβια μένουν στο στόμα και λαρυγγι για κάποιες ώρες. Δεν πανε κατευθείαν στο στομάχι για να απορροφηθούν από τον οργανισμό. Άρα άλλη μια δικλείδα για μετά την πραξη.
Ο Διανοούμενος εμιλησε.
Γνωστό στους πελάτες μου οτι ειναι η τρέλα μου το γλυφοκωλι, όχι απλώς γλυψιμο,μεσα η γλώσσα ολη...με τις ώρες μπορώ να το κάνω!
(αρκεί να είναι στη πένα ο παρτενέρ!!)
Γεια σου κούκλε!
Δυνατό γλειφοκωλι κάνει μια Ρωσίδα εσκορτ που εχει φωτογραφίες με κατι φίδια σκορπιούς κ κρίκους. Η τύπισσα εχει μεγάλη γλώσσα κ φτάνει το κουμπί του reset. Το καλύτερο είναι ότι μου το εκανε χωρίς να ζητήσω τπτ, πήγε μόνη της κ έπιασε δουλειά η αχόρταγη