Διαγραμμένο μέλος 4212
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 122
- Like
- 5.831
- Πόντοι
- 29.900
Ιωάννα34 tested and approved
Φίλε εάν επιτρέπεται να σε ρωτήσω. Το γλυφοκώλι το ζητάς στεγνά πριν ξεκινήσει το ραντεβού;Ιωάννα34 tested and approved
Γενικά το να καθορίζει ο πελάτης εξ αρχής το πρόγραμμα είναι το καλύτερο....στην αρχή και γω είχα κάποιον ενδοιασμό αλλά πλέον το ρωτάω από το τηλέφωνο.....όλα είναι στο μυαλόΦίλε εάν επιτρέπεται να σε ρωτήσω. Το γλυφοκώλι το ζητάς στεγνά πριν ξεκινήσει το ραντεβού;
Ιωάννα34 tested and approved
ΝαιΦίλε εάν επιτρέπεται να σε ρωτήσω. Το γλυφοκώλι το ζητάς στεγνά πριν ξεκινήσει το ραντεβού;
στείλε το λινκ συναγωνιστή!Δυνατό γλειφοκωλι κάνει μια Ρωσίδα εσκορτ που εχει φωτογραφίες με κατι φίδια σκορπιούς κ κρίκους. Η τύπισσα εχει μεγάλη γλώσσα κ φτάνει το κουμπί του reset. Το καλύτερο είναι ότι μου το εκανε χωρίς να ζητήσω τπτ, πήγε μόνη της κ έπιασε δουλειά η αχόρταγη
Που την βρίσκουμε την κοπέλα???Δυνατό γλειφοκωλι κάνει μια Ρωσίδα εσκορτ που εχει φωτογραφίες με κατι φίδια σκορπιούς κ κρίκους. Η τύπισσα εχει μεγάλη γλώσσα κ φτάνει το κουμπί του reset. Το καλύτερο είναι ότι μου το εκανε χωρίς να ζητήσω τπτ, πήγε μόνη της κ έπιασε δουλειά η αχόρταγη
Πιο στεγνα δε γινεταιΦίλε εάν επιτρέπεται να σε ρωτήσω. Το γλυφοκώλι το ζητάς στεγνά πριν ξεκινήσει το ραντεβού;
Γνωστό στους πελάτες μου οτι ειναι η τρέλα μου το γλυφοκωλι, όχι απλώς γλυψιμο,μεσα η γλώσσα ολη...με τις ώρες μπορώ να το κάνω!Εγγυημένη και με διάρκεια περιποίηση οπίσθιας περιοχής μόνο από @Sexyjoanna !
ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΓνωστό στους πελάτες μου οτι ειναι η τρέλα μου το γλυφοκωλι, όχι απλώς γλυψιμο,μεσα η γλώσσα ολη...με τις ώρες μπορώ να το κάνω!
(αρκεί να είναι στη πένα ο παρτενέρ!!)
Γεια σου κούκλε!
Challenge acceptedμε τις ώρες μπορώ να το κάνω!
Κυκλοφορεί σαν Niki (niki24 για κριτικές )Που την βρίσκουμε την κοπέλα???
Τα δάχτυλα είναι για κυρίους που αναζητούν το κάτι παραπάνω.. κι εφόσον έχουμε συνεννοηθεί/γουστάρουμε...το καλό παιχνίδι γίνεται μόνο με γλώσσα.Μου χει λείψει ένα καλό γλυφοκώλι.. μόνο γλώσσα όμως.. όχι δαχτυλάκια @Sexyjoanna
Κανείς δεν το κανει σε κανέναν αν κι εφόσον δεν τηρηθούν κάποια πράγματα, τουλάχιστον οσο μ αφορα παίζουν προϋποθέσεις και αποστείρωση πρωτίστως.. μην λέμε αυθαίρεσιες !ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: Ρε σεις, αυτό αν το κάνει στον καθέναν δεν είναι τρομερά επικίνδυνο για ΣΜΝ? Εδώ δεν το κανουν ουτε οι τρανς...