spurs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Δεν ήταν ερώτησηη γκόμενα που θα βγει πουτάνα
Δεν ήταν ερώτησηη γκόμενα που θα βγει πουτάνα
Υσχιει αυτό που λες συναγωνιστή... στο μπλοκ πληρωνει παντα ο ΆντραςΣε άλλες χώρες εξυπακούεται ότι πληρώνει ο άντρας είναι χειρότερα από εδώ. Έχει βγει ποτε με Ρωσίδα η Ουκρανίδα?
Αυτό που λένε ότι το έξω είναι τσάμπα είναι ανέκδοτο και το έξω σα πληρωμένο είναι και χειρότερο από πληρωμένο,οπότε καλύτερα ιερόδουλες που ελέγχεις τα οικονομικά σου παρά γκόμενες που άστο θα σου δώσω ένα παράδειγμα φασωθηκα με μια γκόμενα όχι ιερόδουλη,εγώ δε κερασα ούτε ένα ευρώ επειδή κέρασε ο φίλος μου το τραπέζι γιατί είχε έρθει με τη δικιά του 4 ήμασταν,κέρασε σύνολο 30 με 40 ευρώ με αυτά τα λεφτά θα γαμαγες 2 φορές φυλής ή 4 Μεταξουργείο,εγώ ήμουν κολοφαρδος και έκανα το φάσωμα τσάμπα αλλά αυτό έτυχε άμα δε ήταν ο φίλος θα έβαζα εγώ να κεράσω,οπότε καλύτερα ιερόδουλες πιο οικονομικές,μια άλλη γκόμενα όχι ιεροδουλη κερασα 4,5 ευρώ και δε έκανα τίποτα απολύτως ούτε τη άγγιξα ενώ με 5 ευρώ σου παίρνουν πίπα στο Μεταξουργείο οπότε οι ιερόδουλες δε το συζητώ πιο οικονομικές.Τύποι το περισσότερο κασέρι μας το τρώνε οι πουτάνες ή οι γκόμενες με τις βόλτες τους και τις διακοπές τους και τις εξόδους που πάμε;;;
Πώς την έχετε κόψει/αποτιμήσει τη φάση;; Όταν εχω γκόμενα πάντα μένω χωρίς λεφτά.. με τις πουτάνες πάνω κάτω το ίδιο δε γίνετε;;;
Μιλάω για τα οικονομικά κριτήρια μη μου πείτε για το συναισθηματικό κομμάτι που είναι ανεκτίμητης αξίας.. το χουμε δει και αυτό, αέρας κοπανιστός είναι από ένα σημείο κι έπειτα.. τέσπα άλλη κουβέντα αυτό για τα οφέλη μιάς σχέσης.
Τι κοστίζει περισσότερο οικονομικά;; Να Γαμάει κάποιος πουτάνες ολη του τη ζωή ή να παντρευτεί και να πληρώνει να έξοδα του σπιτιού/παιδιών/γυναίκας αφού τις περισσότερες φορές εμείς οι άνδρες βάζουμε το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη απ τις γυναίκες μας;; Ακούω γνώμες!
Αυτό που λένε ότι το έξω είναι τσάμπα είναι ανέκδοτο και το έξω σα πληρωμένο είναι και χειρότερο από πληρωμένο,οπότε καλύτερα ιερόδουλες που ελέγχεις τα οικονομικά σου παρά γκόμενες που άστο θα σου δώσω ένα παράδειγμα φασωθηκα με μια γκόμενα όχι ιερόδουλη,εγώ δε κερασα ούτε ένα ευρώ επειδή κέρασε ο φίλος μου το τραπέζι γιατί είχε έρθει με τη δικιά του 4 ήμασταν,κέρασε σύνολο 30 με 40 ευρώ με αυτά τα λεφτά θα γαμαγες 2 φορές φυλής ή 4 Μεταξουργείο,εγώ ήμουν κολοφαρδος και έκανα το φάσωμα τσάμπα αλλά αυτό έτυχε άμα δε ήταν ο φίλος θα έβαζα εγώ να κεράσω,οπότε καλύτερα ιερόδουλες πιο οικονομικές,μια άλλη γκόμενα όχι ιεροδουλη κερασα 4,5 ευρώ και δε έκανα τίποτα απολύτως ούτε τη άγγιξα ενώ με 5 ευρώ σου παίρνουν πίπα στο Μεταξουργείο οπότε οι ιερόδουλες δε το συζητώ πιο οικονομικές.
Δε ισχιει αυτό που λες και οι ιερόδουλες θα έχουν καύλες με μια που είχα πάει είχα χύσει και επειδή ήμουν ακόμα καυλωμένος γαμιωταν για κάμποσα λεπτά πάνω μου μέχρι να χύσει και εκείνη άρα ποτέ μη λες ποτέ,κάποιες ιερόδουλες μπορεί να σε γουστάρουν και να μη πηγαίνουν μαζί σου με βαρεμάρα,εμένα με έχουν φιλήσει κάμποσες ιερόδουλες και φαινόταν ότι τους άρεσα σα άντρας.Ούτε εγώ δεν το πιστεύω ότι έκανα παράθεση για να απαντήσω σε σένα αλλά τεσπα,έχω κάνει πιο άκυρες μαλακίες οπότε πάμε.Το ποια είναι πιο οικονομική,η πουτανα ή η γκόμενα δεν έχει σημασία.Μερικες φορές όντως μια σεξεργατρια συμφερει.Εχω στανταρακι που της παίρνω ένα heets για το iqos και έναν καφέ και με απλό που πληρώνω στο στούντιο, καθόμαστε 30-40 λεπτά στο δωμάτιο και κάνουμε τα πάντα συν πρωκτικό,δεν λέει κάτι αυτο.Η μεγάλη διαφορά είναι ότι με την γκόμενα,θα γαμησεις μια γυναίκα η οποία θα γαμηθει επειδη έχει καύλες και γουστάρει ενώ η πουτανα επειδή απλά την πλήρωσες.Οταν γαμησεις γυναίκα πλην εκδιδόμενης θα καταλάβεις τι τεράστια διαφορά υπάρχει.Τωρα τι 30,τι 40 τι 50€ χέστηκαμε και η βάρκα έγειρε.
Άψογος...και εννοείται η γκόμενα και περισσότερο κοστίζει και θα σε μπλέξει..Πουτανα vs Γυναικα
Σε γενικές γραμμές:
Η πουτάνα είναι επαγγελματίας στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, η ικανοποίηση που θα σου προσφέρει είναι σίγουρα πολύ πάνω από τον μέσο όρο των ερασιτεχνών του είδους, ακολουθεί κανόνες διασφάλισης ποιότητας και προς εξυπηρέτηση του πελάτη θα στο προσφέρει εκεί που θέλεις, όπως το θέλεις, τότε που το θέλεις.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα είναι ερασιτέχνης στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι οι επιδόσεις της στο σεξ σπάνια ξεπερνούν το μέτριο καθώς συνήθως λείπει η εμπειρία, η παροχή υπηρεσιών της δεν έχει διασφαλισμένη ποιότητα, η διάθεσή της ορίζει αποκλειστικά το αποτέλεσμα, οι επιθυμίες σου δεν παίζουν κανένα ρόλο και ούτε καν συζητιούνται αν δεν συμπίπτουν με τις δικές της.
Η πουτάνα γνωρίζει ότι κοστίζει ένα συγκεκριμένο ποσό για να σου προσφέρει τις υπηρεσίες της. Άρα ανέτως μπορεί να χαρακτηρισθεί οικονόμα αφού έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και να κάνεις έναν σωστότερο προϋπολογισμό και κατανομή των εξόδων σου.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν ξέρεις εκ των προτέρων πόσο θα σου κοστίσει. Ακόμα και οι έμπειροι οικονομικά κατεστραμμένοι, αδυνατούν να ορίσουν έστω και κάποια «χοντρά» όρια τα οποία θα μπορούσαν πιθανώς να βοηθήσουν τους νέους στα πρώτα τους βήματα ως άντρες και να τους προετοιμάσουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της «επένδυσής» τους
Η πουτάνα όσο περνάει ο καιρός προσέχει όλο και πιο πολύ και σε περιποιείται.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα έχει μητέρα = πεθερά που όσο περνάει ο καιρός αναφέρεται όλο και με πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την προσφορά σου στην ζωή της θυγατέρας της και γενικότερα στην κακοτυχία της.
Η πουτάνα είναι κυρία και ποτέ δεν θα σου κάνει σκηνή επειδή πηδάς τη γυναίκα σου / γκόμενα σου.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου θα κάνει σίγουρα σκηνή όπου και αν βρίσκεστε την στιγμή που θα μάθει ότι πηδάς μια πουτάνα.
Η πουτάνα ποτέ δεν πρόκειται να σε κερατώσει γιατί για το χρόνο που έχεις πληρώσει για να σου ανήκει είναι αποκλειστικά δική σου και αποκλείεται να τον μοιράσει με κάποιον άλλον... αν εσύ δεν το θέλεις.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου σίγουρα θα σε κερατώσει και ακόμα χειρότερα ποτέ δεν θα σου ζητήσει να συμμετάσχεις.
Η πουτάνα ποτέ δεν θα σου αρνηθεί να φέρει και μια φίλη της με την αντίστοιχη αμοιβή φυσικά.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν πρόκειται να δεχτεί να φέρει την μουνάρα κολλητή της στο κρεβάτι σας για σεξ όποιο και να είναι το τίμημα που θα της τάξης!
Η πουτάνα μπορεί να είναι διαφορετική κάθε φορά και η ηλικία της να παραμένει για πάντα σταθερή. Έτσι πάντα έχεις την φρεσκάδα του καινούργιου στην ιδανική για σένα ηλικία.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου για μια ζωή ή για όσο είσαστε μαζί θα είναι πάντα η ίδια και θα γερνάει!
Η πουτάνα δουλεύει πάντα σε σπίτι και προσφέρει οικονομικά σε αυτό.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου το να δουλεύει σπίτι το θεωρεί υποτιμητικό για τους 2 μεταπτυχιακούς τίτλους της και το 1 διδακτορικό της. Επίσης δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει στο σπιτικό σας καθώς τα λεφτά της «ανήκουν» στον Hondo Center, στον «Καλογήρου» και στο κομμωτήριο της.
Η πουτάνα το σεξ το έχει ως τρόπο ζωής.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα ως τρόπο για να «τυλίξει» αυτόν που πιστεύει ότι θα είναι «ιδανικός» σύζυγος ή για να ζητήσει κάτι!