Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.181
- Πόντοι
- 1.056
καποτε θα ελεγα και εγω οτι οι τανες ειναι πιο φτηνες και δε σου ζαλιζουν τον ερωτα αλλα παντα μα παντα θα ναι ζαρια η φαση και αναλογα πως θα σου κατσει οπου στην περιπτωση μαλακισμενης η κομοδινου θα προτιμουσαμε ολοι να τα τρωγαμε ολοι σε σουβλακια καλυτερα!επισης καποτε οι γκομενες ηταν πιο πουριτανες στο κρεβατι,τωρα μοιραζουν πιπες στα κωλομαγαζα που πανε ετσι για το χαβαλε
με τα σημερινα δεδομενα λοιπον θα πω οτι οι γκομενες ειναι πιο φτηνες αν δεν εισαι θυμα και δε σε κανουν αλογο μια και πλεον προσπαθω να μη προσβαλω τις σημερινες "δυνατες και ανεξαρτητες" γυναικες με την "τοξικη μου αρρενωποτητα" και τις αφηνω να πληρωνουν τα εξοδα τους,τις βολτες κτλ,μεχρι και να με κερασουν!
με τα σημερινα δεδομενα λοιπον θα πω οτι οι γκομενες ειναι πιο φτηνες αν δεν εισαι θυμα και δε σε κανουν αλογο μια και πλεον προσπαθω να μη προσβαλω τις σημερινες "δυνατες και ανεξαρτητες" γυναικες με την "τοξικη μου αρρενωποτητα" και τις αφηνω να πληρωνουν τα εξοδα τους,τις βολτες κτλ,μεχρι και να με κερασουν!