Εισαι αρκετα μαγκας ωστε να ριχνεις γκομενες με τοσο ψηλη libido και να μπορεις να της εναλλασσεις αρκετα συχνα οταν σου κανουν νερα?τοτε ναι αλλιως οχι
πιο ρεαλιστικα ομως αν παμε σε λυσεις donald πες οτι δεν την γαμας 10 αλλα 4 αμα δεν σε εχει να της αγοραζεις μαλακιες και οι εξοδοι ειναι κοινης αποδοχης,κοινως δεν σε φεσωνει δεχομαι οτι ειναι και παλι ενα vfm(ενα "μηδενικο" κοστος για 4 ποιοτικα(?) γαμησια).Ολα αυτα παραγνωριζουν βεβαια την δυσκολια να βρεις μια τετοια,να την ψησεις,να ταιριαξετε,να της αρεσει να πηδιεστε και μαλιστα συχνα και να μην σου πρηξει τα αρχιδια(οποτε εκει εχεις δεδομενο ψυχολογικο κοστος).
Αν εγώ θέλω να γαμήσω 10 φορές το μήνα και πάω
Μεταξουργείο, θα μου στοιχίσει 10Χ 10 +50 ευρώ βενζίνα, σύνολο 150 ευρώ.
Αν θέλω να γαμήσω 10 φορές ένα call girl από γραφείο, θέλω περίπου 1500 ευρώ.
Αν έχω μία ''σταθερή'' σχέση και την βγάλω έξω και δεν πληρώνει μία, και πάμε 10 φορές για ποτό-φαγητό, βάλε βενζίνες, λουλούδια, σκατά και λοιπά, το κόστος είναι περίπου 80 η έξοδος. Αν δεν έχεις και σπίτι, πάμε στο χιλιάρικο το μήνα.
Αν έχεις μία που απλά βρίσκεστε και πηδιέστε 10 φορές, αν έχεις χώρο μπορεί να σου στοιχίσει λιγότερα και από το
Μεταξουργείο.
Νομίζω ότι είναι αντιληπτό πως όλα καθορίζονται από τα δεδομένα της περίπτωσης είτε αγοραίου έρωτα είτε γκόμενας.