James Bond ?
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Εγώ ψηφίζω Ουκρανες !Έχω πηδήξει πολλές Ουκρανία, Κίεβο κ Ελλάδα!
Σε αποστολη για την MI6;Εγώ ψηφίζω Ουκρανες !Έχω πηδήξει πολλές Ουκρανία, Κίεβο κ Ελλάδα!
Λεφτά υπάρχουν....Σε αποστολη για την MI6;
Στις τσεπες μας να υπαρχουν θελουμε.Λεφτά υπάρχουν....
Υπάρχουν αλλά έμμεσα...πληρώνοντας λιγότερο για ΔΕΗ μας μένουν για άλλες χρήσεις.Στις τσεπες μας να υπαρχουν θελουμε.
Το χειρότερο είναι να μην ξεκοβεις από την γκόμενα άρα να εξακολουθείς να την πληρώνεις και παράλληλα να πληρώνεις και για επαγγελματίες...οικονομικό αδιέξοδο .Η Πουτανα είναι Οικονομία!
Τέλος!
Και μπορει να μετανιωνεις μετα μπορει και να γουσταρεις. Η ζωη ειναι απροβλεπτη κι ολα τα φερνει τουμπα.Μην τα μετράμε όλα με λεφτά αδέρφια μου!!! Η διάθεση και η καύλα μετράει!!! Μπορεί να σε καυλώσει μια τυχαία γκόμενα και να την κάνεις θεά και να παίξεις τα πάντα επάνω της. Μπορεί να γουστάρεις μια πουτανίτσα και να κάνεις το ίδιο, να στάξεις οικονομικά.
Σίγουρα!Και μπορει να μετανιωνεις μετα μπορει και να γουσταρεις. Η ζωη ειναι απροβλεπτη κι ολα τα φερνει τουμπα.
Υπάρχει αν δεν είσαι βλάκας και πηδάς καμία χοντρούλα αλλά ακόμη και στις μέρες αυτό θεωρείται πολυτέλειαΝομίζω με διαφορά οι γκόμενές γιατί δεν έχεις επιλογή του να μην πληρώσεις
Έχω ξαναγράψει στο πρόσφατο παρελθόν για το θέμα, φυσικά και οι γκόμενες κοστίζουν περισσότερο όχι μόνο στο χρήμα αλλά και στην ψυχή. Κάτι που παραβλέπουν οι πιο πολλοί είναι το ψυχικό κόστος τού να κάνεις όλες αυτές τις αγγαρείες ( καφέ, παραλία, βόλτες με το αμάξι , ψώνια) όταν ο μοναδικός στόχος ενός άντρα είναι το να βάλει το πουλί του μέσα στο μουνί της γκόμενας. Γιατί να αφήσω όλο αυτόν τον κόπο να με κατακρεουργήσει και να μην πάω κατ 'ευθείαν να κάνω αυτό για το οποίο ουρλιάζει η ψυχή μου και είναι το σεξ?
Συμφωνώ. Έχει καο η σχέση τα καλά της και αν είναι ισορροπημένη σίγουρα στο σύνολο κερδισμένος είσαι. Ειδικά αν η κοπέλα το χει και στο σεξ μπορεί να πηδιέται καο καλύτερα από τανα. Όλα είναι βέβαια θέμα οπτικής και τύχης ως ένα βαθμοΗ ψυχή ουρλιάζει για σεξ όταν είσαι πιτσιρικάς.Όσο μεγαλώνεις ψάχνεις κι άλλα πράγματα,συντροφικότητα κλπ που δεν τα βρίσκεις στις πουτάνες.Παίζουν μοναξιές,φίλοι χάνονται,δεν έχεις παρέες,και η σχέση κάπως σε κρατάει κοινωνικά.Και μιλάω πάντα για σχέση που περνάς καλά,όχι να'σαι με κανα μπάζο λόγω απελπισίας.
Η πλάκα είναι ότι ξέρουν οι γυναίκες ότι οι άντρες βαριουνται όλα αυτά μαζί τους. Και οποίος δεν πάει με τα νερα τους.. ΞουΈχω ξαναγράψει στο πρόσφατο παρελθόν για το θέμα, φυσικά και οι γκόμενες κοστίζουν περισσότερο όχι μόνο στο χρήμα αλλά και στην ψυχή. Κάτι που παραβλέπουν οι πιο πολλοί είναι το ψυχικό κόστος τού να κάνεις όλες αυτές τις αγγαρείες ( καφέ, παραλία, βόλτες με το αμάξι , ψώνια) όταν ο μοναδικός στόχος ενός άντρα είναι το να βάλει το πουλί του μέσα στο μουνί της γκόμενας. Γιατί να αφήσω όλο αυτόν τον κόπο να με κατακρεουργήσει και να μην πάω κατ 'ευθείαν να κάνω αυτό για το οποίο ουρλιάζει η ψυχή μου και είναι το σεξ? Γιατί θα μού πείτε αμέσως -σιγά μην κρατηθεί κάποιος και δεν μού ορμήξει- κάνεις καλύτερο έρωτα με άνεση χρόνου και στο χώρο σου... Ε λοιπόν έχω τη λύση και το έχω δοκιμάσει..επομένως, για αυτούς που θέλουν κανονικό έρωτα στο σπίτι ακούστε λίγο... κι εδώ θα πω ιστορική ατάκα που καλό είναι να εντυπωθεί σε όλους τους εγκεφάλους: ''''' Οι πουτάνες είναι πιο φθηνές ακόμα και στην σχέση...!!!!! '"""""' (Προσοχή , δεν εννοώ για τον εαυτό τους φθηνές, αυτές αγοράζουν χρυσάφια και ακριβά ρούχα κάθε μέρα, μιλάω για τις απαιτήσεις που έχουν σε μια σχέση από το αγόρι....είναι πολύ πιο ταπεινές στις εξόδους από τις γκόμενες και πολλές φορές δεν σε αφήνουν ούτε να πληρώσεις)