τις ημέρες μετά το Πάσχα βρέθηκα με μια Ελληνίδα του εξωτερικού που ήρθε Αθήνα. Την πολιορκούσα από πέρυσι το Σεπτέμβρη (όλο αυτό το διάστημα επικοινωνία μέσω whatsApp, η γνωριμία μέσω Tinder).
Βρεθήκαμε για καφέ (Και οι δυο εμβολιασμένοι κ τις 2 δόσεις). Την είδα κλασάτη από κοντά, όταν βρεθήκαμε δια ζώσης, σικάτη κ στιλάτη. Στο πρώτο ραντεβού δεν εκδηλώθηκα. Την επόμενη της κάνω πρόταση για φαγητό, παραθαλάσσια, με ψάρι. Την πάω σε μια κυριλέ καβάτζα, για τέτοιες περιπτώσεις. Ανέβηκε πόντους η μαντάμ, με το σέρβις, το ψάρι κ το τοπίο. Ενοιωσε βασίλισσα. Φύγανε 120 ευρώ με τα tips. Την γυρίζω σπίτι, κύριος εγώ.
Την επομένη μου λέει, σειρά μου να κεράσω...Πάμε πάλι θάλασσα μου λέει, αλλά αυτή την φορά θα περάσω να σε πάρω εγώ. Όντως έρχεται σπίτι μου, πάμε σε Ιταλικό, πάλι "σκούπα" εγώ. Γυρνόντας σπίτι, έρχεται πάνω, γίνεται φάσωμα μέχρι το ξημέρωμα, δεν μπορεί να φύγει λόγω απαγόρευσης κ μένει σε μένα. Τελικά έκατσε κ την επομένη. Πάμε Βουλιαγμένη, τραπέζωμα δικό της, όπως κ όλα τα υπόλοιπα (δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοια, να πω την αλήθεια).
Η γκόμενα ξεκλείδωσε όταν είδε ότι δεν ήμουν κακομοίρης και ότι δεν ήμουν πεφτουλας από την πρώτη στιγμή. Τώρα αναμένεται 2ος γύρος στην χώρα της.
Ο κολλητός μου, με έκραζε ότι με 200 ευρώ που ξόδεψα 3-4 μέρες μαζί της, θα είχα καλύτερη τύχη με μια βίζιτα.