Νέα

Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιές κοστίζουν περισσότερο;;;

• Τάνες

Ψήφοι: 99 19,4%
  • Γκόμενες

Ψήφοι: 410 80,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    509

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Καποτε μου ελεγε ενας μεγαλογαμης και μεγας γητευτης
οτι για να καταλαβεις αν σε θελει πολυ μια γκομενα για γαμησι ενα βραδυ
βαλτη στο αμαξι κι αν οταν πας να μπεις, σου ανοιξει με το χερι της την ασφαλεια
θα την φας πολυ ευκολα.
ωραια ταινια οντως το back to the future... ιδιως τα δυο πρωτα μερη.
ρε τι αλλο θα ακουσουμε απο τους μεγαλογαμιαδες :tooth:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ωραια ταινια οντως το back to the future... ιδιως τα δυο πρωτα μερη.
ρε τι αλλο θα ακουσουμε απο τους μεγαλογαμιαδες :tooth:
Εγω ξερω οτι ο τυπος ειχε δικιο. Δεν μου εχει τυχει οποτε το εραψα και το κοιταξα.
Εσενα σου εχει τυχει; αν σου εχει τυχει, να μας πεις την εμπειρια σου.

:dunno:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Εγω ξερω οτι ο τυπος ειχε δικιο. Δεν μου εχει τυχει οποτε το εραψα και το κοιταξα.
Εσενα σου εχει τυχει; αν σου εχει τυχει, να μας πεις την εμπειρια σου.

:dunno:
βασικα εκανα λαθος την ταινια :tooth:
το bronx tale εννοουσα και το μπερδεψα με το back to the future :confused:
αυτα δεν τα κοιταω, γιατι απλα δε γινονται στις μερες μας.
οι κλειδαριες του αυτοκινητου στο 2020 ειναι αλλιως οπως μπορεις να καταλαβεις, ανοιγουν ολες με ενα απλο κλικ, εκτος αν εχεις κανενα oldschool.
και παλι δυσκολο ομως.
τωρα τι σου ειπε ο μεγαλογαμιας και γητευτης, ειναι αλλη ιστορια.
πηρε τη σκηνη και την εκανε δικια του με λιγα λογια και το επαιξε εμπειρος, γνωστης κτλπ κτλπ.
εκτος αν ηταν ο σεναριογραφος :confused: ...τοτε αλλαζει το κολπο.
προσωπικα θα γελαγα στα καπακια αν μου ελεγε τετοιο σκηνικο, γιατι τυγχανει να εχω δει την ταινια απο παλια.

Τελευταία τροποποίηση:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Αυτά που γράφεις μου δημιουργούν την υποψία ότι ενδεχομένως η όλη περιπέτεια του ξαδέλφου σου ήταν στημένη εξ αρχής από τις δύο παντρεμένες σε συνεννόηση μεταξύ τους! Δηλαδή, η γυναίκα του ξαδέλφου σου ήθελε να τον χωρίσει και να βγάλει το διαζύγιο εις βάρος του ενώ η γυναίκα του κερατά όταν βαρέθηκε και αυτή τον ξάδελφό σου διέρρευσε την σχέση τους με τρόπο που να την αθωώνει και να την παρουσιάζει και αυτήν ως θύμα "αποπλάνησης" του ξαδέλφου σου!

Τα παραπάνω να τα μεταφέρεις στον ξάδελφό σου!

Κάτι παρόμοιο έπαθε φίλος μου και μάλιστα δικηγόρος πριν μερικά χρόνια!
Όχι φίλε μου, δεν είχαν σχέσεις καθόλου. Τυχαίο ήταν. Απλά δεν θα γινόταν τίποτα αν η γκόμενα δεν ήταν μια χαζοπουτάνα. Οι κοπέλες στα μπορδέλα είναι ανώτερες στο μυαλό. Δεν θα έκαναν τέτοια μαλακία να το λένε αριστερά και δεξιά. Κια δεν είναι η μόνη περίπτωση που ξέρω να έχει η γκόμενα τέτοια βαρβάτη ηλιθιότητα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
:2funny: Ναι, ταιριαζει παπαφιλιππα.

Το μονο που ξερω, ειναι οτι ο τυπος γαμαγε.
Τουλαχιστον τον ειχα δει πολλες φορες με γκομενες.
Τωρα, αν το ειδε απο εκει η το ξετρυπωσε η οχι η οτιδηποτε
εμενα μου εκανε μεγιστη εντυπωση, οτι δεν μου εχει τυχει και αυτο σχολιασα.
Δεν ηρθα να σας πω οτι ξερω εναν γαμικουλα. Μην παμε αλλου.
Βασικα δεν εχει τυχει ποτε σε κανεναν που γνωριζω. Ουτε και στον στοκαδουρα.
Και απ οτι βλεπω ουτε σε εσενα.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στο χέρι του άντρα είναι που θα ξοδέψει και όχι στη γυναίκα.

Άλλες φορές στα τρώει μια γκόμενα πόρνη και άλλες μια ωραία πουτάνα.

Εμείς καθορίζουμε που θα προσφέρουμε απλόχερα και ποιά θα μας τα αρπάξει.

Προσωπικά σε 2 γυναίκες έχω προσφέρει πάρα μα πάρα πολλά.

Στην πρώην γυναίκα μου και σε μία ξεχωριστή πόρνη.

Και οι δύο πανέμορφες.

Και οι δύο από επιλογή μου.

Ωραιος!

Δεν τσεκαρουμε που τα τρωει ο καθενας αλλα συγκρινουμε το κοστος

(οσο μπορει να σταθει ως ερωτημα αυτο το πραγμα). :2funny:

Υπαρχει μονιμη διαφωνια πολλων χ (πρωτη επιλογη πουτανες) με πολλους ψ (πρωτη επιλογη γκομενες).

Εμενα μου την δινει η εμμονη τυπου "οχι, εγω εχω δικιο", που καποιες φορες εμφανιζεται.

Λεει ο καθενας τα επιχειρηματα του και γυριζει στην θεση του.

Το πιο αγνο ειναι αυτο. Επισης για να ειμαι και τελειως ειλικρινης, αν ποτε εμπαινα στη διαδικασια

να σταξω πολλα σε πουτανα (που δεν εχω πολλα), θα τα εσταζα μονο αν ηταν φυσικη

η συμπεριφορα της. Βρισκω σε καθε γαμησι μπουρδελου (εσχατη κατηγορια, γιατι να μην το πω; )

γυρω στα 10-15 κενα/λαθη φυσικοτητας. Αυτο κοβει ηδονη οχι επειδη το βλεπω αλλα επειδη κοβει.

Δεν ειναι εκει η πουτανα, αρα δεν γαμιεται καλα. Δεν ανοιγει ο ουρανος ας πουμε.

Τωρα...αν τυχει και καμια να μηδενισει κοντερ, μαλλον θα πληρωνει μιας που ως γνωστον

πολλες εξ αυτων πληρωνουν κι απο πανω αν ερωτευτουν.

Τελος, δεν σε βγαζω ακυρο με καποια τριπλα. Θεωρω οτι η πορνη που προσφερες πολλα

σου ειχε προσφερει πολλα. Αλλιως δεν το δεχομαι με τιποτα.

Δεν δεχομαι γυναικα να προσφερει μονο την παρουσια της σαν γλαστρα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όχι φίλε μου, δεν είχαν σχέσεις καθόλου. Τυχαίο ήταν. Απλά δεν θα γινόταν τίποτα αν η γκόμενα δεν ήταν μια χαζοπουτάνα. Οι κοπέλες στα μπορδέλα είναι ανώτερες στο μυαλό. Δεν θα έκαναν τέτοια μαλακία να το λένε αριστερά και δεξιά. Κια δεν είναι η μόνη περίπτωση που ξέρω να έχει η γκόμενα τέτοια βαρβάτη ηλιθιότητα.

Διαφωνω. Αυτη που λες, ηταν απλως ξετρελαμενη.
Γενικως οι κανονικες γκομενες ειναι πολυ πιο εξυπνες απο τις πουτανες.
Εγω τις βλεπω ως υπερπουτανες λογω σατανικου μυαλου (αυτο συγκρινω)
και κρυβονται σχεδον τελεια αν εχουν λογο. Πολλες μπουρδελιαρες λενε η μια στην αλλη
για τον γκομενο τους και μαλιστα οπως ολες οι γυναικες, σε θεωρουν δικο τους.
Αν πας να γαμησεις αλλου, σε περιπτωση που σε γουσταρουν και το μαθουν
την πουτσισες. Κανουν σαν μικρα παιδια και γκρεμιζουν το σπιτι.
Ειναι πολυ ιδιαιτερο οτι νιωθουν γιατι εχουν τρομερες ανασφαλειες δεδομενου οτι οταν
κανουν πραγματικο βημα (εκει την πατανε αν δεν προσεξουν) δυσκολα το τραβανε πισω.
Αντιστροφα, μπορει εκει που μιλατε, να βαρεσουν φλας και να σου πουν
για κατσε ρε τυπε πως εισαι μαζι μου αφου ειμαι οτι ειμαι;
η κυκλοθυμια τους ειναι πολυ χειροτερη των κανονικων γκομενων.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
όταν διαβάζω εδώ μέσα ότι η γκόμενα δεν στοιχίζει τίποτα καταλαβαίνω γιατί μας λένε γύφτους οι γυναίκες και καταλήγετε να γαμάτε μόνο ιερόδουλες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
όταν διαβάζω εδώ μέσα ότι η γκόμενα δεν στοιχίζει τίποτα καταλαβαίνω γιατί μας λένε γύφτους οι γυναίκες και καταλήγετε να γαμάτε μόνο ιερόδουλες.

Οι γυναικες σιχαινονται τους τσιγκουνηδες παρα πολυ και για διαφορους λογους.
Οταν διαβαζεις οτι η γκομενα δεν στοιχιζει τιποτα, ειναι ψεμα και στην καλυτερη περιπτωση
λογω εποχης και κρισης, ειναι πιο μαζεμενες. Κι εμεις το ιδιο.
Σιγουρα υπαρχουν εξοδα σε ενα γκομενοζευγαρο αλλα η γυναικα πλεον κανει κινηση.
Το τακτ ειναι μια στο τοσο να γινεται δεκτο η στα πιο σκληρα, 50-50.
Ολα αυτα εδω μεσα, συμβαινουν επειδη καποιοι μολις δουν ανθρωπο να πει υπερ γκομενας
του φορτωνουν αρκουδακια και χορηγιες που δεν υπαρχουν για να τον βγαλουν μαλακα
κι οτι εκεινοι καθισμενοι στις Υαδες βρηκαν την λυση στις φθηνες (;) πουτανες.
Ως φυσικη αντιδραση, παιρνουν κι αλλοι τα ροπαλα τους μετα απο αορατη συσπειρωση
και τους λενε για τον χρονο βρασιματος αυγου στο γαμησι
για τις καποτες που εχουν γινει δευτερο δερμα
για την μουφα στο γαμησι
για την ουρα στην αναμονη
για το λοκ νταουν που τους εχει ξερανει και οτι αλλο μπολικο μειονεκτημα υπαρχει
θαβοντας και τον εαυτο τους ως πουτανακηδες αφου ετσι κι αλλιως ειναι αλλου
η προτεραιοτητα τους. Ειναι μονιμο θεμα αυτο εδω και χρονια.

:2funny:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εάν δεν μπορείς να πληρώσεις τα έξοδα σε ένα ραντεβού καλύτερα κάτσε μέσα και βγες όταν μπορέσεις. Τα μισά μισά και λοιπές αηδίες δεν θα μπω στη διαδικασία να τα συζητήσω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εάν δεν μπορείς να πληρώσεις τα έξοδα σε ένα ραντεβού καλύτερα κάτσε μέσα και βγες όταν μπορέσεις. Τα μισά μισά και λοιπές αηδίες δεν θα μπω στη διαδικασία να τα συζητήσω.
Κι εγω ετσι το βλεπω αλλα πρεπει να παρουσιαζουμε τι συμβαινει γυρω μας
για να μπορουμε να μιλαμε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κι επειδη εχω μια ασχολια, να πουμε την υπεροχη μπουρδελοατακα που ακουμε συχνα-πυκνα
στα σαλονια οταν τσακωνεται η πουτανα με την τσατσα:

"καθομαι εγω και γαμιεμαι μωρη σκυλα για να παρεις εσυ τα 2 ευρω σου;"

:2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.245
Πόντοι
5.595
Και οι δυο κατηγοριες κοστιζουν...
οι μεν 60-παραδειγμα... οι δεν 70...!!!
Τι το ψαχνεται... 10πανω..10 κατω... σιγα...
οποτε...
Το θεμα ειναι να υπαρχει ποικιλια...
και να παιζουμε κ στα 2 ταμπλο... κ ετσι να περνουμε τα 'καλα' κ των δυο κατηγοριων...:wink:
Δηλαδι... κ ολονυχτια.. ακαποτα... αναλ... αγαπουλιστικα.. ανωμαλα...πολλαπλα.... γαμησια απο τα γκομενακια....
αλλα και... εναλλαγη γυναικων-πουτανων... ξανθιες..μελαχροινες.. ψηλες.. κοντες... μιλφ...μικρες... πετιτ... πληθωρικες.... κ οτι αλο γουσταρουμε ανα στιγμη....!!:rockon:

Le Papar

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Φίλε υπάρχουν κοπέλες και κοπέλες. Δεν γίνεται τα γούστα σου να συνάπτουν με όλες. Μου είχε τύχει κορίτσι που στο πρώτο ραντεβού που γνωριστήκαμε με πήγε σπίτι της και γέμισε τις τρύπες της με toys. Καταφέραμε να είμαστε κανα 6μηνο μαζί γιατί πέρα πό το σεξ που ήταν τέλειο δεν είχαμε τπτ άλλο κοινο. Τώρα είμαι πχ με κοπέλα που καμία σχέση είναι πολύ πιο δύσκολη σε πειραματισμούς και το σώμα της δεν αντέχει πολλά αλλά είμαστε 2 χρόνια μαζί γιατί ταιριάζουμε σε πολλά άλλα.
Το ποιοτικό σεξ θέλει κυρίως εμπειρία και έλλειψη κόμπλεξ. Αυτά σπάνια τα βρίσκεις σε γκόμενα. ;)

Le Papar

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Ανάλογα ρε παιδιά τι κορίτσι είναι και τι θες εσύ να δώσεις. Μου αρέσει να πληρώνω για μία καλή παρέα είναι σα να κάνω ένα δώρο σε κάποια που θαυμάζω. Το ίδιο και όταν θέλουν να πληρώσουν για εμένα και δώρο ταξίδι Αμερική μου έχει κάνει κοπέλα γιατί ήθελε να το κάνει μαζί μου. Δεν αντέχω όμως κορίτσια που απαιτούν να πληρωθούν τα πάντα από άλλους. Μου φαίνονται ανίκανες να καταφέρουν οτιδήποτε, οπότε αφού δεν τις θαυμάζω δεν με καυλώνουν καν και δεν μ αρέσει η παρέα τους.

Le Papar

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Like
16
Πόντοι
0
οποτε...
και να παιζουμε κ στα 2 ταμπλο... κ ετσι να περνουμε τα 'καλα' κ των δυο κατηγοριων...:wink:
Δηλαδι... κ ολονυχτια.. ακαποτα... αναλ... αγαπουλιστικα.. ανωμαλα...πολλαπλα.... γαμησια απο τα γκομενακια....
αλλα και... εναλλαγη γυναικων-πουτανων... ξανθιες..μελαχροινες.. ψηλες.. κοντες... μιλφ...μικρες... πετιτ... πληθωρικες.... κ οτι αλο γουσταρουμε ανα στιγμη....!!:rockon:
δίκιο

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
οποτε...
Μέσα σε όλα ή μάλλον μέσα σε όλες :wink:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Ανάλογα ρε παιδιά τι κορίτσι είναι και τι θες εσύ να δώσεις. Μου αρέσει να πληρώνω για μία καλή παρέα είναι σα να κάνω ένα δώρο σε κάποια που θαυμάζω. Το ίδιο και όταν θέλουν να πληρώσουν για εμένα και δώρο ταξίδι Αμερική μου έχει κάνει κοπέλα γιατί ήθελε να το κάνει μαζί μου. Δεν αντέχω όμως κορίτσια που απαιτούν να πληρωθούν τα πάντα από άλλους. Μου φαίνονται ανίκανες να καταφέρουν οτιδήποτε, οπότε αφού δεν τις θαυμάζω δεν με καυλώνουν καν και δεν μ αρέσει η παρέα τους.
:thumbsup:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
τις ημέρες μετά το Πάσχα βρέθηκα με μια Ελληνίδα του εξωτερικού που ήρθε Αθήνα. Την πολιορκούσα από πέρυσι το Σεπτέμβρη (όλο αυτό το διάστημα επικοινωνία μέσω whatsApp, η γνωριμία μέσω Tinder).

Βρεθήκαμε για καφέ (Και οι δυο εμβολιασμένοι κ τις 2 δόσεις). Την είδα κλασάτη από κοντά, όταν βρεθήκαμε δια ζώσης, σικάτη κ στιλάτη. Στο πρώτο ραντεβού δεν εκδηλώθηκα. Την επόμενη της κάνω πρόταση για φαγητό, παραθαλάσσια, με ψάρι. Την πάω σε μια κυριλέ καβάτζα, για τέτοιες περιπτώσεις. Ανέβηκε πόντους η μαντάμ, με το σέρβις, το ψάρι κ το τοπίο. Ενοιωσε βασίλισσα. Φύγανε 120 ευρώ με τα tips. Την γυρίζω σπίτι, κύριος εγώ.

Την επομένη μου λέει, σειρά μου να κεράσω...Πάμε πάλι θάλασσα μου λέει, αλλά αυτή την φορά θα περάσω να σε πάρω εγώ. Όντως έρχεται σπίτι μου, πάμε σε Ιταλικό, πάλι "σκούπα" εγώ. Γυρνόντας σπίτι, έρχεται πάνω, γίνεται φάσωμα μέχρι το ξημέρωμα, δεν μπορεί να φύγει λόγω απαγόρευσης κ μένει σε μένα. Τελικά έκατσε κ την επομένη. Πάμε Βουλιαγμένη, τραπέζωμα δικό της, όπως κ όλα τα υπόλοιπα (δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοια, να πω την αλήθεια).

Η γκόμενα ξεκλείδωσε όταν είδε ότι δεν ήμουν κακομοίρης και ότι δεν ήμουν πεφτουλας από την πρώτη στιγμή. Τώρα αναμένεται 2ος γύρος στην χώρα της.

Ο κολλητός μου, με έκραζε ότι με 200 ευρώ που ξόδεψα 3-4 μέρες μαζί της, θα είχα καλύτερη τύχη με μια βίζιτα.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Ο κολλητός μου, με έκραζε ότι με 200 ευρώ που ξόδεψα 3-4 μέρες μαζί της, θα είχα καλύτερη τύχη με μια βίζιτα.
Δίκιο έχει ο κολλητός. Ησουν τυχερός και ικανός που σου έκατσε και σίγουρα της άρεσες. Για σκέψου ότι θα μπορούσες να είχες δαπανήσει αυτά τα 200 € και στο τέλος να σου έλεγε πως δεν υπάρχει χημεία και τέτοιες παπαριές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom