Νέα

Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιές κοστίζουν περισσότερο;;;

• Τάνες

Ψήφοι: 99 19,4%
  • Γκόμενες

Ψήφοι: 410 80,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    509

niko3540

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
59
Πόντοι
1
Αν πηγαινεις συχνα στις πουτανες τα σκας χοντρα. Αν κανεις αραια ραντεβου σου ερχεται πιο φθηνα απο λουσατη γκομενα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Και οι δύο περιπτώσεις κοστίζουν.. οι πρώτες σε χρήμα ενώ οι δεύτερες σε ψυχική υγεία και χρήμα, γιατί με έμμεσο τρόπο θα πρέπει να ικανοποιήσεις τα θέλω τους.. Δηλαδή αν είναι άφραγκες θα πρέπει να ακουμπήσουν τα προβλήματα τους επάνω στους ώμους σου για να τα επιλύσεις..
Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία που θα την πληρώσεις μία φορά και τέλος, όπως στο παρακάτω βίντεο. :grin:

Reporter

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
Και οι δύο περιπτώσεις κοστίζουν.. οι πρώτες σε χρήμα ενώ οι δεύτερες σε ψυχική υγεία και χρήμα, γιατί με έμμεσο τρόπο θα πρέπει να ικανοποιήσεις τα θέλω τους.. Δηλαδή αν είναι άφραγκες θα πρέπει να ακουμπήσουν τα προβλήματα τους επάνω στους ώμους σου για να τα επιλύσεις..
Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία που θα την πληρώσεις μία φορά και τέλος, όπως στο παρακάτω βίντεο. :grin:

Αρκεί να μην ερωτευτείς εργαζόμενη. Ίσως η χειρότερη περίπτωση. Σπάνια αλλά υπαρκτή.

smi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Like
56
Πόντοι
0
εγω παντα ακολουθω τον χρυσο κανονα.υπολογιζω τι λεφτα χαλαω για μια γυναικα μηνιαιως.επειτα υπολογιζω ποσα μανικια ριχνω στη γκομενα μηνιαιως.τελος κανω τη διαιρεση του ποσου που ξοδευω δια των μανικιων που της ριχνω.αν το αποτελεσμα ειναι μεγαλυτερο του 20(κοστος ενος πουτσου στη φυλης) τοτε δεν με συμφερει και αλλαζω γκομενα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αν κάποιος έχει μια νορμαλ δουλειά και μένει σε ένα μέτριο σπίτι χωρις οικογενεια τοτε ανετα τον συμφερει να γαμαει πουτανες.

Αυτο ειναι μια απο τις απολαυσεις

Αναμεσα σε

Ενα ωραιο γευμα σε καποιο κυριλε εστιατοριο.Γαμαει δε γαμαει ως επιλογη;Καλυτερες οι σπιτικες μπαμιες;

Καποιες ηδονικες διακοπες σε ενα νησι να πινεις το ουζακι σου διπλα στο κυμα ενω εχει σηκωθει η πουτσα και θες να γαμησεις κανα φτηνο ξεκωλο τουριστακι

Καποια βολτα με το αμαξακι σου να βαλεις βενζινα να πας ως την κορινθο για σουβλακι

Να απολαυσεις καφε με φιλους

Να κανεις ενα ωραιο κουρεμα αν και εγω τα κουρευω τερμα γουλι δεν εχω θεμα χαχα

Γενικα οι πορνες ειναι υπαλληλοι ηδονης.Πας και σε περιποιονται.

Συμφερει απο το να φορτωθεις μια σκατοκαριολα για δυο γαμησια να ανεχεσαι τα ψυχολογικα της και την ιδια.

Η γκομενα μετα το γαμησι μολις χυσεις ειναι ανεπιθυμητη μεχρις ωτου ξαναγεμισουν οι αρχιδοσακουλες.

MavrosGatos94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Νομίζω για να συγκριθούν τα δύο πρέπει να σκεφτεί κανείς μια κατάλληλη μονάδα μέτρησης. Μια κατάλληλη είναι το ευρώ / γαμήσι. Νομίζω η γκόμενα σου στοιχίζει περισσότερα αλλά δεν την πληρώνεις έξτρα για κάθε γαμησι. Επίσης σε γενικές γραμμές αν έχεις γκόμενα πηδάς περισσότερες φορές την εβδομάδα. Το συμπέρασμα μου είναι την γκόμενα την πληρώνεις παραπάνω , την πηδάς παραπάνω και έτσι βγαίνει πιο φθηνή ανά γαμησι σε σχέση με την πουτανα .

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Νομίζω για να συγκριθούν τα δύο πρέπει να σκεφτεί κανείς μια κατάλληλη μονάδα μέτρησης. Μια κατάλληλη είναι το ευρώ / γαμήσι. Νομίζω η γκόμενα σου στοιχίζει περισσότερα αλλά δεν την πληρώνεις έξτρα για κάθε γαμησι. Επίσης σε γενικές γραμμές αν έχεις γκόμενα πηδάς περισσότερες φορές την εβδομάδα. Το συμπέρασμα μου είναι την γκόμενα την πληρώνεις παραπάνω , την πηδάς παραπάνω και έτσι βγαίνει πιο φθηνή ανά γαμησι σε σχέση με την πουτανα .
Πολύ πετυχημένη η παραπάνω ανάλυση, ιδιαίτερα η τελευταία πρόταση.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω ειχα φτασει μια περιοδο να πληρωνω μια γκομενα για να μην την πηδαω οσο και αν ακουγεται παραξενο την ειχα για μοστρα μονο και βολευομουν με τα μπουρδελα και οταν ειδα οτι η κατασταση αυτη δεν βγαινει τοτε την ετζασα.
Εγω ειμαι της ποιοτητας και της διαφορετικοτητας οποτε ψηφιζω αγοραιο ερωτα δαγκωτο.
Τωρα οσοι ειστε μονο της ποσοτητας βρειτε εκει μια και καντε τα ιδια.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ρε μαστορα, σβησε τις τρεις παραθεσεις και απαντησε κανονικα κι οχι με παραθεση
μεσα στην παραθεση. Πως θα σου απαντησω εγω ετσι;

γραψε απλο ποστ στην τελικη προς εμενα. Πως θα συννενοηθουμε;
περιμενω. Ειναι σημαντικα οσα γραφεις.

:hi:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Απάντηση σε ερώτηση συναγωνιστή. Με συγχωρείτε δεν τα γνωρίζω καλά στο χειρισμό.
Ο ξάδερφός μου ήταν παντρεμένος. Ο άνθρωπος μετά από το 15 χρόνια γάμου η οικογένειά του σχεδόν διαλύθηκε. Δεν περνούσε καλά. Με την γυναίκα του συμβιώνανε απλά στο ίδιο σπίτι γιατί είχαν παιδιά. Το σεξ μεταξύ τους έπαψε να υπάρχει και η γυναίκα του πλέον ήταν αρκετά ψυχρή μαζί του, ακόμα και σε κοινωνικές εκδηλώσεις⸱ πράγμα που τον πλήγωνε αρκετά. Μέσα στην όλη φάση γνώρισε μια γυναίκα η οποία ήταν παντρεμένη. Αυτό σε μια κοπή πίτας. Εκείνη άρχισε να του την πέφτει κανονικά και λογικό εκείνος αναζητώντας περιστασιακό σεξ στην αρχή ενέδωσε. Έλα όμως που εκείνη έφαγε κόλλημα με τον ξάδερφό μου⸱ όντας εκείνος ένα παίδαρος από ομορφιά. Η σχέση τους κράτησε ένα χρόνο και κάτι, με τον ξάδερφο να την φυστικώνει συχνά. Ο άντρας εκείνου του βλήματος ήταν οδηγός σε φορτηγά και έλειπε συχνά. Έτσι το είδαν ευκαιρία τους, δεδομένης και της αδιαφορίας της γυναίκας του ξαδέρφου.

Όμως εκείνη ήταν πειραγμένη στον εγκέφαλο. Άρχισε να το λέει στις φίλες της, τι ωραίο γκόμενο που έχει κ.α. πολλά. Το μυστικό μαθεύτηκε τόσο στο σόι της γυναίκας του ξαδέρφου ότι και στο σόι του άντρα της γκόμενας. Ε του την στήσανε να τον ξεκάνουν. Τελευταία στιγμή ο άνθρωπος γλίτωσε. Κι έτυχε θυμάμαι να πάω να τον πάρω με το αμάξι εγώ ο ίδιος δεδομένου ότι ήμαστε πολύ δεμένα ξαδέρφια. Τον έκρυβα δύο μήνες να κοπάσει η καταιγίδα. Δεν τολμούσε να πάει στο μέρος – επαρχία- από ΄που ήταν. Απέναντί του ο κερατάς σύζυγος της άλλης, το σόι της γκόμενας που θεώρησαν τον ξάδερφό μου ως υπεύθυνο, καθώς και το σόι της γυναίκας του. Όλοι εναντίον του, ακόμα και ίδιοι οι συγγενείς του. Στην τελική χώρισε με την γυναίκα του, αλλά η καριόλα σχεδόν τον έγδυσε. Και το άδικο είναι ότι η γυναίκα του βγήκε κι από πάνω κιόλας.

Γι’ αυτό λέω πάντα καλύτερα ξεκάθαρες δουλειές σε αγοραίο έρωτα. Κανείς δεν σου ζητάει τίποτα. Δεν υπάρχει συναίσθημα σε αυτό, αλλά είναι σανίδα σωτηρίας. Οι κρυφές σχέσεις είναι επικίνδυνες. Κρύβουν παγίδες που πολλές φορές όσο και γάτα να είσαι δεν μπορείς να αποφύγεις. Είναι άβυσσος η ψυχή της γυναίκας, που μόνο αδύνατο φύλλο δεν είναι.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Απάντηση σε ερώτηση συναγωνιστή. Με συγχωρείτε δεν τα γνωρίζω καλά στο χειρισμό.
Ο ξάδερφός μου ήταν παντρεμένος. Ο άνθρωπος μετά από το 15 χρόνια γάμου η οικογένειά του σχεδόν διαλύθηκε. Δεν περνούσε καλά. Με την γυναίκα του συμβιώνανε απλά στο ίδιο σπίτι γιατί είχαν παιδιά. Το σεξ μεταξύ τους έπαψε να υπάρχει και η γυναίκα του πλέον ήταν αρκετά ψυχρή μαζί του, ακόμα και σε κοινωνικές εκδηλώσεις⸱ πράγμα που τον πλήγωνε αρκετά. Μέσα στην όλη φάση γνώρισε μια γυναίκα η οποία ήταν παντρεμένη. Αυτό σε μια κοπή πίτας. Εκείνη άρχισε να του την πέφτει κανονικά και λογικό εκείνος αναζητώντας περιστασιακό σεξ στην αρχή ενέδωσε. Έλα όμως που εκείνη έφαγε κόλλημα με τον ξάδερφό μου⸱ όντας εκείνος ένα παίδαρος από ομορφιά. Η σχέση τους κράτησε ένα χρόνο και κάτι, με τον ξάδερφο να την φυστικώνει συχνά. Ο άντρας εκείνου του βλήματος ήταν οδηγός σε φορτηγά και έλειπε συχνά. Έτσι το είδαν ευκαιρία τους, δεδομένης και της αδιαφορίας της γυναίκας του ξαδέρφου.

Όμως εκείνη ήταν πειραγμένη στον εγκέφαλο. Άρχισε να το λέει στις φίλες της, τι ωραίο γκόμενο που έχει κ.α. πολλά. Το μυστικό μαθεύτηκε τόσο στο σόι της γυναίκας του ξαδέρφου ότι και στο σόι του άντρα της γκόμενας. Ε του την στήσανε να τον ξεκάνουν. Τελευταία στιγμή ο άνθρωπος γλίτωσε. Κι έτυχε θυμάμαι να πάω να τον πάρω με το αμάξι εγώ ο ίδιος δεδομένου ότι ήμαστε πολύ δεμένα ξαδέρφια. Τον έκρυβα δύο μήνες να κοπάσει η καταιγίδα. Δεν τολμούσε να πάει στο μέρος – επαρχία- από ΄που ήταν. Απέναντί του ο κερατάς σύζυγος της άλλης, το σόι της γκόμενας που θεώρησαν τον ξάδερφό μου ως υπεύθυνο, καθώς και το σόι της γυναίκας του. Όλοι εναντίον του, ακόμα και ίδιοι οι συγγενείς του. Στην τελική χώρισε με την γυναίκα του, αλλά η καριόλα σχεδόν τον έγδυσε. Και το άδικο είναι ότι η γυναίκα του βγήκε κι από πάνω κιόλας.

Γι’ αυτό λέω πάντα καλύτερα ξεκάθαρες δουλειές σε αγοραίο έρωτα. Κανείς δεν σου ζητάει τίποτα. Δεν υπάρχει συναίσθημα σε αυτό, αλλά είναι σανίδα σωτηρίας. Οι κρυφές σχέσεις είναι επικίνδυνες. Κρύβουν παγίδες που πολλές φορές όσο και γάτα να είσαι δεν μπορείς να αποφύγεις. Είναι άβυσσος η ψυχή της γυναίκας, που μόνο αδύνατο φύλλο δεν είναι.
Από εμφάνιση και μόνο πώς θα βαθμολογούσες τον ξάδελφό σου, την γυναίκα του, την άλλη παντρεμένη και τον κερατά σύζυγό της;

Έχει μεγάλη σημασία η ερώτηση!

• Like
Αντιδράσεις: tnt

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Από εμφάνιση και μόνο πώς θα βαθμολογούσες τον ξάδελφό σου, την γυναίκα του, την άλλη παντρεμένη και τον κερατά σύζυγό της;

Έχει μεγάλη σημασία η ερώτηση!
Ο ξάδερφος είναι ένας ωραίος ο άντρας

Ο ξάδερφός μου είναι ένας εμφανίσιμος άντρας, που εύκολα κερδίζει τις εντυπώσεις. Όσο για την πρώην γυναίακ του ισχύει το ίδιο. Απλά εκείνη από ένα σημείο και μετά δεν γούσταρε, από ό,τι φάνηκε, άλλο μαζί του. Αλλά, θα ήταν πιο τίμιο να το ξεκαθαρίσει στον άνθρωπο. Η συμπεριφορά της τον οδήγησε σε ένα σημείο να χάσει τον έλεγχο, να πέσει στην παγίδα μια άλλης μαλακισμένης, και να τραβήξει αυτά που τράβηξε. Να φτάσει δηλαδή να φταίει αυτός μόνο και καθόλου αυτή. Δυστυχώς όταν κουράζεσαι, όταν τα ανακλαστικά σου πέφτουν, την πατάς. Αυτό του έλεγα, και φυσικά κατόπιν εορτής συμφώνησε μαζί μου, τι τις θέλεις τις ιστορίες με παντρεμένες; Λίγες είναι εκείνες που μπορεί να φερθούν σωστά. Να γλεντήσουν το μουνί τους και να μην σε μπλέξουν στα χειρότερα. Οι περισσότερες είναι για κλωτσιές. Άλλωστε δεν θα έκαναν την μαλακία να κερατώνουν τους άντρες τους και να το φωνάζουν κιόλας όπως έκανε η γκόμενα που προανέφερα. Κι εδώ ταιριάζει το ρητό: "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Εγω σε ρωτησα. Επιβεβαιωνω.
Το πηρα μεσα απο την παραθεση σου και το κοτσαρα ως παραδειγμα στο θεμα μισους
που σκοτωνονται ολοι μαζι οπως αναμενοταν μιας που θελει να πει ο καθενας τα δικα του. :2funny:
Μου θυμισε μια περιπτωση που ξερω, μοιαζει σε πολλα σημεια με μια ιστορια
που μου ειχε πει μια τυπισσα που μοιαζει με αυτη που λες αλλα λιγο αλλιως η ιστορια.
Ειναι απιστευτη η συμπτωση. Ταιριαζουν πραγματα πολυ ειδικα και πολυ περιεργα.
Οπως και να χει, να σαι καλα.

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Όλες οι γυναίκες σκέπτοναι το ίδιο πονηρά. Δεν είμαι κανένας μισογύνης , ούτε κανένας σατράπης. Μου αρέσει να με σέβονται. Και υπάρχουν κι εκείνες που σε σέβονται. Απλά ο άνθρωπος είναι δυνητικά μεταβαλόμενη προσωπικότητα. Οπότε όλα είναι πιθανά στη ζωή και απρόβλεπτα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ο ξάδερφος είναι ένας ωραίος ο άντρας

Ο ξάδερφός μου είναι ένας εμφανίσιμος άντρας, που εύκολα κερδίζει τις εντυπώσεις. Όσο για την πρώην γυναίακ του ισχύει το ίδιο. Απλά εκείνη από ένα σημείο και μετά δεν γούσταρε, από ό,τι φάνηκε, άλλο μαζί του. Αλλά, θα ήταν πιο τίμιο να το ξεκαθαρίσει στον άνθρωπο. Η συμπεριφορά της τον οδήγησε σε ένα σημείο να χάσει τον έλεγχο, να πέσει στην παγίδα μια άλλης μαλακισμένης, και να τραβήξει αυτά που τράβηξε. Να φτάσει δηλαδή να φταίει αυτός μόνο και καθόλου αυτή. Δυστυχώς όταν κουράζεσαι, όταν τα ανακλαστικά σου πέφτουν, την πατάς. Αυτό του έλεγα, και φυσικά κατόπιν εορτής συμφώνησε μαζί μου, τι τις θέλεις τις ιστορίες με παντρεμένες; Λίγες είναι εκείνες που μπορεί να φερθούν σωστά. Να γλεντήσουν το μουνί τους και να μην σε μπλέξουν στα χειρότερα. Οι περισσότερες είναι για κλωτσιές. Άλλωστε δεν θα έκαναν την μαλακία να κερατώνουν τους άντρες τους και να το φωνάζουν κιόλας όπως έκανε η γκόμενα που προανέφερα. Κι εδώ ταιριάζει το ρητό: "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".
Αυτά που γράφεις μου δημιουργούν την υποψία ότι ενδεχομένως η όλη περιπέτεια του ξαδέλφου σου ήταν στημένη εξ αρχής από τις δύο παντρεμένες σε συνεννόηση μεταξύ τους! Δηλαδή, η γυναίκα του ξαδέλφου σου ήθελε να τον χωρίσει και να βγάλει το διαζύγιο εις βάρος του ενώ η γυναίκα του κερατά όταν βαρέθηκε και αυτή τον ξάδελφό σου διέρρευσε την σχέση τους με τρόπο που να την αθωώνει και να την παρουσιάζει και αυτήν ως θύμα "αποπλάνησης" του ξαδέλφου σου!

Τα παραπάνω να τα μεταφέρεις στον ξάδελφό σου!

Κάτι παρόμοιο έπαθε φίλος μου και μάλιστα δικηγόρος πριν μερικά χρόνια!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.705
Πόντοι
1.446
Μαγκες εχεται υπολογισει ποσα λευτα θα σας φαει μια γυναικα σε βαθος 10ετιας ...

Και το ερωτημα ειναι ...

Εσυ τι κερδισες ...

λιγο sex που το βρισκεις ουτος η αλλος με τα πουτανακια ?

Το να πουλας μουρη οτι εχεις σχεση?

Το να το παιζεις κλαρινογαμπρος ?

Ποιος σοβαρος ανδρας ασχοληται με αυτα ... δεν αξιζει ουτε το χρονο ουτε το χρημα...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom