stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αμα πεινασωμαζεψε τη γλωσσιτσα σου γτ θα το φας το κεφαλι σου...
αμα πεινασωμαζεψε τη γλωσσιτσα σου γτ θα το φας το κεφαλι σου...
τι θα γινει αμα πεινασεις? θα φας καλαμποκι?αμα πεινασω
τι ηλιθια αβαταρ ειναι αυτα θεε μουτι θα γινει αμα πεινασεις? θα φας καλαμποκι?
θα θελες πολυ να εισαι ενα απο τα εμοτικονς στο νωντοχαγκτι ηλιθια αβαταρ ειναι αυτα θεε μου
τα μαθες? καποια στιγμη θα συναντησω τον σεβαλιε ;)θα θελες πολυ να εισαι ενα απο τα εμοτικονς στο νωντοχαγκ
τετοια κοτα που εισαι φοβηθηκες το μπαναρισματα μαθες? καποια στιγμη θα συναντησω τον σεβαλιε ;)
αλλα χωρις εσας παντα...
οχι δεν φοβηκα το μπαναρισμα.. απλα θελω μια φορα να δω τι κουμασια ειστε..τετοια κοτα που εισαι φοβηθηκες το μπαναρισμα
αλλα η νωντοκαταρα ειναι χειροτερη απο το μπαναρισμα, θα το ανακαλυψεις συντομα
εσυ γινεσαι ρεζιλι που τρεμεις να αντιμετωπισεις τους νωντοτυπους προσωπο με προσωποοχι δεν φοβηκα το μπαναρισμα.. απλα θελω μια φορα να δω τι κουμασια ειστε..
ρεζιλι θα τον κανω τον νωντα.. κλωνος απο δω κλωνος απο εκει
εσυ με εκανες εκεινη την ημερα που επερνες τηλεφωνο και εγω εχεζα εκεινη την ωρα ποιος ξερει ποσους ειχε γυρω σου ,θα με εβαζες και ανοιχτη ακροασηεσυ γινεσαι ρεζιλι που τρεμεις να αντιμετωπισεις τους νωντοτυπους προσωπο με προσωπο
δεν ηταν πολλοι...καμια 30αρια νωντοτυποι ολοι κι ολοιεσυ με εκανες εκεινη την ημερα που επερνες τηλεφωνο και εγω εχεζα εκεινη την ωρα ποιος ξερει ποσους ειχε γυρω σου ,θα με εβαζες και ανοιχτη ακροαση
δεν ηταν πολλοι...καμια 30αρια νωντοτυποι ολοι κι ολοι
και περιμενανε εσενα να κανεις κλησηδεν ηταν πολλοι...καμια 30αρια νωντοτυποι ολοι κι ολοι
πελωριοςΠιρφορος?
βρωμαει κλωνοςπελωριος