σοβαρα ειναι στρειτ?? ειναι ομορφος, αλλα τον θεωρω πολυ αντικαυλερο
Ας μας πει κάποιος για τον καβγά κωστέτσου με την άλλη την πούστρα τον κομμωτή για τα ματια του συγκεκριμένου, όταν είχε βγει miss μοντέλο η κάτι τέτοιο
σοβαρα ειναι στρειτ?? ειναι ομορφος, αλλα τον θεωρω πολυ αντικαυλερο
όχι και miss ρε μεγάλεΑς μας πει κάποιος για τον καβγά κωστέτσου με την άλλη την πούστρα τον κομμωτή για τα ματια του συγκεκριμένου, όταν είχε βγει [glow=red,2,300]miss [/glow] μοντέλο η κάτι τέτοιο
το nikospireas ειναι nickname = ψευδωνυμο,σορρυφίλος και συνονόματος
και ενα tip για τις κοπελες του σαιτ...ν.παπαδακης...κουκλος,ψηλος,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ χαρακτηρας και straight φυσικα
Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια που είχα βρεθεί στο φανάρι πριν μπω στη Σπύρου Λούη, δίπλα στη Βάνα Μπάρμπα. Δεν ξέρω αν έφταιγε και το φως έτσι όπως μας έλουζε το ηλιοβασίλεμα, αλλά η στιγμή ήταν τόσο μαγική που ξεχάστηκα τελείως και τη χάζευα σαν μαλάκας. Το παρήγορο είναι ότι όταν το πήρε κι αυτή χαμπάρι, γύρισε, με κοίταξε και μου χαμογέλασε. Μετά έβαλε πρώτη και έφυγε, ενώ εγώ είχα παραλύσει και δεν κουνήθηκα ούτε όταν μου κόρναραν από πίσω για το πράσινο φανάρι. Έβαλα πρώτη στο επόμενο πράσινο.
τυπε καταφερεϛ να φτασειϛ σπίτι μετα?Βασικά αυτό που με παρέλυσε ήταν το χαμόγελό της. Η αυταρέσκειά της σε όλο της το μεγαλείο.
τυπε καταφερεϛ να φτασειϛ σπίτι μετα?
ησουν σε θεση να οδηγησεισ;
σκεφτhκεϛ καθόλου να την ακολουθhσειϛ και να τηϛ πειϛ αυτά που μαϛ λεϛ τωρα;
και γω έχω δει την nicole κίντμαν στους κοτοπουλάδες να παραγγέλνει σάντουιτς με διπλό λουκάνικοAdrianna sklenarikova se super market sthn Geneva,Switzerland na pswnizei laxanika .
Elle MacPherson na pinei cafe me ellhna filo ths sto Noga Hilton ths Geneva.
Tatjana Patitz se parizianiko delicatessen gia na ftia3ei tzatziki .
για λεγε!!!η στικουδη πιο γλυκεια απο κοντα, αλλα το δερμα της χαλια απο το πολυ παστωμα
φιονα τζαβαρα the girl next door κι η μητερα της Milf με τα ολα της
[glow=red,2,300]τζενη μποτση και γαμω[/glow]
νικη ξανθου απιστευτη και πανυψηλη αν δεν κανω λαθος ειναι προπονητρια στα μικρα στο Ζηρινειο για στιβο και μηκος
και για μας τα κοριτσακια
Παναγιωτης Μπουγιουρης
και γω έχω δει την nicole κίντμαν στους κοτοπουλάδες να παραγγέλνει σάντουιτς με διπλό λουκάνικο
και γω έχω δει την nicole κίντμαν στους κοτοπουλάδες να παραγγέλνει σάντουιτς με διπλό λουκάνικο
εσύ θες δε θες να το πιστέψεις για τη nicolean 8es to pisteyeis
τουτουνζη την ειχα δει σε συναυλια των faithless.κωλος ζελεςΣκλεναρίκοβα όταν είχε ξαναέρθει ο Καρεμπέ σχετικά πρόσφατα....μόνο που δεν τον έπαιξα στον κόσμο μέσα
Ρία Τουτουτζή, απλά μέτρια
Άννα Μαρία Λογοθέτη όταν τα είχε κόψει κοντά και είχε αδυνατίσει κιόλας....για πολλά γούστα
Εύη Αδάμ, girl next door
Νομίζω πως είχα εντυπωσιαστεί πριν από καμιά 10ριά χρόνια όταν στο Κατρακειο καθόταν μπροστά μου η Κουλιανού....απλά θεόρατη.
αλλα τωρα πια το να δεις κάποιον επώνυμο είναι πολύ τετριμμένο πια...
μια βόλτα στο αεροδρόμιο και τόμπολα...