Νέα

Ποιές Ελληνίδες ή ξένες έχετε δει από κοντά και εντυπωσιαστήκατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
σοβαρα ειναι στρειτ??  ειναι ομορφος, αλλα τον θεωρω πολυ αντικαυλερο  :rolleyes:

Ας μας πει κάποιος για τον καβγά κωστέτσου με την άλλη την πούστρα τον κομμωτή για τα ματια του συγκεκριμένου, όταν είχε βγει miss μοντέλο η κάτι τέτοιο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σκλεναρίκοβα όταν είχε ξαναέρθει ο Καρεμπέ σχετικά πρόσφατα....μόνο που δεν τον έπαιξα στον κόσμο μέσα
Ρία Τουτουτζή, απλά μέτρια
Άννα Μαρία Λογοθέτη όταν τα είχε κόψει κοντά και είχε αδυνατίσει κιόλας....για πολλά γούστα
Εύη Αδάμ, girl next door

Νομίζω πως είχα εντυπωσιαστεί πριν από καμιά 10ριά χρόνια όταν στο Κατρακειο καθόταν μπροστά μου η Κουλιανού....απλά θεόρατη.
αλλα τωρα πια το να δεις κάποιον επώνυμο είναι πολύ τετριμμένο πια...
μια βόλτα στο αεροδρόμιο και τόμπολα...

OP
OP
O

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Ας μας πει κάποιος για τον καβγά κωστέτσου με την άλλη την πούστρα τον κομμωτή για τα ματια του συγκεκριμένου, όταν είχε βγει [glow=red,2,300]miss [/glow] μοντέλο η κάτι τέτοιο
όχι και miss ρε μεγάλε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
φίλος και συνονόματος  :grin:
το nikospireas ειναι nickname = ψευδωνυμο,σορρυ :)

ακου μια πλακα και κλεινω εδω.ο νικολας πριν παρει τιτλους, γινει διασημος κλπ δεν ειχε τιποτα ιδιαιτερες επιτυχιες στο αλλο φυλο.απο τοτε που εγινε ομως ολες οι χαζοβιολες τρεχουνε πισω του και τους πεφτουνε τα σαλια :) και απορω...που στο καλο ειναι αυτο το γυναικειο ενστικτο που λενε?(τωρα ειρωνευομαι ναι-οχι καποιον συγκεκριμενα-αυτο το ενστικτο :P )

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Όλγα λαφαζάνη στο Ναυπλιο πριν από δύο χρόνια......τρελά βυζόμπαλα!!!
Έλενα  Ράπτη.....απλά υπέροχη!!!

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
την βίκυ καγιά είδα ένα απόγευμα την ώρα που οδηγούσα έξω από το βέρντε και πήγα να τρακάρω.... τι παιδί κι αυτό... αν και δεν ξέρω αν θα μου άρεσε εξίσου να είμαι στο κρεβάτι μαζί της

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια που είχα βρεθεί στο φανάρι πριν μπω στη Σπύρου Λούη, δίπλα στη Βάνα Μπάρμπα. Δεν ξέρω αν έφταιγε και το φως έτσι όπως μας έλουζε το ηλιοβασίλεμα, αλλά η στιγμή ήταν τόσο μαγική που ξεχάστηκα τελείως και τη χάζευα σαν μαλάκας. Το παρήγορο είναι ότι όταν το πήρε κι αυτή χαμπάρι, γύρισε, με κοίταξε και μου χαμογέλασε. Μετά έβαλε πρώτη και έφυγε, ενώ εγώ είχα παραλύσει και δεν κουνήθηκα ούτε όταν μου κόρναραν από πίσω για το πράσινο φανάρι. Έβαλα πρώτη στο επόμενο πράσινο.

OP
OP
O

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια που είχα βρεθεί στο φανάρι πριν μπω στη Σπύρου Λούη, δίπλα στη Βάνα Μπάρμπα. Δεν ξέρω αν έφταιγε και το φως έτσι όπως μας έλουζε το ηλιοβασίλεμα, αλλά η στιγμή ήταν τόσο μαγική που ξεχάστηκα τελείως και τη χάζευα σαν μαλάκας. Το παρήγορο είναι ότι όταν το πήρε κι αυτή χαμπάρι, γύρισε, με κοίταξε και μου χαμογέλασε. Μετά έβαλε πρώτη και έφυγε, ενώ εγώ είχα παραλύσει και δεν κουνήθηκα ούτε όταν μου κόρναραν από πίσω για το πράσινο φανάρι. Έβαλα πρώτη στο επόμενο πράσινο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά αυτό που με παρέλυσε ήταν το χαμόγελό της. Η αυταρέσκειά της σε όλο της το μεγαλείο.

OP
OP
O

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Βασικά αυτό που με παρέλυσε ήταν το χαμόγελό της. Η αυταρέσκειά της σε όλο της το μεγαλείο.
τυπε καταφερεϛ να φτασειϛ σπίτι μετα?
ησουν σε θεση να οδηγησεισ;
σκεφτhκεϛ  καθόλου να την ακολουθhσειϛ και να τηϛ  πειϛ αυτά που μαϛ  λεϛ τωρα;

sam(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
30
Πόντοι
0
Adrianna sklenarikova se super market sthn Geneva,Switzerland na pswnizei laxanika .
Elle MacPherson na pinei cafe me ellhna filo ths sto Noga Hilton ths Geneva.
Tatjana Patitz se parizianiko delicatessen gia na ftia3ei tzatziki .

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
η στικουδη πιο γλυκεια απο κοντα, αλλα το δερμα της χαλια απο το πολυ παστωμα
φιονα τζαβαρα the girl next door κι η μητερα της Milf με τα ολα της
τζενη μποτση και γαμω
νικη ξανθου απιστευτη και πανυψηλη αν δεν κανω λαθος ειναι προπονητρια στα μικρα στο Ζηρινειο για στιβο και μηκος

και για μας τα κοριτσακια
Παναγιωτης Μπουγιουρης  :smitten: :smitten: :rockon: :rockon: :rockon:

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
τυπε καταφερεϛ να φτασειϛ σπίτι μετα?
ησουν σε θεση να οδηγησεισ;
σκεφτhκεϛ  καθόλου να την ακολουθhσειϛ και να τηϛ  πειϛ αυτά που μαϛ  λεϛ τωρα;

Δεν ξέρω καν αν θα είχε νόημα. Για εμένα μετράει η μαγεία εκείνης της στιγμής. Και νομίζω ότι το πιο μαγικό στοιχείο τότε ήταν το φως. Για όσους ξέρουν από φωτογραφία, επρόκειτο για το απόλυτο magic light.

OP
OP
O

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Adrianna sklenarikova se super market sthn Geneva,Switzerland na pswnizei laxanika .
Elle MacPherson na pinei cafe me ellhna filo ths sto Noga Hilton ths Geneva.
Tatjana Patitz se parizianiko delicatessen gia na ftia3ei tzatziki .
και γω έχω δει την nicole κίντμαν στους κοτοπουλάδες να παραγγέλνει σάντουιτς με διπλό λουκάνικο :jerking: :jerking:

OP
OP
O

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
η στικουδη πιο γλυκεια απο κοντα, αλλα το δερμα της χαλια απο το πολυ παστωμα
φιονα τζαβαρα the girl next door κι η μητερα της Milf με τα ολα της
[glow=red,2,300]τζενη μποτση και γαμω[/glow]
νικη ξανθου απιστευτη και πανυψηλη αν δεν κανω λαθος ειναι προπονητρια στα μικρα στο Ζηρινειο για στιβο και μηκος

και για μας τα κοριτσακια
Παναγιωτης Μπουγιουρης  :smitten: :smitten: :rockon: :rockon: :rockon:
για λεγε!!! :lheel: :tits2: :fuck2:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Σκλεναρίκοβα όταν είχε ξαναέρθει ο Καρεμπέ σχετικά πρόσφατα....μόνο που δεν τον έπαιξα στον κόσμο μέσα
Ρία Τουτουτζή, απλά μέτρια
Άννα Μαρία Λογοθέτη όταν τα είχε κόψει κοντά και είχε αδυνατίσει κιόλας....για πολλά γούστα
Εύη Αδάμ, girl next door

Νομίζω πως είχα εντυπωσιαστεί πριν από καμιά 10ριά χρόνια όταν στο Κατρακειο καθόταν μπροστά μου η Κουλιανού....απλά θεόρατη.
αλλα τωρα πια το να δεις κάποιον επώνυμο είναι πολύ τετριμμένο πια...
μια βόλτα στο αεροδρόμιο και τόμπολα...
τουτουνζη την ειχα δει σε συναυλια των faithless.κωλος ζελες
κ οχι ιδιαιτερα ψηλη.αλλη εικονα της βγαζανε αλλα ειδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom