Νέα

Ποιές Ελληνίδες ή ξένες έχετε δει από κοντά και εντυπωσιαστήκατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Και μία φάση καλή εδώ και 15 χρόνια περίπου.
Είμαστε με παρέα σε μεγάλο μαγαζί της παραλιακής,και το μαγαζί είναι πίτα.Ο ένας από την παρέα με καταγωγή απ'το Βόλο πατριώτης και γνωστός του μαγαζάτορα μας βόλεψε σε καλό τραπέζι.
Σκάει μύτη ο μετρ κάποια στιγμή πανικόβλητος και μας λέει ότι έχει έρθει η κυρία Αδαμοπούλου από την Αμερική ( :think: εντελώς άγνωστη σ'εμάς),και δεν έχει που να καθήσει και αν θα μπορούσε να καθήσει στο τρπέζι μας που είχε κένές θέσεις. Δε γαμιέτααι λέμε εμείς 5 εμείς 7 οι κενές θέσεις,μήπως απ'το πιάτο μας θα φάει? :grin:
Σκάει μύτη η κυρία με τους παρατρεχάμενους (όλοι άγνωστοι σ'εμάς),και μετά αρχίζει η παρέλαση. Όλες οι γνωστές μοντέλες της εποχής,Τσιντικίδου,Κουλιανού,Πούπου,Σουλιώτη,Μπαλατσινού,και ένα βαπόρι ακόμη που δεν τις θυμάμαι σκάνε μύτη στο τραπέζι μας για να χαιρετήσουν!!!!

Εμείς μείναμε μαλάκες και όλη τη νύχτα με ανοιχτό το στόμα.

Το καλύτερο είναι ότι χαιρετούσαν κι εμάς δια σταυροφιλήματος γιατί νόμιζαν ότι είμαστε στην παρέα της εν λόγω κυρίας! ;)
αχψαχαχαχααχαχαχαχαχ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α..ρε αδελφε νατσο που πας και μπλεκεις.....
η καλυτερη ποια ηταν;

Επισκέπτης
αχψαχαχαχααχαχαχαχαχ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α..ρε αδελφε νατσο που πας και μπλεκεις.....
η καλυτερη ποια ηταν;

Ιωάννα Σουλώτη φίλε μου με τεράστια  διαφορά από τη 2η.
Όσο περνούσαν οι άλλες προσπαθούσα να κρατήσω χαρακτήρα :2funny: :2funny:

Όταν πέρασε αυτή έμεινα παγωτό!!

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
φάτηνα τζιελ, είχα δίκιο  :2funny: :2funny: :2funny:

το www.slang.gr/lemma/show/tsolias_3874]slang.gr[/url] με δικαιώνει  :dancing:
Για προεδρική φρουρά το ελάχιστο όριο ύψους είναι το  1,90 που κι εγώ το φτάνω αλλά κόβομαι από το ελάχιστο βάρος γυμνός που είναι τα 90 κιλά  και υστερώ κατά 8 κιλά  :tickedoff: :S :S

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Στην Μυκονο πριν 16 χρονια μετα απο κρεπαλι τελιωμενη  κατα τις 6 το πρωι Ναομι Καμπελ και Λιντα Ευαγγελιστα παρεα με το Γκοτιε φιλισα και τις 2 πραγματικα την Εικονα της ΝΑΟΜΙ δεν προκειτε να την ξεχασω μεχρι να ξεψυχισω

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
ειμαι κι εγω ολη κι ολη 1,61  :'( :'( :'(
αλλα το σωζω με 10 -12ποντα  :grin: :grin: :grin:
:idiot: :uglystupid: :tickedoff: :helpplea: :think: :jerking: :S :S :S :S :S :S :S :S :S
πέρα πως τα τακούνια πάνε με ίντσες άρα όχι 12ποντα αλλά 12,5 ως 5 ίντσες μια κοντή φορώντας 15ποντα δε γίνεται ψηλή αλλά απλά παραμένει μια κοντή με 15ποντα  :tickedoff: :tickedoff:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
την γυναίκα του γείτονα στις 7.30 το πρωί το καλοκάιρι στο μπαλκόνι της φορώντας μόνο το βρακί της...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
:idiot: :uglystupid: :tickedoff: :helpplea: :think: :jerking: :S :S :S :S :S :S :S :S :S
πέρα πως τα τακούνια πάνε με ίντσες άρα όχι 12ποντα αλλά 12,5 ως 5 ίντσες μια κοντή φορώντας 15ποντα δε γίνεται ψηλή αλλά απλά παραμένει μια κοντή με 15ποντα  :tickedoff: :tickedoff:

αδικο δεν εχεις, αλλα μειωνει την διαφορα οταν συνοδευει ενα κυριο αρκετα ψηλοτερο της, τουλαχιστον για μενα ειναι πολυ αστεια εικονα η μεγαλη διαφορα υψους

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Σμαραγδα Καρύδη. Μουναρος. Ημουν μαλιστα με ξενο συναδελφο που ειχαμε παει κατευθειαν απο το αεροδρομιο σε εστιατοριο, οπου νωρις ημασταν μονο 2 τραπεζια, και του λεγα οτι ολες οι Ελληνιδες ετσι ειναι! 

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
αδικο δεν εχεις, αλλα μειωνει την διαφορα οταν συνοδευει ενα κυριο αρκετα ψηλοτερο της, τουλαχιστον για μενα ειναι πολυ αστεια εικονα η μεγαλη διαφορα υψους
για αυτό το λόγο άλλωστε μου αρέσουν οι αν όχι ψηλότερές μου, να είμαι εγώ ο αστείος της υπόθεσης ως ο κοντός :dancing: :uglystupid: :idiot: :huh: :jerking: :tickedoff: :think: :S

OP
OP
O

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
για αυτό το λόγο άλλωστε μου αρέσουν οι αν όχι ψηλότερές μου, να είμαι εγώ ο αστείος της υπόθεσης ως ο κοντός :dancing: :uglystupid: :idiot: :huh: :jerking: :tickedoff: :think: :S

γνωμη σου και γνωμη μου, αλλα θες να μου πεις ακριβως τι εννοεις με αυτα??   :jerking: :think:  :idiot:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Εντελως συμπτωματικα,σε γιορτη κοινου μας φιλου,γνωριστηκα με την
  Δωροθεα Μερκουρη....
  Απλα απιστευτη...απλα πανεμορφη
  Ο ορισμος της Ελληνιδας
  Και την ειδα χωρις φορτωμενο μακιγιαζ και παστωμα...
  Συγκροτημενη,ευχαρη,μυαλα μεσα στο κεφαλι...αψογη εντυπωση
  Εκτοτε...θαυμαστης της φανατικος

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny:
  Eνταξει ρε συ,εξαρταται τι εχει ο καθενας στο μυαλο του ως προτυπο Ελληνικης Γυναικειας
  ομορφιας...

Εγω εχω τις Καρυατιδες π.χ.,ο αλλος εχει την Πετρουλα
  Γουστα ειναι αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom